-
Ο χρήστης gio_lam έγραψε:
Προξένου Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη
Lamborghini Gallardo Roadster
Και επιτέλους ένας οδηγός με βαρύ πόδι. Σήκωσε τους πάντες από τα τραπεζάκια...Βαρύ πόδι... στην Προξένου Κορομηλά???
Βαριά περίπτωση μ κίας μάλλον.
-
-
-
-
Είχε παρκάρει το πρωι κοντά στο σπίτι μου,ωραίο είναι,είχε αθηνα'ι'κές πινακίδες.Για κιβώτιο ταχυτήτων δεν κοίταξα πάντως και δεν ξέρω τι είχε.
-
Επίσης είναι το πρώτο αυτοκίνητο με αυτού του είδους τα φώτα πίσω, μετά ακολούθησαν τα όργια.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βεβαίως. IS200 πρώτης γενιάς. Είχε αυτόματο, αλλά και χειροκίνητο 6άρι με μπλοκέ
Σε κόκκινο δεν παίζει να έχω ξαναδεί πάντως.Πες και για τον πίνακα οργάνων του!
Επίσης είναι το πρώτο αυτοκίνητο με αυτού του είδους τα φώτα πίσω, μετά ακολούθησαν τα όργια.
Δυστυχώς...
http://en.wikipedia.org/wiki/Altezza_lights -
Βασικά το κόκκινο του Ις είναι κάπως προς το πορτοκαλί και είναι λιγάκι κάπως. Πέτυχα σήμερα ένα ασημί που μαζί με το πιο επιθετικό σκούρο ασημί και το φανταστικό λευκό είναι τα χρώματα που του πάνε. Από τα αγαπημένα σπόρ σεντάν πάντως και κρίμα που πρέπει να έκαιγε τον άμπάκο (σύμφωνα με τον τύπο) και δύο φορές κρίμα που δεν πολύπούλησε ώστε να παίζει για μτχ...
Ο πίνακας οργάνων του πάντως δεν μου άρεσε μία για να λέμε την αλήθεια. Από έξω όμως κουκλί!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προξένου Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη
Lamborghini Gallardo Roadster
Και επιτέλους ένας οδηγός με βαρύ πόδι. Σήκωσε τους πάντες από τα τραπεζάκια...Βαρύ πόδι... στην Προξένου Κορομηλά???
Βαριά περίπτωση μ κίας μάλλον.
Πάνω που ήμουν έτοιμος να το γράψω εγώ.
-
O πίνακας οργάνων είναι πάρα πολύ πρωτότυπος. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να θυμίζει ρολόι
Λογίκο είναι να κάει τον άμπακο όταν 2 από τις εκδόσεις του φορούσαν τούς 3S-GE και 2JZ-GE.Και για να επανέλθούμε στο carspotting, σήμερα το βράδυ στο κέντρο του Ηρακλείου ήταν παρκαρισμένο ένα Audi Allroad Quattro με ξένες πινακίδες. Τελευταία κυκλοφορεί εδώ και ένα με ελληνικές
-
Επίσης, εδω και μερικες μέρες βλέπω ένα κοκκινο 'αλογάκι' να κυκλοφορει στην πόλη με πινακίδες ΕΕ και απο μία χώρα που το όνομα της αρχιζει απο 'Α'.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Επίσης, εδω και μερικες μέρες βλέπω ένα κοκκινο 'αλογάκι' να κυκλοφορει στην πόλη με πινακίδες ΕΕ και απο μία χώρα που το όνομα της αρχιζει απο 'Α'.Αλβανία;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Επίσης, εδω και μερικες μέρες βλέπω ένα κοκκινο 'αλογάκι' να κυκλοφορει στην πόλη με πινακίδες ΕΕ και απο μία χώρα που το όνομα της αρχιζει απο 'Α'.
Αλβανία;
Πότε μπήκε η Αλβανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση;
Και μην πεις Αυστραλία! Ούτε Αργεντινή! Ούτε Αζερμπαϊτζάν ή Ανγκόλα! -
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Τετάρτη βράδυ στην Κηφισίας. Προσοχή στις τέσσερις εξατμίσεις, τα φουσκωμένα φτερά και την αεροτομή από carbon fiber!Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε ποιο όχημα είναι, είναι η black series!!! Απίστευτος ήχος, τρομερό γκάζι (προσπαθούσα να την ακολουθήσω μέχρι την Κηφισιά) και είχε ελληνικές πινακίδες!
Μηπως ειναι του Αντωνη Φωτση;Εγραφε η sportsday ,για τα αμαξια των διεθνων ,οτι ο Φωτσης εχει μια τετοια.
-
-
Αυτή που λες είναι. Δεν ξέρω αν είναι μόνιμα στο νησί ή επισκέπτης πάντως, εγώ πρώτη φορά την είδα σήμερα.
-
Πριν κανά 2ωρο, μαύρη ανοιχτή Aston Martin (δεν κατάλαβα ποιό μοντέλο) στην Βάρης Κορωπίου.
-
Z8 ε? Πολύ σπάνια...
Π την πέτυχες? -
H παλια καγιεν του σβου2 στο πλαταμονα...
Carspotting [#5]