Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ηνωμένων Πολιτειών παράλογες απαιτήσεις
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Ηνωμένων Πολιτειών παράλογες απαιτήσεις
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Αντίλογος
    18
    38
    27
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      g60 last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:
      Petro θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς!!
      Ο Νίκος λέει μια άποψη που βλέπει να ισχύει στην χώρα στην οποία ζει!

Είναι πολύτιμο να μπορείς να 'ακούς' και την άλλη άποψη,όποια κι αν είναι, είτε συμφωνείς με αυτήν,είτε διαφωνείς!Δεν συμφωνείς??!!

[list:fmfxzvqy]Την αποψη ομως του antiriad την παραβλεπεις [/list:u:fmfxzvqy][list:fmfxzvqy]Αρα ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε, για καποιους καποια πραγμτα ειναι δεδομενα? [/list:u:fmfxzvqy]

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • T
        technik last edited by

Οι ΗΠΑ, ζήτησαν από την PORSCHE να αλλάξει την ονομασία του μοντέλου 911 (σε 913, 947 ή οτιδήποτε άλλο), επειδη παρέπεμπε στα γεγονότα της 11/9 του 2001.
        Είναι η.......οπτική γωνία που διαφέρει........

1 Reply Last reply Reply Quote 4
        • G
          g60 last edited by

Ο χρήστης technik έγραψε:
          Οι ΗΠΑ, ζήτησαν από την PORSCHE να αλλάξει την ονομασία του μοντέλου 911 (σε 913, 947 ή οτιδήποτε άλλο), επειδη παραπέμπει στα γεγονότα της 11/9 του 2001.

[list:21ko6rxv]Σοβαρα μιλας? [/list:u:21ko6rxv][list:21ko6rxv]Ε αυτοι εχουν ξεπερασει καθε οριο ηλιθιοτητας [/list:u:21ko6rxv][list:21ko6rxv]Να με συγχωρει η χαρη τους, μας βρηκαν δεν τους βρηκαμε [/list:u:21ko6rxv][list:21ko6rxv]Κατσε να δεις, αμα πεσει καμια μπομπς στις 30/7 βλεπω να κλεινουν το εργοστασιο της peugeot [/list:u:21ko6rxv]

1 Reply Last reply Reply Quote 4
          • K
            kouk last edited by

Ο χρήστης G60POWER έγραψε:

Είναι πολύτιμο να μπορείς να 'ακούς' και την άλλη άποψη,όποια κι αν είναι, είτε συμφωνείς με αυτήν,είτε διαφωνείς!Δεν συμφωνείς??!!

[list:tdni1e9d]Την αποψη ομως του antiriad την παραβλεπεις [/list:u:tdni1e9d][list:tdni1e9d]Αρα ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε, για καποιους καποια πραγμτα ειναι δεδομενα? [/list:u:tdni1e9d]

Δεν παραβλέπω τίποτα Μάκη!Κι ο antiriad έχει την άποψή του!Αντίθετη με κάποια άλλη,αλλά είναι η αποψή του!!Που είναι το πρόβλημα?

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • G
              g60 last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:

[list:11o8fevr]Την αποψη ομως του antiriad την παραβλεπεις [/list:u:11o8fevr][list:11o8fevr]Αρα ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε, για καποιους καποια πραγμτα ειναι δεδομενα? [/list:u:11o8fevr]

Δεν παραβλέπω τίποτα Μάκη!Κι ο antiriad έχει την άποψή του!Αντίθετη με κάποια άλλη,αλλά είναι η αποψή του!!Που είναι το πρόβλημα?

[list:11o8fevr]Οτι την παραβλεπετε [/list:u:11o8fevr]

1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • K
                kouk last edited by

Δεν κατάλαβα βρε Μάκη?
                Επειδή ο Αntiriad λέει κάτι με το οποίο εσυ συμφωνείς είναι και θέσφατο και πρέπει να την αναγορεύσω σε αξίωμα και να συμφωνήσω?!!
                Και άρα κανείς δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει άλλη άποψη?!!

Την δική μου γνώμη για τις ΗΠΑ την εχω πει!!
                Αλλά αυτό το 'παραβλέπετε' δεν μου κάθεται??!!

• G
                  g60 last edited by

[list:3m3rexde]Το προβλημα Νικο, δεν ειναι κατα ποσο συμφωνουμε η διαφωνουμε, αλλα ποσο ειμαστε διατεθιμενοι να δουμε την πραγματικοτητα.Και η πραγματικοτητα ειναι, οτι ο κοσμος μας πχ εν οψη εθνικισμου η παγκοσμιοποιησης, δεν ειναι αγγελικος.Αποσκοπουνται συμφερονται τα οπια δυστιχως δεν θελουν καποιοι να τα δουν.[/list:u:3m3rexde][list:3m3rexde]Απο κει και περα, σαφως και υα υπαρξουν συνθετες αποψεις, αλλα οχι οι διαφωνουντες να φτανουν και στο σημειο να οριζουν τους συνομιλητες τους ως ελληνιστες φανατικους και γω δεν ξερω τι αλλο!!Και να σου πω και κατι αλλο?Αυτο που ειχα αναφερει περι θαλαμου αεριων, δεν ειναι αποψη?Γιατι η μια πλευρα πρεπει να ειναι η χαιδεμενη και η αλλη της διαγραφης και της αποστομωσης?Το οτι δεν θα το πω εδω, η θα σβηστει, θα γινω καλος ανθρωπος με τα κριτηρια καποιων?[/list:u:3m3rexde]

• T
                    technik last edited by

Ο χρήστης G60POWER έγραψε:

Οι ΗΠΑ, ζήτησαν από την PORSCHE να αλλάξει την ονομασία του μοντέλου 911 (σε 913, 947 ή οτιδήποτε άλλο), επειδη παραπέμπει στα γεγονότα της 11/9 του 2001.

Κατσε να δεις, αμα πεσει καμια μπομπς στις 30/7 βλεπω να κλεινουν το εργοστασιο της peugeot

Λές σε κάτι τέτοιο να ωφείλεται η εμπορική ''αποτυχία'' της ΒΜW 730 ;
                    Στίβω το μυαλό μου να βρώ τι συνέβει τότε...

• G
                      g60 last edited by

Κατσε να δεις, αμα πεσει καμια μπομπς στις 30/7 βλεπω να κλεινουν το εργοστασιο της peugeot

Λές σε κάτι τέτοιο να ωφείλεται η εμπορική ''αποτυχία'' της ΒΜW 730 ;
                      Στίβω το μυαλό μου να βρώ τι συνέβει τότε...

[list:3w1jks58]Μαλλον για την συντελεια τους το κοβω [/list:u:3w1jks58]

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • G
                        gaskouk last edited by

Κάθε λαός έχει τα βιώματά του και βάσει αυτών βλέπει, αντιλαμβάνεται και ερμηνεύει όσα συμβαίνουν στον κόσμο, και όχι βάσει κάποιας ιδεατά αντικειμενικής αίσθησης δικαίου. Είναι δύσκολο για τον Ελληνα που πανηγύριζε όταν έγινε το χτύπημα στη Νέα Υόρκη να καταλάβει τι σημαίνει η 9-11 για ένα Αμερικάνο, όπως είναι δύσκολο για ένα Αμερικάνο να καταλάβει τι σημαίνει για ένα Αραβα η σημερινή παντοδυναμία των ΗΠΑ και τι συνεπάγεται αυτή για διάφορες χώρες. Πιστεύω η στάση του Antiriad δεν είναι συνηθισμένη ανάμεσα στους Ελληνες της Αμερικής, οι περισσότεροι αισθάνθηκαν αποξενωμένοι και προδωμένοι απ΄τους συμπατριώτες τους με τη στάση των Ελληνικών ΜΜΕ και του περισσότερου κόσμου εδώ, μετά την 9-11. Πάντως πολλά από τα μέτρα της κυβέρνησης Μπους είναι έξω από τα όρια μιας ανοιχτής δημοκρατίας και ένα τέτοιο υπερβολικό μέτρο είναι και το θέμα του topic. Πέρα πάντως από την εύκολη κριτική, ας σκεφτούμε λίγο τι θα συνέβαινε στη Ελλάδα αν ένα τέτοιο χτύπημα γίνονταν στην Αθήνα από π.χ. Αλβανούς εθνικιστες. Σκεφτείτε πόσοι θα ζητούσαν τη μαζική απέλαση όλων των Αλβανών, ίσως το να ζητάνε οι Αμερικάνοι προσωπικά στοιχεία από όλους τους επισκέπτες τους είναι το λιγότερο, στο κάτω κάτω όποιος θέλει πάει.

• T
                          titsataki1 last edited by

Οι ΗΠΑ, ζήτησαν από την PORSCHE να αλλάξει την ονομασία του μοντέλου 911 (σε 913, 947 ή οτιδήποτε άλλο), επειδη παρέπεμπε στα γεγονότα της 11/9 του 2001.

Και που το ειδες αυτο; Περιοδικο, εφημεριδα, ιστοσελιδα;

Η 11/9 εχει συζητηθει να γινει ομοσπονδιακη γιορτη στις ΗΠΑ.

Κατι σχετικο εδω:

http://www.news24.com/News24/World/News/0,,2-10-1462_1435781,00.html

Νικος

• T
                            titsataki1 last edited by

Ο χρήστης Antiriad έγραψε:

Και εγώ σαν Έλληνας της Αμερικής σου λεω οτι τα πράγματα δεν ειναι όπως αυτά δείχνουν η οπώς εσυ νομίζεις. Δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό ότι η Αμερικάνικη κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για όλλα όσα εχουν σύμβει τα τελευταια 10 χρόνια, μην σου πώ οτι αυτη σχεδίασε τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου για να πετύχει τους στόχους της. Δίαβάστε λιγο τα παρακάτω και μετά πείτε μου τι νομίζετε.

Η Αμερικανικη κυβερνηση εχει ευθυνες για τα τελευταια χρονια; Σιγα ρε παιδι μου επειδη προστατευουν τα συμφεροντα τους αμεσως γινονται κακοι. Οτι μας βολευει. Και φυσικα τα παραμυθια και οι συνωμοσιες για την 11/9.

http://www.freedomfiles.org
                            http://911.mazesoftware.com
                            http://www.infowars.com

Παραμυθια της χαλιμας φιλε μου. Ιστοριες για αγριους.
                            Μπορει να υπαρχουν πραγαματα που εκανε η Αμερικη και να μην ηταν σωστα αλλα το εχουμε καταντησει ξεφτυλα. Α ξεχασα πρεπει να ειναι αυτο το μαγικο που λεγεται ελευθερια λογου

Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι η 'Αδιαφορία' του μέσου Αμερικανού και η Απληστεία που επικρατεί. Πώς θα πάρει πιο μεγάλο Αμαχι, πιο μεγάλο σπίτι, δώσε ημών σήμερων δηλάδη. Μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται 'τραπεζική' κατάρευση. Ο κόσμος(Αμερική) πια δεν μπορεί να αποταμιεύσει χρήματα, πάνω απο 2 εκατομύρια νοικοκυριά κάθε χρόνο κυρισσούν πτώχευση, τα σπίτια έχουν ανεβεί κατα 50% τα τελεύταια 3 χρόνια, το 80% τον συνταξιούχων θα αναγκάζωνται να δουλευουν μεχρι να πεθάνουν, οι ασφάλειες προσώπικες και περιούσιας ειναι 'απιαστες', αρκέτα 'πανεπιστήμια' στοιχίζουν 15-30.000 Δολάρια τον χρόνο. Όλη η μεσαία τάξη είναι μέσα στα χρέη.

Η οικονομια στην Αμερικη δεν ειναι σε καλη κατασταση αλλα ουτε κατα δοιανοια σε αυτο το μεγεθος που λες. Μπραβο που μαντεψες το buble burst. Δεν νομιζω οτι ηταν δυσκολο να το κανει κανεις αυτο. Οταν ολα φτανουν στα υψη πρεπει σε καποια στιγμη να κατεβουν. αυτο δεν σημαινει καταρευση της οικονομιας των ΗΠΑ. επισης αν ποτε καταρευσει η οικονομια των ΗΠΑ θα γινει χαμος στον κοσμο ολο. Καιρος να δουμε την παγκοσμια εικονα και οχι μια μικρη μεριδα της.

Στην Ευρώπη/Ελλάδα τα πράγματα, τουλάχιστον ως σήμερα ειναι διαφορετικά, ο Ελλήνας αρκείτε με ένα άνετο σπιτι και ενα αυτοκίνητο για να κάνει την δουλειά του. Αντε να κάνει και 2-3 εβδομάδες διακόπες τον χρόνο.

Ναι ρε συ κοιτα τα τελευται δεκ αποστ για τα χαλια που επικρατουν και ξανασκεψου το αυτο που λες.

Ένα άλλο ελλάτωμα του 'μέσου' Αμερικανού ειναι η στενοκεφαλία του. Οταν εγώ πριν απο 3-4 χρονια όταν μιλούσα για κατάρευση του χρηματιστηρίου και πτώση του δολαρίου όλλοι με κοιτούσαν με μισό μάτι. Τώρα πία κανείς δεν μιλάει για το χρηματιστήριο και μου λένε οτι το δολάριο ειναι 'επίτιδες ' χαμήλο για να 'ανακάμψει' η οικονομία. Και εγώ σου λέω τωρα. Τι έχει να γίνει αμα δεν ανακάμψει ποτέ η οικονομία της Αμερικής και αν ανακάμψει πόσω 'πίσο' θα έχει μείνει από την ευρώπη.

Ξερεις τι λες; Ξερεις τι θα γινει αν η οικονομια της Αμερικης παει κατω; Η Ευρωπαικη οικπονομια θα βουλιαξει σε χρονο ρεκορ. Λεω και ξανα λεω ας σταμτησουμε να βλεπουμε οτι θελουμε να δουμε και να κοιταξουμε ολοκληρη την εικονα.

Και εγω που σου μιλάω πιστέψα και εγώ στην Αμερική κάποτε, ήθελα να κάνω και εγώ την δικία μου οικογένια εδω, τώρα ομώς πια αρχισα και βλέπω το πραγματικό πρόσωπο της Αμερικής κοιτάζω πότε θα βρώ ευκαιρία να 'την κάνο'.

Αν το θεωρεις αυτο σωστο αυτιο το πρωι παρε ενα αεροπλανο και πηγαινε στην Ελλαδα να δεις την γλυκα. Εισοδημα ενα ποσοστο το τι κανεις στις ΗΠΑ. Η καρμανιολα των τεκμηριων, του δακτυλιου, του νεφους, η φορολογια για το τι οδηγας η ελευθερια πια ελευθερια βρε συ; Καθε φορα που παω στο σπιτι μου στην Αθηνα τραβαω τα μαλλια μου να βρω παρκιγκ. Ολοι παρκαρουν στα πεζοδρομια. Η βενζινη κοστιζει 3 φορες πιο ακριβα (κια χαρη μας κανουν κιολας). Τα 1400 κυβικα θεωρουνται μεγαλο αυτοκινητο και τα δυο λιτρα υπερωκιανειο Ολοι ζουνε σε ενα διαμερισμα που ειναι 90 τετραγωνικα μετρα (περιπου οσο μεγαλο ειναι το γκαραζ μου) και δεν μπορει να ανοιξεις το στομα σου να δυναμωσεις την μουσικη γιατι θα στην πεσουν 20 αλλοι γειτονοι που μενουν στην πολυκατοικια.

Πηγαινε με μια βολτα στις γειτονιες που μενουν οι δεκαδες χιλαδες ποντιοι που ηρθαν για κατι καλυτερο. Εκει να δεις φτωχεια μιζερια. Ζουν με την ψηφοθηρια και τα κρατικα δανεια. αυτη ειναι η πατριδα μας να παρει και να σηκωσει. Καθε φορα ποναω που δεν εχει αλλαξει τιποτα το παραμικρο. Η ιδια νοοτροπια καλοπερασακηδες πως θα κλεψει ο ενας το αλλο και πως ολοι μαζι θα κλεψουμε το κρατος. τι νομιζεις τα λεφτα του κρατους ειναι απο μαγεια; Δικα μου και δικα σου και του καθε αλλου Ελληνα ειναι. Κλεβοντας το κρατος κλεβεις τον εαυτο σου και ολους τους αλλους και εισαι και περηφανος κιολας. Κομπιναδοροι ολοι γινανε. καιρος να κοιταξουμε περα απο τα Ελληνικα νησια που διαφημιζουμε και την Ακροπολη και τους αρχαιους μας προγονους που δυστυχως δεν τους φτανουμε ουτε στο δαχτυλακι. Καιρος να κανουμε κατι για το μελλον και να παψουμε να στηριζομαστε στο παρελθον και να ζηταμε το μερτικο μας γιατι ταχατε τους δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου.

Γία το τί μέλη γενέσθε διαβάστε τα παρακάτο:

http://www.kurtnimmo.com/blogger.html

Και όλλοι εσης που παραπονιέστε για την 'Ελλαδα' ντροπή ρε παιδιά. Εντάξη ορισμένα πράγματα πρέπει να φτιαξουν αλλα συνκρητικα δεν υπάρχει 'καμία άλλη' χωρα σαν αυτη. Και το Ισραήλ που είναι η γη της 'επαγγελιας' για τους 'εβραιους' αν και μοιάζει αρκετά με την Ελλάδα(εχω πάει για δουλειά) και στο κλίμα και στην κουλτούρα εχουν φορολογία που φτάνει το 50%, η φόροι αυτοκινήτων φτάνουν το 100% για ΟΛΛΑ τα αμάχια και όλλοι αντρές και γυναίκες εχουν να πάνε στρατο υποχρεωτικά για 3!!!!(2 οι γυναικες) χρόνια.

....Αι χαθήτε κλαπσιάρηδες

Αντε διαβασε τι γραφω παραπανω και σκεψου τα καλυτερα. αν θες να αγνοεις την πραγματικοτητα με γεια σου και χαρα σου. Η κατασταση ειναι πραγματι για κλαματα.

Νικος

• T
                              takiskoym last edited by

Ο χρήστης Vlasis_Highlander έγραψε:
                              Οι Αμερικανικη πολιτικη ηγεσια διοικει με το οραμα της Ρωμαικης αλλα και Ελληνικης αυτοκρατοριας. Εχω μιλησει πολλακις με Congressman αλλα και μελη της κυβερνησης Κλίντον και η απάντηση τους στο κλασσικο Ελληνικο ερώτημα 'Γιατι ρε παιδια είστε ο μπατσος του πλανητη ?'

Συμφωνώ με την αλλαζονεία που έχει πάντα ο ισχυρός!

Ο λαος των ΗΠΑ διαφωνει ριζικα με την εξωτερικη πολιτικη του Bush, αλλα (μεγάλο αυτο το ΑΛΛΑ): οταν καποιος τρελλαρας μπει μεσα στο σπιτι τους ή στη χωρα τους με σκοπο το εγκλημα, τοτε πολίτης ή το κρατος ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Εχεις την εντύπωση ότι μόνο ο Αμερικανικός λαός έχει το προνόμιο να απαιτεί άμεσες και δυναμικές απαντήσεις?

Ο Ελληνας αντιθετα αφησε τη Κυπρο να την παρουν οι Τουρκοι (επι Δημοκρατιας και Κ. Καραμανλη εγινε ο Ατιλλας 2), ο Ελληνας εκανε γαργαρα τα Ιμια και αφησε Τουρκους να καταλαβουν το νησι και να ριξουν το ελικοπτερο και μετα ο ιδιος Ελληνας ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ τους ηρωες πιλοτους γιατι ΕΡΙΞΑΝ -λεει- το ελικοπτερο στο νερο κατα λαθος (αυτη η ντροπη δεν ξεπλενεται ΠΟΤΕ και το αιμα των πιλοτων θα λερωνει ΚΑΘΕ Ελληνα για παντα).

Όσον αφορά το θέμα της Κύπρου, καλύτερα να το αφήσουμε γιατί βρωμάει απο παντού. Δύο μόνο πράγματα θα αναφέρω για αυτό το θέμα. Πρώτον, Ελληνας αξιωματικός που υπηρετούσε στην Κύπρο κατά την απόβαση του αττίλα 1΄, κρατά ακόμα και σήμερα τις διαταγές που του δώσανε για να υποχωρήσει τη στιγμή κατά την οποία αποθούσε μέρος της απόβασης των Τούρκων στις ακτές. Και δεύτερον την διαμαρτυρία του Ιωαννίδη πρός το επιτελείο του Henry Kissinger 'ΜΑΣ ΕΞΗΠΑΤΗΣΑΤΕ! ! !' Λοιπόν άσε αυτό το θέμα. Απλά κατάλαβε ότι ποτέ δεν είχαμε, και ούτε θα έχουμε ελευθερία κινήσεων σε στρατιωτικό επίπεδο.

Οι Αμερικανοι ειναι παληκαρια και καθε μερα σκοτωνονται παιδια τους και δεν βγαινει ΜΙΑ μανα στο δρομο με φωτο του νεκρου στο χερι για να ΜΥΞΟΚΛΑΙΕΙ. Εδω στα Ιμια ειχαν παει ολες οι μαναδες να βγαλουν Γιωταδες τους κανακαρηδες τους.

Σαν λαός έχουμε μεγαλύτερη αγάπη, ή και ακόμα αδυναμία στα παιδιά μας. Είναι κακό αυτό? Και ακόμη, ακόμη γνωρίζουμε το πότε αυτά θα πρέπει να πολεμήσουν. Για δές πόσους νεκρούς και ακόμη ανάπηρους έχουμε απο τη συμμετοχή μας στον πόλεμο στην Κορέα. Γιατί? Τι ζητούσαμε εμείς άραγε εκεί? Και τέλος θα σου θυμήσω ότι εδώ και χρόνια γίνεται καμπάνια στην Αγγλία για να μην κακοποιούν τα παιδιά τους? Μέχρι μπλουζάκια είχαν που γράφανε χαρακτηριστικά: 'Kids Are People Too'

Ο ιδιος ο 'ανθρωπιστης' Ελληνας εκανε τη ΚΡΗΤΗ το μεγαλυτερο αεροπλανοφορο των Αμερικανων και οι περισσοτερες βόμβες στο Ιρακ φορτωθηκαν ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (πολυ ευκολα ξεχασαμε τη Σουδα)

Ο ιδιος ο Ελληνας επιβραβευσε τον Σοσιαλιστη κο 'Ευχαριστουμε τους Αμερικανους' στις εκλογες γιατι 'ποιος ηθελε το πολεμο με τους Τουρκους?-ασε που μπορει να πεσει και το Χρηματηστιριο...'

Να είσαι απόλυτα σύγουρος ότι για ότι γίνεται είναι πάντα πλήρως ενημερομένοι οι πάτρονές μας!

Ο ιδιος ο Ελληνας ξεχασε τη Μικρασιατικη καταστροφη και την 25 Μαρτιου παει εκδρομη στη Χαλκιδα για ψαρακι, ΑΛΛΑ στην επετειο του Πολυτεχνειου πεταει Μολοτοφ στην Αμερικανικη πρεσβεια.

Για κοίταξε στην ιστορία, και πές μας ποιός όπλισε ξανά τον Κεμάλ με ότι καλύτερο υλικό υπήρχε? ψάξε λίγο βαθύτερα να βρείς ποιά ήταν και πώς διαδραματίστηκαν τότε τα γεγονότα για να φτάσουμε στο Πολυτεχνέιο?

Λοιπον δεν προσπαθω να δικαιολογησω τους Αμερικανους αλλα απλα καταθετω μια διαφορετικη αποψη απο αυτην που ΠΙΠΙΛΑΝΕ οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ πολιτικοι της ΕΛΛΑΔΑΣ που εχουν ματσωθει για 10 γενεες, ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Εδώ θα συμφωνήσω ότι οι Αμερικανοί έχουν τελείως διαφορετική άποψη. Και το μόνο πράγμα που προσκυνάνε είναι το Δολάριο. Τώρα για τους προοδευτικούς πολιτικούς της χώρας μας. Εδώ θα πώ την εξής παριμοία. Αν φτύσω ψηλά, θα φτύσω τα μουστάκια μου. Αν φτύσω κάτω, θα φτύσω τα πόδια μου. Αλλά και μη νομίζεις ότι μόνο οι Ελληνες πολιτκοί έχουν τέτοια προνόμια. Θυμήσου την πρόσφατη υπόθεση Enron, αλλά και άλλες πολλές μικρές οι μεγάλες με κραυγαλέα την Watergate κλπ. Και μη ξεχνάς ότι ακόμη και σήμερα ο πλανιτάρχης ακόμη ξοφλάει γραμμάτια στις 7 αδελφές.

Δεν θα απαντησω στη συνεχεια του thread απλα κατεθεσα καποια πραγματα που δυστηχως δεν ακουγονται στα ΜΜΕ που 'δημοκρατικα' διευθυνουν και κατευθυνουν οι διαπλεκομενοι μεγαλοεκδοτες & ταυτοχρονα κρατικοδιαιτοι εργολαβοι που κυβερνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ (απο ποδοσφαιρο μεχρι εξωτερικη πολιτικη).

Ενώ αντίθετα το CBS, το NBC το CNN, λένε πάντα την αλήθεια στον Αμερικάνικό λαό και όχι μόνο. Θυμάσαι κατα την εποχή του πολέμου στον κόλπο, την σκηνή που δείχνανε τα Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης με τα καημένα τα πουλιά που είχαν γίνει μέσα στο πετρέλαιο και που προσπαθούσαν να βγούν σε κάποια προβλήτα? Είδες τι είχε κάνει ο κακός Σαντάμ τότε με το να ρίξει στη θάλασσα πετρέλαιο? Μόνο που η σκηνή αυτή ήταν απο την ρύπανση που προκάλεσε πρίν χρόνια το Αμερικανικών συμφερόντων vlcc 'Exxon Valdez' στην αλάσκα, ρίχνοντας τότε στο νερό 350,000 τόννους αργό πετρέλαιο.

Εαν αυτα τα καταπινει ο Ελληνας γαργαρα, και μετα βγαινει και αποκαλει τις ΗΠΑ 'φασιστική δικτακτορια' αυτο ειναι δικαιωμα του και εχει σιγουρα δικαιωμα στην εκφραση αποψης.

Ο Ελληνας ξέρει να ζεί τη ζωή του. Δεν είναι μαλάκας. Το ότι σχεδόν πάντα πρέπει να κάνει γαργάρα ορισμένα θέματα, του επιβάλλουν να το κάνει. Ισως ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ότι όταν οι ξένες δυνάμεις μας βοήθησαν να απελευθερωθούμε απο τον Τούρκο, ουσιαστικά μας μετέτρεψαν σε προτεκτοράτο τους!

• M
                                meco last edited by

Ο χρήστης takiskoym έγραψε:

Όσον αφορά το θέμα της Κύπρου, καλύτερα να το αφήσουμε γιατί βρωμάει απο παντού. Δύο μόνο πράγματα θα αναφέρω για αυτό το θέμα. Πρώτον, Ελληνας αξιωματικός που υπηρετούσε στην Κύπρο κατά την απόβαση του αττίλα 1΄, κρατά ακόμα και σήμερα τις διαταγές που του δώσανε για να υποχωρήσει τη στιγμή κατά την οποία αποθούσε μέρος της απόβασης των Τούρκων στις ακτές. Και δεύτερον την διαμαρτυρία του Ιωαννίδη πρός το επιτελείο του Henry Kissinger 'ΜΑΣ ΕΞΗΠΑΤΗΣΑΤΕ! ! !' Λοιπόν άσε αυτό το θέμα. Απλά κατάλαβε ότι ποτέ δεν είχαμε, και ούτε θα έχουμε ελευθερία κινήσεων σε στρατιωτικό επίπεδο.

Ο κόσμος τό'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι... Όλοι γνωρίζουν πώς στην Κύπρο είχαμε 'πάρει και τα σwβρ@κ@' των Τούρκων, μέχρι...που μας 'μαζέψανε'.
                                Οπότε...

• ?
                                  A Former User last edited by

Ο χρήστης meco έγραψε:
                                  Ο κόσμος τό'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι... Όλοι γνωρίζουν πώς στην Κύπρο είχαμε 'πάρει και τα σwβρ@κ@' των Τούρκων, μέχρι...που μας 'μαζέψανε'.

Τα δύο εκτενή άρθρα της 'Πτήσης' το καλοκαίρι άλλα γράφανε, με την εξαίρεση των Ε.Δ. της ΕΛΔΥΚ. Το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι οι κατάσκοποί μας είχαν πληροφορίες για την απόβαση και στο επιτελείο το αγνόησαν!

• A
                                    antiriad last edited by

Ο χρήστης titsataki1 έγραψε:

Και εγώ σαν Έλληνας της Αμερικής σου λεω οτι τα πράγματα δεν ειναι όπως αυτά δείχνουν η οπώς εσυ νομίζεις. Δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό ότι η Αμερικάνικη κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για όλλα όσα εχουν σύμβει τα τελευταια 10 χρόνια, μην σου πώ οτι αυτη σχεδίασε τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου για να πετύχει τους στόχους της. Δίαβάστε λιγο τα παρακάτω και μετά πείτε μου τι νομίζετε.

Η Αμερικανικη κυβερνηση εχει ευθυνες για τα τελευταια χρονια; Σιγα ρε παιδι μου επειδη προστατευουν τα συμφεροντα τους αμεσως γινονται κακοι. Οτι μας βολευει. Και φυσικα τα παραμυθια και οι συνωμοσιες για την 11/9.

http://www.freedomfiles.org
                                    http://911.mazesoftware.com
                                    http://www.infowars.com

Παραμυθια της χαλιμας φιλε μου. Ιστοριες για αγριους.
                                    Μπορει να υπαρχουν πραγαματα που εκανε η Αμερικη και να μην ηταν σωστα αλλα το εχουμε καταντησει ξεφτυλα. Α ξεχασα πρεπει να ειναι αυτο το μαγικο που λεγεται ελευθερια λογου

Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι η 'Αδιαφορία' του μέσου Αμερικανού και η Απληστεία που επικρατεί. Πώς θα πάρει πιο μεγάλο Αμαχι, πιο μεγάλο σπίτι, δώσε ημών σήμερων δηλάδη. Μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται 'τραπεζική' κατάρευση. Ο κόσμος(Αμερική) πια δεν μπορεί να αποταμιεύσει χρήματα, πάνω απο 2 εκατομύρια νοικοκυριά κάθε χρόνο κυρισσούν πτώχευση, τα σπίτια έχουν ανεβεί κατα 50% τα τελεύταια 3 χρόνια, το 80% τον συνταξιούχων θα αναγκάζωνται να δουλευουν μεχρι να πεθάνουν, οι ασφάλειες προσώπικες και περιούσιας ειναι 'απιαστες', αρκέτα 'πανεπιστήμια' στοιχίζουν 15-30.000 Δολάρια τον χρόνο. Όλη η μεσαία τάξη είναι μέσα στα χρέη.

Η οικονομια στην Αμερικη δεν ειναι σε καλη κατασταση αλλα ουτε κατα δοιανοια σε αυτο το μεγεθος που λες. Μπραβο που μαντεψες το buble burst. Δεν νομιζω οτι ηταν δυσκολο να το κανει κανεις αυτο. Οταν ολα φτανουν στα υψη πρεπει σε καποια στιγμη να κατεβουν. αυτο δεν σημαινει καταρευση της οικονομιας των ΗΠΑ. επισης αν ποτε καταρευσει η οικονομια των ΗΠΑ θα γινει χαμος στον κοσμο ολο. Καιρος να δουμε την παγκοσμια εικονα και οχι μια μικρη μεριδα της.

Στην Ευρώπη/Ελλάδα τα πράγματα, τουλάχιστον ως σήμερα ειναι διαφορετικά, ο Ελλήνας αρκείτε με ένα άνετο σπιτι και ενα αυτοκίνητο για να κάνει την δουλειά του. Αντε να κάνει και 2-3 εβδομάδες διακόπες τον χρόνο.

Ναι ρε συ κοιτα τα τελευται δεκ αποστ για τα χαλια που επικρατουν και ξανασκεψου το αυτο που λες.

Ένα άλλο ελλάτωμα του 'μέσου' Αμερικανού ειναι η στενοκεφαλία του. Οταν εγώ πριν απο 3-4 χρονια όταν μιλούσα για κατάρευση του χρηματιστηρίου και πτώση του δολαρίου όλλοι με κοιτούσαν με μισό μάτι. Τώρα πία κανείς δεν μιλάει για το χρηματιστήριο και μου λένε οτι το δολάριο ειναι 'επίτιδες ' χαμήλο για να 'ανακάμψει' η οικονομία. Και εγώ σου λέω τωρα. Τι έχει να γίνει αμα δεν ανακάμψει ποτέ η οικονομία της Αμερικής και αν ανακάμψει πόσω 'πίσο' θα έχει μείνει από την ευρώπη.

Ξερεις τι λες; Ξερεις τι θα γινει αν η οικονομια της Αμερικης παει κατω; Η Ευρωπαικη οικπονομια θα βουλιαξει σε χρονο ρεκορ. Λεω και ξανα λεω ας σταμτησουμε να βλεπουμε οτι θελουμε να δουμε και να κοιταξουμε ολοκληρη την εικονα.

Και εγω που σου μιλάω πιστέψα και εγώ στην Αμερική κάποτε, ήθελα να κάνω και εγώ την δικία μου οικογένια εδω, τώρα ομώς πια αρχισα και βλέπω το πραγματικό πρόσωπο της Αμερικής κοιτάζω πότε θα βρώ ευκαιρία να 'την κάνο'.

Αν το θεωρεις αυτο σωστο αυτιο το πρωι παρε ενα αεροπλανο και πηγαινε στην Ελλαδα να δεις την γλυκα. Εισοδημα ενα ποσοστο το τι κανεις στις ΗΠΑ. Η καρμανιολα των τεκμηριων, του δακτυλιου, του νεφους, η φορολογια για το τι οδηγας η ελευθερια πια ελευθερια βρε συ; Καθε φορα που παω στο σπιτι μου στην Αθηνα τραβαω τα μαλλια μου να βρω παρκιγκ. Ολοι παρκαρουν στα πεζοδρομια. Η βενζινη κοστιζει 3 φορες πιο ακριβα (κια χαρη μας κανουν κιολας). Τα 1400 κυβικα θεωρουνται μεγαλο αυτοκινητο και τα δυο λιτρα υπερωκιανειο Ολοι ζουνε σε ενα διαμερισμα που ειναι 90 τετραγωνικα μετρα (περιπου οσο μεγαλο ειναι το γκαραζ μου) και δεν μπορει να ανοιξεις το στομα σου να δυναμωσεις την μουσικη γιατι θα στην πεσουν 20 αλλοι γειτονοι που μενουν στην πολυκατοικια.

Πηγαινε με μια βολτα στις γειτονιες που μενουν οι δεκαδες χιλαδες ποντιοι που ηρθαν για κατι καλυτερο. Εκει να δεις φτωχεια μιζερια. Ζουν με την ψηφοθηρια και τα κρατικα δανεια. αυτη ειναι η πατριδα μας να παρει και να σηκωσει. Καθε φορα ποναω που δεν εχει αλλαξει τιποτα το παραμικρο. Η ιδια νοοτροπια καλοπερασακηδες πως θα κλεψει ο ενας το αλλο και πως ολοι μαζι θα κλεψουμε το κρατος. τι νομιζεις τα λεφτα του κρατους ειναι απο μαγεια; Δικα μου και δικα σου και του καθε αλλου Ελληνα ειναι. Κλεβοντας το κρατος κλεβεις τον εαυτο σου και ολους τους αλλους και εισαι και περηφανος κιολας. Κομπιναδοροι ολοι γινανε. καιρος να κοιταξουμε περα απο τα Ελληνικα νησια που διαφημιζουμε και την Ακροπολη και τους αρχαιους μας προγονους που δυστυχως δεν τους φτανουμε ουτε στο δαχτυλακι. Καιρος να κανουμε κατι για το μελλον και να παψουμε να στηριζομαστε στο παρελθον και να ζηταμε το μερτικο μας γιατι ταχατε τους δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου.

Γία το τί μέλη γενέσθε διαβάστε τα παρακάτο:

http://www.kurtnimmo.com/blogger.html

Και όλλοι εσης που παραπονιέστε για την 'Ελλαδα' ντροπή ρε παιδιά. Εντάξη ορισμένα πράγματα πρέπει να φτιαξουν αλλα συνκρητικα δεν υπάρχει 'καμία άλλη' χωρα σαν αυτη. Και το Ισραήλ που είναι η γη της 'επαγγελιας' για τους 'εβραιους' αν και μοιάζει αρκετά με την Ελλάδα(εχω πάει για δουλειά) και στο κλίμα και στην κουλτούρα εχουν φορολογία που φτάνει το 50%, η φόροι αυτοκινήτων φτάνουν το 100% για ΟΛΛΑ τα αμάχια και όλλοι αντρές και γυναίκες εχουν να πάνε στρατο υποχρεωτικά για 3!!!!(2 οι γυναικες) χρόνια.

....Αι χαθήτε κλαπσιάρηδες

Αντε διαβασε τι γραφω παραπανω και σκεψου τα καλυτερα. αν θες να αγνοεις την πραγματικοτητα με γεια σου και χαρα σου. Η κατασταση ειναι πραγματι για κλαματα.

Νικος

Και επειδή τα πολλά λόγια ειναι φτώχια:

http://www.abiworld.org/stats/newstatsfront.html
                                    οπου αναφέρει τα στατιστικά τών προσωπικών πτωχεύσεων
                                    1.7-1.8 εκατομύριο για το 2003

http://www.debt-consolidation-kimberly. ... istics.htm
                                    για στατιστικά σε ότι έχει σχέση με τα προσωπικά χρέη του 'μεσου' Αμερικανού

http://www.brillig.com/debt_clock/

http://groups.google.com/groups?q="na ... et&rnum=13

Στοιχεία για το Αμερικάνικο χρέος. Μιλάμε για πραγματικά στοιχεία που όλλα δείχνουν που ωρδεύουν τα πράγματα και η Αμερικάνικη κυβερνηση προσπαθεί να

Βλέπεις, εσυ μπορείς να 'καυχιέσαι' οτι το γκαράζ σου είναι όσο μεγάλο
                                    είναι ένα διαμέρισμα στην Αθήνα για να παρκάρεις το Lexus h το VW σου αλλα πίστεψε με οτι θα φτάσει κάποτε η μέρα, αρκετά χρόνια απο τώρα, οπόυ θα έδινες να πάντα για μια ευκαιρία να άρχιζες πάλι απο την αρχή στην Ελλάδα. Γιατι πιστεύω οτι σίγουρα έχεις τα λεφτά να φτιάξεις ένα ωραίο και άνετο σπιτάκι σε μία καλή συνοικία της Αθήνας με το γκαραζάκι του και να ζείσεις μια άνετη ζωή. Την ζώη σου την κάνεις όπως εσει θέλης. Κανείς δεν σε πιέζει να μείνεις στο σπιτι των γονιών σου και να παρκάρεις στο πεζοδρόμιο.

Ξέρεις τι είναι να μην έχεις morgage 1800$-2200$ τον μήνα και βάλε και αλλα 1000$/μήνα για φως, νερό τηλέφωνο, cable και φόρους. Σε πληροφορώ οτι πρώτος μου εξάδερφος μολις αγόρασε σπίτι με 320Κ$ στο Νew Jersey και με 100Κ$ τα βγάζει ίσα-ίσα πέρα με την οικογένεία του ζώντας άνετα ζωή το το Jeep του και γκαραζάκι του. Άσε τώρα που ένα παρόμοιο σπίτι κάνει 400Κ$. Αλλα ξέρης πολή καλά τι είναι να ζείς με τον φόβο να χάσεις την δουλειά σου. Έτσι θα ζεί για όλλη την υπόλοιπη ζωή του. Είχε και αυτός την ευκαιρία πριν απο 8-9 χρόνια που ζούσε Ελλάδα να αρχίσει την ζώη του αλλά σαν γεννήμα θρέμα Αμερικής δεν είχε μάθει στις Ύθελε να είχε το αμάχι των 7εκ Δρχ την τηλεόραση των 30ινσων από την αρχή της καριέρας του. Αποφάσισε πρίν απο καμπόσα χρόνια να αφήσει του συννεργάτες του και να έρθει Αμερική για καλλύτερη ευκαιρία αφού δέχτημε μια δουλειά για 150Κ$. Αν ώμος είχε το κουράγιο να κάτσει Ελλάδα αυτη την στιγμη η εταιρια που ήταν συννεταιρος μεγάλωσε....με ενεργητικο 10-15εκατομυριο ευρώ τώρα. και θα είχε στο όνομα του. Αλλα τι να κάνεις αμα δεν είσαι εκει να αρπάξεις την ευκαίρία που εσύ άφησες.

Επειδή είσαι και Έλληνας της Αμερικής πιστεύω οτι έχεις μια καλλή δουλεια και βγάζεις καλά λεφτα. Σκεπσου οτι με 3-4 χρόνια θυσίας φτιάχνεις 2-οροφο διαμερισμα στην Αθήνα(περιχώρα) με το οικόπεδο, χωρις να χρώστάς τίποτα σε κανέναν.

Μην αφήνεις την Αμερική να σε τυφλώσει. Αν και απο ότι έχω καταλάβει το έχεις πάρει απόφαση οτι θα μείνεις για πάντα. Κρίμα αλλά δεν έισαι ουτε ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος.

Και για τα τεκμήρια που έλεγες, τα καταργήσανε. Φίλος μου που έφηγε απο Αμερική πριν απο 6 μήνες πήρε μαζί του το ΒΜW Χ5 και του στοιχίζει 1100 Ευρο το χρόνο μαζι με τα τέλη κυκλοφορίας. Βρες μου ασφάλεια για Χ5 στα 1500 Δολάρια και μετα μίλα μου.

• A
                                      antiriad last edited by

Και για όσους νομίζουν οτι τα πράγματα στην Αμερική πάνε καλά διαβάστε τα παρακάτο:

http://www.guardian.co.uk/uselections20 ... 08,00.html

http://www.guardian.co.uk/usa/story/0,1 ... 30,00.html

http://twincities.indymedia.org/newswire/display/13919

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                      • V
                                        vlasis_highlander last edited by

Θα παρακαλουσα να σταματησει αυτη η ασκοπη ενασχοληση με τα περι Αμερικης γιατι προσβαλει μελη του φορουμ που καταγονται ή ζουν εκεί.

Εαν καποιοι δεν βλεπουν την Αμερικανικη οικονομια με καλο ματι, ας μην επενδυσουν 'τα εκατομμυρια τους' εκει και ας μην την επισκεφθουν ποτε.

Δεν ειναι σωστο να βγαινει καθε ενας και επειδη ειδε ολα τα Ραμπο και Ροκυ να βγαζει συμπερασματα για την μεγαλυτερη οικονομια του κοσμου.

Πολλα μελη του φορουμ ΜΠΟΡΟΥΝ να συγκρινουν την Ελληνικη οικονομια, ελευθερια λογου, αστυνομοκρατια, παιδεια, υγεια, βιομηχανια, χρηματηστιριο κλπ κλπ με τα αντιστοιχα δεδομενα του Δυτικου κοσμου, αλλα επιλεγουν να μην το κανουν γιατι ειναι ανουσια προσπαθεια.

Δεν νομιζω οτι ενδιαφερει το φορουμ η επιχειρηματολογια δεκαετιας 1980 που λαλουσανε οι Κνιτες με τις ντουντουκες.

• S
                                          skullone last edited by

Γιατί θα έπρεπε κάποιος πολίτης να προσβληθεί για τις πράξεις μιας κυβέρνησης;

Στο κάτω-κάτω, δεν θυμάμαι ποτέ να διακόπηκαν άλλες συζητήσεις όπου προσεβάλλοντο κανονικότατα οι ΠΟΛΙΤΕΣ της Ελλάδας (αντί να ασκείται κριτική στην κυβέρνησή της).

• First post
                                            Last post
                                          • 1
                                          • 2
                                          • 2 / 2
                                          • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΕΛΛΑΔΑ
                                            • ΚΟΣΜΟΣ
                                            • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                            • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                            • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ