-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να ενημερώσουμε και τους 'oldies' για την ώρα και το μέρος.kyan χριζεσαι επισημος αντιπροσωπος για τους 'oldies'. Θα προτεινα να δημιουργησεις μια αντιστοιχη λιστα στο topic. Ειμαστε ηδη 5, ακουω προτασεις για μερος. Ξερει κανενας τι προβλεψη καιρου εχουμε. Δυστυχως ο Ποσειδωνας δινει μονο τρεις μερες προβλεψη.
cmarin ???
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
cmarin ???
Παιδιά παίζει Ολύμπιο και μπορεί να πάρω τα βουνά. Θα σας πω μέχρι την Πέμπτη, άντε Παρασκευή.
-
eimai kai egw mesa gia to meeting tis kyriakis!!opou kai na einai tha erthw!!!
oso gia to meros den me apasxoli opou kai na einai!!
an thelete thn gnwmh mou lew gia varkiza,sounio!!
alla opou kai alou na pame den me enoxli!! -
Στη Βάρκιζα θα παρκάρουμε και σχετικά εύκολα, ειδικά αν ο καιρός παραμείνει βροχερός. Να δώσουμε ένα ραντεβού στις Αλκυονίδες στις 4 το μεσημέρι;
Το Σούνιο είναι πολύ μακριά και αν βρέχει μπορεί να είναι κι επικίνδυνη η διαδρομή. Θα πρότεινα για την πρώτη συνάντηση να μην επιδοθούμε σε οδηγικές ταρζανιές. Αργότερα βλέπουμε.
-
Κι εγώ είμαι μέσα παιδιά, τουλάχιστον στις προθέσεις. Διότι την Κυριακή αφενός είμαι προσκεκλημμένος σε γάμο συναδέλφου, αφετέρου (δυστυχώς) εργάζομαι.
Και τα δυο κανονίζονται πάντως, οπότε θα κάνω οτι μπορώ για να σας δω απο κοντά. -
Καλημέρα,
Νομίζω ότι η ώρα της συνάντησης έχει κλείσει για τις 13:00 !! δεν είναι αργά στις 16:00 ;;; Στις 17:19 έχει δύση Ηλίου, άσε που αν έχει συννεφιά θα έχει σκοτινιάσει από τις 16:00 !!
Συμφωνώ να είναι κοντινό, τουλαχιστο για πρώτη φορά , το μέρος της συνάντησης.
-
Νομιζω οτι η Βαρκιζα στις **13:00 ** ειναι μια πολυ καλη προταση. Οποιος συμφωνει να σηκωσει το χερι!
-
-
Ο.Κ !!
- Που συγκεκριμένα;
- να ανταλλάξουμε κάνα κινητό ; για συννενοήσεις τις τελευταίας στιγμής;
-
Κατι ειπε ο kyan για Αλκυονιδες. Ποιες ειναι ακριβως οι Αλκυονιδες?
-
Αν γίνεται σε κανένα parking εκει γύρω να έχει .....χώρο να αναπτυχθούμε
-
Παιδια οποιος διαθετει ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη εννοειται οτι θα την φερει!!!!!!
-
ΔΙΑΘΕΤΟΜΕΝ ...
ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ
-
OK
Και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή έχουμε...
Αλήθεια οι Αλκυονιδες, πού είναι ;;;;;
-
Ως συντονιστης , ιδρυτης κλπ, κλπ σε χριζω(TAG) επισημο φωτογραφο της συναντησης!!
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Ποιες ειναι ακριβως οι Αλκυονιδες?Οι Αλκυονίδες είναι η πρώτη καφετέρια που συναντάς στο δεξί σου χέρι, προς τη θάλασσα δηλαδή, μόλις ξεμπερδέψεις με την τελευταία (δεξιά) στροφή των λιμανακίων, στο τέλος της κατηφορίτσας. Πάρκινγκ έχει πολλά στη Βάρκιζα και με τέτοιο καιρό δε νομίζω να έχει πολύ κόσμο.
Α, και προσοχή στα μπλόκα στα λιμανάκια. Όσες φορές έχω περάσει φέτος από κει έχω δει μπλόκο. Πηγαίνετε με τα όρια και φυλάξτε την όρεξή σας για άλλη φορά.
-
Καταλαβα.
Παιδια καλο ειναι, οπως ειπε ο TAG, να ανταλλαξουμε και κινητα για την περιπτωση που συμβει κατι. Εγω εχω του kyan και του TAG (και αυτοι το δικο μου). Μπορουμε με pm να στειλουμε κινητα ο ενας στον αλλον. -
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Καταλαβα.
Παιδια καλο ειναι, οπως ειπε ο TAG, να ανταλλαξουμε και κινητα για την περιπτωση που συμβει κατι. Εγω εχω του kyan και του TAG (και αυτοι το δικο μου). Μπορουμε με pm να στειλουμε κινητα ο ενας στον αλλον....ok έχω και'γω του kyan ο οποίος έχει το δικό μου και του ekvus και του.......εντάξει δεν θα χαθούμε μεγάλα παιδιά είμαστε
-
και γω μεσα για κυριακη.βαρκιζα ειναι καλα.θα στειλω το τηλ στον μανωλη TAG.Στα παιδια απο το GTC ειπαμε τπτ???
Μανωλη,το παιδι που ρωταει για αμορτισερ,εχω γραψει 2-3φορες τις εντυπωσεις μου για τα κονι τα κιτρινα που εχω βαλει με μαμα ελατηρια.παρα πολυ ευχαριστημενος απο το κρατημα,κοπαναει λιγο,ελαχιστοποιηση των κλισεων,ο κωλος εχει γινει σχετικα πιο παιχνιδιαρικος.τιμη 530ευρω.
στεφανε την ανεβασες πανω την 147?ωραια εμπειρια ετσι??? -
Καλημέρα 'Σύντροφοι' !!
Όλοι έτοιμοι για Αλκυονίδες ;;;
Αλήθεια μήπως πρέπει να κρατάμε από ένα .....Λουλούδι για το πρώτο μας Ραντεβού;;;
αλλά τι λέω ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ
Όποιος έχει πρόσβασει στο forum του GTC να καλέσει τα παιδιά με τις ALFA, Είναι όλοι ευπροσδεκτοι !!!
Alfa 147 forum