-
Α, κι εμείς αντιδράσαμε, απλά είχαμε στην τάξη δυο ροκάδες με πολύ σοβαρή γνώση της δισκογραφίας και, μεσούσης της προβολής της βλακώδους βιντεοταινίας (η οποία έκανε ακόμα και τη συνεσταλμένη θρήσκα συμμαθήτριά μας να αντιδράσει), της είπαμε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο τύπος έτσι κι αλλιώς ήταν σε ένα παντελώς άγνωστο συγκρότημα, ένας αποτυχημένος loser που κατέφυγε στη θρησκεία, ότι όλα αυτά ήταν παραμύθια της χαλιμάς (και μάλιστα είχαμε και στοιχεία γι'αυτό - δηλώσεις των ίδιων των στιχουργών) και της είπαμε να μη μας ξαναδείξει τέτοιες βλακείες, αν θέλει να κυλήσει καλά η χρονιά.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Για εξηγείστε μου λίγο αυτό με την 'επίσημη θρησκεία της Ελλάδας' από τη νομική πλευρά, γιατί είχα μια παρόμοια συζήτηση προχθές. Επίσης θα θελα και μια εξήγηση γιατί η συμπεριφορά των Ιεχωβάδων θεωρείται προσυλητισμός (που στο κάτω-κάτω αν ο άλλος έρθει σπίτι σου να σου μιλήσει, του κλείνεις την πόρτα στην μούρη) ενω η Χριστιανολογία που κάνουμε στο Δημοτικό (ντεμέκ Θρησκευτικά) δεν είναι.
Γιατί προχθές με έβγαλαν τρελό (εγώ του έβγαλα χαζούς και τελειώσαμε )Α, και άμα πιστεύετε ότι το να είσαι άθεος είναι in (και το επαναλαμβάνετε επειδή το είπε ο Ηλίας που ξέρει απ' αυτά ), μάλλον βγαίνετε σε λάθος μέρη.
Για τα βασικά περί επικρτατούσας δες εδώ viewtopic.php?f=13&t=20305&p=1151157&hilit=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1#p1151157' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank.
Για τα περί προσηλυτισμού πρέπει να γράφω καμιά ωρίτσα και δεν μπορώ τώρα
Έχεις το φαΐ στη φωτιά;
Ενδιαφέρον!
Όποτε βρεις χρόνο, γράψε μερικά πράγματα! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχεις το φαΐ στη φωτιά;
Ενδιαφέρον!
Όποτε βρεις χρόνο, γράψε μερικά πράγματα!Όχι
Γράφω κάτι άλλο, λίγο πιο επείγον -
Ωχ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ωχ...Μάλλον την γλύτωσες
-
Δεν ξέρω αν ανέφερε ο Koutsan στο κατεβατό του και την συμφωνία να περάσει η εκκλησιαστική εκπεδευση στην εκκλησία, προϊόν συναλλαγής του Χριστόδουλο με τον χοντρό.
Αν αυτό δεν είναι δείγμα Χωμεϊνισμού, τότε τί είναι?
Απλα στην ελλάδα ξέρουμε να το παίζουμε φιλελεύθεροι... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...συμφωνία να περάσει η εκκλησιαστική εκπεδευση στην εκκλησία, ...Τι;
Δεν καταλαβαίνω, αλήθεια. -
Δεν θυμάσε τις διαπραγματεύσεις Χριστόδουλου, ο οποίος ζητούσε απ τον Καραμανλή, να είναι υπεύθυνη η εκκλησία για τις εκκλησιαστικές σχολές και όχι το κράτος (ή να δημιουργίσει η εκκλησία δικό της 'θρησκευτικό πανεπιστήμιο', δεν θυμάμαι ακριβώς)
Ξέρει κανένας αν πέρασε τελικά αυτό?
-
Εκκλησιαστικές σχολές για Χ.Ο. ιερείς, έτσι δεν είναι; Δεν μου φαίνεται λανθασμένο. Άλλο οι θεολογικές σχολές (ΑΕΙ) και άλλο οι παπαδοσχολές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εκκλησιαστικές σχολές για Χ.Ο. ιερείς, έτσι δεν είναι; Δεν μου φαίνεται λανθασμένο. Άλλο οι θεολογικές σχολές (ΑΕΙ) και άλλο οι παπαδοσχολές.Μιλάω για ΑΕΙ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ξέρει κανένας αν πέρασε τελικά αυτό?Απ'όσο θυμάμαι, πέρασε. Όπως και η πλήρης φορολογική απαλλαγή της εκκλησίας για την περιουσία 'της'...
ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΕΣ
-
Δεν κατάλαβα, τί ακριβώς πέρασε; Ότι η εκκλησία θα έχει τον έλεγχο ορισμένων αυτοδιοικούμενων, σύμφωνα με το Σύνταγμα, ΑΕΙ-Θεολογικών Σχολών; Ούτε καν το Υπουργείο δεν έχει τον έλεγχό τους, πόσο μάλλον ένας άλλος φορέας.
-
Τώρα τι να σου πω... Αυτά - απ'όσο θυμάμαι - συμφώνησαν.
-
Ο χρήστης www.in.gr έγραψε:
...
Οι κρατούμενοι κληρικοί και μοναχοί της Ανατολικής Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας της Ελλάδος αποτελούν ειδική κατηγορία κρατουμένων και διαβιούν σε σωφρονιστήρια κληρικών.
...
Σε μια προσπάθεια να πείσει τους δύο υπουργούς για την απόφασή της, η Σύνοδος τονίζει ότι η κίνησή της εντάσσεται στο πλαίσιο της «συνεργασίας και της συνεννόησης Εκκλησίας και Πολιτείας επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος».
...Η εκκλησία θέλει να ιδρύσει μοναστήρι-φυλακή όπου θα εκτίουν τις ποινές τους κληρικοί & μοναχοί. Όπως αναφέρεται στο υπογραμμισμένο, οι τελευταίοι αποτελούν ειδικοί κατηγορία κρατουμένων Οι υπόλοιποι κρατούμενοι τι είναι; Κορόιδα να συνωστίζονται σε φυλακές με κάθε καρυδιάς καρύδι; Σε λίγο θα θέλουν και οι πρώην αστυνομικοί/δικαστικοί κρατούμενοι ξεχωριστές φυλακές για ευνόητους λόγους, κτλ.
Δεν πάμε καθόλου καλά -
Μαλλον περιμένουν να βρεθούν πολλοί κληρικοί πίσω από τα κάγκελα και ...προετοιμάζονται καταλλήλως!
-
κράτος εν κράτει
παρατράβηξε το αστείο με την εκκλησία της ελλαδος μου φαίνεται
-
Αααα ωραια,ας παρουν τον Αστερα Βουλιαγμενης (μιας και οπως εχω ακουσει η περιοχη ειναι ιδιοκτησια της εκκλησιας) και ας την κανουν φυλακη.Και αν δεν χωρανε ολοι ε,ολο και καποιο αλλο ακινητο/φιλετο θα βρεθει.
-
τι άλλη π@π@ρι@ θ ακούσουμε!
-
θα υπαρχει και εκκλησιονομια...
-
Και παπαδομάτ;
Περί εκκλησίας