-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Υ.Γ. Ψυχάκιας mode on
Χαλαρά έπαιρνα μια C63 AMG ή ένα Audi RS4 ακόμα και σήμερα αν είχα τα λεφτά
Ψυχάκιας mode offRS6
έχει πολλά θεματάκια για quote απο τους γνωστούς άγνωστους αλλά έχε χάρη που πρέπει να πάω να ξερωθώ
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μία σκέψη κάνω μόνο:
Από ηλεκτρικά, είχα ακούσει ότι έπασχαν τα πρώτα ibiza τελευταίας γενιάς.Τα ibiza με τον κώλο (κατα κόσμον 'Cordoba' ), πάσχουν από τίποτα τέτοια προβλήματα?
Ελπίζω πώς όχι, αλλά σήμερα μου πέρασε η απλή ιδέα από το μυαλό:γιατί να πουλήσει κάποιος το αμάξι του που του είναι:
-απροβλημάτιστο
-έχει λίγα km (κι ας είναι 5-6 ετών)
-και είναι στην τρίχα ???πέθανε ο παππούς που το είχε.... ........μπρρρρρ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πέθανε ο παππούς που το είχε.... ........μπρρρρρΤελικά Ανδρέα το είδες το αμάξι?
-
Το είδα... και το αγόρασα.
Ο μηχανικός μου έλεγξε τα πάντα. Κρεμαγιέρα, ψαλίδια, το σασί, τον κινητήρα, κτλ, το πήγε βόλτα και γυρνώντας μου είπε να το πάρω ανεπιφύλακτα σε αυτά τα λεφτά.
Το πλήρωσα σήμερα (δυστυχώς έτσι γίνεται η δουλειά), υπέγραψα την άδεια, πήγαμε στα ΚΕΠ και βεβαιώθηκε το γνήσιο της υπογραφής στην εξουσιοδότηση μεταβίβασης και αύριο το πρωϊ το αμάξι θα περάσει ΚΤΕΟ και εν συνεχεία θα το πάρω στα χέρια μου. Σήμερα δυστυχώς ο 'μεσολαβητής' δεν προλάβαινε να πάει τα χαρτιά στο συγκοινωνιών για να γίνει η μεταβίβαση.
Σας ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις σας!
-
Με γειες λοιπόν, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα από δω και πέρα!
(ισχύει κι αυτό που είχα πει για τους...απογόνους, αλλά δεν θέλω να σου δίνω ιδέες, είσαι ..νινί ακόμα! ) -
Αντε καλοριζικο!Οτι θελεις ρωτα για το αμαξι μιας και εγω εχω το Ibiza 101 sport.
-
καλοτάξιδο ψηλέ και αναμένουμε ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ φωτό.
-
Καλοτάξιδο να είναι aserf
Δύσκολα βρίσκεις αμάξι με τόσο καλή/λίγη μεταχείριση σε αυτά τα χρήματα -
τώρα το είδα αυτό, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να σου βγει
ΑΛΛΑ έκανες μλκια επιλογή. sorry απλά λέω τη γνώμη μου.
Astra, 307 και μια 12αδα μικρά υπήρχαν, πολύ καλύτερα αυτοκίνητα.
να μην πω για 156 και κλαίμε όλοι μαζίκανόνισε για κανένα μεταπτυχιακό μπας και επανορθώσεις με το επόμενο
-
Κι εγω θα του λεγα για την 156 για να κλαψουμε ομαδικα αλλα τεσπα.. Καλοταξιδο λοιπον..
-
καλορίζικο.
ελπίζω να τους ζήτησες εγγύηση ενός έτους, και να την πήρες γραπτή!
τα μπροστά σινεμπλόκ 'σκάνε' αν δεν τα έχει αλλάξει ο προηγούμενος και θέλουν αντικατάσταση με τα ενισχυμένα του κούπρα.
το σπιράλ της εξάτμισης στην πλειψηφία έχει πρόβλημα και ζουζουνάει, κόστος αντικατάστασης 80-120 ευρώ.
τσέκαρε την οθόνη του κλιμά πως δεν έχει καεί καμιά μπάρα, και απεφευγε να το σβήνεις με το κλιμά-καλοριφερ ανοιχτό. Στο ίμπιζα κλαμπ έχει αναφερθεί πως έτσι καίγεται ο εγκέφαλος του κλιμά που παει σετ με την οθόνη και είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ βλάβη
οδήγα το αυτοκίνητο με το κλιμά ανοιχτό, ώστε να αγανακτήσεις και να το πας πίσω να σου βάλουν το booster by boulekos
κάθε 1000χλμ οποσδήποτε check τα λάδια.
Πολύ καλό αυτοκίνητο με πολύ πλούσιο εξοπλισμό (ουσιαστικά έχει τα πάντα εκτός esp). Στις στροφές είναι πλήρως ρυθμίσιμο με φρένα πολύ καλής αντοχής.
Έχω το ίμπιζα με 110.000χλμ -
Τον έχετε φάει τον άνθρωπο εδώ και κάτι σελίδες
Καλοτάξιδο με ασφαλή χιλιόμετρα
-
Καλορίζικο & καλά ταξίδια!
-
Άντε εάν δεν το τράκαρες στο πρώτο σου χιλιόμετρο με τόσο γλωσσοφάγωμα που σου ρίξαμε καλοτάξιδο και να γεμίσει με χιλιάδες ασφαλή χιλιόμετρα!!!
-
Σίγουρα θα του φανεί μαμάτο μιας και το προηγούμενο του είναι ένα Tipo 15ετίας....θα πάθει πολιτισμικό σοκ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σίγουρα θα του φανεί μαμάτο μιας και το προηγούμενο του είναι ένα Tipo 15ετίας....θα πάθει πολιτισμικό σοκ.Ε καλά, φαντάζομαι δεν οδηγούσε μόνον το Tipo!
Εγώ περιμένω review σε στύλ:'Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και σταθερό. Εχει χώρους. Πολλούς χώρους. Εκανα και δοκιμή: στα πίσω καθίσματα χωράει δύο παιδικά καθισματάκια, ενώ τρίτο δεν μπορεσα να βάλω. Στο πορτ μπακαζ όμως, χωράει δύο καροτσάκια άνετα, ενώ περισσεύει και χώρος για τα παιχνίδια και τα ρούχα των παιδιών. Καλή αγορά, προτείνεται!'
-
Καλοτάξιδο aserf!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σίγουρα θα του φανεί μαμάτο μιας και το προηγούμενο του είναι ένα Tipo 15ετίας....θα πάθει πολιτισμικό σοκ.
Ε καλά, φαντάζομαι δεν οδηγούσε μόνον το Tipo!
Εγώ περιμένω review σε στύλ:'Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και σταθερό. Εχει χώρους. Πολλούς χώρους. Εκανα και δοκιμή: στα πίσω καθίσματα χωράει δύο παιδικά καθισματάκια, ενώ τρίτο δεν μπορεσα να βάλω. Στο πορτ μπακαζ όμως, χωράει δύο καροτσάκια άνετα, ενώ περισσεύει και χώρος για τα παιχνίδια και τα ρούχα των παιδιών. Καλή αγορά, προτείνεται!'
αν είναι η έκδοσης σπορ με τις σκληρές αναρτήσεις και 195 λάστιχο απλά καμία σχέση με όσα γράφεις!
Το ίμπιζα είναι πολύ σπορτίφ και ενδιαφέρον οδηγικά και σε όλα τα τεστ της εποχής εκθειαζόταν η οδική του συμπεριφορά, το κιβώτιο και το ακριβές τιμόνι (αν και κάπως ελαφρύ).
Καμία σχέση με 206 και λοιπές βάρκες που όταν το πρωτο-οδήγησαν οι 4τροχοί το πήγαν πίσω γιατί υπέστρεφε. -
Kαλοταξιδο και ατσαλακωτο...
Σημασια εχει να ευχαριστει εσενα το αυτοκινητο και οχι ενα τσουρμο επικριτικους αγνωστους.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Kαλοταξιδο και ατσαλακωτο...Σημασια εχει να ευχαριστει εσενα το αυτοκινητο και οχι ενα τσουρμο επικριτικους αγνωστους.
με το συμπάθειο αλλά ζήτησε σε δημόσιο φόρουμ την γνώμη μας...εάν σου διαφεύγει.
Αναζητείται μικρό - μικρομεσαίο μέχρι 8000 €