-
Μεχρι τωρα,οι φωτογραφιες που υπαρχουν,το αδικουν παρα πολυ το αυτοκινητο.
Εγω μολις πριν 10 λεπτα το ειδα live και ειναι μεσ'την κ_**_α το εργαλειο.
Εδω που μενω εχω την κεντρικη αντιπροσωπεια Βρυξελλων της ΒΜW απεναντι απο το σπιτι και μολις τωρα(02:00) ξεφορτωσαν 2 τεμαχια για την επισημη παρουσιαση που μαλλον θα γινει αυριο.Το κρατανε για εκπληξη και τωρα ετοιμαζουν το μαγαζι για το ολο κολπο.
Εγω παντως κατενθουσιαστηκα με το look της νεας 5 και πιστευω οτι θα συμφωνησετε μαζι μου οταν το δειτε στον δρομο. -
Την Δευτέρα ανεβαίνει το site. Κινητήρες -σε πρώτη φάση- θα είναι 2,2 και 3,0 λίτρα σε βενζίνη και ο 3,0 λίτρα ντήζελ. Αργότερα θα βγει και 2,5. Αλλά για δίλιτρο απίθανο το βλέπω. Η BMW έχει κάνει το 2,0 τετρακύλινδρο, κι επομένως πολύ δύσκολα θα φορεθεί σε αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον εξακύλινδρο. Εκτός αν ειδικά για την Ελλάδα και άλλους φορολογικούς παραδείσους βάλουν τον παλιό εξακύλινδρο. Αλλά πόσο πολύ θα ενδιαφέρεται η BMW να πουλήσει καμιά δεκαριά 5άρες στην Ελλάδα; Για τις 3άρες που είναι αρκετές εντάξει, αλλά στις 5άρες γιατί να ασχοληθεί.
Ελπίζω μόνο το X3 (που παρουσιάζεται τον Σεπτέμβριο) να βγει και δίλιτρο, γιατί αν ξεκινάει από τα 2,5...
-
Ετοιμάζεται και η νέα 5άρα touring. Μάλλον στην αγορά τον Απρίλιο.
http://www.kalach.easynet.be/divers/5-series-break.jpgΔείτε την και σε βίντεο (8,5MB):
http://bmwkraftur.pjus.is/iar/BMW-5-ser ... 072003.mov(Θέμη καλά όλοι οι άλλοι, αλλά κι εσυ?
mod)
-
Η νεα 5αρα θετει για ακομα μια φορα νεα στανταρ στην κατηγορια.
Ισως και η station εκδοχη... -
Το μονο μειον για μενα ο κινητηρας 2.2 και 4κυλινδρος...? Ελεος...!
-
Είδα χθες μία 5άρα sdn, στο Ηράκλειο. Δεν θυμάμαι αν είχε Ηρακλειώτικες ή Αθηναϊκές πινακίδες.
Στο λίγο που που την είδα (ενώ οδηγούσα, ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση) μου φάνηκε αρκετά εντυπωσιακή και 'μαουνο-ειδής', χωρίς όμως να μπορείς να πεις ότι είναι άσχημη. -
Ο χρήστης Zer0cooL έγραψε:
Το μονο μειον για μενα ο κινητηρας 2.2 και 4κυλινδρος...? Ελεος...!Όχι, ο 2.2 είναι 6κύλινδρος κι ας λέγεται το μοντέλο 520!
-
Κι άλλες φωτογραφίες της νέας 5 Touring:
-
To πίσω μέρος μου μοιάζει σαν να βγάζει μια ''κακία''...
-
Δοκιμές της νέας Μ5 στο Nirburgring:
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Δοκιμές της νέας Μ5 στο Nirburgring:Γιατι γερνει ομως? Δεν εχει τις ενεργες αντστρπτικες??
-
- Μπορεί να μην τις έχει.
- Και αν πάει πολύ γρήγορα;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
- Μπορεί να μην τις έχει.
- Και αν πάει πολύ γρήγορα;
Μάλλον το δεύτερο !
Πάντως είναι πανέμορφη (μαζί και οι ζάντες). -
pantws stin bmw exoun megalo provlima me to neo 5ari apo thema marketing. posa exete dei na kykloforoun ??? elaxista. kai kykloforei apo to kalokairi. an eixe akoma tekmirio tha itan dikaiologimeni i mi kykloforia toy aytokinitoy stin ellada, all twra....????
lete na epaikse rolo i ptwsi tis timis tou aytokinitou i na kanan kamia mparoufa oi idioi ???
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Δοκιμές της νέας Μ5 στο Nirburgring:
Γιατι γερνει ομως? Δεν εχει τις ενεργες αντστρπτικες??
γιατι ισως παει με πολλα??
ισως? ε? -
Εγώ έχω δεί αρκετές να κυκλοφορούν τελευταία και φυσικά είναι πανέμορφες
-
Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία μέχρι στιγμής και καλύτερα δηλαδή γιατί όταν βλέπω αυτοκίνητα σαν τον Κουασιμόδο στο δρόμο, μου χαλάει την διάθεση.
-
Aρχίζει να πουλά σιγά-σιγά η νέα σειρά 5 της BMW.
Βέβαια, το μοντέλο που πραγματικά σκίζει σε πωλήσεις, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι η MERCEDES E Class.
Ο κόσμος προτιμά την Ε Class προς το παρόν από την σειρά 5.Αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις του Οκτωβρίου, καθώς και τις πωλήσεις απότην αρχή της χρονιάς, περίοδο βέβαια που δεν είχαν ξεκινήσει οι πωλήσεις της σειράς 5.Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο :
http://www.autopress.gr/market/stats5.asp
Άλλωστε, η MERCEDES θα πουλούσε ακόμα κι αν είχε ένα τροχό...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Βέβαια, το μοντέλο που πραγματικά σκίζει σε πωλήσεις, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι η MERCEDES E Class.
Ο κόσμος προτιμά την Ε Class προς το παρόν από την σειρά 5.Αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις του Οκτωβρίου, καθώς και τις πωλήσεις απότην αρχή της χρονιάς, περίοδο βέβαια που δεν είχαν ξεκινήσει οι πωλήσεις της σειράς 5.Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο :
Θα πουλούσε αν είχε εναν τροχό, φαντάσου τώρα που κάνει σκόνη σε σχεδιασμό την 5αρα. Κακά τα ψέματα, η merceda εχει φύγει πολύ μπροστά και απο πίσω ακολουθεί η μπεμπα καταιδρωμένη! Όχι για να περάσει την merceda αλλά για να ΜΗΝ την περάσει η Audi.
3-A4 = 0-2
COMPACT-A3 = 0-2
NEW A6 - 5 = ?-? -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Θα πουλούσε αν είχε εναν τροχό, φαντάσου τώρα που κάνει σκόνη σε σχεδιασμό την 5αρα. Κακά τα ψέματα, η merceda εχει φύγει πολύ μπροστά και απο πίσω ακολουθεί η μπεμπα καταιδρωμένη! Όχι για να περάσει την merceda αλλά για να ΜΗΝ την περάσει η Audi.
3-A4 = 0-2
COMPACT-A3 = 0-2
NEW A6 - 5 = ?-?Koίτα, η νεα 5αρα είναι μπροστα σε θεμα σχεδιασης και τεχνολογιας.
Η Ε class, σχεδιαστικα, μου ειναι αδιαφορη λιγο...
Οσο γι αυτο που ειπες οτι η BMW τρεχει να μην την περασει η audi, τι ακριβως εννοεις;
Να την περασει γενικα ως εταιρεια, ή σε πωλησεις, γιατι οσον αφορα το δευτερο, η audi πουλα περισσοτερο πιστεύω
Νεα BMW Σειρα 5.