-
Μόλις γύρισα απο το συνεργείο,
Σέρβις 100.000χλμ στην 145. Πολλές οι αλλαγές αλλά προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ....
Αρχίζω,
Φίλτρο βενζίνης
Τεντωτήρας Α/C
Λουρί Α/C
Λάστιχο εξάτμισης
Παραφλού
Φλάτσες
Λουρί μηχανης
Τεντωτήρας
Καρούλι τεντωτήρα
Βαριατόρε
Μπουζί χ 8 (296Ευρώ)!!
Λάδια
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο αέρος
Εργατικά.....Σύνολο: 883Ευρώ
Με τις υγείες μου !!!
Επόμενη είσοδο για συμπλέκτη...
Το πόσο ήσυχο είναι το κεφάλι μου τώρα το αφήνω σε εσάς. Εγώ πάντως δεν θα την πιέσω μέχρι να ξεχάσω τα πόσα έσκασα...
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μπουζί χ 8 (296Ευρώ)!!Τι μπουζί είναι αυτά και κάνουν τόσο?
-
geia sas filoi mou! tha erthw kai egw sto meeting sti varkiza tha ferw kai egw web camera mazi mou!!pistevw na mazeytoume poloi alfistes !!!!
kyriaki 13:00 to meshmeri???? -
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Λυπάμαι αν γίνομαι φορέας κακών ειδήσεων, αλλά άκουσα το πρωί στο ραδιόφωνο ότι από σήμερα αρχίζουν να γκρεμίζουν αυθαίρετες κατασκευές στις 'Αλκυονίδες'. Έχετέ το υπόψη σας και σκεφτείτε και κάποια εναλλακτική επιλογή...
-
Καλημέρα
ΚΑΝΤΕΜΙΑ ΌΝΤΩΣ !!!!!Σας μεταφέρω παράγραφο από το flash.gr:
' Από το 38ο χιλιόμετρο, στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στις παράνομες κατασκευές μιας προβλήτας και κλιμακοστασίου στον αιγιαλό, που ανήκουν στην ιδιοκτησία του εφοπλιστή Αγούδημου, ξεκίνησαν την Πέμπτη οι κατεδαφίσεις των συνεργείων της Περιφέρειας Αττικής. Οπως έγινε γνωστό τις επόμενες ημέρες θα κατεδαφιστούν και τα 13 κτίσματα που περιέχονται στα εναπομείναντα πρωτόκολλα κατεδάφισης από τα 44 συνολικά που είχαν εκδοθεί μέχρι τώρα. Μέσα στον Οκτώβριο υλοποιήθηκαν 31 πρωτόκολλα κατεδάφισης στην Ανατολική Αττική, από τον Μαραθώνα εως τη Βάρκιζα. '
Τα συμπεράσματα δικά σας
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ;;;
-
Καλημερα. Μολις ετοιμαζομουν να κανω το ιδιο post. Η Βαρκιζα ειναι καλο σημειο συναντησης. Δεν θυμαμαι αν οι Αλκυονιδες εχουν χωρο parking μπροστα τους. Αν εχουν μπορουμε να συγκεντρωθουμε εκει (με τηνπροϋποθεση οτι θα ειμαστε εγγλεζοι στην ωρα μας (και οχι ιταλοι ), αν δεν εχουν ξερεις κανενας αλλο μερος στην Βαρκιζα που μπορουμε να συναντηθουμε?
Υ.Γ. Μηπως το συμπαν συνωμοτει εναντιον μας. Τωρα που τελικα καταφεραμε να συμφωνησουμε επενεβει το ΥΠΕΧΩΔΕ, κατι μου λεει οτι εδω υπαρχει VAGδαχτυλος
-
Μπορώ να προτείνω το 'Εν Πλω' που είναι λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν τη λίμνη της Βουλιαγμένης ή το 'Αγνάντι' ακριβώς απέναντι από αυτήν (προτιμώ το 'Εν Πλω'. Έχουν και τα δύο πάρκινγκ (με παρκαδόρους).
-
EKVUS, Νομίζω ότι τέτοια ώρα δεν είναι εύκολο για αλλαγές,
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 13:00 ΕΚΕΙ.ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, θα γκρεμίσουν και το parking; το πολύ πολύ να είναι γεμάτο
κανάλια και να μας πάρουν οι καμερες !!Γνώμη: Μαζευόμαστε εκει, και αν 'βρομάει η δουλειά' τι κανουμε για π.χ. Καβούρι ή εκει που λέει ο KYAN
-
Το 'Αγναντι' ειναι καλη ιδεα, οπως και επισης το παρκινγκ που ειναι διπλα στην λιμνη. Πρεπει να λαβουμε υποψιν μας οτι ισως αποφασισουμε να παμε αλλου, οποτε θα πληρωσουμε τζαμπα λεφτα στους παρκαδορους! Ειμαι τις αποψης ομως να αποφασισουμε τωρα που θα παμε. Το 'Εν Πλω' δεν το ξερω, που ειναι πριν τα φαναρια για Καβουρι, μετα?
-
Ξέρω ότι γίνομαι σπαστικός... αλλά ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ALFA ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ...
Δεν είναι θέμα κόστους αλλά θέμα νοοτροπίας...
Υπάρχει εκεί κοντά κάποιο μέρος που να μην χρειάζεται να δώσω (σουμε) το κουκλί σε παρκαδόρους ;;;;
Ας είναι και ποιο μακριά... -
Παιδια γα να τελειωνει αυτη η ιστορια. Kyan οι Αλκυονιδες εχουν parking οπου μπορουμε να συγκεντρωθουμε ολοι στις 13:00 και εκει να αποφασισουμε που θα παμε?
-
OK
Είμαι μέσα... -
Γιατι όχι στο παρκινγκ στα λιμανακια ; Απέναντι απο την καντίνα ή ακόμα και στην καντίνα μπροστά (στο ρευμα εισοδου στην αθήνα) όχι πάνω στην στροφή έχει χώρο για πολλά αυτοκίνητα και εύκολη πρόσβαση.
-
Και εγώ συνφωνώ να βρεθούμε πρώτα Αλκυονίδες, και γενικά βλέπουμε.
Θα βρούμε βρε παιδιά, κάπου εκεί αλάνα-χώρο-παρκιν να παρατάξουμε τις Κούκλες μας, και να αρχίσουμε να τις περιεργαζόμαστε, συγκρίνουμε, και γενικά να μιλάμε για Αυτές, θα πέσει Photo και Video που θα πάει σύννεφο. Τώρα μετά που και πως θα κάτσουμε σε μαγαζί. βλέπουμε.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Ά! δε μου λέτε θα ΤΙΣ ΈΧΕΤΕ καθαρές και πλυμένες ;;;;
-
ΣΥΝΟΨΙΖΩ
Κυριακη, 9/11, 13:00, Αλκυονιδες
kyan
ekvus
TAGHeuer
alfistis
gatony
adim
147GR
cmarin? (Περιμενουμε ενημερωση)
**georgas?(**ελπιζω να τα καταφερεις, πρεπει ομως να μας ειδοποιησεις)
velissarios?(απ' οτι καταλαβα εισαι μεσα ή κανω λαθος?)
και οποιοι απο τα Oldies ερθουν αλλα θα πρεπει και αυτοι να ενημερωσουνΑποφασιζουμε επιτοπου που παμε
TAG το αν θα ειναι καθαρες οι ντιβες ή οχι εχει να κανει και με τον καιρο. Τωρα να την παω για πλυσιμο σημερα ή αυριο και να βρεξει ..... Εγω θα προσπαθησω να την εχω οσο πιο καθαρη γινεται!!
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Παιδια γα να τελειωνει αυτη η ιστορια. Kyan οι Αλκυονιδες εχουν parking οπου μπορουμε να συγκεντρωθουμε ολοι στις 13:00 και εκει να αποφασισουμε που θα παμε?Μην τσαντίζεσαι. Πρότεινα τα άλλα δύο μέρη όχι για το ραντεβού αλλά για το πού θα κάτσουμε σε περίπτωση που οι Αλκυονίδες είναι κλειστές ή δεν υπάρχουν πια.
-
Οχι ρε φιλε πως σου ηρθε οτι τσαντιστηκα Απλως επειδη οταν συμβαινουν τετοια ψιλομπερδεματα, χρειαζεται καποιος να κανει την κινηση, ειπα να την κανω εγω Παντως, δεδομενου οτι θυμασαι καλυτερα τον χωρο απο εμενα, το σεναριο στο οποιο καταληξαμε στεκει ή θα εχουμε προβλημα?
-
Μήπως είναι σκόπιμο Γιώργο, να κάνεις αυτό το post και στο Alfa Romeo (oldies)... ;;;
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Γιατι όχι στο παρκινγκ στα λιμανακια ; Απέναντι απο την καντίνα ή ακόμα και στην καντίνα μπροστά (στο ρευμα εισοδου στην αθήνα) όχι πάνω στην στροφή έχει χώρο για πολλά αυτοκίνητα και εύκολη πρόσβαση.Ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα και ήμουν έτοιμος να το γράψω-προτείνω αλλά με πρόλαβες. Ακριβώς απέναντι από την καντίνα είναι ότι πρέπει : άνετος-άπλετος χώρος,δεν θα κατεδαφίζουν δεν έχει παρκαδόρους και αποφασίζουμε εκεί,αλλά δεν επιμένω άλλο γιατί θα με κράξουνε .
Ελπίζω να έρθεις, cu! -
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
cmarin? (Περιμενουμε ενημερωση)Παιδιά, μάλλον δεν θα μπορέσω, να περάσετε καλά!!!
(αν αλλάξουν τα σχέδια θα επικοινωνήσω ή θα έρθω κατευθείαν)
Alfa 147 forum