-
Cayenne f/l Gemballa BiTURBO
Ελληνικές πινακίδες. πότε πρόλαβε? -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βειρόν στην Τσίπρον? Μπράβο οι μεγαλονήσιοι...
Μάλλον σύντομα και στην Θεσσαλονίκη......
Καλώς να ορίσει!
-
Στον καφέ που ήπιαμε προ λίγου καιρό με γνωστό μωβεράτορα του φόρουμ, συνάντησα την παρακάτω Aston:
Δεν είναι και το πιο συχνό θέαμα... Βέβαια, στην Φιλοθέη ίσως, αλλά εδώ στα Νότια Προάστια, κυρίως στις Porsche έχουμε πήξει...
Αλλά όχι μόνον... Δείτε, στην Αγ. Πάντων στην Καλλιθέα τι πέτυχα!
Το ίδιο...μοντελάκι, αλλά σε μαύρο, κυκλοφορεί και στα.... 'προάστια' (sic) των Ιωαννίνων: ας είναι καλά η ανθηρή οικονομία των γάμων!
Προφανώς πρόκειται για μια Lincoln επιμηκυμένη...Αλλά η βιομηχανία των γάμων δεν ανθίζει μόνη της σ'αυτή την χώρα... Υπάρχουν κι άλλοι που βγάζουν μεροκάματο:
-
Σε βόλτα χτες σε Βάρκιζα-Σαρωνίδα-Σούνιο ασημί Mercedes S600, Lamborghini Gallardo, Lotus Elise και ανθρακί Ferrari 599 ή 612 (είδα μόνο το πίσω μισό μέρος μέσα από την πορτα ακριβού ξενοδοχείου της περιοχής)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
και ανθρακί Ferrari 599 ή 612 (είδα μόνο το πίσω μισό μέρος μέσα από την πορτα ακριβού ξενοδοχείου της περιοχής)βασικά από πίσω είναι πιο έυκολο να τις ξεχωρίσεις....
-
touareg V10 TDi με αθηναικές πινακίδες μπαίνει εδώ στο carspotting..??
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
touareg V10 TDi με αθηναικές πινακίδες μπαίνει εδώ στο carspotting..??Αν χωράει να στρίψει και να μπει, μπαίνει.
-
Χθές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τριγύριζαν δύο κίτρινα opel gt με πινακίδες αθήνας και επιπλέον aston martin db9 σε μαύρο χρώμα(πρεπει να κυκλοφορούν πάνω απο δύο με δικά μας νούμερα)
-
Σήμερα το μεσημέρι chevrolet epica ταξί.
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι chevrolet epica ταξί.Έχουμε και στο Ρέθυμνο ένα τέτοιο και μάλιστα το κυκλοφορεί γυναίκα...
-
Σήμερα το απόγευμα κόκκινη 360 Spider!
-
Σε 5 λεπτά 2 SL 500 μί με πινακιδες Θεσ/νικης και μία με πινακιδες 'Ρούσκι'
-
Εθεάθη σήμερα στην Αλεξ/πολη ασημί Mustang καμπριο. Καμία σχέση με τα αυτοκίνητα που έχει συνηθίσει το μάτι μας!
Έδωσε όμως μισή γκαζιά ο οδηγός και δεν άκουσα τον βομβαρδισμό που περίμενα -
-
-
Σπάνιο το 500ράκι όντως
-
9 στις 10 είναι μέλος του φόρουμ
-
Και αυτός με το almera ίσως είναι μέλος του φόρουμ. Εγώ ξέρω αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και αυτός με το almera ίσως είναι μέλος του φόρουμ. Εγώ ξέρω αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα.τα 500αρακια που χαλανε ξεχασες...
-
Carspotting [#5]