-
Ακριβώς!
-
Άντε, θα σας πω το μυστικό: Ένα μπουκάλι οποιουδήποτε αεροζόλ, από ΑΧΕ μέχρι ΤΕΖΑ.
Φ Ο Β Ε Ρ Α αποτελεσματικό και απόλυτα νόμιμο Ακόμα και στο δικαστήριο αν καταλήξει η υπόθεση, μπορείς πάντα να ισχυριστείς ότι μύριζε ο ιδρώτας του, ή ότι είχε ψείρες. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσο για το σχέδιο 'Ξενοκράτης' δεν έχει να κάνει ούτε με ρόπαλα, ούτε με όπλα που μπορεί να κουβαλάει κάποιος στο αυτοκίνητο του...δεν λεέι, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να 'πατσίσεις' με κάποιον αν το θέλεις τόσο αλλά σιγά μη σας πώ...να αρχίσετε να το εφαρμόζετε όλοιΕΕΕεεεε τι ειναι αυτά τώρα??
Άντε, θα σας πω το μυστικό: Ένα μπουκάλι οποιουδήποτε αεροζόλ, από ΑΧΕ μέχρι ΤΕΖΑ.
Φ Ο Β Ε Ρ Α αποτελεσματικό και απόλυτα νόμιμο Ακόμα και στο δικαστήριο αν καταλήξει η υπόθεση, μπορείς πάντα να ισχυριστείς ότι μύριζε ο ιδρώτας του, ή ότι είχε ψείρες.Ή ότι το αυτοκίνητο είχε κατσαρίδες
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχει κολλήσει γερανός που δεν....χωράει να περάσει στο ύψος. Και έχει ακουμπήσει την γέφυρα.Τι μου θύμισες τώρα...
Τον Ιούλιο του 2001 έχω πάει στη Γαλλία οδικώς με τη χορωδία, 50 άτομα σε πούλμαν με τελείως ηλίθιο οδηγό (έχω πολλές ιστορίες από το συγκεκριμένο ταξίδι).
Στις Κάννες, ο δρόμος σε κάποιο σημείο χαμηλώνει και περνάει κάτω από γέφυρα. Ένδειξη ύψους πριν από τη γέφυρα, πινακίδα που απαγορεύει διέλευση σε μεγάλα οχήματα, αλλά ο Ελληνάρας οδηγός θέλει να περάσει, αφού έχει χαθεί και 'νομίζει ότι από εδώ είναι'... Αποτέλεσμα? Το πούλμαν κολλάει στη γέφυρα και κλείνουμε έναν κεντρικό δρόμο (και τα δύο ρεύματα) για μισή ώρα και βάλε...
Ξέρετε τι κάνουν σε όποιον κλείνει το δρόμο για μισή ώρα στην Ευρώπη?
Ρεζίλι γίναμε, ήρθε αστυνομία, ευτυχώς που κάποιοι ξέραμε γαλλικά και σώσαμε την κατάσταση... Ακόμη εκεί θα ήμασταν...Ο ίδιος οδηγός ράγισε το παρμπρίζ του πούλμαν σε διαμορφωτή ύψους (κάτι σαν τις ταμπέλες στις εισόδους της Αττικής Οδού, μόνο που στη Γαλλία έχουν αλυσίδες που κρέμονται σε συγκεκριμένο ύψος...) και μετά είπε στο ταξιδιωτικό γραφείο ότι εμείς το σπάσαμε. Ευτυχώς έτυχε ένα παιδί να τραβάει με κάμερα το δρόμο μπροστά, οπότε είχαμε τη φάση καταγεγραμμένη...
-
και μετά είπε στο ταξιδιωτικό γραφείο ότι εμείς το σπάσαμε. Ευτυχώς έτυχε ένα παιδί να τραβάει με κάμερα το δρόμο μπροστά, οπότε είχαμε τη φάση καταγεγραμμένη
Πως αντιδρασατε στα λεγομενα του?
Εγω αν ημουν θα του φοραγα το παμπριζ κολλαρο!
Ακου θρασος ο τιμονιερης ο εξυπνος! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πως αντιδρασατε στα λεγομενα του?
Εγω αν ημουν θα του φοραγα το παμπριζ κολλαρο!
Ακου θρασος ο τιμονιερης ο εξυπνος!Μα δεν το είπε μπροστά μας! Πήγε και το είπε στο ταξιδιωτικό γραφείο αφού γυρίσαμε!!! Το γραφείο ειδοποίησε το μαέστρο μας, ο οποίος και πήγε εκεί με την κασέτα παραμάσχαλα!
Άλλη ιστορία: στο ίδιο ταξίδι, πιο πριν, περνάμε μέσα από Ιταλία προς Γαλλία.
Στην autostrada: εγώ κι ένα παιδί ακόμη καθόμαστε μπροστά και τον καθοδηγούμε.-
Σε δύο χιλιόμετρα φτάνουμε στην έξοδο για Γένοβα.
-.... -
Σε ένα χιλιόμετρο η έξοδος για Γένοβα.
-.... -
Πλησιάζουμε στην έξοδο για Γένοβα, ετοιμαστείτε.
-.... -
Εδώ είναι η έξοδος!
-..... (προσπερνάει) -
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΡΙΨΑΤΕ?
-
(απαθέστατος) Μα εκεί έγραφε Genoa, όχι Γένοβα!!!
αποτέλεσμα, 2ωρη καθυστέρηση, γιατί ως γνωστόν αν χάσεις την έξοδό σου τρέχα γύρευε...
-
-
Χα χα χα χα χα χα χα χα!
Καλα μιλαμε οτι ο τυπος πρεπει να ηταν κοπανατζης στο σχολειο!
-
Μπα, άλλο θα κοπάναγε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στις Κάννες, ο δρόμος σε κάποιο σημείο χαμηλώνει και περνάει κάτω από γέφυρα. Ένδειξη ύψους πριν από τη γέφυρα, πινακίδα που απαγορεύει διέλευση σε μεγάλα οχήματα, αλλά ο Ελληνάρας οδηγός θέλει να περάσει, αφού έχει χαθεί και 'νομίζει ότι από εδώ είναι'...
Ο οδηγος κοιταει αριστερα-δεξια για να δει αν υπαρχει τροχονομος και ξεκιναει 'κουτοφραγγοι οταν εμεις χτιζαμε Παρθενωνες εσεις τρωγατε βελανιδια'λεει και χρρρρρτς κολλαει κατω απο την γεφυρα
-
Για το περιστατικό που θα σας πώ ήμουν μπροστά. Βρίσκομαι σε ένα καφέ στη μαρίνα της Ζέας απόγευμα, (αυτό που μετά γυρίστικε το reality show Bar) και απολαμβάνω τον καφέ μου μαζί με ένα τόστ. Οπου ξαφνικά ακούω απο τον δρόμο επάνω επίμονα κορναρίσματα καθώς επίσης φωνές, βρισιές κλπ. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά το πράγμα κάπου αγρίευε. Ετσι αφού μόλις είχα τελειώσει το σύντομο γεύμα μου, ανέβηκα τα σκαλιά της μαρίνας που βγάζανε στο δρόμο να δώ γιατί αυτή η φασαρία. Τι είχε συμβεί λοιπόν. Στο σημείο εκείνο λοιπόν υπάρχει στάση λεοφωρείου πρός το Πασαλιμάνι, και ο δρόμος κάνει μιά εσοχή δεξιά για να σταματά το λεοφωρείο. Βέβαια εσοχή αυτή έχει μεταβληθεί σε πάρκιν αυτοκινήτων. Λοιπόν κυριολεκτικά επάνω στο πεζοδρόμιο ήταν παρκαρισμένο ένα Cherokee το οποίο προφανώς το είχαν ανεβάσει απο κάποιο σημείο περνώντας ανάμέσα απο τα παρκαρισμένα. Ελα όμως που κάποιος ήλθε και παρκάρισε κλείνοντας έτσι το σημείο απο όπου θα μπορούσε να φύγει το Cherokee. Και επειδή στο υπόλοιπο πεζοδρόμιο υπάρχουν κάγγελα καθώς και μεγάλες ζαρτινιέρες δεν υπήρχε άλλη έξοδος. Κάποια στιγμή λοιπόν εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του Cherokee, (ένα τσόλι να σε φυλάει ο θεός όπως αποδείχτικε στη συνέχεια) η οποία αφού είδε ότι δεν μπορούσε να φύγει άρχισε να κορνάρει. Αλλά τίποτα. Και απο μιά στιγμή και μετά είχε γίνει εκτός εαυτού. Ανέβηκε λοιπόν στο Cherokee και πήγαινε πάνω-κάτω στο πεζοδρόμιο ανάμεσα στους περαστικούς προσπαθώντας να βρεί διέξοδο. Αλλά και πάλι τίποτα. Και τότε άρχισε ένα βρισίδι που ειλικρινά ένιωσα να κοκινίζω, ας είμαι και 47 χρονών. Και ρε παιδιά τι έκανε το γύναιο. Αφού είδε ότι δεν ερχόταν κανείς να πάρει το παρκαρισμένο που της έκλεινε το δρόμο, εβγαλε ένα κλειδί και άρχισε να χαράζει το καπώ του αυτοκινήτου. Πέσαμε όλοι οι παρευρισκόμενοι επάνω της για να την σταματήσουμε αλλά είχε προλάβει να κάνει ένα τεράστιο Χ επάνω στο καπώ. Και μετά σταμάτησε κάποιο ταξί που πέρναγε και έφυγε, αφού μας είχε στολίσει και εμάς κανονικά που δεν την αφήσαμε να κάνει ζημιά. Προφανώς κάποιος απο εμάς που ήταν παρών στο περιστατικό είχε ήδη καλέσει την τροχαία και όταν ήλθαν τους περιγράψαμε το περιστατικό. Τα παρακάτω απο ότι αντιλαμβάνομαι θα ήταν δουλειά δικαστηρίου.
-
Δεν της εριξε κανενας κανα μπουνιδι να την ξαπλωσει κατω την μλκσμενη???
Και μετα δεν της κανατε και εσεις ενα ωραιο δωρακι στο καπω του Cherokee? -
Nαι βεβαια ειναι η γνωστη ταξη η οποια παντρευονται ενα νεοπλουτο πουρο-κοροιδο και μετα με υφος 1000 καρδιναλιων κυκλοφορουν με τα μερσεντια τα καμπριο και τα τσεροκια!!
Δεν ζηλευω ουτε τα λεφτα τους ουτε τα αμαξια τους αλλα μου την σπαει αυτο το υφος του ειμαι καποιος και κανω οτι θελω!!
Ρε ουστ απο δω λαμογια...! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και μετα δεν της κανατε και εσεις ενα ωραιο δωρακι στο καπω του Cherokee?Όπως είπε και ο Σάββας, δεν αξίζει... Άλλος θα το πληρώσει έτσι κι αλλιώς...
Τώρα για το μπουνίδι, άλλη ιστορία!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι βεβαια ειναι η γνωστη ταξη η οποια παντρευονται ενα νεοπλουτο πουρο-κοροιδο και μετα με υφος 1000 καρδιναλιων κυκλοφορουν με τα μερσεντια τα καμπριο και τα τσεροκια!!Δεν ζηλευω ουτε τα λεφτα τους ουτε τα αμαξια τους αλλα μου την σπαει αυτο το υφος του ειμαι καποιος και κανω οτι θελω!!
Ρε ουστ απο δω λαμογια...!Ακριβώς έτσι!
Καλές, χρυσές οι γυναίκες αλλά μερικές έχουν ξεφύγει τελείως!Το παράξενο είναι ο λόγος.
Έχετε δει πολλούς άντρες που σας έκαναν να πείτε 'Ορίστε παντρεύτηκε μία πλούσια και έχει TO ύφος' Ας απαντήσουν και γυναίκες!
Ενώ πόσες έχουμε δει και λέμε το αντίστοιχο 'παντρευονται ενα νεοπλουτο πουρο-κοροιδο και μετα με υφος 1000 καρδιναλιων κυκλοφορουν με τα μερσεντια τα καμπριο και τα τσεροκια ' όπως είπε σωστά ο elteo
Όσο για τα απίθανα του δρόμου...σας γράφω με ένα ωραιότατο διάστρεμμα στον αστράγαλο αφού κατεβαίνοντας από ένα παλιό λεωφορείο διαδρομής 608 (αυτά που το τελευταίο σκαλοπάτι απέχει μισό μέτρο από το δρόμο ), απρόσεκτος τελείως πάτησα όχι πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά μέσα σε μια κατασκευή για τα δέντρα του πεζοδρομίου που είχε χαλάσει και ήταν κάπως ανώμαλο το έδαφος.
Αν ήταν άλλη χώρα ίσως με μια μήνυση να είχα αποζημιωθεί κίολας...(Βέβαια δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο)
Τώρα στην Ελλάδα ο δήμος θα σου πει ότι ο ΟΑΣΑ πρέπει να βάλει αλλού την στάση και ο ΟΑΣΑ θα σου πει ότι ο δήμος κακώς έφτιαξε τα δέντρα εκείΕΛΛΑΔΑΡΑ
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Όσο για τα απίθανα του δρόμου...σας γράφω με ένα ωραιότατο διάστρεμμα στον αστράγαλο αφού κατεβαίνοντας από ένα παλιό λεωφορείο διαδρομής 608 (αυτά που το τελευταίο σκαλοπάτι απέχει μισό μέτρο από το δρόμο ), απρόσεκτος τελείως πάτησα όχι πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά μέσα σε μια κατασκευή για τα δέντρα του πεζοδρομίου που είχε χαλάσει και ήταν κάπως ανώμαλο το έδαφος.Περαστικά σου βρε Κώστα! Αχ, αυτά τα 608 έχουν φάει κόσμο και κοσμάκη... Για να μη μιλήσω για τους καθρέπτες των αυτοκινήτων στη Δροσοπούλου... Τα ρημάδια τα 'ακκορντεόν'...
-
Έχω δει περιπτώσεις ανδρών που παντρεύτηκαν πλούσιες, αλλά συνήθως είναι αλλιώτικο το ύφος τους. Δηλαδή, εμφανίζονται καταπιεσμένοι, μονίμως παραπονούμενοι και σχεδόν ραγιάδες. Ίσως γιατί νιώθουν ότι τελικά παγιδεύτηκαν.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Όσο για τα απίθανα του δρόμου...σας γράφω με ένα ωραιότατο διάστρεμμα στον αστράγαλο αφού κατεβαίνοντας από ένα παλιό λεωφορείο διαδρομής 608 (αυτά που το τελευταίο σκαλοπάτι απέχει μισό μέτρο από το δρόμο ), απρόσεκτος τελείως πάτησα όχι πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά μέσα σε μια κατασκευή για τα δέντρα του πεζοδρομίου που είχε χαλάσει και ήταν κάπως ανώμαλο το έδαφος.
Περαστικά σου βρε Κώστα! Αχ, αυτά τα 608 έχουν φάει κόσμο και κοσμάκη... Για να μη μιλήσω για τους καθρέπτες των αυτοκινήτων στη Δροσοπούλου... Τα ρημάδια τα 'ακκορντεόν'...
Ευχαριστώ πολύ!
Πιο πολύ φταίνε οι λακκούβες στα πεζοδρόμια (όχι μόνο στους δρόμους!!!!) πάρα τα 608 (βέβαια για να κατέβεις από παλιό 'ακορντεόν' πρέπει να είσαι λιγότερο από 60 σίγουρα. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έχω δει περιπτώσεις ανδρών που παντρεύτηκαν πλούσιες, αλλά συνήθως είναι αλλιώτικο το ύφος τους. Δηλαδή, εμφανίζονται καταπιεσμένοι, μονίμως παραπονούμενοι και σχεδόν ραγιάδες. Ίσως γιατί νιώθουν ότι τελικά παγιδεύτηκαν.Πάντως στους δρόμους δεν τους καταλαβαίνεις!!!
-
Eν αντιθεσει με τις 'κυριες'...
Λες και ολη μας η εννοια ειναι το Μερσεντες καμπριο που οδηγα με υφος!
Εχει και αλλα προβληματα ο κοσμακης...αλλα που να καταλαβουν αυτες!
Μηπως δουλεψαν ποτε στη ζωη τους?
Μαλλον 'δουλεψαν'...εναν και μετα τον παντρευτηκαν!
Συγνωμη για το αυστηρο υφος μου αλλα δεν μπορω ρε παιδια να περιμενω στο φαναρι μεσα στο Saxo μου και να βλεπω τετοιες τυπισες να με κοιτουν περιφρονητικα και αφ υψηλου μεσα απο τα πολυτελη SUV τους!
Δεν ειμαι κομπλεξικος απλα βαρεθηκα πια αυτες τις φατσες.. -
Όλα αυτά μου θυμίζουν ένα άρθρο του Μιχαηλίδη στον Αντίλογο, όπου εξέφραζε την ελπίδα ότι κάποτε θα αρχίσουν να επιτίθενται σε κάτι τέτοια υποκείμενα με μολότοφ κλπ και θα αφήνουν μια και μόνο προκήρυξη: 'Πού τα βρήκες ρε κερατά/λαμόγιο/π...α;'
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!