-
τι βόδι.Απέναντι απο το βελλίδειο δεν είναι;Είχε δύο επιλογές:μια το πάρκινγκ κάτω απο το ομώνυμο κτίριο και δεύτερον να το ανεβάσει στο πεζοδρόμιο που είναι 6 μέτρα(παράνομο αλλά μπροστα σ'αυτό...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν καταλαβαινω για μιλας σε τριτο ενικο...
Βασικα γνωριζω οτι δεν πρεπει να μεταφερουμε πραγματα που υπερβαινουν το μεγεθος του αυτοκινητου
Επιτρεπεται να ξεπερνα κατα 30% το μηκος του αυτοκινητου ..
Δηλαδη αν το βλεπω καλα , μια χαρα εισαι , νομιμος , νομιμος
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://img135.imageshack.us/img135/4479/00100tb7.jpgΘεός ο τύπος.
-
Σε σένα μιλάω ρε ζώο με το Σαξόραλλο, που χτες σε ένα στενό στα Δειλινά (Ηράκλειο), ενώ περπατούσα όσο πιο άκρη μπορούσα στο δρόμο, και ενώ εσύ προχωρούσες κανονικά ευθεία, σου ήρθε η έμπνευση να κάνεις όπισθεν απάνω μου! Αϊ στα διάλα πια με τα σκατά που κουβαλάτε στο κεφάλι σας...
Ευτυχώς που έχω και καλά αντανακλαστικά... Κόντεψα να ανέβω πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο δίπλα μου για να μην βλέπω σήμερα τα ραδίκια ανάποδα!
Μλκ ε μλκ! -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Σε σένα μιλάω ρε ζώο με το Σαξόραλλο, που χτες σε ένα στενό στα Δειλινά (Ηράκλειο), ενώ περπατούσα όσο πιο άκρη μπορούσα στο δρόμο, και ενώ εσύ προχωρούσες κανονικά ευθεία, σου ήρθε η έμπνευση να κάνεις όπισθεν απάνω μου! Αϊ στα διάλα πια με τα σκατά που κουβαλάτε στο κεφάλι σας...
Ευτυχώς που έχω και καλά αντανακλαστικά... Κόντεψα να ανέβω πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο δίπλα μου για να μην βλέπω σήμερα τα ραδίκια ανάποδα!
Μλκ ε μλκ!Ρε συ taurus είπαμε δεν τη συμπαθείς την chalp,αλλά όχι και έτσι ρε αδερφέ...
-
Μήπως ήθελε απλά να σε ρίξει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θεός ο τύπος.
Σε μια πόλη των 1.000.000 κατοίκων και στο κέντρο της πόλης ... δεν βρέθηκε ένας ένστολος ... έστω και φαντάρος να του κόψει μια κλήση των 3.000 ευρώ λόγω ΑΝΟΗΣΙΑΣ!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θεός ο τύπος.
Σε μια πόλη των 1.000.000 κατοίκων και στο κέντρο της πόλης ... δεν βρέθηκε ένας ένστολος ... έστω και φαντάρος να του κόψει μια κλήση των 3.000 ευρώ λόγω ΑΝΟΗΣΙΑΣ!!!
ούτε αυτοκόλλητο με τον γάιδαρο δεν του κόλλησαν...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Μλκ ε μλκ!Τελικα ηταν σαξο ή 106? Επισης αν δεν εχει πεζοδρομιο και για αυτο περπατας στο δρομο τα παραπονα σου στον δημαρχο, ο οδηγος τι να κανει δλδ? Δυσκολο ειναι μεσα στο στενο να εισαι στην κρυφη γωνια του?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μλκ ε μλκ!Τελικα ηταν σαξο ή 106? Επισης αν δεν εχει πεζοδρομιο και για αυτο περπατας στο δρομο τα παραπονα σου στον δημαρχο, ο οδηγος τι να κανει δλδ? Δυσκολο ειναι μεσα στο στενο να εισαι στην κρυφη γωνια του?
Saxo ήταν. Πεζοδρόμιο είχε και το είχαν καταλάβει τα απανταχού ζώα.
Και τέλος σίγουρα δεν είμουν στην κρυφή γωνία του... -
Κριμα επρεπε να κολησεις αυτοκολητα γαιδαρου στα παρκαρισμενα στο πεζοδρομειο....καλα και τα 2 πεζοδρομεια τα ειχαν κλησει αμαξια?
-
Κριμα επρεπε να κολησεις αυτοκολητα γαιδαρου στα παρκαρισμενα στο πεζοδρομειο....καλα και τα 2 πεζοδρομεια τα ειχαν κλησει αμαξια?Για το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΚΕ ΣΚΥΛΕ.....
ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!
ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ;;;;;;; -
Κριμα επρεπε να κολησεις αυτοκολητα γαιδαρου στα παρκαρισμενα στο πεζοδρομειο....καλα και τα 2 πεζοδρομεια τα ειχαν κλησει αμαξια?Για έλα μια βόλτα από Κρήτη μεριά και ιδιώς από Ηράκλειο και μετά να μου πεις...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Για το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΚΕ ΣΚΥΛΕ.....
ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!Όταν υπάρχουν πεζοδρόμια γιατί σε πολλούς δρόμους λάμπουν δια της απουσίας τους.
-
Οι μηχανακηδες εχουν την τιμητικη τους σημερα...Αντι να προσεχουν με την βροχη, τους δερνει η μλκια περισσοτερο.
Ειμαι σε στενακι πηγμενος. Θελω να στριψω αριστερα και ειμαι σταματημενος σχεδον ακριβως στο στενακι. Περιμενω με στριμενες τις ροδες και αριστερο φλας. Μηχανακιας με κατι streetαδικο, αφου εχει γαμηθει να περασει απο εκει που δεν χωραει, περιμενει πισω μου. Μολις ανοιγει η κινηση, ξεκιναω (ηδη με στριμενες τις ροδες και το φλας φυσικα) και οπως ηταν αναμενομενο, ο ινδιανος παει να με περασει απο αριστερα. Ειναι προφανες οτι δεν υπηρχε καμμια περιπτωση να περασει, οποτε βριζει. Του λεω κατι για το γενεαλογικο του δεντρο, και τοτε ο μαγκας κανει το απυθμενο: φευγει με ξερογκαζια τυπου 'τσαντιστηκα και θα ντιφταρω για να μαθεις', με αποτελεσμα να γλυστρισει και να πεσει κατω. Εφυγα γελωντας.
Μετα απο λιγο, κινουμαι σε στενο οπου εχουν σκαψει καθετα τον δρομο = πρεπει να περασεις πανω απο το χαντακι. Μπροστα μου στα 50 μετρα περναει λεωφορειο και πεφτοντας στο χαντακι, σηκωνει νερα. Βλεπωντας το σκηνικο και το μηχανακι που σταματει στο καθετο ΣΤΟΠ, κοβω ΕΝΤΕΛΩΣ ακριβως για να μην τον λερωσω. Περναω το χαντακι με 5 (ΠΕΝΤΕ) χαω αλλα επειδη ειναι βαθυ, το αυτοκινητο σκαει μεσα με γδουπο και σηκωνει νερα που σκανε στην μουρη του. Αυτο που δεν ειπα, ο μηχανακιας πανοπλος με μπουφαν, αδιαβροχα κλπ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ καιφυσικα με τα νερα στην μαπα. Ριχνει ενα μπινελικι, του λεω επι λεξει 'αμα φοραγες κρανος δεν θα λερωνοσουν', ξαναριχνει ενα μπινελικι και λαμβανει ενα κωλοδαχτυλο. Αποφασιζει να με ακολουθησει απο πισω. Στο τριτο 'σταματα να σε γαμησω' εκανα ακριβως αυτο, καρφωθηκα στα φρενα. Ο μηχανακιας καρφωθηκε και αυτος στα φρενα και επεσε. Δεν στεναχωρεθηκα καθολου. Ας προσεχε.
-
-
Ο χρήστης dpap έγραψε:
Μια και λετε για μηχανακια...Death wish...
Επρεπε να ημουν πιο κοντα, γαμωτο!
http://www.youtube.com/watch?v=pSWWXE9HJu8' target='_blank' target='_blank
Θα είχε ενδιαφέρον να τον χτυπούσε ένα από τα μπροστινά αυτοκίνητα και ο μηχανάκιας να προσπαθούσε να πείσει (αν επιζούσε) αστυνομία & δικαστήριο ότι πέρασε με πράσινο όταν θα εμφανιζόταν το συγκεκριμένο video
-
Από το http://press-gr.blogspot.com/' target='_blank' target='_blank
'Ως μόνιμος κάτοικος Αμπελοκήπων, αντιμετωπίζω καθημερινά τον γολγοθά του παρκαρίσματος: μερικές φορές γυρνώντας κουρασμένη από τη δουλειά ψάχνω ακόμη και επί μια ώρα για παρκάρισμα...
Φαίνεται όμως ότι κάποιοι που έχουν τα 'μέσα' και προφανώς οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας δεν τους 'αγγίζουν', έχουν αποθρασυνθει!Συγκεκριμένα, σας στέλνω φωτογραφία από το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο της κυρίας Λυδίας Ιωαννίδου - Μουζάκα. Η συγκεκριμένη κυρία, παρκάρει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ το αυτοκίνητό της στην οδό Αιτωλίας, κάθετη στην οδό Κηφισίας.Οπως θα δείτε, το αυτοκίνητο είναι κάθετα στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα οι πεζοί να μην μπορούν να περάσουν...
Ποιο είναι το ενδιαφέρον σε αυτήν την ιστορία; Πρώτον, ότι η δημοτική αστυνομία δεν της κόβει κλήση παρά τις συνεχείς επώνυμες καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, εκτός κι αν περιμένουμε στο δρόμο να έρθουν και τους πιέσουμε!! Φυσικά και το αυτί της δεν ιδρώνει από τα συνεχή παράπονα των κατοίκων!! Και το καλυτερο; η κυρία ΜΟΥΖΑΚΑ (όπως μπορείτε να δείτε και στο βιογραφικό της http://www.mastologia.gr/cms/index.php? ... &Itemid=45' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank) διετέλεσε την περίοδο 2003-2007 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Δήμου Αθηναίων με το συνδυασμό 'Αθήνα Αύριο', ήταν δε Υπεύθυνη για τα 'Άτομα με Αναπηρία'!!
Φαίνεται ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να 'παρκάρουν όπου γουστάρουν'...έχουν δημοτική ασυλία!! Και τέλος ερωτώ, την Κα Μουζάκα, τα Άτομα με Αναπηρία για τα οποία είναι προφανώς ιδαίτερα ευαισθητοποιημένη ως πρώην Δημοτική Σύμβουλος στη θέση που προαναφέραμε, πώς θα περάσουν από την οδό Αιτωλίας, όταν εκείνη ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ τους κλείνει το πεζοδρόμιο;;;;'
http://press-gr.blogspot.com/2008/03/bl ... _8386.html' target='_blank
Θέλει ή δε θέλει όχι ένα αλλά 10 αυτοκόλλητα κολλημένα γύρω γύρω στ' αμάξι της η εν λόγω κυρία;
-
Απόσταση των παρκαρισμένων από την αλυσίδα που κλείνει την είσοδο του βενζινάδικου 10-15εκ. Άνθρωπος χωρούσε μετά βίας μόνο με καβουρο-περπάτημα.
Το ίδιο ζώο δύο διαφορετικές ημέρες στο ίδιο σημείο. Άνθρωπος δεν χωράει να περάσει.
Άνθρωπος δεν χωράει να περάσει.
Ζώο στη Βέροια που πάρκαρε ακουμπώντας στο αυτοκίνητό μου με αποτέλεσμα να μου πάρει κανά 5λεπτο να ξεπαρκάρω υπό τις οδηγίες ενός φίλου μου. Του άφησα ένα χαρτάκι όπου του έλεγα (1) ότι είναι μαλάκας και (2) ότι καλά να πάθει αν του άφησα 'κατά τύχη' καμιά γρατζουνιά στο αμάξι του. Εννοείται ότι δεν το ακούμπησα, αλλά αυτός δεν το ήξερε και πολύ πιθανό να ήλεγξε βραδιάτικα γύρω-γύρω το αμάξι του.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ζώο στη Βέροια που πάρκαρε ακουμπώντας στο αυτοκίνητό μου με αποτέλεσμα να μου πάρει κανά 5λεπτο να ξεπαρκάρω υπό τις οδηγίες ενός φίλου μου. Του άφησα ένα χαρτάκι όπου του έλεγα (1) ότι είναι μ@λ@κ@ς και (2) ότι καλά να πάθει αν του άφησα 'κατά τύχη' καμιά γρατζουνιά στο αμάξι του. Εννοείται ότι δεν το ακούμπησα, αλλά αυτός δεν το ήξερε και πολύ πιθανό να ήλεγξε βραδιάτικα γύρω-γύρω το αμάξι του.Εγω ακουμπαω επιτηδες σε τετοιες περιπτωσεις....
Με το Γλαστρακι βεβαια...
Οχι το Μερκ....
Εκει επιτοπου μπατσους και γερανο.....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]