-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μπαγάσικα πάλι διασκέδαση κανονίζετε ε; Για μας τους μακρινούς τίποτα; Κανείς αρκετά τρελός να δανείσει το αμάξι του για ένα σβέλτο γύρο;Και δύο, και τρείς ....
-
.... να πατε και περιμενουμε εντυπωσεις και χρονους!
(ρε σεις! την επομενη φορα, να κανονισουμε ποτε θα αλλαξουμε λαστιχα ΟΛΟΙ μαζι και να κανονισουμε ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, να παμε στα μεγαρα!) -
Εκτός συνταρακτικού απροόπτου θα είμαι εκεί.
Μήπως υπάρχει καμμιά ιδέα για τον αέρα για τα λάστιχα? Θα υπάρχει κομπρεσέρ στην πίστα ή ξέρουμε κανένα βενζινάδικο εκεί κοντά?
-
Υπάρχει κομπρεσέρ Βασίλη και έχουμε και εφεδρικό μανόμετρο για επανέλεγχο της πίεσης!! (πςςςςς...σκίσαμε πάλι!! )
Τριαντάφυλλε,όποιος έρθει δεν είναι απαραίτητο να μπει και στην πίστα!
Κερνάμε και καφέ!! -
Αν και περίεργη ημερομηνία λόγω εορτών δηλώνω και εγώ συμμετοχή για να βγει καλά ο χρόνος .
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.... να πατε και περιμενουμε εντυπωσεις και χρονους!
(ρε σεις! την επομενη φορα, να κανονισουμε ποτε θα αλλαξουμε λαστιχα ΟΛΟΙ μαζι και να κανονισουμε ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, να παμε στα μεγαρα!)δυο μέρες μετά έβαλα εγώ το δικό μου μετά από αλλαγή, την προηγούμενη φορά Η χαρά του να φοράς 165/13 και να είναι φθηνά τα λάστιχα σου! λοιπόν, ο γιώργος έχει 4ζάντες από σάξο, βάλτε λάστιχα πάνω από...κάπου, και ελάτε. Κοστος μηδέν δια δύο ίσον μηδέν, και εκεί κάνετε και αλλαγή για να τρέξουν και τα δύο πεζό. ΄΄Αντε ρε!!εγώ θα σας οργανωσω;(καλά λεει η καμίλ, όλα έτοιμα τα περιμένετε )
Νίκο, εγώ αν είμαι έξω, θα είμαι παρόν με το εργαλείο έτοιμο(βαλίτσες κτλ αφού μας δίδαξε πολλά η προηγούμενη φορά!)
, εκτός αν πρέπει να απαντήσουμε ώστε να κλείσουν οι συμμετοχές, οπότε απλά για καφέ και κουβέντα με το πανουργιά -
Μέσα!!
-
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δημιουργήσω 'θόρυβο' αλλά σκέφτομαι πως (α) η ημερομηνία είναι κάπως παράξενη (ο ένας είχε απογραφή αλλά δεν έχει πια ο άλλος δεν είχε απογραφή αλλά έχει τώρα εγώ -και ίσως και άλλοι- θα λείπω διακοπές μάλλον) (β) κάπου εκεί θα πέφτει και κάποιο κόψιμο πίτας όπως πέρισι, μήπως να γινόταν λίγο αργότερα (πχ. 1 ή 2 εβδομάδες) και να συνδυαζόταν με το κόψιμο της πίτας του 2004 ?
-
Επειδή κι εγώ θα είμαι διακοπές 100%, θα συμφωνήσω με τον Νάσο . Από ότι ξέρω πάντως δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Αν πάντως γίνεται να το ξαναδούμε...
-
Δηλώνω κι εγώ, με την σειρά μου, συμμετοχή για τις 28/12/2003. Σε περίπτωση που επιλεγεί τελικά διαφορετική ημνία θα επανέλθω με νέο μήνυμα (επιβεβαιωτικό το πιθανότερο). Επίσης σε περίπτωση που χρειασθεί κάποια πρόσθετη βοήθεια τις παραμονές του track-day (για την προετοιμασία του χώρου ή ότι άλλο) μπορώ να βοηθήσω καθότι τυγχάνω αδειούχος την περίοδο εκείνη
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.
-εμ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....Τριαντάφυλλε,όποιος έρθει δεν είναι απαραίτητο να μπει και στην πίστα!
Κερνάμε και καφέ!!Για καφέ και κουβεντούλα σίγουρα μέσα! Αλλά για tracking χλωμό, γιατί ο 'γέρος' μου (Golf II) δεν τα πολυσηκώνει κάτι τέτοια και θα αρχίσει να διαμαρτύρεται!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μπαγάσικα πάλι διασκέδαση κανονίζετε ε; Για μας τους μακρινούς τίποτα; Κανείς αρκετά τρελός να δανείσει το αμάξι του για ένα σβέλτο γύρο;Mανωλη ελα Αθηνα και να εισε σιγουρος οτι θα κανεις αρκετους γυρους μην σε νοιαζει.
Φυσικα και δηλωνω συμμετοχη για 28/12 για να δοκιμασω και τα καινουργια λαστιχα του Astra. -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Mανωλη ελα Αθηνα και να εισε σιγουρος οτι θα κανεις αρκετους γυρους μην σε νοιαζει.
Φυσικα και δηλωνω συμμετοχη για 28/12 για να δοκιμασω και τα καινουργια λαστιχα του Astra.Θα είναι και ο Junior βέβαια έτσι;
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
οποιος ειναι στο φορουμ μπορει να συμμετεχει???
δεν ειχα αρθει την πρωτη φορα.....μπορει καποιος να μου πει τους κανονες?βεβαίως όσοι είναι μέλη του φορουμ μπορούν να συμμετέχουν...ευκαιρία να τα πούμε και απο κοντά
όσο για του κανόνες μεταφέρω το κείμενο του κουκ απο το 1ο Track Day μας στα Μέγαρα..*Δημοσιεύτηκαν: 08/07/03 6:44 Δημοσίευση θέματος:
Οσοι απο εμάς θέλουν θα μπορούν να βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην πίστα!
Κανόνες:
Απόσταση τουλάχιστον 150 μέτρων ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Απαγορεύονται οι κόντρες και τα προσπεράσματα χωρίς την άδεια του προπορευόμενου!!
Απαραίτητη η χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας.
Απαγορεύεται η μεταφορά συνεπιβάτη.
Αυτά! *ο αριθμος των γυρων που θα κανει ο καθενας ειναι καποιος στανταρ η θα οριστει απο τον αριθμο των συμμετοχων?
-
την προηγούμενη φορά κάναμε 3 και βγαίναμε, αλλά μπορούσαμε να μπούμε όσες φορές θέλαμε...δεν ξέρω όμως αν θα ισχύει το ίδιο και τώρα...
λίγη υπομονή και θα μας ενημερώσουν οι αρμόδιοι -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
την προηγούμενη φορά κάναμε 3 και βγαίναμε, αλλά μπορούσαμε να μπούμε όσες φορές θέλαμε...δεν ξέρω όμως αν θα ισχύει το ίδιο και τώρα...
λίγη υπομονή και θα μας ενημερώσουν οι αρμόδιοιΡένα, ο βασικός λόγος που βγαίναμε μετά από 3 γύρους (οι περισσότεροι) ήταν για να... μπορέσουμε να γυρίσουμε σπίτι μετά! (βλ. λάστιχα και φρένα).
Απ'όσο καταλαβαίνω τώρα θα υπάρχουν κριτές (καλό αυτό), γιατί μάλλον ο κόσμος θα είναι αρκετός (κι'αυτό καλό, για την πλάκα μας πάμε... )
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Mανωλη ελα Αθηνα και να εισε σιγουρος οτι θα κανεις αρκετους γυρους μην σε νοιαζει.
Φυσικα και δηλωνω συμμετοχη για 28/12 για να δοκιμασω και τα καινουργια λαστιχα του Astra.Θα είναι και ο Junior βέβαια έτσι;
Bεβαια και θα ειναι να μαθαινει το παιδι.
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Bεβαια και θα ειναι να μαθαινει το παιδι.
Καλά, να σε δω σε μερικά χρόνια που θα ψάχνεις που είναι το αυτοκίνητο της οικογένειας...
Υ.Γ. Οι φωτο στο Puma όλα τα λεφτά. Μπορεί και προφητικές. Ε;
-
[quote='Vasilios
Υ.Γ. Οι φωτο στο Puma όλα τα λεφτά. Μπορεί και προφητικές. Ε; [/quote]
MAΚΑΡΙ!!!!!!!!! -
Παιδιά ευχαριστώ για τις προσφορές. Θα προσπαθήσω αν και αρκετά δύσκολο. Είναι και η γιορτή μου εκείνες τις μέρες και κρατά συνήθως πάνω από τρις με τέσσερις μέρες. Μην ξεχνάτε ότι στην Κρήτη είσαι ή Μανώλης ή του Μανώλη. Έχω πολλούς που πρέπει να επισκεφτώ και πολλοί που θα με επισκεφτούν εκείνες τις μέρες.
Ευχαριστώ ξανά όλους και να είστε καλά.
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!