Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Πόσο καιρό έχω να δω μια αντίστοιχη έκφραση...Ειλικρίνεια και κότσια μαζί.Χρήστο σε κάθε δημοσίευσή σου δείχνεις ότι έχεις αληθινή παιδεία.Πραγματικά το θαυμάζω αυτό
η ευγενεια ειναι.. κολλητικη
δηλαδη, αν ο D-Jet δεν απαντησει σε καποιον που εκανε λαθος (βασικα, ανεξαρτητως αν εκανε λαθος ή οχι) ευγενικα (οπως και εκανε), και του ελεγε 'τι λες ρε παλιομαλακα που θα μου πεις εμενα τωρα..', οι πιθανοτητες να δειξει και ο συνομιλητης χαμηλο επιπεδο αυξανονται κατακορυφα
το θεμα της συζητησης το εχουμε νομιζω εξαντλησει πολλες φορες. το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να αποδωσει κανεις καποιο σφαλμα σε μια κατηγορια, οταν αυτη μπορει να αποδοθει απλως στην ηλιθιοτητα. τι ειναι πιο πιθανο, να φερεται καποιος ηλιθια επειδη εχει αυτοκινητο/μηχανη, ή επειδη απλως ειναι ηλιθιος;
ειλικρινα παντως, σπανια εχω δει μηχανοβιο να τρωει σειρα στα διοδια, και δεν το λεω για να υπερασπιστω τους μηχανακηδες. αλλα ειναι αληθεια. θεωρω πταισμα να μου φαει μια μηχανη την θεση στα διοδια (αν κ δεν μου εχει συμβει ποτε..)
τις προαλλες ελεγε ο HF ολα τα πλεονεκτηματα των 2τροχων στην αθηνα, που ομως δυστυχως δεν εχει και ιδιαιτερη διαθεση να εκμεταλλευτει γιατι πλεον μ'αυτα που βλεπουμε καθημερινα φοβαται. και τον καταλαβαινω απολυτα.
ο Djet ειπε κατι πολυ σωστο, οτι η ασφαλεια πρεπει να ερχεται πρωτη. ηδη το σαβουαρ βιβρ λεει οτι ο πιο δυνατος οφειλει να δωσει προτεραιοτητα στην ασφαλεια του περισσοτερο αδυναμου (ο μηχανακιας στον πεζο, ο νταλικερης στον ποδηλατη, ο πεζος στη γιαγια με αναπηρικο αμαξιδιο κοκ).
δεν με πειραζει που τα μηχανακια πεταγονται οταν πεταγονται απο παντου (ομολογω οτι τρομαζω λιγο για την δικη τους υγεια, και πειτε με βλακα..). περισσοτερο με πειραζουν αυτοι που δεν τα υπολογιζουν και αυτοι που τα βλεπουν να ερχονται και ξεκινουν γιατι ξερουν οτι θα αναγκαστουν να σταματησουν καθως η συγκρουση δεν συμφερει.. δεν με πειραζει καθολου οταν περνανε αναμεσα απ'τα αυτοκινητα.
ενα μονο παραπονο εχω απο τα μηχανακια (που σχετιζεται λιγακι με τα λογια του Djet νομιζω) : τα πεζοδρομια. ειδικα γυρω απο την πλατεια ν.σμυρνης που πλεον υπαρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ θεσεις σταθμευσης αποκλειστικα για 2τροχα σε πολλα σημεια μαλιστα, ειναι αδικαιολογητο ορισμενοι να παρκαρουν και να οδηγουν μηχανακια πανω στα πεζοδρομια.-
κατα τ'αλλα.. δυστυχως η αθηνα ειναι μια κολαση στο θεμα ασφαλεια, και οσο επικρατουν εγωιστικες συμπεριφορες, τοσο πιο φρικιαστικη κολαση θα γινεται....