-
Μιας και ετεθηκε σε πιο πανω μηνυμα.Μηπως ξερει κανενας πως βγαινει το ταμπλο απο golf IV? Ακουγετε ενα παρα πολυ ενοχλητικο τριξιμο απο την πλευρα του συνοδηγου,το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα εδω και κατι χρονια.Στην αντιπροσωπεια που πηγα το παιζαν κινεζοι.Συγκεκριμενα ενα σαινι που το οδηγησε μου ειπε οτι δεν ακουει τιποτα!!! ,οποτε και δεν ξαναπατησα.
-
Μιας και ετεθηκε σε πιο πανω μηνυμα.Μηπως ξερει κανενας πως βγαινει το ταμπλο απο golf IV? Ακουγετε ενα παρα πολυ ενοχλητικο τριξιμο απο την πλευρα του συνοδηγου,το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα εδω και κατι χρονια.Στην αντιπροσωπεια που πηγα το παιζαν κινεζοι.Συγκεκριμενα ενα σαινι που το οδηγησε μου ειπε οτι δεν ακουει τιποτα!!! ,οποτε και δεν ξαναπατησα.
-
-
κυκλοφορησε manual apo Heynes για γκολφ IV.
στις αντιπροσωπειες ειδικα της VAg ειναι κατα πλειοψηφια τρομπες...βαλτον μεσα τον τεχνικο συμβουλο και πηγαινετε μαζι βολτα.
ειναι σε εγγυηση το αμαξι? -
Οπως όλοι ξέρουν (έτσι Μάκη?) φίλε genos, τα Golf και γενικά τα αυτοκίνητα του Ομίλου VAG ΔΕΝ τρίζουν!! (τα λέω καλά Durch Technik? )!!
Προφανώς λοιπόν κανεις λάθος!
Δεν τρίζει,νομίζεις ότι τρίζει!!ΥΓ Αστειε'υομαι genos,σε λίγο θα καταλάβεις γιατι!!Μόλις μπει και το δει ο G60!!Ποιό W12 ρεεε!!!Ενα μοτέρ βγαλατε και θα το κοπανάτε μέχρι το 3000!!! (τώρα να δεις τι θα γίνει genos!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οπως όλοι ξέρουν (έτσι Μάκη?) φίλε genos, τα Golf και γενικά τα αυτοκίνητα του Ομίλου VAG ΔΕΝ τρίζουν!! (τα λέω καλά Durch Technik? )!!
Δεν τρίζει,νομίζεις ότι τρίζει!!ΥΓ Αστειε'υομαι genos,σε λίγο θα καταλάβεις γιατι!!Μόλις μπει και το δει ο G60!!Ποιό W12 ρεεε!!!Ενα μοτέρ βγαλατε και θα το κοπανάτε μέχρι το 3000!!! (τώρα να δεις τι θα γίνει genos!)
Golf kai triksimo den sumbadizoun. haha
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[list:zi285f2a]Ακομα δουλευει το vanos?Ε σε λιγο δε θα δουλευει [/list:u:zi285f2a][list:zi285f2a]Για βγες εξω τωρα και δοκιμασε...................παιρνει μπροστα? [/list:u:zi285f2a][list:zi285f2a]Μην αραδιαζω τωρα μοτερ εδω και τρεχετε πανικοβλητοι [/list:u:zi285f2a][list:zi285f2a]Το αμαξι μπορει να τριζει σε καποιο σημειο και να μη μπορουν να βρουν τι εχει τα ελεεινα αντιπροσωπεια αλλα δε βαρανε μοτερ-ηλεκτρικα και σαζμαν [/list:u:zi285f2a][list:zi285f2a]ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [/list:u:zi285f2a]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:3m2ytj5z]Ακομα δουλευει το vanos?Ε σε λιγο δε θα δουλευει [/list:u:3m2ytj5z][list:3m2ytj5z]Για βγες εξω τωρα και δοκιμασε...................παιρνει μπροστα? [/list:u:3m2ytj5z][list:3m2ytj5z]Μην αραδιαζω τωρα μοτερ εδω και τρεχετε πανικοβλητοι [/list:u:3m2ytj5z][list:3m2ytj5z]Το αμαξι μπορει να τριζει σε καποιο σημειο και να μη μπορουν να βρουν τι εχει τα ελεεινα αντιπροσωπεια αλλα δε βαρανε μοτερ-ηλεκτρικα και σαζμαν [/list:u:3m2ytj5z][list:3m2ytj5z]ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [/list:u:3m2ytj5z]
Ρε Vanos δεν θα δείτε ούτε με τηλεσκόπιο!!
Τριζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!...Το Golf τρίζει!!!
Που'σαι ρε Αποστόλη να δεις τι λεει ο Μάκης!!! -
Ο χρήστης genon έγραψε:
Μιας και ετεθηκε σε πιο πανω μηνυμα.Μηπως ξερει κανενας πως βγαινει το ταμπλο απο golf IV? Ακουγετε ενα παρα πολυ ενοχλητικο τριξιμο απο την πλευρα του συνοδηγου,το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα εδω και κατι χρονια.Στην αντιπροσωπεια που πηγα το παιζαν κινεζοι.Συγκεκριμενα ενα σαινι που το οδηγησε μου ειπε οτι δεν ακουει τιποτα!!! ,οποτε και δεν ξαναπατησα.Την πάτησες και εσύ, πήρες Γερμανικό και νόμιζες ότι δεν θα τρίξει. Περαστικά σου, εγώ μπορω να σου πω ότι έχω εξοικιωθεί πια.
-
Τα Γκόλφ τρίζουν, αλλά όχι όπως... οι Κορόλλες :-)))
Τίποτε δεν είναι δεδομένο πια
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Τα Γκόλφ τρίζουν, αλλά όχι όπως... οι Κορόλλες :-)))Τίποτε δεν είναι δεδομένο πια
Ah den ksero apo Corolla. Esei exeis?
-
Θα πει κανείς κάτι για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό να απαλλαγεί από το γρικι γρικι;
Αχ βρε Κουκ εμπρηστή τι μας κάνεις!!!:lol:
Καλά εσύ δεν υποτίθεται ότι έχεις καθήκοντα πυροσβέστη; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Θα πει κανείς κάτι για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό να απαλλαγεί από το γρικι γρικι;Αχ βρε Κουκ εμπρηστή τι μας κάνεις!!!:lol:
Καλά εσύ δεν υποτίθεται ότι έχεις καθήκοντα πυροσβέστη;'Τραβάτε με,κι'άς κλαίω' Μανώλη μου!!!
-
Μπας και το κάνει επίτηδες;
Βάζει τις φωτιές μόνος του όταν εξαφανίζονται οι γνωστοί άγνωστοι εμπρηστές για να μην βγει στην ανεργία; Τι θα έχει να σβήνει δηλαδή μετά.
Δεν ξέρω αν μετριέται η παραγωγικότητα με το κομμάτι!!! -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Τα Γκόλφ τρίζουν, αλλά όχι όπως... οι Κορόλλες :-)))Τίποτε δεν είναι δεδομένο πια
ρε παιδια πιο αμαξι στο Ελλαντα ΔΕΝ τριζει εστω και λιγο? τωρα που το σκεφτομαι....το mkiii μου .....δεν τριζει
ψυχραιμια......λοιπον -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θα πει κανείς κάτι για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό να απαλλαγεί από το γρικι γρικι;
Καλά εσύ δεν υποτίθεται ότι έχεις καθήκοντα πυροσβέστη;'Τραβάτε με,κι'άς κλαίω' Μανώλη μου!!!
Ε με τον Μάκη είναι αλλοιώς!! Ξέρει απο πλάκα ο Durch Technik!!
ΥΓ Δύσκολο το μοντερετιλίκι!! Ούτε μια πλάκα δεν μπορείς να κάνεις πιά!! Ούτε να την 'πέσεις' στους γνωστούς/άγνωστους!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε με τον Μάκη είναι αλλοιώς!! Ξέρει απο πλάκα ο Durch Technik!!
ΥΓ Δύσκολο το μοντερετιλίκι!! Ούτε μια πλάκα δεν μπορείς να κάνεις πιά!! Ούτε να την 'πέσεις' στους γνωστούς/άγνωστους!!
[list:1xu9sjyj]Nικο μη τους παρεξηγεις, ειναι που κατι θα επαθαν τα μοτερια τους [/list:u:1xu9sjyj]
-
κορόλλες πήραμε εταιρικές και σχεδόν αμέσως άρχισαν οι ψιλοτριγμοί
-
Παιδια μη αγχωνεστε,απλως μετα απο διαφορα τριξιματα, να μη δουλευει καλα ο κλιματισμος και διαφορα αλλα, τελικα το αγαπας το GOLF σου,γιατι πολυ απλα λυπασαι τα λεφτακια που εδωσες για να το αποκτησης και τελικα σου φευγει η καψα για να το πεταξεις.
-
Φιλος και συναδελφος μου εχει το Golf 1,6 πλουσια εκδοση.
Μπηκα τις προαλλες να με παει καπου κι επαθα πλακα!
Ολοι λενε Golf δεν σπαει δεν τριζει...ε λοιπον ετριζε σαν τα κοκκαλα του μακαριτη!Συγκεκριμενα στην πισω δεξια μερια (3πορτο) μιλαμε για εντονους τριγμους!!!
Οταν το ρωτησα πως το αντεχει μου απαντησε αφοπλιστικα 'Μου το κανει απο την στιγμη που το αγορασα!Θα το δωσω σε κανα αλλο θυμα που λατρευει τα VAG και ξανα ουτε απο εξω απο την αντιπροσωπεια δεν θα περασω!!!!'
Και να σκεφτεις οτι το δικο μου χαμηλωμενο Σαξο 4 χρονια δεν τριζει ακομα!!!
Τριξιμο σε GOLF IV