-
-
124 abarth stradale σ ευχαριστώ!Αν και με προβληματίζει το βινύλιο της οροφής, δεν νομίζω να το έβαλε εκ των υστέρων. Ίσως δεν πρέπει να είναι αυτό το 'δικό μας', αλλά διακρίνω κάποιο πωλητήριο στο παράθυρο Ε όχι να τα έχει και για διακόσμηση του κήπου, θα αρρωστήσω!!!
Με το που γυρίσω από διακοπές θα ψάξω να δω τι παίζει με αυτό το rekord , καθώς και το πανομοιότυπο που μου ανέφερε ο 7pas100, πάνω από το κοιμητήριο Ν. Μάκρης. -
Μετά από προσεκτική παρατήρηση της εν λόγω φωτογραφίας του Rekord coupe δείχνει σαν να είναι κάποιος μέσα στην θέση του οδηγού και να κάθεται!!!
-
Ω ,niga πραγματικά!Λες να είναι υποψήφιος αγοραστής ή ο κηπουρός-διακοσμητής αλλάζει τον σχεδιασμό? Πάντως και αφού αναζητήσω το άλλο που είχε δει ο 7pas100 θα περάσω από κει να δω τι παίζει και με αυτό και αν ναι και σε λογικά πλαίσια γιατί όχι...
Εmi9967 σ ευχαριστώ κι εσένα! -
-
Πήρες την ΣΜ? Μπράβο αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα!!!! Καλορίζικη!!!! Πώς βρήκες άκρη βρε θηρίο?
-
-
Ωραίος!! Με το καλό πάλι στο δρόμο!
-
-
ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!! Καλη ανακατασκευη και καλοταξιδο
-
Ωραιος!!!! Καλή ανακατασκευη και καλορίζικο!!!
-
-
Θελω βολτα ως ευχαριστω
Καλοριζικο φιλε μου, και καλη ανακατασκευη !!!
Θελω βολτα
Αντε και στα δικα μας με μια SM , που δεν το βλεπω, μαλλον πηρες την τελευταια στην Ελλαδα
-
-
-
γλυκα νερα
νομιζω οτι ειναι αυτο
λιγο πιο πανω ειχε πιασει μια φωτια πριν καμια βδομαδα στα γλυκα νερα Οι ειδησεις ειπαν οτι οι πυροσβεστες ειχαν θεσει την φωτια υπο ελεγχο σε ενα οικοπεδο που ειχε αυτοκινητα για αποσυρση οπως επισης ειπαν οτι καηκαν 20 αυτοκινητα
Περασα απο κει και τα 20 αυτοκινητα ηταν
LANCIA FULVIA -FULVIA COUPE-BMW 2002TII-FIAT 1100 -ALFASUD-ALFETTA -και καμποσα ακομα τα οποια η οπτικη γωνια και το καψιμο δεν μου επετρεπαν να τα δω .........πηγα σημερα να τα βγαλω φωτο αλλα τα ειχαν παρει.......φανταζομαι οτι ο ιδιοκτητης μονο για αποσυρση δεν τα ειχε αλλα αντε να εξηγησει στα ΜΜΕ για τη ακριβως προοριζοντουσαν κριμα παντως .....και μου ειχε ξεφυγει αυτο το οικοπεδο -
-
Καλησπερα σε ολους και THANKS σε ολους.
Ας αρχισουμε απο την κατασταση του αυτοκινητου θα την ελεγα μετρια προς καλη
οσον αφορα τα σαπακια που εχει τα οποια δεν με πολυενδιαφερουν διοτι φτιαχνονται..
Οσον αφορα το εσωτερικο τωρα ειχα πραγματα απο ενα αλλο που μου ειχε
κατσει αλλα ηταν χωρις χαρτια μονο για ανταλακτικα τα οποια τα ειχα κρατησει
και ηταν σε αριστη κατασταση ταμπλω,σαλονι,πορτες και ενα μοτερ με καρμπυρατερ
ενω αυτο που πηρα τωρα ειναι injection δεν μας χαλαει βεβαια καθολου.
Οποτε περιμενετε φωτο απο την πορεια του.
Μετα της διακοπες.
geoky οταν ετοιμαστει θα την εχεις την βολτα -
Μπραβο!!!Καλοριζικη!!Καλοταξιδη!!!
citrovag γινεται να μου πεις που βρισκοταν αυτη η SM?Ειναι αυτη που βρισκεται διπλα στην εθνικη σε μια μεταφορικη που ασχολειται και με container?Αν γινεται στειλε μου και με Pm το ποσο την πηρες!
Εγω πριν απο καμια 10αρια μερες εφαγα ακυρο για την μπλε στο Ηρακλειο!
Τουλαχιστον ο ιδιοκτητης της με διαβεβαιωσε οτι θα την αναπαλαιωσει συντομα!!!
-
Classic Safari