-
Άσχετα με τα ζώα στους δρόμους αλλά ... .
Πολλά ζωντανά σήμερα καθάριζαν τα μπαλκόνια τους και πέταγαν κάτω κάτι φτυαριές με χιόνι και όποιον πάρει ο χάρος.
Όποιος καταφέρει να πιάσει γραμμή στις βλάβες της Ε.ΥΔ.Α.Π. στο 1022 (Διαρροή νερού από σπασμένη σωλήνα κάτω από την άσφαλτο και το νερό να αναβλύζει με μεγάλη ένταση είπα κι εγώ να ενημερώσω) κερδίζει λουκούμι.
Μετά θα έρθουν και θα μοιράζουν φυλλάδια για οικονομία στο νερό.Απορία. Τα γυαλιά ηλίου μέσα στο metro είναι υποχρεωτικά;
Γιατί σήμερα το πρωί που το χρησιμοποίησα άρχισα να το πιστεύω έντονα.
30 μέτρα κάτω από τη γη αλλά το γυαλί παρών. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πετάει χιονόμπαλες στα διερχόμενα αμάξια;
Λ. Γαλατσίου Σάββατο βράδυ!
Την είχε σφίξει τόσο ο μαλάκας που άκουσα τη λαμαρίνα να λυγίζει.
Εγω βγκα και κοπανησα στην μαπα εναν τετοιο....
Σε στενο στο φαληρο ειδα κατι πιτσιρικια να παιζουν και αρχησα να κοβω, μη πεταχτει κανενα μαλακισμενο και το πληρονω....
Ε... Καποια στιγμη σκαει χιονομπαλα στο παρ μπριζ....
Παει ...καποιον πατησα λεω.
Σταματαω, βγαινω εξω...
Πουθενα δεν εχει πτωμα
Κοιταω καλυτερα βλεπω ενα 17~16χρονο να γελαει....
Ε δεν γελουσε για πολυ....
Τον ρωτησα να ειναι μαλακας, μου πε να παω να κανω κατι και....
Εφαγε μπουνιδι στη μαπα.
Μαζεψα λιγο χιονι, του το βαλα εκει που τον κοπανησα κ εφυγα....
Ουτε σημαδι δεν αφησα....μαλλον....
Περιμενω να μου ρθει στην εταιρεια αστυνομια αυτες τις μερες να τους πω οτι οδηγουσε ενας Γερμανος συνεργατης που ειναι στην Γαλλια αυτη τη βδομαδαΕντάξει βρε συ τρόμαξες δεκτό, αλλά με τον πιτσιρικά πήγες και τα έβαλες;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απορία. Τα γυαλιά ηλίου μέσα στο metro είναι υποχρεωτικά;
30 μέτρα κάτω από τη γη αλλά το γυαλί παρών. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
30 μέτρα κάτω από τη γη αλλά το γυαλί παρών.Αφου δεν σε δαγκωσε να λες και ευχαριστω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πετάει χιονόμπαλες στα διερχόμενα αμάξια;
Λ. Γαλατσίου Σάββατο βράδυ!
Την είχε σφίξει τόσο ο μαλάκας που άκουσα τη λαμαρίνα να λυγίζει.
Εγω βγκα και κοπανησα στην μαπα εναν τετοιο....
Σε στενο στο φαληρο ειδα κατι πιτσιρικια να παιζουν και αρχησα να κοβω, μη πεταχτει κανενα μαλακισμενο και το πληρονω....
Ε... Καποια στιγμη σκαει χιονομπαλα στο παρ μπριζ....
Παει ...καποιον πατησα λεω.
Σταματαω, βγαινω εξω...
Πουθενα δεν εχει πτωμα
Κοιταω καλυτερα βλεπω ενα 17~16χρονο να γελαει....
Ε δεν γελουσε για πολυ....
Τον ρωτησα να ειναι μαλακας, μου πε να παω να κανω κατι και....
Εφαγε μπουνιδι στη μαπα.
Ουτε σημαδι δεν αφησα....μαλλον....
Περιμενω να μου ρθει στην εταιρεια αστυνομια αυτες τις μερες να τους πω οτι οδηγουσε ενας Γερμανος συνεργατης που ειναι στην Γαλλια αυτη τη βδομαδαΕντάξει βρε συ τρόμαξες δεκτό, αλλά με τον πιτσιρικά πήγες και τα έβαλες;
Δεν φτανει που ειναι μαλακας.... Μου λεει και τι να κανω....
Ε... Την τσιμπησε:)...Βασηκα.... Στα ζωα δεν το γραφω.... Οποτε
-
Μέγιστο ζώο ο γραβατωμένος (αυτό του λειπε) 'κύριος' με κόκκινη BMW που αφού ήρθε στο φανάρι της Α. Δημητρίου, δίπλα μου από δεξιά για να μη περιμένει σαν εμάς στη σειρά για να στρίψουμε, επειδή δε μπόρεσε να χωθεί μπροστά μου μόλις άναψε πράσινο, με προσπέρασε στην Εθνικής Αμύνης μπροστά στα πανεπιστήμια τη στιγμή που από απέναντι ερχόταν λεωφορείο. Και για να μη γίνει σούπα χώθηκε μπροστά μου με κίνδυνο να χτυπήσει δύο παιδιά με μηχανάκια που προπορεύονταν. Ευτυχώς που δε τα χτύπησε. Τελικά όσο και να περάσουν τα χρόνια άμα έχεις γενηθεί ζώο δεν άλλαζεις!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εφαγε μπουνιδι στη μαπα.
Ουτε σημαδι δεν αφησα....μαλλον....εεε... μεταξύ μας τώρα ..... ήσουν λιγάαααααααακι υπερβολικός...... ......λιγάκι...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
30 μέτρα κάτω από τη γη αλλά το γυαλί παρών.Ναι, και το απόγευμα προβολάκια ομίχλης στη λιακάδα!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
30 μέτρα κάτω από τη γη αλλά το γυαλί παρών.Ένας φίλος μου, μου έχει πει πως το κάνει για να τσεκάρει τις γκόμενες ενδελεχώς χωρίς να καρφώνεται. Το κεφάλι είναι στραμένο προς μια κατεύθυνση και το μάτι άνω κάτω και πλαγίως.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
30 μέτρα κάτω από τη γη αλλά το γυαλί παρών.Ένας φίλος μου, μου έχει πει πως το κάνει για να τσεκάρει τις γκόμενες ενδελεχώς χωρίς να καρφώνεται. Το κεφάλι είναι στραμένο προς μια κατεύθυνση και το μάτι άνω κάτω και πλαγίως.
+1 άσε που χει και πολύ φωτισμό
-
Ένα θα πω μόνο: μετά την κακοκαιρία δεν βγαίνουν μόνο τα σαλιγκάρια, αλλά όλων των ειδών τα ζώα. Να είστε προετοιμασμένοι!
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Εφαγε μπουνιδι στη μαπα.
Ουτε σημαδι δεν αφησα....μαλλον....εεε... μεταξύ μας τώρα ..... ήσουν λιγάαααααααακι υπερβολικός...... ......λιγάκι...
Το ξερω.... Γι αυτο το βαλα κ εδω
-
Ζώο ο εκπαιδευτής οδηγών σήμερα το απόγευμα, που οδηγούσε από την θέση του συνοδηγού το αυτοκίνητο χωρίς να υπάρχει άλλος μέσα! Μπράβο του, μεγάλη εξυπνάδα! Αν είναι έτσι οι δάσκαλοι μετά να μη μας κάνουν εντύπωση οι οδηγοί που κυκλοφορούν στους δρόμους. Και πάλι καλά είμαστε!
-
Και το τιμόνι πως το κατάφερνε;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ζώο ο εκπαιδευτής οδηγών σήμερα το απόγευμα, που οδηγούσε από την θέση του συνοδηγού το αυτοκίνητο χωρίς να υπάρχει άλλος μέσα! Μπράβο του, μεγάλη εξυπνάδα! Αν είναι έτσι οι δάσκαλοι μετά να μη μας κάνουν εντύπωση οι οδηγοί που κυκλοφορούν στους δρόμους. Και πάλι καλά είμαστε! -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ζώο ο εκπαιδευτής οδηγών σήμερα το απόγευμα, που οδηγούσε από την θέση του συνοδηγού το αυτοκίνητο χωρίς να υπάρχει άλλος μέσα! Μπράβο του, μεγάλη εξυπνάδα! Αν είναι έτσι οι δάσκαλοι μετά να μη μας κάνουν εντύπωση οι οδηγοί που κυκλοφορούν στους δρόμους. Και πάλι καλά είμαστε!Αρκετές φορές έχει γραφτεί κάτι παρόμοιο εδώ μέσα (και από εμένα). Αν έχουμε τέτοιους 'δασκάλους', λογικό να κυκλοφορούμε τόσοι κάφροι εκεί έξω.
[...
Δεν φτανει που ειναι μαλακας.... Μου λεει και τι να κανω....
Ε... Την τσιμπησε:)...Βασηκα.... Στα ζωα δεν το γραφω.... Οποτε
Α ρε τρελέ.
Ο συμπολίτης μας που ενώ κινείται σε δρόμο με δυο στοπ και έχει απαίτηση να σταματήσω (να κόψω για την ακρίβεια) και να μη βγαίνω γρήγορα από δρόμο με προτεραιότητα για να περάσει αυτός, όταν του πρότεινα να το ξανακάνουμε αλλά χωρίς να φρενάρω καθόλου δε δέχθηκε, αλλά έκανε πίσω αφήνοντάς με να περάσω. Γιατί άραγε;
-
Tι να λεμε ρε παιδια
Ειδικα αν παει γυναικα για μαθηματα, απο την πρωτη μερα της λεει για λαδωμα
Οχι για να μην μαθει να οδηγει, αλλα ''για να ειναι σιγουρη''
Να σου φυγει δηλαδη το αγχος οτι ΠΡΕΠΕΙ να μαθεις να οδηγας, και να βγεις παγανια σαν τον χαρο μετα
Εχει γινει πλεον συστημα, ρωτηστε να μαθετε -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν έχουμε τέτοιους 'δασκάλους', λογικό να κυκλοφορούμε τόσοι κάφροι εκεί έξω.Τυχαίνει να έκανα κάτι μαθήματα πρόσφατα, για άλλη κατηγορία...
Ο δικός μου δάσκαλος λοιπόν:
-
'Κράνος; Το αγόρασες για τις Σέρρες; Τι έχει εκεί;'
-
'Μα καλά, και το φοράς μέσα στο αμάξι; είναι υποχρεωτικό;'
-
'Κάνετε κόντρες μέσα στην πίστα;'
-
'Α εγώ δε φοράω ζώνη συνήθως. Καμμιά φορά αν δω μπλόκο τη βάζω γρήγορα βέβαια...'
-
'Μας διώξανε από το ΣΕΦ που μαζευόμασταν... Τώρα μαζευόμαστε πιο πέρα, στο .... ' (σημ: δεν πρόσεχα και πολύ, δε θυμάμαι τι είπε)
Και μετά, όταν τελειώνουμε το μάθημα, φεύγει κάνοντας σφήνες και πηγαίνοντας σαν παλαβός...
-
-
Μας έχουν 'μάθει να οδηγούμε' κάποιοι που δε ξέρουν οι ίδιοι να οδηγούν. Πάλι καλά λοιπόν τα καταφέρνουμε.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ είναι σωστοί και έχουν σαν προτεραιότητα να μας μάθουν κάτι. Η πλειοψηφία είναι κάτι τύποι σαν και αυτούς που ανέφερε ο After, 'δώσε να το πάρεις και μετά μαθαίνεις'.
-
Προσωπικά όσες φορές μπήκα στο εκπαιδευτικό και οδηγούσε ο 'δάσκαλος' τα είχα δει όλα. Σφήνες από δεξιά σε φορτηγά για να βγει πρώτος στο φανάρι, φρένα τελευταία στιγμή, κ.α. πολλά.
Ο κύριος σήμερα καθότανε κανονικά στη θέση του συνοδηγού και με το αριστερό χέρι κρατούσε το τιμόνι. Να σημειώσω ότι τα παραπάνω δεν έγιναν σε καμιά αλάνα, άλλα μέσα σε κέντρο χωριού με ανηφόρες κατηφόρες και φυσικά πλήθος κόσμου. Προφανώς ο εν λόγω κύριος το έχει σύστημα
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]