-
Επιτέλους και ένα DVDάκι . Συγχαρητήρια στους 4Τ.
Ένα παράπονο όμως ..καταλαβαίνω οτι υπάρχουν χορηγοι και οτι θα έπρεπε να παιχτούν διαφημίσεις , θα ήταν όμως πιο καλό στο video που ακολουθεί να υπήρχε η δυνατότητα να το πάμε μπροστά..
Συγχαρητήρια και πάλι και ας ευχηθώ και για άλλα Dvd άκια στο αμεσο μέλλον
-
Ένα παράπονο όμως ..καταλαβαίνω οτι υπάρχουν χορηγοι και οτι θα έπρεπε να παιχτούν διαφημίσεις , θα ήταν όμως πιο καλό στο video που ακολουθεί να υπήρχε η δυνατότητα να το πάμε μπροστά..
-
-
Γενικότερα το τεύχος,όπως και όλα τα υπόλοιπα από το Σεπτέμβρη και μετά, είναι πολύ καλό.
Μπράβο Στράτη και όλοι οι υπόλοιποι του περιοδικού αποδείξατε ότι διαθέτετε γρήγορα αντανακλαστικά!Ας γκρινιάζαμε το καλοκαίρι για την ποιότητα,είναι η ανάγκη να το βλέπουμε ως το καλύτερο του χώρου με διαφορά -
Αποτελεί μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια.
Καλό είναι να δούμε και περισσότερο in car experience στα Μέγαρα.
Άντε και σε άλλα με υγεία
Μπράβο στον Στράτη και στους συνεργάτες του!! -
Πραγματικά ΚΑΙ αυτό το τεύχος είναι σε υψηλά επίπεδα, παρόλο που μόνο το ξεφύλλισα. Ο αέρας ανανέωσης των τελευταίων τευχών έχει κάνει αισθητή την παρουσία του προς το καλύτερο. Εύγε γα το DVD και τα ένθετα. Εύγε γενικά!!!
-
Πολύ καλό και το ένθετο με τα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας! Εύγε, πολύ καλό τεύχος!
-
Καταπληκτική δουλειά. Ειμαι περίεργος τι καλό θα μας ετοιμάσουν για τα 400 τευχη του περιοδικού στο τεύχος Ιανουαρίου!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Καταπληκτική δουλειά. Ειμαι περίεργος τι καλό θα μας ετοιμάσουν για τα 400 τευχη του περιοδικού στο τεύχος Ιανουαρίου!!!Συμφωνώ και με τη διαπίστωση περί ποιότητας και με την ...περιέργεια
Ομως θα ήθελα να κριτικάρω καλόπιστα την ποσότητα των διαφημίσεων του DVD. Καταλαβαίνω το υψηλό κόστος και αναγνωρίζω την καλή ποιότητα, ωστόσο θεωρώ πως οι διαφημίσεις ήταν υπερβολικά πολλές. Στο 'Ειδικές διαδρομές' οι διαφημίσεις ήταν συγκρίσιμες ως χρόνος με το ίδιο το θέμα (δεν το χρονομέτρησα αλλά η αίσθησή μου τουλάχιστον ήταν αυτή), ενώ μετά από κάθε 'τεστ' είχε επίσης διαφήμιση αντίστοιχου χρόνου (νομίζω μετά το Peugeot 206RC είχε 3 διαφορετικές διαφημίσεις της Peugeot, δηλ. τουλάχιστον 1.5 λεπτό διαφημίσεις για ένα θέμα ~2 λεπτών, ομοίως και για άλλα θέματα).
Μια σύγκριση μπορεί να γίνει με την αντίστοιχη περίπτωση της μη συνδρομητικής τηλεόρασης όταν προβάλει μια ταινία ή ένα αθλητικό γεγονός (δηλ. δωρεάν για το θεατή και ενδιαφέρον θέαμα, όπως το DVD των 4Τ): εκεί λοιπόν σύμφωνα με το ΕΣΡ οι διαφημίσεις δεν μπορούν να είναι παραπάνω από 10 λεπτά στην ώρα, ας πούμε πως όλοι το καταστρατηγούν και πάνε στα 20 λεπτά την ώρα όχι όμως και συγκρίσιμο χρόνο... Φαντάζεστε να βλέπαμε 1 ώρα ταινία και 45 λεπτά διαφημίσεις ? Ε, τέτοια εντύπωση μου έδωσε το DVD. Και είναι κρίμα να αφήνει 'δυσάρεστη' γεύση μια τόσο ποιοτική και προσεγμένη δουλειά.
-
[list:zhxgcnf6]Akομα δεν ηρθε [/list:u:zhxgcnf6]
-
Πάντως υπάρχει επιλογή να μην δεις τις διαφημήσεις πριν απο τα κλιπάκια προχωρόντας κεφάλαιο (chapter ελληνιστί!!!)
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Πάντως υπάρχει επιλογή να μην δεις τις διαφημήσεις πριν απο τα κλιπάκια προχωρόντας κεφάλαιο (chapter ελληνιστί!!!)Το ξέρω, αυτό έκανα. Αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό.
-
Δεν καταλαβαινω τι προσεφερε το DVD.
Εκτος απο τις διαφημιστικες...διαφημισεις(..) και τα βιντεακια με τις παρουσιασεις διαφορων αυτοκινητων,παλι απο τα αντιστοιχα διαφημιστικα των εταιρειων ηταν. -
Εγώ πέρα του DVD, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για το ένθετο του περιοδικού σχετικά με το αυτοκίνητο και το Περιβάλλον. Χρειαζόμαστε τέτοιες προσπάθειες συχνότερα.
Επίσης, να αναφέρω και την ευχαρίστησή μου για την όποια αναφορά σε θέματα που οι περισσότεροι να θεωρούν δευτερεύοντα, όπως για τα 70 χρόνια της Nissan, το θέμα για τη BMW Hellas, καθώς και τη συνέντευξη με τον Μάουερ της SAAB. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν σε κάθε τεύχος ανάλογα θέματα.
ΕΥΓΕ! -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Πάντως υπάρχει επιλογή να μην δεις τις διαφημήσεις πριν απο τα κλιπάκια προχωρόντας κεφάλαιο (chapter ελληνιστί!!!)Εγώ μπορούσα να τις παρακάμψω μόνο με forward. Όταν πήγαινα να κάνω next chapter μου έλεγε not permitted (όπως όταν πάμε να κάνουμε το ίδιο στα πνευματικά δικαιώματα μπλα μπλα πριν από μια ταινία).
Αλλά κατά τα άλλα πολύ ωραίο DVD καθώς και περιοδικό!
Τα συγχαρητήριά μου για ακόμα μια φορά!Καλημέρα!
ΦώτηςΥΓ: Βάλτε επιτέλους τον 80άρη στο PANDA να το αγοράσω κι εγώ! (Άσχετο!)
-
Μπράβο για το ένθετο και το DVD. Πολύ καλή δουλειά.
Πιστεύω ότι τα πράγματα πάνε προς την σωστή κατεύθυνση μετά από λίγο καιρό ανακατατάξεων. Η απλή παράθεση αριθμών εξοπλισμού δεν συγκινεί κανένα. Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και τα μαθαίνουμε πλέον πολύ γρήγορα χωρίς να περιμένουμε το περιοδικό να μας τα δώσει. Αυτό που περιμένω εγώ τουλάχιστον είναι η προσωπική ματιά του έμπειρου δοκιμαστή που δεν αποτυπώνεται στους αριθμούς.
Δεν ξέρω αλλά συχνά δεν με ενδιαφέρει να διαβάσω ορισμένα άρθρα ιδίως αυτά που αφορούν αποτελέσματα αγόνων γιατί είναι πολλές μέρες πριν γνωστά και συχνά τα έχουμε σχολιάσει και εδώ στο Forum.
Και πάλι μπράβο και πάντα τέτοια.
DVD τεύχους Δεκεμβρίου 2003