-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ζώο στη Βέροια που πάρκαρε ακουμπώντας στο αυτοκίνητό μου με αποτέλεσμα να μου πάρει κανά 5λεπτο να ξεπαρκάρω υπό τις οδηγίες ενός φίλου μου. Του άφησα ένα χαρτάκι όπου του έλεγα (1) ότι είναι μ@λ@κ@ς και (2) ότι καλά να πάθει αν του άφησα 'κατά τύχη' καμιά γρατζουνιά στο αμάξι του. Εννοείται ότι δεν το ακούμπησα, αλλά αυτός δεν το ήξερε και πολύ πιθανό να ήλεγξε βραδιάτικα γύρω-γύρω το αμάξι του.
Εγω ακουμπαω επιτηδες σε τετοιες περιπτωσεις....
Με το Γλαστρακι βεβαια...
Οχι το Μερκ....
Εκει επιτοπου μπατσους και γερανο.....- Η παράθεσή σου δε συνδυάζει τη σωστή φωτογραφία με το κείμενο. Έκανα πιο ορατή τώρα την ομαδοποίηση στη δημοσίευσή μου.
- Παραβαίνει κάποιο νόμο αυτός που σε ακουμπάει οριακά στο παρκάρισμα και σε δυσκολεύει στο ξεπαρκάρισμα; Να ξέρω να ειδοποιώ για το κατάλληλο ροζ ραβασάκι.
-
-
Έχεις το ωραίο το ραλλάκι σου και μπριζώνεσαι από τον καγκουρα με το φτιαγμένο hi lux.
Είναι δυνατόν??Με γεμάτη την ΕΟ στο ποτάμι .........
κάνει μαλακοσφήνες ο ένας ακολουθεί και ο άλλος -
Ανέκαθεν όταν έβλεπα τα σκουριασμένα χρέπια των προ-προ-προ περασμένων δεκαετιών στο δρόμο ένοιωθα μια σχετικά συμπάθεια ίσως για τους ιδιοκτήτες τους. (φτωχολογιά, κακούργα κενωνία κλπ κλπ κλπ).
Σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα διαστυρώθηκα με ένα suzuki (το αντίστοιχο του Sedici, κόλλησα τώρα στο μοντέλλο) όπου ψηλά στην πίσω κολώνα είχε φάει κτύπημα με αποτέλεσμα να σπάσει το πίσω φώς και να στραβώσουν οι λαμαρίνες... (όχι μεγάλο κτύπημα βέβαια).
Το λοιπόν, ΟΛΕΣ οι λαμαρίνες από τις οποίες είχε φύγει το χρώμα είχαν ΗΔΗ σκουριάσει.
Δηλαδή το κτύπημα έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, τόσο ώστε να προλάβουν να σκουριάσουν τα μέταλλα. (το σπασμένο φανάρι δεν το σχολιάζω καν...)Άθελα μου ένοιωσα τόση στεναχώρια για το αμαξάκι, που αν καταφέρει να επιζήσει μερικές δεκαετίες ακόμα θα γίνει σαν και τα υπόλοιπα σαράβαλλα που βλέπουμε τώρα καθημερινά στους δρόμους....
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
... Το λοιπόν, ΟΛΕΣ οι λαμαρίνες από τις οποίες είχε φύγει το χρώμα είχαν ΗΔΗ σκουριάσει.
Δηλαδή το κτύπημα έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, τόσο ώστε να προλάβουν να σκουριάσουν τα μέταλλα. (το σπασμένο φανάρι δεν το σχολιάζω καν...)....Aν θεωρήσουμε σαν δεδομένο ότι το SX4 έχει 2 χρόνια περίπου στην αγορά (αν θυμάμαι μέσα του 2006 ήρθε ...), η ποιότητα της λαμαρίνας δεν είναι και η καλύτερη ...
Νομίζω πως έχουν λόγο εδώ οι γνώστες της επιστήμης...(οξείδωση μετάλλων κλπ)... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...με αποτελεσμα να γλυστρισει και να πεσει κατω. Εφυγα γελωντας....καρφωθηκα στα φρενα. Ο μηχανακιας καρφωθηκε και αυτος στα φρενα και επεσε. Δεν στεναχωρεθηκα καθολου. Ας προσεχε.
...Μένω πραγματικά άφωνος...τέτοια κατάντια λοιπόν ο Νεοέλληνας;;;
Εδώ καθαρά κάποιος υπερηφανεύεται που διέπραξε απόπειρα φόνου εκ προθέσεως και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερα (για την δεύτερη περίπτωση);Και όσο δίκιο κι αν είχες με το πρώτο περιστατικό, η αντίδρασή σου δείχνει καθαρά ότι πρέπει να βρεις γρήγορα ιατρική βοήθεια πριν είναι αργά για μας τους υπόλοιπους που κυκλοφορούμε στους δρόμους μαζί σου...
Είσαι ένα ψυχολογικά άρρωστο άτομο kacey που ...
Εύχομαι τα παιδιά σου να μη βρουν ποτέ μπροστά τους κάποιον οδηγό σαν τον πατέρα τους...
Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Περιμενα να δω ποιος θα πει την παπαρια πρωτος, και ολως τυχαιως ειναι καποιος με μηχανη στο avatar του...
Σιγα τα αιματα μεγαλε... Με ειχε παρει απο πισω φωναζωντας 'σταματα να σε γαμησω', οπως και εκανα. Αφου το ζηταγε ο βλακας, ετσι εκανα και εγω. Φρεναρα και επειδη ουτε αποστασεις ειχε, ουτε το νου του στην οδηγηση αλλα στο σεξ, επεσε. Ολα αυτα με ταχυτητα 5 χαω. Μετα σηκωθηκε και εβριζε που λερωθηκε. Σιγα μην στεναχωρηθω κιολας. Χειροτερα για εκεινον θα ηταν αμα δεν επεφτε...
Δηλαδη τι μου λες τωρα? Οτι αμα εσυ φωναζες σε καποιον 'σταματα να σε γαμησω' και αυτος σταματαγε αποτομα με αποτελεσμα εσυ να πεσεις γιατι ενω πηγαινετε με 5 χαω του εχεις κολλησει στον προφυλακτηρα ενω βρεχει ΚΑΙ δεν προσεχεις πως οδηγεις αλλα πως θα γαμησεις, θα γυρναγες μετα και θα του την ελεγες επειδη σταματησε αποτομα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...κοβω ΕΝΤΕΛΩΣ ακριβως για να μην τον λερωσω. Περναω το χαντακι με 5 (ΠΕΝΤΕ) χαω αλλα επειδη ειναι βαθυ, το αυτοκινητο σκαει μεσα με γδουπο και σηκωνει νερα που σκανε στην μουρη του. Αυτο που δεν ειπα, ο μηχανακιας πανοπλος με μπουφαν, αδιαβροχα κλπ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ καιφυσικα με τα νερα στην μαπα. Ριχνει ενα μπινελικι, του λεω επι λεξει 'αμα φοραγες κρανος δεν θα λερωνοσουν'...Είσαι υπεύθυνος για τα νερά που πετάει το αμάξι σου ακόμα κι αν οφείλονται σε κακοτεχνίες του δρόμου.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...κοβω ΕΝΤΕΛΩΣ ακριβως για να μην τον λερωσω. Περναω το χαντακι με 5 (ΠΕΝΤΕ) χαω αλλα επειδη ειναι βαθυ, το αυτοκινητο σκαει μεσα με γδουπο και σηκωνει νερα που σκανε στην μουρη του. Αυτο που δεν ειπα, ο μηχανακιας πανοπλος με μπουφαν, αδιαβροχα κλπ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ καιφυσικα με τα νερα στην μαπα. Ριχνει ενα μπινελικι, του λεω επι λεξει 'αμα φοραγες κρανος δεν θα λερωνοσουν'...
Είσαι υπεύθυνος για τα νερά που πετάει το αμάξι σου ακόμα κι αν οφείλονται σε κακοτεχνίες του δρόμου.
Είσαι υπεύθυνος 'ανθρώπινα' και μόνο, με την έννοια ότι είναι ζωώδες να μην προσπαθήσεις να αποφύγεις να κάνεις χάλια τον άλλο. Από τη στιγμή που προσπάθησε να μην τον καταβρέξει και έκοψε, αλλά παρόλα αυτά έτυχε και έπεσε σε λακκούβα και τον λέρωσε ΦΥΣΙΚΑ και δε φέρει ευθύνη.
Αν έκανα το ίδιο και ο άλλος με έβριζε κατευθείαν φυσικά και ούτε συγγνώμη δε θα του ζήταγα. Αν τον έκανα χάλια έστω και έχοντας προσπαθήσει να το αποφύγω και αυτός ΔΕ με έβριζε θα σου ζητούσα χίλια συγγνώμη. Και πάλι ανθρώπινα όμως και μόνο. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ζώο στη Βέροια που πάρκαρε ακουμπώντας στο αυτοκίνητό μου με αποτέλεσμα να μου πάρει κανά 5λεπτο να ξεπαρκάρω υπό τις οδηγίες ενός φίλου μου. Του άφησα ένα χαρτάκι όπου του έλεγα (1) ότι είναι μ@λ@κ@ς και (2) ότι καλά να πάθει αν του άφησα 'κατά τύχη' καμιά γρατζουνιά στο αμάξι του. Εννοείται ότι δεν το ακούμπησα, αλλά αυτός δεν το ήξερε και πολύ πιθανό να ήλεγξε βραδιάτικα γύρω-γύρω το αμάξι του.
Εγω ακουμπαω επιτηδες σε τετοιες περιπτωσεις....
Με το Γλαστρακι βεβαια...
Οχι το Μερκ....
Εκει επιτοπου μπατσους και γερανο.....- Η παράθεσή σου δε συνδυάζει τη σωστή φωτογραφία με το κείμενο. Έκανα πιο ορατή τώρα την ομαδοποίηση στη δημοσίευσή μου.
- Παραβαίνει κάποιο νόμο αυτός που σε ακουμπάει οριακά στο παρκάρισμα και σε δυσκολεύει στο ξεπαρκάρισμα; Να ξέρω να ειδοποιώ για το κατάλληλο ροζ ραβασάκι.
Αν δεν κάνω λάθος ο ΚΟΚ ορίζει κάποια απόσταση ανάμεσα στα παρκαρισμένα.
Δεν έχω ρωτήσει, απλά καλώ τους μπάτσους -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...κοβω ΕΝΤΕΛΩΣ ακριβως για να μην τον λερωσω. Περναω το χαντακι με 5 (ΠΕΝΤΕ) χαω αλλα επειδη ειναι βαθυ, το αυτοκινητο σκαει μεσα με γδουπο και σηκωνει νερα που σκανε στην μουρη του. Αυτο που δεν ειπα, ο μηχανακιας πανοπλος με μπουφαν, αδιαβροχα κλπ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ καιφυσικα με τα νερα στην μαπα. Ριχνει ενα μπινελικι, του λεω επι λεξει 'αμα φοραγες κρανος δεν θα λερωνοσουν'...
Είσαι υπεύθυνος για τα νερά που πετάει το αμάξι σου ακόμα κι αν οφείλονται σε κακοτεχνίες του δρόμου.
Διαβασε καλυτερα τι εγραψα. Χαντακι καθετο στον δρομο, βαθυ ωστε να εχει γεμισει νερα, 5 χαω. ΟΧΙ, ΔΕΝ ειμαι υπευθυνος για τιποτα. Η εναλλακτικη θα ηταν να πεταξω απο πανω του αλλα δεν εχω καταφερει να σηκωσω το Mondeo στον αερα ακομα...
-
Απ οτι καταλαβα απο την περιγραφη εφτεγε και ο μηχανοβιος.Αφου ειδε το χαντακι με τα νερα τι πηγε και κολλησε πισω απο το αυτοκινητο δεν περιμενε να γινει αυτο το πραγμα????Δεν επρεπε να τον αρχισει στα μπινελικια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Περιμενα να δω ποιος θα πει την παπαρια πρωτος, και ολως τυχαιως ειναι καποιος με μηχανη στο avatar του...
:No problem kacey...
Ίσως την άλλη φορά γράψει εδώ κάποιος άλλος με τριαξονικό ως άβαταρ και να περηφανεύεται που του καρφώθηκες κάτω από το φορτηγό του επειδή δεν του άρεσε η χειρονομία σου...
...τελικά ούτε που κατάλαβες τις συνέπειες της καφροσύνης σου, έτσι;
Ντρέπομαι και λυπούμαι συνάμα...
Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
...με αποτελεσμα να γλυστρισει και να πεσει κατω. Εφυγα γελωντας.
...καρφωθηκα στα φρενα. Ο μηχανακιας καρφωθηκε και αυτος στα φρενα και επεσε. Δεν στεναχωρεθηκα καθολου. Ας προσεχε.
...Μένω πραγματικά άφωνος...τέτοια κατάντια λοιπόν ο Νεοέλληνας;;;
Εδώ καθαρά κάποιος υπερηφανεύεται που διέπραξε απόπειρα φόνου εκ προθέσεως και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερα (για την δεύτερη περίπτωση);Και όσο δίκιο κι αν είχες με το πρώτο περιστατικό, η αντίδρασή σου δείχνει καθαρά ότι πρέπει να βρεις γρήγορα ιατρική βοήθεια πριν είναι αργά για μας τους υπόλοιπους που κυκλοφορούμε στους δρόμους μαζί σου...
Είσαι ένα ψυχολογικά άρρωστο άτομο kacey που ...
Εύχομαι τα παιδιά σου να μη βρουν ποτέ μπροστά τους κάποιον οδηγό σαν τον πατέρα τους...
Φιλικά από Κρήτη
webfoxΚαλα τα λες φιλος!!!
Δεν φτανει που κυκλοφορει ξεκρανοτος και φταιει γι αυτο ο kacey, δεν φτανει που βρηζει τον kacey και φταιει ο kacey γι αυτο, οταν σταματησε ο kacey επεσε αυτος ο κακομοιρος που δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας απο το προπορευωμονο οχημα και εφταιγε και γι αυτο ο kacey..... -
Καλα τα λες φιλος!!!
Δεν φτανει που κυκλοφορει ξεκρανοτος και φταιει γι αυτο ο kacey, δεν φτανει που βρηζει τον kacey και φταιει ο kacey γι αυτο, οταν σταματησε ο kacey επεσε αυτος ο κακομοιρος που δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας απο το προπορευωμονο οχημα και εφταιγε και γι αυτο ο kacey.....Έτσι, έτσι...
Βέβαια...για να πούμε δα και τα δικά σου Wagner, εσύ του λόγου σου θα είχες βγάλει κατευθείαν την οπλάρα σου να του την μπουμπουνίσεις...
Σωστόοος!Μα καλά...κατέχει κανείς σας την λογική της σχετικότητας μεταξύ των συμβάντων;;;
Δηλ. '...με έβρισε, άρα και γω θα φρενάρω ΕΠΙΤΗΔΕΣ απότομα για τον ξαπλώσω κάτω για να μάθει και θα χασκογελώ κι από πάνω...'Είσαστε με τα καλά σας ωρέ;
Τέτοια ζούγκλα και καφρίλα ούτε στο Ηράκλειο δεν ματαείδα....Φιλικά από Κρήτη
webfox -
panos2171
Δεν καταλαβες καλα. Το μηχανακι δεν ηταν πισω μου, ηταν σταματημενο σε καθετο στενακι, σε στοπ, και ετυχε να βρισκεται ακριβως στο υψος που ηταν το χαντακι. Το χαντακι ηταν σκαμενο καθετα προς τα εμενα ακριβως στην συμβολη των δυο δρομων. Περασα απο πανω του με 5 χαω ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ειχα δει οτι πεφτοντας μεσα σηκωνει νερο, και τελικα ηταν τοσο βαθυ ωστε να σκασει ολη η ροδα μεσα και τα νερα ΕΤΥΧΕ να πανε ακριβως εκει που ηταν αυτος.
Οταν εγινε οταν εγινε και ενω εχει δει οτι ΕΚΟΨΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, αρχισε να βριζει, μολις εφαγε το κωλοδαχτυλο (που το εφαγε γιατι οταν του ειπα για το κρανος με ξαναεβρισε) ΤΟΤΕ αρχισε να με ακολουθει.
webfox
εσυ δεν κατεχεις την λογικη των πραγματων. ΔΕΝ καρφωθηκα στα φρενα ΓΙΑ ΝΑ πεσει, για την ακριβεια ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο οτι μπορουσε να πεσει και αυτο λογω ελαχιστης ταχυτητας. Καρφωθηκα στα φρενα επειδη τα πηρα οταν για τριτη φορα μου φωναξε 'σταματα να σε γαμησω'. Οπου εκει ο τυπος ΕΠΕΙΔΗ ειχε κολλησει απο πισω μου ενω εβρεχε ΚΑΙ δεν ειχε το μυαλο του στην οδηγηση αλλα στο σεξ, στραγγαλισε το μπροστινο φρενο και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να πεσει ενω πηγαιναμε με 5. Αντε 10 χαω.Προφανως δεν στεναχωρεθηκα για τον καημενο τον μηχανακια, αλλα τι να κανουμε. Δεν μπορει να απαιτει να νοιαστω κιολας ο καραγκιοζης. Αλλα βεβαια, οσο καραγκιοζηδες και αν ειναι αυτοι, οσο γαμιαδες και αν την εχουν δει, προς θεου μην γινει τιποτα 'γιατι ειναι με μηχανη'...
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Καλα τα λες φιλος!!!
Δεν φτανει που κυκλοφορει ξεκρανοτος και φταιει γι αυτο ο kacey, δεν φτανει που βρηζει τον kacey και φταιει ο kacey γι αυτο, οταν σταματησε ο kacey επεσε αυτος ο κακομοιρος που δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας απο το προπορευωμονο οχημα και εφταιγε και γι αυτο ο kacey.....Έτσι, έτσι...
Βέβαια...για να πούμε δα και τα δικά σου Wagner, εσύ του λόγου σου θα είχες βγάλει κατευθείαν την οπλάρα σου να του την μπουμπουνίσεις...
Σωστόοος!Μα καλά...κατέχει κανείς σας την λογική της σχετικότητας μεταξύ των συμβάντων;;;
Δηλ. '...με έβρισε, άρα και γω θα φρενάρω ΕΠΙΤΗΔΕΣ απότομα για τον ξαπλώσω κάτω για να μάθει και θα χασκογελώ κι από πάνω...'Είσαστε με τα καλά σας ωρέ;
Τέτοια ζούγκλα και καφρίλα ούτε στο Ηράκλειο δεν ματαείδα....Φιλικά από Κρήτη
webfoxΗ οπλαρα μου βγαινει για συγκεκριμενη δουλεια και κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες.
Αν δεν απειλουμαι, δεν μπορω να τραβηξω γεματο οπλο και να απειλησω καποιον σημαδευοντας το κατα πανω του.
Δεν το χω κανει ποτε και υπαρχουν ποινηκες κυρωσεις γι αυτο.
Κομμενη αυτη η καραμελα;;
Δεν δινει κανενας οπλο στον πρωτο μαλακα που θα βγει να πυροβολησει τον πρωτο που θα τον τσαντησει.
Μαλλον με μπερδευεις με τους μαυροπουκαμησαδες στα μερη σου, που χωρις το 'κομπιουτερατσι' δεν εχουν παπαρια... Γροφους τους λεει μια φιλη μου απο το Ηρακελιο.
Σορρυ κιωλας, αλλα εμενα μου το εδωσαν για να μπορω να επιστρεφω σπιτι μου οταν κατσει μια στραβη.
Μια και εφυγα απο κει που δουλευα, εχω παραδωσει το Glock καιρο τωραΤον Κεϊσυ δεν τον εβρησε....
Τον εβρηζε και του ζητουσε να κατεβει να τον γαμησει....
Εγω το μονο που θα κανα στη θεση του Κεϊσυ, θα ταν να βαλω οπισθεν. -
Σήμερα με την βροχή διαρκείας στην Αθήνα, σε ώρα που είχε κοπάσει κάπως. Πάω λοιπόν ευθεία σε ένα δρομάκι και βλέπω πεζό ~50άρη λίγο πιο κάτω να περιμένει να περάσω για να διασχίσει κάθετα το δρόμο (ψιλόβροχο εκείνη την ώρα). Ακριβώς μπροστά του υπήρχε μεγάλη λακούβα με νερά οπότε φρενάρω να περάσω σιγά μην τον λούσω τον άνθρωπο.
Τι το'θελα; Όπως φρενάρω και περνάω μπροστά του με καμιά 10άρα χλμ μου φωνάζει 'Άντε πέρνα επιτέλους ρε μ@λ@κ@, σκατά έγινα να περιμένω εσένα'
Φυσικά κοκκαλώνω (δεν ερχόταν κανείς από πίσω) και απαντάω 'δεν φτάνει που φρέναρα για να μη σε βρέξω με βρίζεις κι από πάνω;' και απαντάει το επικό 'αν ήθελες να βοηθήσεις να φρέναρες πριν τα νερά και να με αφήσεις να περάσω παλιομ@λ@κ@'
Του τράβηξα ένα στολίδι και έφυγα.Παρέλειψα να αναφέρω πως είχε ομπρέλα. Την οποία του πρότεινα μέρος να την τοποθετήσει.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σήμερα με την βροχή διαρκείας στην Αθήνα, σε ώρα που είχε κοπάσει κάπως. Πάω λοιπόν ευθεία σε ένα δρομάκι και βλέπω πεζό ~50άρη λίγο πιο κάτω να περιμένει να περάσω για να διασχίσει κάθετα το δρόμο (ψιλόβροχο εκείνη την ώρα). Ακριβώς μπροστά του υπήρχε μεγάλη λακούβα με νερά οπότε φρενάρω να περάσω σιγά μην τον λούσω τον άνθρωπο.
Τι το'θελα; Όπως φρενάρω και περνάω μπροστά του με καμιά 10άρα χλμ μου φωνάζει 'Άντε πέρνα επιτέλους ρε μ@λ@κ@, σκατά έγινα να περιμένω εσένα'
Φυσικά κοκκαλώνω (δεν ερχόταν κανείς από πίσω) και απαντάω 'δεν φτάνει που φρέναρα για να μη σε βρέξω με βρίζεις κι από πάνω;' και απαντάει το επικό 'αν ήθελες να βοηθήσεις να φρέναρες πριν τα νερά και να με αφήσεις να περάσω παλιομ@λ@κ@'
Του τράβηξα ένα στολίδι και έφυγα.Παρέλειψα να αναφέρω πως είχε ομπρέλα. Την οποία του πρότεινα μέρος να την τοποθετήσει.
Πεζος ηταν ε;;;
Μια χαρα εισαι, δεν εχεις προβλημα.
Δεν θα στην πεσουν οι παπακουλες του φουμ να στην πουν -
Πεζος ηταν ε;;;
Μια χαρα εισαι, δεν εχεις προβλημα.
Δεν θα στην πεσουν οι παπακουλες του φουμ να στην πουνΤους παπάκουλες τους γλίτωσα, ωραία. Ελπίζω να μην έχουμε και αποκλειστικά πεζούς (μη οδηγούς) και τα ακούσω
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]