-
ΥΠΕΡ-επικίνδυνος μεθυσμένος με πινακίδα ΙΜ 8382 με αυτοκίνητο χρώματος καφέ παλιό (ίσως Opel Kadett αν και νομίζω ήταν πιο μεγάλο).
Από την αρχή του δρόμου που μένω, ξεκινά σπινιάροντας και γκαζώνει τέρμα μέχρι το τέλος του. Σταματάει με φρένα κοκκαλώνοντας, κάνει όπισθεν με φουλ γκάζι και ξανά το ίδιο 3-4 φορές. Την τελευταία φορά κάνοντας όπισθεν χτυπά ένα αυτοκίνητο Skoda Octavia 5 SW που ήταν παρκαρισμένο, τον βλέπει περαστικός και του λέει το έφαγες το αμάξι. Ο οδηγός βγαίνει μισός από το παράθυρο και του λέει 'Έτσι και με δώσεις θα σε γ*****' (πασιφανώς μεθυσμένος) και φεύγει του σκοτωμού (με χειρόφρενο στην στροφή παρακάτω). Δεν μπορούσα να δω πινακίδες από το μπαλκόνι γιατί ήταν υπερβρώμικες. Φωνάζω στον περαστικό να μη φύγει, κατεβαίνω κάτω με χαρτί γράφω την πινακίδα που μου είπε (μετά την έκανε τρέχοντας πιθανώς για να μην μπλέξει) και λίγο μετά έρχεται ο ιδιοκτήτης (δεν είχε καταλάβει το περιστατικό) κ του έδωσα το χαρτί με τον αριθμό και το τηλέφωνό μου. Του σύστησα να πάρει αμέσως στην τροχαία και να δώσει τον αριθμό αλλά φάνηκε αδιάφοροςΑυτός ο μ#$@$ μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο έτσι όπως πάει σήμερα.
-
Γαμώ την ατυχία μου πάλι σήμερα.
Στον κόμβο του αεροδρομίου στη διασταύρωση για Αγ Νικόλαο και Ηράκλειο συνάντησα ένα αρκετά μεγάλο σκύλο να ψυχομαχει στη μέση μέση του δρόμου. Την ωρα που περνουσα ίσα ισα που το ζωο κουνούσε το κεφάλι του.
Ήτανε τέτοια η θέση του ζώου που δεν δικαιολογούσε να χτυπηθηθκε κατα λάθος γιατι ήταν σε πολυ ανοιχτο κομματι του δρόμου οπότε δεν μπορουμε να πουμε ότι το 'ζωο' που τον χτύπησε δεν προλαβε να αντιδράσει.Ξαναπέρασα απο το σημειο αργότερα και κάποιος είχε πάρει το κουφάρι και το είχε βάλει στην άκρη του δρόμου.
-
Ζώα σήμερα το πρωί στην εθνική Θεσ/νίκης -Αθηνών 2 S2000 κι ένα Civic που έκαναν σαν μ@λάκες σφήνες μέσα στην κίνηση...
-
Ζωο σημερα το απογευμα, ο οδιγος ενος Ασημι Οπελ Αστρα Η που στον δρομο που ενωνει την Χαλκιδα με την Ε.Ο. ειχε κατσει στην ΛΕΑ και δεν αφηνε τους βιαστικους παραθεριστες να την χρησιμοποιησουν οπως κανουν ολοι....
Το χαρηκε πολυ ομως....
-
Πριν λίγες ημέρες μεσοβδόμαδα, γυρνώντας αργά το απόγευμα από μια ιδιαίτερα κουραστική ημέρα και όντας ζαλισμένος από όλη την ρουτίνα της ημέρας, κατέβαινα τον κατηφορικό δρόμο που περνάει μπροστά από τον Σκλαβενίτη στα Μελίσσια (το συγκεκριμένο Σ/Μ είναι στην αριστερή πλευρά του δρόμου και έχει μικρή ανηφόρα σαν ράμπα για το υπαίθριο πάρκινγκ του και την κύρια είσοδο).
Έχοντας φτάσει σε εκείνο το ύψος, ακούω ένα καρότσι να τσουλάει (τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν όταν τσουλάνε σε οδόστρωμα). Ίσα που γυρνάω το βλέμμα μου και το κοιτάω να είναι στην κατηφόρα και να αρχίζει να παίρνει φόρα προς τον δρόμο έχοντας κεντράρει το αυτοκίνητό μου...
Ευτυχώς ο μπροστινός είχε ανοίξει λίγο την διαφορά και τάβλιασα το γκάζι (είχα και 3η ούτε κατέβασμα δεν πρόλαβα να κάνω), βοήθησε και ο κατηφορικός δρόμος και το καρότσι πέρασε λίγα μέτρα πίσω μου.
Όσοι με ακολουθούσαν έπεσαν στα φρένα και διακόπηκε η κυκλοφορία.
Όποιος ή όποια άφησε το ΑΔΕΙΟ καρότσι εκεί στην κατηφόρα ή του/της ξέφυγε είναι πολύ ΖΩΟ!
Στη συνέχεια και αφού την γλύτωσα μπορείτε να φανταστείτε τι καντήλια κατέβασα...
-
Σαν την διαφήμιση.
Μετά σε περίμενε το γκομενάκι να σε ρωτήσει αν μόλις είχες βγει από το μπάνιο;
-
Moλις γυρησα απο Κερκυρα,ειμαι πτωμα για να εξιστορησω τι ειδαν τα ματια μου,ενα θα πω λιγο πριν την Βεροια ενα σε Frontera βλεπω απο μακρια κατι χερια στην καπελιερα(εταζερα μωρε),νομιζα πως κατι ψαχναν οι πισω στα μπαγκαζια,αμ δε!Μολις τον εφτασα ειδα το υπερτατο θεαμα,δυο κοριτσακια ξαπλωμενα εκει να μισοκοιμουνται και αλλα 3 ατομα στο πισω καθισμα,καληνυχτα και καλη τυχη
-
-
Ζώο ο βλάκας με ένα παλιό (toyota ήταν τώρα δεν πρόλαβα να διακρίνω και καλά) που μετά το τούνελ του περιφερειακού απο δυτικά προς ανατολικά,στην μεγάλη ευθεία θέλησε να αλλάξει λωρίδα απο την τέρμα δεξιά στην μεσαία.
Εγώ βρισκόμουν στην μεσαία περίπου 3 αυτοκίνητα πίσω του.
Αναψε το ζώο φλάς αλλά έκατσε ΤΟΣΗ ώρα να δει εάν έρχεται κάποιος που δεν αντιλήφθηκε ότι οι μπροστινοί του για κάποιο λόγο φρενάριζαν και αυτός τον ύπνο του δικαίου. Το αντιλήφθηκα εγκαίρως τι θα γινόταν και έκοψα, πρίν γυρίσει την ματιά του ο εν λόγω κύριος και δει ότι του απομένανε ελάχιστα μέτρα πρίν καρφωθεί στον προπορευόμενο.Την γλύτωσε για μερικά εκατοστά στην κυριολεξία αφού σάπισε τα φρένα,έστριψε το τιμόνι και βρέθηκε σχεδόν να κάνει μπάντες για να αποφύγει το εμπόδιο.
ΕΕΕΕ δεν άντεξα πέρασα απο δίπλα του και αναφώνισα ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ!!!!!!!!!! -
Καταραμένος από εμένα ο μεσήλικας που το Σαββάτο , στις 13.00 περίπου στην κατηφόρα προς Αλεποχώρι στις τελευταίες στροφές πάνω στο κατάφυτο ακόμη βουνό πέταξε την γόπα του από το αμάξι του στο δρόμο. Σταμάτησα , την έσβησα , τον ακολούθησα , τον ενημέρωσα ότι είδα τι έκανε και αφού του είπα ότι γέρασε και μυαλό δεν έβαλε πήρα την Πυροσβεστική. Η Πυροσβεστική μου ζήτησε τον αριθμό του και μου είπε ότι μόνο επίπληξη μπορούν να του κάνουν.
Ζώα επίσης οι καραγκιόζηδες που τρέχουν σαν παλαβοί εκεί.
Ζώα οι τύποι που , επειδή είχα δύο έγκυες και δύο πιτσιρίκια στο αμάξι μέχρι την Εθνική από το Αλεποχώρι δεν πήγαινα πάνω από 60 , ερχόντουσαν πίσω μου με πρόθεση να προσπεράσουν , πήγαινα σχεδόν τέρμα δεξιά πατώντας όλες τις χαριτωμένες ανωμαλίες των Ελληνικών δρόμων , τους έκανα και το σινιάλο με το δεξί φλάς αλλά αυτοί κάθονταν από πίσω μου με πλήρη ορατότητα. Κατόπιν όταν ξανάρχιζαν οι στροφές έρχονταν πάλι στον προφυλακτήρα μου. -
Ζώα οι μαλακισμένοι οδηγοί δικύκλων που προσπερνούν όσους περιμένουν στη σειρά στα διόδια.
-
Μα γιατι τα παιδια? Αφου ειναι μηχανακηδες = δεν ειναι υποχρεωμενοι να περιμενουν σε καμμια ουρα...
( α ρε πστ μου ξαναμπαινω μεσα αυριο και θα χασω το πανηγυρι που θα ακολουθησει...)
-
Ζώο αλλοδαπός με ποδήλατο ανέβαινε τη Σταδίου άνετος στην μεσαία λωρίδα με 25χλμ δημιουργώντας ουρά από πίσω του Από κορναρίσματα και μπινελίκια δεν χαμπάριαζε τίποτα το ζωντόβολο!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ζώα οι μαλακισμένοι οδηγοί δικύκλων που προσπερνούν όσους περιμένουν στη σειρά στα διόδια.Δεν με πειράζει αυτό, ακόμα και όταν οδηγώ αυτοκίνητο. Μου φαινόταν λογικό ακόμα και όταν οδηγούσα μόνο αυτοκίνητο (οπότε δεν πρόκειται για 2 μέτρα και 2 σταθμά) και δεν είχα καμία σχέση με μηχανές.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ζωο σημερα το απογευμα, ο οδιγος ενος Ασημι Οπελ Αστρα Η που στον δρομο που ενωνει την Χαλκιδα με την Ε.Ο. ειχε κατσει στην ΛΕΑ και δεν αφηνε τους βιαστικους παραθεριστες να την χρησιμοποιησουν οπως κανουν ολοι....Το χαρηκε πολυ ομως....
-
Ναι αλλα με επιστροφη της Κυριακης αυτο δεν ειναι σωστο και το ξερεις. Αφου λες σημερα μαλλον θα εννοεις Δευτερα οποτε ΟΚ. Αυτο που κανουν οι 'βιαστικοι παραθεριστες' στο Χαλκιδα-Σχηματαρι ειναι κατι παλαβα προσπερασματα στο αντιθετο ενω βλεπουν αυτοκινητα να ερχονται, βασιζομενοι στο οτι 'οι απεναντι' θα στριμωχτουν στην δικη τους ΛΕΑ προκειμενου να γλιτωσουν τη μετωπικη.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ζώα οι μαλακισμένοι οδηγοί δικύκλων που προσπερνούν όσους περιμένουν στη σειρά στα διόδια.
Δεν με πειράζει αυτό, ακόμα και όταν οδηγώ αυτοκίνητο. Μου φαινόταν λογικό ακόμα και όταν οδηγούσα μόνο αυτοκίνητο (οπότε δεν πρόκειται για 2 μέτρα και 2 σταθμά) και δεν είχα καμία σχέση με μηχανές.
Είναι εντελώς , παντελώς και με όποια οπτική λάθος να προσπερνούν τη σειρά στα διόδια και στο λέει άνθρωπος που βλέπει τα πράγματα μονόπαντα , από την πλευρά της μηχανής.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ναι αλλα με επιστροφη της Κυριακης αυτο δεν ειναι σωστο και το ξερεις. Αφου λες σημερα μαλλον θα εννοεις Δευτερα οποτε ΟΚ. Αυτο που κανουν οι 'βιαστικοι παραθεριστες' στο Χαλκιδα-Σχηματαρι ειναι κατι παλαβα προσπερασματα στο αντιθετο ενω βλεπουν αυτοκινητα να ερχονται, βασιζομενοι στο οτι 'οι απεναντι' θα στριμωχτουν στην δικη τους ΛΕΑ προκειμενου να γλιτωσουν τη μετωπικη.Για Κυριακη μιλαω.
Ολος ο δρομος κατα μηκος του ειναι ειναι μια λωριδα ανα κατευθυνση.
Οταν οι 'βιαστικοι παραθεριστες' μετατρεπουν την ΛΕΑ σε λωριδα κυκλοφοριας, στο σημειο που στενευει ο δρομος γινεται μποτηλιαρισμα. Γιατι σιγα μη κατσουν να περιμενουν, ειναι 'απο δεξια' και βιαζοντε να χωθουν στην μια λωριδα που μενει.
Και η ΛΕΑ ειναι για εκτακτη αναγκη και οχι για τον καθε μαλακα που πηρε Τουσον με 196 ατοκες δωσεις και νομιζει πως εχει πιασει τον Θεο απο τα... -
Αλεξανδρε το μποτιλιαρισμα γινεται 1) στο φαναρι της Αυλιδας και 2) γιατι καποιοι μολις δουν κινηση πηγαινουν απο το τσιμενταδικο ή το ναυπηγειο και σου βγαινουν μπροστα στην κατηφορα πριν το φαναρι. Τα περι μιας λωριδας δεν ισχυουν, και η Αθηνων Πατρων μετατρεπεται σε 2λουριδη αναγκαστικα για να κινηθει ο κοσμος οταν εχει κινηση. Μην εχουμε αυταπατες για ΛΕΑ σε επαρχιακο της κακιας ωρας και με φουλ κινηση λογω περιοχης, ημαρτον δλδ...
Οσο για τους μαλακες με τις 196 δοσεις αυτα μπορει ο ανθρωπος αυτα κανει. Θα συμφωνησω μαζι σου στο hyundai παντως . Υπαρχουν και κατι αλλοι μαλακες σαν την αφεντια μου, που εδωσαν το δικο τους αυτοκινητο για να παρει ο πατερας τους αμαξι-ευκαιρια (ταχα μου θα το ειχαμε 50-50 -tow car για το 106 το ηθελα κατα βαση- ) και ενα μηνα μετα εχουν μεινει χωρις αυτοκινητο γιατι τελικα δεν ηταν ετσι τα πραγματα. Αρα αναγκαστικα απο Σεπτεμβρη θα πρεπει να βαλω...196 δοσεις για να ξαναεχω δικο μου αυτοκινητο. Μην κατηγορουμε την πιστωση γιατι θυμηθειτε πως βρεχονταν τα βρακακια μας πιτσιρικαδες οταν βλεπαμε 2,0lt gti ή πολυ χειροτερα καποια 'γρια' (integralle) που ηταν σε αναλογια τουλαχιστον 80% λιγοτερες απο τις σημερινες φτερουγες. Σαν να τις εχουμε ξεχασει τις εποχες που τα 14αρια οικογενειακα αντιμετωπιζονταν ως gti και απο εμας αλλα και απο τα περιοδικα...
-
Δυστυχώς φίλε μου δεν πρόκειται να βάλει μυαλό κανείς από αυτούς. Γύρνα από Ριτσώνα ... και πιο γρήγορα θα πάς και στροφιλίκι θα ευχαριστηθείς και τα νεύρα σου δεν θα σπάσεις. Και άστους να περιμένουν πάνω στη ΛΕΑ (αδυνατόντας να καταννοήσουν ότι αυτοί οι ιδιοι δημιουργούν την κίνηση που πάνε να γλιτώσουν)
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............