-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
(Ποιος θυμάται ποιος τα έλεγε αυτά; , οι μικρότεροι μάλλον θ'απέχουν)
Είναι αλήθεια οτι τα κορίτσια ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ σίγουρα κάτι:inlove: LANCIA YPSILON...
Τα θηρία είναι επικίνδυνα...μακριά
-
Η Fiat ανακαλεί λόγω φρένων. Σχολιάστε την είδηση...
ε;
Έβαλαν σχολιασμό της είδησης της ανάκλησης.
-
Εγώ απάντησα, φυσικά όμως δεν έβαλαν το σχόλιό μου παρότι ευγενικότατο.
Φαίνεται ότι αν δεν τους γλύφει δεν έχει δικαίωμα να δημοσιευτεί... -
Ποσες φορες θα γραψετε τα ιδια?
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ποσες φορες θα γραψετε τα ιδια?Βίτσια
-
Σχολιασμός της ανάκλησης; Δε το έχω ξαναγράψει αυτό. Νομίζω είναι παγκόσμια πρωτιά. Πριν λίγο έγινε...στη γνωστή διεύθυνση
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγώ απάντησα, φυσικά όμως δεν έβαλαν το σχόλιό μου παρότι ευγενικότατο.
Φαίνεται ότι αν δεν τους γλύφει δεν έχει δικαίωμα να δημοσιευτεί...Μα είναι ολοφάνερο ότι τα σχόλια που ήδη υπάρχουν είναι γραμένα από τους ίδιους. Δεν είναι σχόλια αναγνωστών.
Οι άνθρωποι έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα σήψης...
-
Να θυμίσω μήπως ένα κείμενο που είχαν αναρτήσει στις ιστοσελίδες τους, και το οποίο το απέσυραν μόλις τους πήραμε χαμπάρι και τους κράξαμε;
Είχε τίτλο 'πόσο κρετίνους θεωρούν τους αναγνώστες τους;' και αναφερόταν στα άλλα περιοδικά αυτοκινήτου, που δεν στήριξαν το AMS.
Εγώ το έχω αποθηκευμένο...
**Τόσο κρετίνους θεωρούν τους αναγνώστες τους;
**Το «βραβείο της χρονιάς» απένειμε στα φρένα του Bravo, διευθυντής «ιστορικού» περιοδικού αυτοκινήτου.Η ιστορία με τά, 30% μικρότερα φρένα, του Fiat Bravo 1.4 90 ps, είναι λίγο, πολύ, γνωστή.
Το ίδιο και ότι οι δοκιμαστές του Auto Motor und Sport είχαν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο αυτό, όταν - λόγω υπερθέρμανσης - δεν πιάσανε τα φρένα του.
Το εντυπωσιακό στην ιστορία είναι ότι μέχρι σήμερα, η Fiat δεν έχει ακόμα απαντήσει, γιατί εφοδίασε το συγκεκριμένο μοντέλο, με μικρότερα φρένα, ενώ:
- όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, φοράνε μεγάλα φρένα
- όλα τα υπόλοιπα μοντέλα του Bravo, φοράνε μεγάλα φρένα.
Αν θεωρεί η Fiat τα μικρά φρένα επαρκή, τότε γιατί εφοδιάζει τα υπόλοιπα 4 Bravo με μεγάλα φρένα και κυρίως γιατί δεν βγαίνει να υποστηρίξει την επιλογή της, όταν ακόμα και οι οργανώσεις προστασίας καταναλωτών, απαιτούν αυτή την απάντηση.
Το θέμα με τα μικρότερα φρένα του Bravo 1.4 & πως το σχολίασαν οι επισκέπτες του site (429)
Δείτε τις διαστάσεις των φρένων
Πιο εντυπωσιακή όμως, είναι η στάση που κράτησε μερίδα του ειδικού τύπου και κυρίως «ιστορικό» περιοδικό του χώρου:
- ενα μήνα πριν, είχε δοκιμάσει το Bravo 1.4 150 ps, που φοράει μεγάλα φρένα και έγραψε ότι «τα φρένα του Fiat δείχνουν πιο εύκολα σημάδια κόπωσης σε συνεχή καταπόνηση». Με τα ΜΕΓΑΛΑ φρένα.
- αμέσως μετά το ατύχημα βγήκε και έγραψε ότι το 1.4 90 ps, με τα ΜΙΚΡΑ φρένα, έχει «ανθεκτικά» φρένα.
- χθες του έδωσε και το «βραβείο» της χρονιάς:
«Στην αντοχή των φρένων του Bravo 1.4 όπως τη διαπιστώσαμε σε σκληρή δοκιμασία στην πίστα στα Μέγαρα». Στο ίδιο τεύχος φιλοξενήθηκε και ένα 36σέλιδο ένθετο της Fiat. - Χωρίς καμμία αναφορά στο μικρότερο μέγεθος των φρένων του 1.4 90 ps.
Είναι δυνατόν ένα περιοδικό, που βρίσκει ότι «δείχνουν εύκολα σημάδια κόπωσης» τα μεγάλα φρένα, να βρίσκει αμέσως μετά, ότι τα μικρά φρένα αξίζουν....το «βραβείο της χρονιάς» και να μην αναφέρει τίποτα για το μέγεθος των συγκεκριμένων φρένων; Αλλο είναι να λες: «το μοντέλο αυτό έχει μικρότερα φρένα, όμως ... bla-bla» και άλλο να μην αναφέρεις τίποτα για το μέγεθος των φρένων, αλλά και να αποκρύπτεις το γεγονός ότι σε test σου, που προηγήθηκε, είχες διαπιστώσει ότι ακόμα και τα μεγάλα φρένα «δείχνουν εύκολα σημάδια κόπωσης».
Τόσο κρετίνους θεωρεί τους αναγνώστες του;
Θέλουμε όμως την γνώμη σας και για κάτι ακόμα: Η Fiat - και κάποιοι δημοσιογράφοι - ισχυρίζονται ότι δεν έπρεπε να το δημοσιεύσουμε, γιατί μπορεί να ήταν «τυχαίο». Επρεπε, λέει, «να βρούμε ακόμα ένα αυτοκίνητο και αν δεν παρουσιαστεί ξανά το πρόβλημα, να μην το δημοσιεύσουμε».
Εμείς δεν συμφωνούμε μ'αυτό. Μπορούσαμε, αν ήθελε η Fiat, να επαναλάβουμε το test και με άλλα αυτοκίνητα, δεν είχαμε όμως καμμία πρόθεση να αποκρύψουμε αυτό που έγινε. Αυτό το ξεκαθάρισαμε από την αρχή στην Fiat. Ισως γι'αυτό ακολούθησαν τα δικαστήρια, αντί να επαναληφθεί το test και με άλλα Bravo 1.4 90 ps.Εμένα γιατί μου θυμίζει τον ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗ το συγκεκριμένο άρθρο;
Καλά, αν φτάσανε να προσλάβουν το εν λόγω άτομο για αρθρογράφο...
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
'Η ΦΙΑΤ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΛΟΓΩ ΦΡΕΝΩΝ'
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=67965edit τωρα το ειδα, εχει ξαναμπει
ειναι υποπτη η εμπαθεια του περιοδικου αλλα πως να το κανουμε το γεγονος (και δυστυχως οι εντυπωσεις) παραμενει
παντως η ανακληση ειναι ΘΕΤΙΚΟ σημαδι οτι δηλαδη πηραν το μυνημα και κινουνται προς τη σωστη κατευθυνση δηλαδη να το διορθωσουν
-
batmanx, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι τίθεται εν αμφιβόλω ακόμη και το αν ΕΓΙΝΕ η δοκιμή που αφορούσε το Bravo. Πολύς κόσμος πλέον μιλά ανοιχτά για εκβιασμό του περιοδικού προς τη FGAH. Και ΟΚ, η FGAH κάθε άλλο παρά η καλύτερη αντιπροσωπεία είναι. Αλλά ως καταναλωτές δεν μπορούμε να δεχόμαστε τα παραμύθια του AMS με τα οποία επιχειρείται στρέβλωση της αγοράς.
-
Τώρα επειδή μπερδεύτηκα...αυτή είναι άλλη ανάκληση? Δεν είχαμε μια ανάκληση για αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν Οκτώβρη?
Καινούρια είναι αυτή?
-
Όχι, η ίδια ανάκληση είναι...
-
Παρόλα αυτά, για να το συνεχίζει και να το συνδέει με σχόλια ... ίσως κάτι να σημαίνει ...
Ξεκάθαρη απάντηση μπορεί και πρέπει να δώσει και το περιοδικό και η Φιατ ...Είναι τουλάχιστον εκνευριστικό το να βάζουν και οι δύο στην μέση το αναγνωστικό κοινό, τους πιθανούς μελλοντικούς πελάτες ή τους ήδη αμφότερους πελάτες και να επιδίδονται σε σκόρπια μαθήματα μηχανολογίας ή αλληλοκατηγορίες. Χάνουν και το δίκιο τους έτσι ...
Και επειδή περίπτωση 'συγνώμη, λάθος ...' αποκλείετε και απο τους 2, θα ήθελα να ακούσω κάτι ξεκάθαρο και τελικό ...Μια πιθανή προσωπική μου εξήγηση είναι ότι έπεσε το τσιγάρο απο το χέρι του δοκιμαστή και τρομοκρατημένος του ξέφυγε το αυτοκίνητο στον φράχτη ... Χάλια και ο δοκιμαστής και τα κρατηματα του αυτοκινήτου σε φρενάρισμα πανικού ...
Μας κούρασαν με το 'σκάνδαλο'.... -
Η πιθανότερη εξήγηση με τα στοιχεία που έχουμε είναι ότι δεν τα βρήκαν στο διαφημιστικό πακέτο, οπότε σου λέει, κάτσε να τους τιμωρήσουμε βγάζοντας το Bravo άχρηστο.
-
Πως το κόβετε, θα τελειώσει το σκηνικό μέχρι τις 150 σελίδες?
-
Και να μάθουμε επίσημα τι έγινε στη δίκη (γιατί ανεπίσημα κάτι έχω ακούσει, αλλά προφανώς δεν μπορώ να το επικαλεσθώ), το πράγμα θα διαιωνίζεται, γιατί όλο και κάποιος θα πετυχαίνει τα 'άρθρα' του AMS στο διαδίκτυο (βάλε και την 'έρευνα αξιοπιστίας' που ο καθένας βάζει όσες φορές θέλει ό,τι θέλει...) και ξανά από την αρχή. Φαύλος κύκλος.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=67965edit τωρα το ειδα, εχει ξαναμπει
Και παντελώς άσχετο με την εκστρατεία του Auto Τρίτη, καθώς το αυτοκίνητο που έφαγε τη στούκα δεν ανήκε σ'αυτήν τη φουρνιά. Για να ανήκε, έπρεπε να είχε κατασκευασθεί ΜΕΤΑ τις 11 Οκτωβρίου. Τώρα πώς πρόλαβε να παραχθεί στις 11 Οκτωβρίου, να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα, να εκτελωνισθεί, να βγάλει πινακίδες, να ασφαλισθεί, να δοκιμασθεί από 4Τ, Car και να στουκαρισθεί στις 18 Οκτωβρίου από το AMS/Auto Τρίτη, εγώ δεν είμαι σε θέση να το καταλάβω.
τους δίνουν πάτημα....όμως!
ο απλός αναγνώστης αυτά θα τα συνδιάσει και καλώς θα κάνει... -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Και παντελώς άσχετο με την εκστρατεία του Auto Τρίτη, καθώς το αυτοκίνητο που έφαγε τη στούκα δεν ανήκε σ'αυτήν τη φουρνιά. Για να ανήκε, έπρεπε να είχε κατασκευασθεί ΜΕΤΑ τις 11 Οκτωβρίου. Τώρα πώς πρόλαβε να παραχθεί στις 11 Οκτωβρίου, να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα, να εκτελωνισθεί, να βγάλει πινακίδες, να ασφαλισθεί, να δοκιμασθεί από 4Τ, Car και να στουκαρισθεί στις 18 Οκτωβρίου από το AMS/Auto Τρίτη, εγώ δεν είμαι σε θέση να το καταλάβω.
τους δίνουν πάτημα....όμως!
ο απλός αναγνώστης αυτά θα τα συνδιάσει και καλώς θα κάνει...Ε, βοηθάει και το Autotriti να τα συνδιάσει ο απλός αναγνώστης! Από τη στιγμή που δεν κάνει μόνο του τις αναγωγές πως πρόκειται για διαφορετικό πρόβλημα , μιας και το autotriti μιλάει για μικρά φρένα και η ανάκληση αφορά σωληνάκια, προφανώς επειδή ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να κάνουν ντόρο, δημιουργούνται παρεξηγήσεις!
Σ'αυτό δεν φταίει η ίδια η FIAT, παρόλα τα στραβά της που δεν είναι και λίγα!
Σκεφτείτε: η FIAT κάνει μια ανάκληση πανευρωπαϊκά, για κάποια μοντέλα της, όπως κάνουν κατά καιρούς όλες οι εταιρείες. Ενα περιοδικό από την Ελλάδα, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ τυχοδιωκτικά την ευκαιρία να συνεχίσει τον ντόρο που μόνο του άρχισε, προσπαθώντας να εκβιάσει την ελληνική αντιπροσωπεία!
Επιπλέον, όποτε του γουστάρει το εμφανίζει ξανά στην επιφάνεια, έτσι για να μην...ξεχνιόμαστε!
Α, κι ενώ ΠΟΤΕ δεν έγραψε πως το 500 πήρε το εφετινό COTY, το πέρασε στην ζούλα, παρόλα αυτά όμως, το έβαλε ...πρώτη μούρη στο θέμα με την ανάκληση...Ολα αυτά, ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ προφανώς σοβαρότητα, αντίθετα δείχνουν μεροληψία και μαφιόζικες μεθόδους εκβιασμού. Παράλληλα, υπάρχει σαφέστατη προσπάθεια να τρωθεί η εικόνα της FIAT στο αναγνωστικό κοινό του autotriti, για να την αναγκάσουν να τους δώσει το κατιτίς της...
-
Ίσως να έχουν δίκιο όσοι λένε πως δεν αξίζει να ενημερώνεις αυτούς που κάθονται και παίρνουν στα σοβαρά το AMS/Auto Τρίτη, γιατί - σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό τους - πρέπει να είναι κανείς κρετίνος για να πιστεύει αυτά που γράφουν τα έντυπα του Τριανταφύλλη.
Προσωπικά, αν το AMS έγραφε κάτι θετικό για τα Fiat, απλώς δεν θα το λάμβανα υπ'όψιν μου. Γενικά, έχω διαπιστώσει πως συνήθως ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα απ'όσα γράφουν οι συντάκτες αυτού του περιοδικού.
Αλήθεια, το AMS Γερμανίας τι λέει για όλα αυτά;
-
Νέα επισόδια ...
Πόσα άτομα χωράνε σε ένα Fiat Bravo?
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=68932
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων