-
αχ τα είχε πει ο θείος για το 3 (το hatchback) και που να αρχίσει να κυκλοφορεί και στο δρόμο δηλαδή..η σχεδίαση του πίσω μέρους θα το φάει θα δείτε..και ο προφυλακτήρας ο πίσω που φωνάζει 'γρατζούνισέ με'
-
Συμφωνώ με τον Πέτρο και τον Θείο!!!Το 3 κατά τη γνώμη μου θα ξεπεραστεί αρκετά γρήγορα σε αντίθεση με Μεγκάν-νέο Άστρα,ενώ νομίζω ότι το σεντάν είναι αρκετά καλύτερο.Πλησιάζει το 6,που είναι πανέμορφο, όσο χρειάζεται σπορτίφ και νομίζω θα αργήσει να δείξει την ηλικία του.Αν και αυτό το τόπικ ασχολείται περισσότερο με τις σχεδιαστικές επιλογές,θα ήθελα να προσθέσω ότι το 3 μου φαίνεται λίγο απρόσωπο σε σχέση με τα άλλα.Πολύ καλό,αλλά χωρίς να ξεχωρίζει σε κάτι ιδιαίτερο. Χάθηκε να βάλουν έναν λίγο δυνατότερο κινητήρα;Καμιά λίγο πιο σπορ έκδοση;Να γίνει και αναπτέρωση του ίματζ-ηθικού,όπως στο RX-8!20 άτομα έπρεπε να περιμένω για να μπω στη θέση του οδηγού στο σαλόνι!!Ήμαρτον... Χαμογελάω για να φανούν οι κουφάλες στα δόντια!!!
-
Παιδιά , εχθές έκανα test drive το MAZDA 3 5HB...
Δεν το περίμενα τόσο καλό....
Πολύ καλό πάτημα στο δρόμο, κράτημα, άριστα Φρένα,Aκριβές τιμόνι....
Μοναδικό αρνητικό(εκτός απο το ότι το ήθελα με καμιά δεκαριά άλογα ακόμα) Αυξημένος θόρυβος και μάλλον όχι μόνο από τον κινητήρα.....
Κυρίως μέτά τα 165 + Km/HΚαι μάλλον το σκέφτομαι σοβαρα να είναι το επόμενο μου αυτοκίνητο!!!
Υ.Γ: Ενστάσεις,σκεψεις,προβληματισμοί και προτάσεις καλοδεχούμενες ...όσο ακόμα είναι καιρός!!!!!!!
-
Kalo to Mazda alla tou leipoun opos ipes kamia 15 aloga kai mia pio sportif ekdosi . Poli sintiritiko to atimo. Tha protimousa megan logo epidosis kai sxediasi kai to astra pou prosopika mou aresi poli to neo montelo.
-
Ο χρήστης cpap78 έγραψε:
Μοναδικό αρνητικό(εκτός απο το ότι το ήθελα με καμιά δεκαριά άλογα ακόμα) Αυξημένος θόρυβος και μάλλον όχι μόνο από τον κινητήρα.....
Κυρίως μέτά τα 165 + Km/HΛοιπον... το θεμα του θορυβου ειναι σημαντικο σε ενα αμαξι, ειδικα οταν γραφεις πολλα χιλιομετρα και στην περιπτωση του Mazda 3 ειναι διφορουμενο. Στον μισο ειδικο τυπο διαβασα για το ποσο καλη ηχομονωση εχει (και στους 4Τ... και με μετρηση db αν θυμαμαι καλα) και στον αλλο μισο τυπο διαβασα αυτο ακριβως που αναφερει και ο φιλος cpap78. Δεν μιλαω σαφως για θορυβο στα 165+ αλλα σε ποιο νορμαλ ταχυτητες.
Τελικα ποιο περιοδικο πρεπει να πιστευουμε?
Παντως εγω θα προτιμησω να λαβω υποψην την γνωμη του συμφορουμιτη... κατι θα ξερει παραπανω. -
Ο χρήστης cpap78 έγραψε:
Παιδιά , εχθές έκανα test drive το MAZDA 3 5HB...
Δεν το περίμενα τόσο καλό....
Πολύ καλό πάτημα στο δρόμο, κράτημα, άριστα Φρένα,Aκριβές τιμόνι....
Κυρίως μέτά τα 165 + Km/HΚαι μάλλον το σκέφτομαι σοβαρα να είναι το επόμενο μου αυτοκίνητο!!!
Υ.Γ: Ενστάσεις,σκεψεις,προβληματισμοί και προτάσεις καλοδεχούμενες ...όσο ακόμα είναι καιρός!!!!!!!
Τεστ drive με 165+!!! Είσαι πολύ τυχερός. Για να ξέρουμε και το μέτρο σύγκρισης των εντυπώσεών σου τι αυτοκίνητο έχεις μέχρι τώρα?
-
Παλιότερα ενα Rover 414 το οποίο το πουλησα όταν παρουσιάστηκα στον Ε.Σ! Τώρα αναγκαστικά κυκλοφορώ με το Αυδι 80 του μπαμπα....
Το αυτοκίνητο όμως δεν το οδήγησα μόνο εγώ αλλά και φίλος πολυ πιο έμπειρος (κάτοχος Opel Vectra GTS) και ειχαμε την ίδια αισθηση!
Αίσθηση όμως που δεν υπήρχε στο test drive του sedan!Ο αντιπρόσωπος ισχυρίστηκε πως ήταν από τα λάστιχα (Τα BS που φοράει έχουν πολλές αυλακώσεις) και πως μάλλον είχαν αυξημένη πίεση! Μπορεί.... Πάντως λέω να πάρω το sedan.....
Y.Γ: Τα test drive του sedan και του HB εγιναν σε διαφορετικές αντιπροσωπείες
-
Ο χρήστης cpap78 έγραψε:
Παλιότερα ενα Rover 414 το οποίο το πουλησα όταν παρουσιάστηκα στον Ε.Σ! Τώρα αναγκαστικά κυκλοφορώ με το Αυδι 80 του μπαμπα....
Το αυτοκίνητο όμως δεν το οδήγησα μόνο εγώ αλλά και φίλος πολυ πιο έμπειρος (κάτοχος Opel Vectra GTS) και ειχαμε την ίδια αισθηση!
Αίσθηση όμως που δεν υπήρχε στο test drive του sedan!Ο αντιπρόσωπος ισχυρίστηκε πως ήταν από τα λάστιχα (Τα BS που φοράει έχουν πολλές αυλακώσεις) και πως μάλλον είχαν αυξημένη πίεση! Μπορεί.... Πάντως λέω να πάρω το sedan.....
Y.Γ: Τα test drive του sedan και του HB εγιναν σε διαφορετικές αντιπροσωπείες
Ο αντιπρόσωπος της mazda σου έριξε το πρόβλημα στα λάστιχα γιατί πολύ απλά δεν είναι... mazda!!! Εδώ πήγα εγώ σε αντιπρόσωπο ειδα το 5πορτο. Όταν τον ρώτησα αν ξέρει για το sedan μου είπε ότι είναι ακριβώς το ίδιο και ότι αλλάζει μόνο΄πίσω. Με προέτρεψε μάλιστα να πάω στην Εθνική πρός Λαμία μετά την γέφυρα να το δώ στα γκαράζ. Πήγα, και οφείλω να πώ ένα πράγμα στον πωλητή του αντιπρόσωπου: να πάει στην Εθνική να δεί το αυτοκίνητο απο κοντά γιατί είναι ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο!!! Ο πωλητής ήταν στο κατάστημα της Συγγρού.
Τώρα σε ότι έχει σχέση με τον θόρυβο μήπως είσαι λίγο αυστηρός? Από GTS σε mazda3 μπήκες. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Σχετικά με το 414 σίγουρα θα είναι ποιο αθόρυβο και μάλλον δεν θυμάσαι καλά γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια μάλλον. -
To 5πορτο με το sedan σίγουρα δεν έχουν κάμια απολυτως σχέση!
Οσο για το θόρυβο στο 5πορτο ακόμα και τώρα με παραξενευει! Ηταν σαν να είχε η καμπίνα αυξημένη πίεση αέρα(ειδικά πίσω)! Κάτι που στην άλλη αντιπροσωπεία με το sedan δεν κατάλαβα!Μπόρεί οντως να ηταν παραφουσκόμενα τα λάστιχα!
Όσο για την αυστηρότητα, μπορεί και να έχεις δίκιο....
Αλλα ξερεις τώρα πως ειναι! μπαινεις για μιά βόλτα προσπάθεις να καταλάβεις τα πάντα και ανησυχεις μη τυχόν σου ξεφύγει και τίποτα!!!!Υ.Γ: Ειναι οντως πιο αθόρυβο από το 414......
-
ΒΡΕ ΣΕΙΣ...
Το σεντάν (4θυρο) έχει λιγότερο θόρυβο λόγω της πλήρους απομόνωσης του χώρου αποσκευών από την καμπίνα επιβατών!!
Αυτό συμβαίνει σε ΚΑΘΕ μοντέλο που διαθέτει 3θυρα/5θυρα και κλασσικά σεντάν (5θυρα) αμάξια.
ΕΠΙΣΗΣ... Το 4θυρο είναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΜΕΝΟ, λόγω της οριζόντιας μπάρας κάτω από το παρμπρίζ, τουλάχιστον.
ΟΠΟΤΕ, μην παραξενεύστε για αυτά που γράφουν τα περιοδικά. Άλλα αναφέρονται στην 4θυρη και άλλα στις χάτσμπακ εκδόσεις...
Εγώ πάντως ψάχνομαι για το 2λιτρο 4θυρο. -
..επίσης είναι και η σημαντική παράμετρος πως η ακοή μας είναι οξύτερη όταν είμαστε πιό νέοι
καλά πλάκα κάνω
-
Λοιπον, εκλεισα το sedan toyring klima λιγο πριν!
Σε μαύρο και ειναι πανεμορφο! -
Ο χρήστης cpap78 έγραψε:
Σε μαύρο και ειναι πανεμορφο!Poso kostise kai pote sou ipan oti tha gini paradosi?
-
Ο χρήστης cpap78 έγραψε:
Σε μαύρο και ειναι πανεμορφο!Είσαι ο καλύτερος του χωριού φίλε, καλορίζικο και καλά ταξίδια στα... αριστερά
-
Καλορίζικο!!!Πήρες ένα από τα πιο όμορφα (αν το οδηγήσω,θα σου πω και τα υπόλοιπα) αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Επιτέλους ακούω μια εξαιρετική αγορά.Πήξαμε στις βαλούτες τόσο καιρό!Καλοτάξιδο!!!
-
Να ειστε καλα ρε παιδια! ευχαριστώ!
Λοιπόν το αυτοκίνητο μου κοστιζει με το μεταλλικό χρώμα 19240 + την ασφάλεια και τέλη. Συνολο καμιά εικοσαρα υπολογιζω!
ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ!!!!!!!
την επομένη της παραγγελίας με ενημερώνει ο αντιπρώσοπος πως μάυρο δεν υπαρχει στην αγορα ούτε για δείγμα!!!!!
Ετσι παράδοση σε 20 μέρες ειναι αδυνατο να γίνει!
Και πότε ρε μάστορα μπορώ να το έχω? -Του λέω-
καθεστε?
Μου απαντά: Παραγωγη Φεβρουαρίου άρα αρχες Απριλίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκεφτηκα να ακυρωσω την παραγγελία αλλα λέω να περιμένω τελικά μη με τη γκαντεμια μου τύχω και καμιά εργοστασιακή αυξηση!!!!!!!
Η αλήθεια ειναι οτι μου την έδωσε αρκετα αλλα μια και ακόμα υπηρετω την θητεια μου(μέχρι το Μάρτη) λεω να περιμένω!
Παντως το δικτυο τησ mazda ειναι απαραδεκτο! Η μαλλον ανύπαρκτο!
Στην αρχή θεώρησα οτι το ήξερε από την αρχή αλλα μάλλον και αυτος ηταν νυχτωμένος!!!!!!!ΑΥΤΑ......
Υ.Γ: Άλήθεια ,εσεις τη θα κάνατε στη θέση μου?
-
Πολύ απλά, μην πας σε μαύρο. Στα λέω ως παθών και μαθών!
Δε λέω, ωραίο χρώμα, αλλά θα το βλαστημίσεις μετά από λίγο καιρό. Γρατζουνάει με το παραμικρό, βρωμίζει με τη σκόνη του αέρα και πιθανότατα μετά από λίγα χρόνια θα 'σπάσει' και θα γκριζάρει. Αν θες ντε και καλά σκούρο, γιατί δεν προτιμάς ανθρακί ή μπλε (όχι ότι και αυτά δεν έχουν τα προβλήματά τους).
Ένα χρώμα είναι χειρότερο από το μαύρο... το λευκό! -
είναι όμορφα τα σκούρα αυτοκίνητα πανάθεμά τα..αλλά για τις συνθήκες της Ελλάδας δεν είναι (σκόνη, χαλίκια, θερμοκρασίες, ρετσίνια κλπ)..το ασημί φοριέται μεν πολύ αλλά έχει αρκετά πλεονεκτήματα..επειδή όμως δεν μπορώ να προτείνω κάτι που δεν θα αγόραζα ποτέ..είναι καλή λύση το ανθρακί..
το χρώμα βέβαια όπως εγώ καταλαβαίνω δεν είναι το πρόβλημα...είναι πως ξεκινάς με την προκατάληψη για την Mazda και επιβεβαιώνεται ο φόβος σου με το καλημέρα σας...και στο πίσω μέρος του μυαλού σου στριφογυρίζει η ιδέα τι θα γίνει αν κάτι είναι πιο σοβαρό μεθαύριο..
συμβουλές δεν μπορώ να δώσω διότι η Mazda μου είναι τελείως άγνωστη, αλλά η υποστήριξη έχει και αυτή τη σημασία της..είτε αγοράζεις ψυγείο, πόσο μάλλον αυτοκίνητο που θέλει τακτική συντήρηση και ανταλλακτικά..βέβαια αν αυτό που αγοράζεις σου αρέσει τρελλά (και δεν σε αδικώ για το sedan) τότε προχώρα χωρίς ενδοιασμούς αλλά βγάλε απο το μυαλό σου την προκατάληψη..
-
Σχετικά με το μαύρο χρώμα μην ακούς και πολλά. Χωρίς να θέλω να προσβάλω την αγαπημένη μάρκα κανενός δεν γίνονται τα μαύρα χρώματα όλων των εταιριών γκρί και όλα τα κόκκινα ρόζ!!
Σχετικά τώρα με την παραγγελία ή ανέβα στο mazda 6 ή ακύρωσε το. Μην δέχεσε εκβιασμούς του στύλ θα ανέβει η τιμή και τέτοια. Πότε θα ανέβει η τιμή? Όταν ο ανταγωνισμός θα έχει βγάλει όλα τα μοντέλα στην κατηγορία. Αφού δεν το χρειάζεσαι άμεσα ακύρωσε το. Σιγά μην δεν ήξεραν ότι δεν το έχουν
Ελπίζω να πράξεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.
(Υ.Γ: 20000 ευρω δίνεις, δωσε αλλά 3000 να πάρεις το Α3. Άλλη κατηγορία άλλη μηχανή άλλη ποιότητα άλλο πρεστιζ άλλη ασφάλεια άλλη μεταπωλητική αξία και προπάντων ανταλλακτικά παντού!!! Σκέψου το σοβαρά. Πάρε ε΄να καταναλωτικό δανειακι 3000 ευρω και θα με θυμηθείς )
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους
Παίξτε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ΔΩΡΕΑΝ! -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Σχετικά με το μαύρο χρώμα μην ακούς και πολλά. Χωρίς να θέλω να προσβάλω την αγαπημένη μάρκα κανενός δεν γίνονται τα μαύρα χρώματα όλων των εταιριών γκρί και όλα τα κόκκινα ρόζ!!Σχετικά τώρα με την παραγγελία ή ανέβα στο mazda 6 ή ακύρωσε το. Μην δέχεσε εκβιασμούς του στύλ θα ανέβει η τιμή και τέτοια. Πότε θα ανέβει η τιμή? Όταν ο ανταγωνισμός θα έχει βγάλει όλα τα μοντέλα στην κατηγορία. Αφού δεν το χρειάζεσαι άμεσα ακύρωσε το. Σιγά μην δεν ήξεραν ότι δεν το έχουν
Ελπίζω να πράξεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.
(Υ.Γ: 20000 ευρω δίνεις, δωσε αλλά 3000 να πάρεις το Α3. Άλλη κατηγορία άλλη μηχανή άλλη ποιότητα άλλο πρεστιζ άλλη ασφάλεια άλλη μεταπωλητική αξία και προπάντων ανταλλακτικά παντού!!! Σκέψου το σοβαρά. Πάρε ε΄να καταναλωτικό δανειακι 3000 ευρω και θα με θυμηθείς )
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους
Παίξτε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ΔΩΡΕΑΝ!Ne kai dose alla 10000euro kai pare mia mersentes!!
Νέο Ford Focus vs Opel Astra vs VW Golf vs Mazda 3