-
Κι εγώ ένα στην περιοχή του Hilton. Μάλιστα, νόμιζα ότι είναι Ελληνικά, και έκαναν αναγραμματισμό του AMAXIA!
-
Έχει αρχίσει να πουλάει τόσο;
Περίεργο μου φαίνεται καθώς το όλο αμάξωμα δείχνει να είναι εντελώς ψεύτικο, και η τιμή του αν θυμάμαι καλά δεν είναι και τόσο μικρή.
-
Ενα ειναι συχνα παρκαρισμενο στο Κολωνακι (Καναρη). Κ εχω δει κ service στην Φορμιωνος αν δεν κανω λα8ος.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι εγώ ένα στην περιοχή του Hilton. Μάλιστα, νόμιζα ότι είναι Ελληνικά, και έκαναν αναγραμματισμό του AMAXIA!Κάπου εκεί στη Σπύρου Μερκούρη έχει ένα κατάστημα πώλησης τους.
-
Το κατάστημα έκλεισε και έγινε αντιπροσωπεία Daihatsu...
-
Κάπου εκεί στη Σπύρου Μερκούρη έχει ένα κατάστημα πώλησης τους.
αν δεν κανω λαθος σε μια suzuki
-
Τη Δευτέρα περίπου στις 16:00 στο ρεύμα ανόδου της Πειραιώς (στο Γκάζι) πέτυχα κίτρινο Caterham με αγγλικές πινακίδες.
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
Κάπου εκεί στη Σπύρου Μερκούρη έχει ένα κατάστημα πώλησης τους.
αν δεν κανω λαθος σε μια suzuki
Εκεί ακριβώς , τέρμα Βασιλέως Γεωργίου και Φορμίωνος.
Κάθε μέρα βλέπω. Απαίσιο φαίνεται.
Χθες είδα ένα να προσπαθεί να... ανεβάσει ταχύτητα στην Αττική οδό
-
Hyundai Pony!!! Καλαμάτα!
-
Μετα απο πολλά χρόνια ... ξαναείδα το Nissan 200SX σε άσπρο χρώμα που το θυμάμαι απο την δεκαετία του 90' το οποίο παραμένει όμορφο και καλοδιατηρημένο. Ο κάτοχος είχε και ένα Nissan Maxima το οποίο δεν το είδα όμως ...
Σαν αυτό ...
και το Maxima σαν αυτό ...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a3/1995_Nissan_Maxima_QX_01.jpg/800px-1995_Nissan_Maxima_QX_01.jpg -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μετα απο πολλά χρόνια ... ξαναείδα το Nissan 200SX σε άσπρο χρώμα που το θυμάμαι απο την δεκαετία του 90' το οποίο παραμένει όμορφο και καλοδιατηρημένο. Ο κάτοχος είχε και ένα Nissan Maxima το οποίο δεν το είδα όμως ...
Σαν αυτό ...Η Sylvia S14. Αρκετά συντηρητική εμφάνιση όμως. Η S13 ήταν πολύ πιο όμορφη!
-
Το Multipla μπορει να θεωρηθει σπανιο πουλι ?
Το εχω δει 2 φορες ολες κι ολες
Κυκλοφορει πολυ ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Το Multipla μπορει να θεωρηθει σπανιο πουλι ?Το εχω δει 2 φορες ολες κι ολες
Κυκλοφορει πολυ ?
Το 'νέα' Multipla που κυκλοφορούν είναι λιγότερα και από τους πιγκουίνους στο κέντρο του Λονδίνου.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σαν αυτό ...Η Sylvia S14. Αρκετά συντηρητική εμφάνιση όμως. Η S13 ήταν πολύ πιο όμορφη!
Λύκος με προβιά ειναι
-
Το απόγευμα ανέβαινα στην Λ. Κηφισίας πίσω από ένα Mitsubish 3000GT (με ελληνικές πινακίδες παρακαλώ !). Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναδεί.
Κάτι σαν και αυτό εδώ (φυσικά σε άλλο χρώμα)
http://www.vhdesigns.com/Car_pics/3000gt rear.jpgΕίναι εντυπωσιακό πάντως ότι τουλάχιστον η εξωτερική του εμφάνιση διατηρεί την γοητεία της και τραβάει το βλέμμα....
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Η Sylvia S14. Αρκετά συντηρητική εμφάνιση όμως. Η S13 ήταν πολύ πιο όμορφη!
Λύκος με προβιά ειναι[/quote]
Το ότι πάει σαν δεν το αμφισβητώ. Το θέμα είναι ότι κάθονται και φτιάχνουν μηχανολογικά αξιοθαύμαστα αυτοκίνητα και τους πετάνε στο τέλος ένα αδιάφορο, άχρωμο, άοσμο, βαρετό όσο δεν πάει αμάξωμα...
Πχ. το Skyline R32
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:R32_front.jpg.jpg
Πιο βανίλια δεν γίνεται!Αντίθετα οι παλιές BMW (πχ. Ε30, E34, Ε36) ήταν 'ήσυχα' αυτοκίνητα (οπτικά), συντηρητικά προσανατολισμένα στην ουσία παρά στην εμφάνιση αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο ...αόρατα.
-
Το Ρενο Thalia το λες σπανιο πουλι ?
Ετυχε να δω ενα πριν λιγες μερες . Μιλαμε για ΤΗ τυχη !
-
Το Ρενο Thalia το λες σπανιο πουλι ?Ετυχε να δω ενα πριν λιγες μερες . Μιλαμε για ΤΗ τυχη !
Δεν είσαι σε μέρος με πολλά νοικιάρικα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το Ρενο Thalia το λες σπανιο πουλι ?
Ετυχε να δω ενα πριν λιγες μερες . Μιλαμε για ΤΗ τυχη !
Δεν είσαι σε μέρος με πολλά νοικιάρικα
Κυκλοφορει αρκετα δηλαδη ?
Απο τα πιο σπανια για την περιοχη εδω (πολη) .
-
Το Ρενο Thalia το λες σπανιο πουλι ?Όχι. Design disaster.
Σπάνια πουλιά!!!!!