-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εντελώς πληροφοριακά επίσης, από χώρους τι λέει;
μου φαινεται πως ολοι αποφευγουν επιμελως να αναφερθουν στους χωρους. Κατι μου λεει πως πισω τα πραγματα ειναι ασχημα... ειδικα τωρα με την χαμηλωμενη οροφη. Στο 3d Grande παντως ειναι οριακα...
-
Τα 270 lt αποσκευές είναι σχετικά λογικό νούμερο για το μέγεθος του.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τα 270 lt αποσκευές είναι σχετικά λογικό νούμερο για το μέγεθος του.Αυτο ειναι... το αλλο δεν λεμε ομως... οι χωροι των πισω...
KRUUUUUSSSSSSSSSSS.... που εισαι να μας διαφωτισεις... ουτε στο review δεν το γραψατε αυτο
-
μας χρωσταει και τις σχεσεις του κιβωτιου ο Σπυρος.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ξέρουμε πότε θα έρθει στις εκθέσεις εδώ;Αν ο πωλητής γνωστής αντιπροσωπείας τα έλεγε σωστά, από τις 21 τρέχοντος θα βρίσκεται στις εκθέσεις !!
Είχαν και προσπέκτους, αλλά ...βαρέθηκα να πάρω (είχα πάει να δω το Bravo ...)... Άλλες οι ανάγκες της οικογένειας πλέον .
Επιβεβαιώνεται ο φίλος sakiss (συγγνώμη αν κάνω λάθος...), που προ σελίδων και ημερών είχε αναφερθεί σε κάποιες 10άδες test-drive αυτοκίνητα, που θα εμφανίζονταν μέσα στο μήνα στο δίκτυο της FIAT ! -
Όμορφα, άρα κατά τα τέλη του μήνα θα κάνουμε μια επίσκεψη να δούμε τι παίζει!
Από χρόνους παράδοσης πάντως φαντάζομαι, ο Θεός βοηθός!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τα 270 lt αποσκευές είναι σχετικά λογικό νούμερο για το μέγεθος του.Μια χαρά είναι, εδώ η 147 με τα 290λτ, που ήταν λίγα, με έβγαλε ασπροπρόσωπο!
-
Το αυτοκίνητο δείχνει να πετυχάινει το στόχο του,και αυτό μόνο χαρά μου προκαλεί,καθώς η Alfa δεν φεύγει ποτέ από τις αγάπες μου
Είναι γρήγορο,ελαφρύ σχετικά , καλοστημένο, και σε πολύ καλή τιμή!Σε κάθε περίπτωση είναι μάλλον καλύτερη αγορά από το ΜΙΝΙ Cooper το απλό (που πιστεύω ότι είναι ο άμεσς ανταγωνισμός της γρήγορης, προς το παρόν, ΜΙΤΟ με οικονομικά κριτήρια) είτε από το S, το οποίο είναι σημαντικά ακριβότερο.
Σε βάθος χρόνου ελπίζω η ΜΙΤΟ GTA να κυριαρχήσει επί του Clio RS και του Cooper S, και να βοηθήσει την εταιρεία οικονομικά,ώστε να επανακαθορίσει τη θέση της στην αγορά. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το αυτοκίνητο δείχνει να πετυχάινει το στόχο του,και αυτό μόνο χαρά μου προκαλεί,καθώς η Alfa δεν φεύγει ποτέ από τις αγάπες μου
Είναι γρήγορο,ελαφρύ σχετικά , καλοστημένο, και σε πολύ καλή τιμή!Σε κάθε περίπτωση είναι μάλλον καλύτερη αγορά από το ΜΙΝΙ Cooper το απλό (που πιστεύω ότι είναι ο άμεσς ανταγωνισμός της γρήγορης, προς το παρόν, ΜΙΤΟ με οικονομικά κριτήρια) είτε από το S, το οποίο είναι σημαντικά ακριβότερο.
Σε βάθος χρόνου ελπίζω η ΜΙΤΟ GTA να κυριαρχήσει επί του Clio RS και του Cooper S, και να βοηθήσει την εταιρεία οικονομικά,ώστε να επανακαθορίσει τη θέση της στην αγορά.Εσύ κύριος να πας να γράψεις σε άλλο topic !
Είπαμε άσχημη η Mito αλλά όχι να την σχολιάζει και κάτοχος BMW compact !!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Εσύ κύριος να πας να γράψεις σε άλλο topic !
Ρε παλιολεβιέ,αφού και εσύ BMW Compact θα αγοράσεις στο τέλος .....αν και τώρα που ετοιμάζεσαι για οικογενειάρχης, μπορεί να αγοράσεις και Μπέμπα Σενταν!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εσύ κύριος να πας να γράψεις σε άλλο topic !
Ρε παλιολεβιέ,αφού και εσύ BMW Compact θα αγοράσεις στο τέλος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
....... αλλά όχι να την σχολιάζει και κάτοχος BMW compact !!!
Ρε παλιολεβιέ,αφού και εσύ BMW Compact θα αγοράσεις στο τέλος
Kύριε, Κύριε αυτός άρχισε!! ....με έβρισε πρώτος!!
-
Πάντως από σήμερα το απόγευμα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Mini III και μια εξελιγμένη εκδοχή του πατώματος small της MiTo θα χρησιμοποιεί και πετρελαιοκινητήρες της Fiat και ενδεχομένως θα είναι και outsourced για τη βαυαρική εταιρεία (εξέλιξη και κατασκευή από τη Fiat,όπως και με το νέο Ka της Ford).
-
εξελιγμενη εκδοχη του πατωματος small (δηλαδη το πατωμα της MITO)
-
MINI με ημιάκαμπτο θα είναι ένα μεγάλο βήμα εμπρός...
-
ντοχ...
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σαν διθέσιο ίσως είναι πολύ καλύτερο...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν βγεί κάτι τέτοιο...
πλιτς... -
Η ανοιχτη εκδοχη της Mito θα ειναι τετραθεσια...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008