Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Κλείσαμε 5μερο Καστοριά (τέλος Μαρτίου). Από διαμονή είμαστε ΟΚ, πήγαμε συστημένοι.
Επειδή εκεί έχω πάει μόνο ένα πρωινό στη ζωή μου -και αυτό πριν από 12-13 χρονια- σας παρακαλώ θερμά για τις προτάσεις σας αναφορικά με:
- Διαδρομές, ορεινές και μη.
- Προορισμοί/τοποθεσίες που πιστεύετε ότι αξίζει να δει κανείς και,
(για να μην ξεχνιόμαστε)
- Φαγητό, καφέ, ποτό και άλλα συναφή ευαγή ιδρύματα.
Ευχαριστώ!
Σου λεω οτι θυμαμαι, αν θες παραπανω πληροφοριες να ρωτησω τους εκει κουμπαρους μου.
Η διαδρομη που πρεπει οπως+δηποτε να κανεις ειναι για Φλωρινα μεσω Βιτσίου (προσοχη στον τονο: Βίτσι)
Προφανως θα πας και στις Πρεσπες (δε φανταζομαι να περιμενες συμβουλη γι'αυτο)
Μπορεις να πας και στο Νεστοριο (στο χωρο του ριβερ παρτυ εχει εντυπωσιακες τομες μολασσας) και αν εχεις υπομονη και θες να φας ολη τη μερα, συνεχισε για Κοτυλη-Επταχωρι (δεν ξερω αν ειναι ολη ασφαλτος η διαδρομη) και επεστρεψε απο το δρομο των Ιωαννινων.
Το Νυμφαιο ειναι κοντα, μπορεις να το συνδυασεις με φαϊ στο Ξινο Νερό.
Για φαϊ στο Ντολτσο, Κρατεργο(στη βορεια οχθη), Καζαμπλανκα (κυριλοεστιατοριο αλλα καλό στη βορεια οχθη κι αυτο). Στο Ξινο Νερό ο Κοντοσωρος, αν σ'αρεσουν τα κρασια στο Σκληθρο ο Θωμας, στη Φλωρινα οι Δερβισηδες (διπλα στο Σακουλεβα το ποταμι) και ενας που μου διαφευγει το ονομα του απο την πλατεια προς το ποταμι στο δεξι χερι στα 20μ. Εχει κεμπαπια (=σουτζουκακια) να ξεχασεις το ονομα σου.
Γενικα εχει καλη ζωη και απο καφεδες και ποτά θα τη βρεις την ακρη.