Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχει κολλήσει γερανός που δεν....χωράει να περάσει στο ύψος. Και έχει ακουμπήσει την γέφυρα.
Τι μου θύμισες τώρα...
Τον Ιούλιο του 2001 έχω πάει στη Γαλλία οδικώς με τη χορωδία, 50 άτομα σε πούλμαν με τελείως ηλίθιο οδηγό (έχω πολλές ιστορίες από το συγκεκριμένο ταξίδι).
Στις Κάννες, ο δρόμος σε κάποιο σημείο χαμηλώνει και περνάει κάτω από γέφυρα. Ένδειξη ύψους πριν από τη γέφυρα, πινακίδα που απαγορεύει διέλευση σε μεγάλα οχήματα, αλλά ο Ελληνάρας οδηγός θέλει να περάσει, αφού έχει χαθεί και 'νομίζει ότι από εδώ είναι'... Αποτέλεσμα? Το πούλμαν κολλάει στη γέφυρα και κλείνουμε έναν κεντρικό δρόμο (και τα δύο ρεύματα) για μισή ώρα και βάλε...
Ξέρετε τι κάνουν σε όποιον κλείνει το δρόμο για μισή ώρα στην Ευρώπη?
Ρεζίλι γίναμε, ήρθε αστυνομία, ευτυχώς που κάποιοι ξέραμε γαλλικά και σώσαμε την κατάσταση... Ακόμη εκεί θα ήμασταν...
Ο ίδιος οδηγός ράγισε το παρμπρίζ του πούλμαν σε διαμορφωτή ύψους (κάτι σαν τις ταμπέλες στις εισόδους της Αττικής Οδού, μόνο που στη Γαλλία έχουν αλυσίδες που κρέμονται σε συγκεκριμένο ύψος...) και μετά είπε στο ταξιδιωτικό γραφείο ότι εμείς το σπάσαμε. Ευτυχώς έτυχε ένα παιδί να τραβάει με κάμερα το δρόμο μπροστά, οπότε είχαμε τη φάση καταγεγραμμένη...