-
φιλος βρηκε ενα ναβαρα τετραπορτο, το καινουριο μοντελο με τα 200 αλογα, και θελει να το αγορασει.
ειναι μοντελο 06' με κατω απο 10 χιλιαδες. χλμ, σε αριστη κατασταση, το φουλ εξτρα,το παιρνει 26 χιλιαρικα και νομιζω οτι ειναι καλα.
το αυτοκινητο το ξερει δεν κουβαλαει κατι 'κακο' (στουκα βλαβη), απλα ο αλλος το χρωσταει και θα του το παρουν κατασχεση.η ερωτηση ειναι η εξεις:
τι βλαβες βγαζουν αυτα?
κατι εχω ακουσει για καπακια, αντλιες, κτλπ.
ξερει καποιος να μου πει αν εχει διαφορα απο μοντελο σε μοντελο (06,07) και αν βελτιωθηκαν καπου?αντε για πειτε γιατι μεχρι το τελος τις εβδομαδας θα το παρει.
-
φιλος βρηκε ενα ναβαρα τετραπορτο, το καινουριο μοντελο με τα 200 αλογα, και θελει να το αγορασει.
ειναι μοντελο 06' με κατω απο 10 χιλιαδες. χλμ, σε αριστη κατασταση, το φουλ εξτρα,το παιρνει 26 χιλιαρικα και νομιζω οτι ειναι καλα.
το αυτοκινητο το ξερει δεν κουβαλαει κατι 'κακο' (στουκα βλαβη), απλα ο αλλος το χρωσταει και θα του το παρουν κατασχεση.η ερωτηση ειναι η εξεις:
τι βλαβες βγαζουν αυτα?
ξερει καποιος να μου πει αν εχει διαφορα απο μοντελο σε μοντελο (06,07) και αν βελτιωθηκαν καπου?αντε για πειτε γιατι μεχρι το τελος τις εβδομαδας θα το παρει.
-
τι βλαβες βγαζουν αυτα?
-
Απο βλαβες δεν ξερω αλλα αν ειναι ετσι 26000 μου φενονται πολλα. Ας το παζαρεψει λιγο αφου ο αλλος λεει οτι θα του το παρουν.
-
ΈΕΕΕΕτσι μπράβο!!!
Άμα βρούμε κανένα πεσμένο κάτω να του ρίχνουμε και καμμιά κλωτσιά παραπάνω!!!!!
Άκου να θέλει 26000 ο μπατίρης!!! -
το αμαξι ειναι πολυ καλο ..το εχει ενας φιλος μου στη λακωνια..το εχει ξεσκισει και δεν εχει ζητησει τιποτα..προτεινω αμεση αγορα στην τιμη που το ζητα ο αλλος και λιγο ΕΛΕΟΣ δεν βλαπτει για τον κακομοιρη που θα του το παρουν...
-
Θα ειναι και λιγο μπερδεμα η μεταβιβαση σε τετοια περιπτωση.Θα πρεπει να εξοφληθει στην τραπεζα με τα λεφτα του αγοραστη και μετα να μεταβιβασθει σε αυτον.
-
πουλαμε το δικο μας 21000Ε . το θες; απο ζημιες δεν βγαζουν με τιποτα. οσα εχουν χαλασει ειναι επειδη στην επαρχια πολλοι δεν εχουν αλλο αυτοκινητο και το παιρνουν οι 16χρονοι γιοι και θελουν να δουν αν ανοιγει αλεξιπτωτο σε αλμα απο την πλαγια και αν επιπλεει με 10 φιλους στην καροτσα οταν το ριξουν στη θαλασσα.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
λιγο ΕΛΕΟΣ δεν βλαπτει για τον κακομοιρη που θα του το παρουν...ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...
-
γιατι να μη λεει ο ανθρωπος
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
γιατι να μη λεει ο ανθρωποςΓια να τον λυπηθεις, να μην κανεις πολλα πολλα παζαρια και να παρει την τιμη που θελει αυτος, γιατι μπορει να εχει αναγκη απο μετρητά και για πολλους αλλους λογους.
-
Αναλόγως την χρήση. Αν το σπας ότι αμάξι και να έχεις θα σου βγάλει πρόβλημα.
-
φιλε το ναβαρα εχει γραψει ιστορια για μενα εινε το καλητερο στην κατηγορια του το αμαξει αυτο με εχει σωσει απο τοπικη 120 χιλιομετρα κατεβασε κατω 2 τοιχους και δεν φοραγα ζωνη ουτε εγω ουτε η αδερφη μου και δεν παθαμε τιποτα εγω κατι ψιλα και η αδερφη μου τιποτα ειχα κανει με αυτο το αμαξη 47.000 χιλι. το ειχα λιωσι πραγματικα δεν ειχε παθει τιποτα και τωρα πηρα παλλει ναβαhttp://www.4tforum.gr/phpBB3/posting.php?mode=reply&f=10&t=29106#
posting.php?mode=reply&f=10&t=29106#[color=#000080][/color]ρα εχω κανει 31.000 χιλι. δεν εχει παθει τιποτα -
O κουμπαρος μου αλλαξε πισω διαφορικο.
navara (το καινουριο) και ζημιες. ξερει κανεις?