-
Μετά από 79 σελίδες τι βγήκε; Υπάρχει κάπου ένας συγκεντρωτικός πίνακας με μοντέλα και καταναλώσεις κατά περίπτωση ή απλά κοιτάμε στο spritmonitor? Το νόημα όμως είναι να έχουμε ελληνικές καταναλώσεις.
-
-
Αθηνα-Καρδιτσα με επιστροφη και περιξ βολτες,συνολικα 680χλμ με μεση καταναλωση 7.9lt/100km και μση ωριαια ταχυτητα 91.4χλμ/ωρα με Renault clio 1.2 TCE
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Αθηνα-Καρδιτσα με επιστροφη και περιξ βολτες,συνολικα 680χλμ με μεση καταναλωση 7.9lt/100km και μση ωριαια ταχυτητα 91.4χλμ/ωρα με Renault clio 1.2 TCEνομιζω καλη καταναλωση..
-
Audi S3---->9,2lt/100km (μ.ω.τ. 93km/h)
Astra OPC---->8,4lt/100km (μ.ω.τ. 99km/h)
Πατρα-Πυργος και τουμπαλιν..με πολυ προσπαθεια, πιο κατω δεν πανε!
Αν το προσπαθησεις παντως..μπορουν κι αυτα να κινηθουν (σχετικα)οικονομικα τελικα.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Αν το προσπαθησεις παντως..μπορουν κι αυτα να κινηθουν (σχετικα)οικονομικα τελικα.Με αρκετη προσπαθεια φανταζομαι
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Αθηνα-Καρδιτσα με επιστροφη και περιξ βολτες,συνολικα 680χλμ με μεση καταναλωση 7.9lt/100km και μση ωριαια ταχυτητα 91.4χλμ/ωρα με Renault clio 1.2 TCE
νομιζω καλη καταναλωση..
πολλά μου φαίνονται εμένα. πόσα άτομα- αποσκευές;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με το 307 μου, Λίμνη Πλαστήρα και πέριξ, σύνολο 800τοσα χλμ, 7,7 μέση. Ταχύτητες 140 στην εθνική, Τέμπη-Πλαταμώνα με όρια +10, επαρχιακούς όσο μου επέτρεπε το ομιλών esp (αν και 1-2 φορές το άφησα στο ξενοδοχείο και βγήκα για εξερεύνηση )Σε έσκισα.
122 χλμ πόλη (χωρίς κίνηση και η διαδρομή για τη συνάντηση της Πέμπτης) + 280 χλμ Θεσσαλονίκη-Καϊμακτσαλάν (1:40 πήγαινε, επιστροφή είχε στάση για φαγητό) 7,3 λτρ/100χλμ. Για Καϊμακ (με επιστροφή) συνήθως είναι στο 7,1-7,2. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
νομιζω καλη καταναλωση..
Κοίτα τη μέση ταχύτητα, δεν πήγαινε σιγά.
-
106 rallye 16v
καλαμάτα αθήνα ... χαλαρά .... 6,0λτ/100χμλ
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
106 rallye 16vκαλαμάτα αθήνα ... χαλαρά .... 6,0λτ/100χμλ
Αυτός ο 16βάλβιδος της PSA είναι απ τους καλύτερους 1600άρηδες all around κινητήρες που έχουν βγεί, imho
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
νομιζω καλη καταναλωση..
Κοίτα τη μέση ταχύτητα, δεν πήγαινε σιγά.
δεν εχει παει ποτε με το ροζμομπιλ τοσο σβελτα...ειναι φυσιολογικο...
-
το ροζμομπιλ στα χερια του father καιει κατω απο 7l/1000
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το ροζμομπιλ στα χερια του father καιει κατω απο 7l/1000για ποσα ζωντανα αλογα?
παντως η καταναλωση του κλιο ειναι καλη αν ειναι αυτη οντως!
-
Θα το δίνω πιο συχνά το δικό μου στην μούτερ... 6,5l/100 έκανε, για εθνική και πόλη σε 1-νεκρά.
-
Να το φορτώσω Κωνσταντίνε στο τραίνο και να στο στείλω να το δώσεις στη μητέρα σου 10-15 μέρες μπας και μου ρίξει τη μέση κατανάλωση;
-
Έτσι και το μάθει δλδ πόσο θα την πάει;
-
Το τριήμερο πήγα στο Πήλιο. Η κατανάλωσή του τουτού μου σε 513,6km (310-320km Αθήνα-Βόλος και τα υπόλοιπα Βόλος-Ζαγορά και βόλτες γύρω χωριά) ήταν 7,34lt/100km (7,6 έδειξε το trip computer). Η οδήγηση ήταν ήρεμη λόγω συνεπιβατών και υπολοίπων οχημάτων της παρέας.
-
Εντός πόλης κατανάλωση (πιο εντός δε γίνεται, περιλαμβάνει μπόλικο μποτιλιάρισμα θανάτου) με 100άρα βενζίνη: με 50 λίτρα έβγαλε 470χιλιόμετρα δηλαδή ~10.6 λίτρα/100χλμ
Είναι η χειρότερη 'επίδοση' κατανάλωσης του αυτοκινήτου μέχρι σήμερα αλλά και οι συνθήκες δυσμενέστερες από ποτέ (ζέστη, κλιματισμός, κίνηση). Περίμενα πάντως να κάψει 10 λίτρα, όχι παραπάνω. Είναι κάπως πολύ. -
Το TSI με τα 140 δεν έχεις?
Μια χαρά ακούγονται τα νούμερα πάντως...10lt/100km με τρελή κίνηση και πολύ ζέστη?
Έρευνα Κατανάλωσης 8557