-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
καλο 8α ηταν να το ελεγες αυτο πριν ξεκινήσεις το 8αψιμο.ΟΚ, θα μας πεις τώρα; Γιατί ελλείψει αντίθετου επιχειρήματος βλέπω να έχω δίκιο εξαρχής.
Οποιος εχει τα @@@ ας μειωσει σε αυτο το κομματι στα 90 αν τολμα.... Θα γινει τρελλο σκηνικο...
?
-
zorz
υποννοω αγαπητέ πως θα πέσουν απο πισω του (αυτου που αποφασισει να παει με 90) με πολλαααα χλμ...
Το 90... ειναι απλα εξωπραγματικο για να τηρηθει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:iconcool:αρα πρεπει να υπαρχει και 2ο...
εκτος αμα ειχε τα μαλλια του μπουκλες!
Ειναι 2.
Το ΤΑΕ3762 ηταν και πριν Civic (το προηγουμενο μοντελο). Ο Κωνσταντινος ομως αναφερει οτι στο διαλογο που ειχε το προηγουμενο αμαξι ηταν Vectra. -
sv2
Πρεπει να προσπαθησαν παρα πολυ για να στουκεψουν σε αυτο τον δρομο! Τους αξιζουν συγχαρητητηρια...
-
Για πες λεπτομερειες sv2,ειναι καλα ο φιλος σου φανταζομαι?ο αλλος?πως εγινε το σκηνικο,αποτελεσματα-ασφαλιστικες?λιζινγκ η λαμπο?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
sv2Πρεπει να προσπαθησαν παρα πολυ για να στουκεψουν σε αυτο τον δρομο!
συμφωνώ...
αν μάλιστα έκανε προσπέραση η λαμποργκίνι... κ στο τέλος το έριξε κ στην κολώνα, τζάμπα πήγε...δεν πειράζει... σίδερα είναι... φτιάχνονται...
υγεία...
-
Mόλις πριν από λίγο ένα HUNDAI ACCENT, σκούρο μπλε, με πινακίδα ΝΕΟ 9512 στουκάρισε σταθμευμένο LANCIA YPSILON γωνία Ιπποκράτους και Ιουστινιανού στην Κηφισιά, Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός την έκανε τουμπεκί ψιλοκομένο, την κοπάνησε και προφανώς πιωμένος ή μαστουρωμένος, διότι έστριψε από Ιπποκράτους στην Ιουστινιανού και μόνο αν είσαι τυφλός υπάρχει περίπτωση να χτυπήσεις στο συγκεκριμένο σημείο.
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Για πες λεπτομερειες sv2,ειναι καλα ο φιλος σου φανταζομαι?ο αλλος?πως εγινε το σκηνικο,αποτελεσματα-ασφαλιστικες?λιζινγκ η λαμπο?Θα μας πει ο sv2,
αλλά μου μυρίζει για προσπέραση και για να γλυτώσει να το ρίχνει στην κολώνα... -
Δεν εχεις καθολου αδικο. Ειδιακ για τις 500.000 € αν θυμηθουμε το σχετικα προσφατο γεγονος με τον οδηγο που επεσε σε σταση στη συγγρου και σκοτωσε 2-3 ατομα
Βασικα αν το αμαξι κανει 200.000
τα 100.000 τα δινει η ασφαλιστικη οκ. Το αμαξι ομως δνε εχει καποια απαξιωση? Επισης και σαν τροπετο θα αξιζει καποια λεφτα....οποτε δεν ειναι ακριβως 100 που θα πρεπει να δωσει το βανακι.
Με την ιδια λογικη παντως επιδει καποιος εχει μια ενζο μια μακλαρεν Φ1 κλπ πρεπει να καληψουμε για 800.000 € για υλικες ζημιες?
-
Είναι υπερβολικά τα ποσά. Πως είναι δυνατό να είναι η ΕΛΑΧΙΣΤΗ κάλυψη τόσο μεγάλη, (πως μπορεί κάποιος να κάνει 1 εκατ. ζημιά)
-
Εντάξει ρε Πατέρα, είπαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι γκολφ αλλά εσύ το ξεφτύλισες...
-
Και με τι επεσε πανω στην κολονα αυτος? με leopard?
-
Μπορεί να έχει γίνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ελάχιστες καλύψεις πρέπει να είναι 5/1 εκ. Όποιος θέλει ας τις βάλει, αν πιστεύει ότι μπορεί να του κάτσει το τζόκερ (από την ανάποδη).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μπορεί να έχει γίνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ελάχιστες καλύψεις πρέπει να είναι 5/1 εκ. Όποιος θέλει ας τις βάλει, αν πιστεύει ότι μπορεί να του κάτσει το τζόκερ (από την ανάποδη).Δεν είναι όποιος θέλει ας τις βάλει. Οι υποχρεωτικές (βάσει νόμου) ελάχιστες καλύψεις για Αστική Ευθύνη θα ανέλθουν σε εκείνα τα ποσά.
-
Ναι ρε Βασιλη, για τα 5εκ αν και μου φαινονται παρα πολλα για ΙΧ, ας το κανουν. το 1 εκ για υλικες ζημιες το θεωρω τραγικο....τα τελευταια 10 χρονια ποσα ατυχηματα πλησιασαν αυτο το ποσο?
-
Δεν καταλαβα τι εννοεις. Δλδ αν εγω καθαρισω 7 ατομα θα πληρωσουν μεχρι 1 εκ για τα 5? τα αλλα 2?
Το 1 εκ για υλικες ζημιες απο τι στιγμη που το εχω σαν καλυψη εγω θα το χρεωνομαι ασχετο αν μαλλον δνε θα πληρωσει ποτε καμια ασφαλιστικη τοσο.
Πραγματικα υπαρχει καποιο στατιστικο για τις 10 μεγαλητερες αποζημιωσεις για υλικες ζημιες την τελευταια 5ετια?
-
Τα 5 εκατ. έχουν να κάνουν κατά περίπτωση αν θυμάμαι καλά και πάει 1εκατ. κατά άτομο, δηλαδή 3 άτομα παίρνουν από 1 εκατ., 5 πάλι από 1 εκατ., αλλά από 6 και πάνω μιράζονται 5 εκατ.
Γενικώς όμως ακόμα είναι σε συζήτηση νομίζω όλο το θέμα, πως πάει δλδ, κατά περίπτωση ή κατά άτομο.
Ένας βασικός λόγος που γίνεται είναι για να χρειάζονται μεγαλύτερα αποθεματικά για να καλύψουν οι ασφαλιστικές την παραγωγή τους (συμβόλαια), άρα να φύγουν από τη μέση οι μικροί και αναξιόπιστοι παίκτες (μην αρχίσουμε πάλι για το κεφάλαιο και τα συμφέροντα, στο συγκεκριμένο χώρο έχει μπει πολύ μάκα με το πρόσχημα των φτηνών τιμολογίων).
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με αφορμή το άνω συμβάν δείτε πόσο ανάγκη υπάρχει να αυξηθούν τα ελάχιστα ασφαλιστικά όρια στην αστική ευθύνη.
Σωστά αυτά που λέγονται για τις ασφάλειες, αλλά με αφορμή αυτό το συμβάν νομίζω ότι πρέπει κυρίως να δούμε γιατί πρέπει να τηρούμε τα όρια. 90 χλμ για εκείνο τον δρόμο είναι υπερβολικά (και προφανώς αυτό ισχύει για όλο το κομβόι και όχι μονο για τη Lambo)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν καταλαβα τι εννοεις. Δλδ αν εγω καθαρισω 7 ατομα θα πληρωσουν μεχρι 1 εκ για τα 5? τα αλλα 2?
Το 1 εκ για υλικες ζημιες απο τι στιγμη που το εχω σαν καλυψη εγω θα το χρεωνομαι ασχετο αν μαλλον δνε θα πληρωσει ποτε καμια ασφαλιστικη τοσο.
Πραγματικα υπαρχει καποιο στατιστικο για τις 10 μεγαλητερες αποζημιωσεις για υλικες ζημιες την τελευταια 5ετια?
τι στατιστικό να υπάρχει.Απλώς πολλές φορές πληρώσανε το μέγιστο ασφάλισμα δηλαδή τις 500.000 συν τις 100.000.Για τις επιπλέον απαιτήσεις ο υπεύθυνος βάζει το χέρι στην τσέπη.Γνωρίζω συμβάν που το δικαστήριο επιδίκασε 900.000.Τ α 500.000 τα έδωσε η ασφαλιστική και για τα υπόλοιπα του βγάλανε την περιουσία στο σφυρί....
-
αυτη η φαση στο περιφερειακο με τα ατυχηματα...
ανα 500μ και απο ενα τις μεσημεριανες ωρες..
Posts προς Θεσσαλονικείς