-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Του συγκεκριμένου δεν έπρεπε να σβηστεί η πινακίδα. Είναι κρατικό όχημα. Κάτι τέτοιοι πρέπει να δίνονται στεγνάΟ.Κ., αλλά τι πιστεύεις πως θα γίνει μετά ;
-
Όταν κράζεις τον οδηγό κάποιου δημόσιου οχήματος για παρανομία που έκανε και το θέμα πάρει δημοσιότητα, πίστεψέ με θα πονέσει κάποια στιγμή...
-
Όταν κράζεις τον οδηγό κάποιου δημόσιου οχήματος για παρανομία που έκανε και το θέμα πάρει δημοσιότητα, πίστεψέ με θα πονέσει κάποια στιγμή...
μεχρι να ερθουν οι εκλογες...
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
Μπα μη το λες. Καλοθελητές υπάρχουν σε όλους τους χώρους και όλες τις εποχές
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπα μη το λες. Καλοθελητές υπάρχουν σε όλους τους χώρους και όλες τις εποχές
+100
-
Ζώο επικίνδυνο ο οδηγός του berlingo στη βιομηχανική του Ηρακλείου.
Ο δρόμος είναι επαρχιακός, χωρίς στηθαίο, αλλά τυπικά χωρίς κάθετες παρόδους. Στην πράξη τα ζώα έχουν ξηλώσει τις μπάρες, για να μπορούν να πηγαινοέρχονται στα χωράφια τους.
Στο τμήμα μεταξύ βιομηχανικής-Σκαλανίου το εν λόγω ζώο βρίσκεται σε ένα από αυτά τα 'ανοίγματα' στην πλευρά του ρεύματος που κινείται προς Σκαλάνι. Ενώ πλησιάζω κινούμενος προς βιομηχανική αποφασίζει να διασχίσει κάθετα το δρόμο, για να βρεθεί στο ρεύμα προς βιομηχανική. Επειδή τον είχα δει και επειδή δεν έτρεχα ιδιαίτερα, έπεσα στα φρένα και χωρίς πολλά-πολλά τη γλιτώσαμε.
Επειδή το Berlingo ήταν εταιρείας, είχε την επωνυμία και τηλέφωνο επικοινωνίας. Έχω ήδη επικοινωνήσει με την εταιρεία, η δε κυρία στο τηλέφωνο ήταν εξαιρετικά ευγενική και αντέδρασε με ψυχραιμία. Το απόγευμα θα στείλω τον αριθμό του στην τροχαία. Σίγουρα δεν πρόκειται η τροχαία να κάνει κάτι άμεσα. Στο κάτω-κάτω γιατί να με πιστέψουν; Αν, όμως, μαζευτούν καταγγελίες ή το ζώο προκαλέσει ατύχημα, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Μην τη χαρίζετε στους φονιάδες! -
agpr σωστά ενήργησες. Σε εταιρεία που ήμουν (και μεταξύ άλλων είχα τότε την ευθύνη και για τα εταιρικά αυτοκίνητα) είχαμε δεχτεί τηλεφώνημα από μια γυναίκα που είχε διαπληκτιστεί έντονα πιο πριν με έναν από τους οδηγούς της εταιρείας. Η ίδια βρήκε τα στοιχεία μέσω της πινακίδας.
Για τον ίδιο οδηγό λίγο καιρό πριν, τον είχε δει ένας από τους πωλητές να κάνει σφήνες στην Κηφισίας (πάλι πρωί και πάλι με εταιρικό αυτοκίνητο). Δηλαδή υπήρχε και άλλη μαρτυρία ότι στον δρόμο δεν συμπεριφερόταν σωστά.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις όταν φτάνουν στα αυτιά ατόμων στη διοίκηση τέτοιες συμπεριφορές που εκθέτουν την εταιρεία, δεν τις προσπερνάς έτσι εύκολα. Ζητάς εξηγήσεις από τον εκάστοτε οδηγό και κοιτάς να μην ξαναεπαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.
-
Τρισμέγιστο ΖΩΟ ο οδηγός λευκού pullman Mercedes ΙΖΜ-158*, που αντι να περιμένει στη σειρά στη Βασιλέως Κωσταντίνου που στρίβουμε αριστερά για Βουλιαγμένης, προσπέρασε και τις 2 σειρές και έκατσε στη μέση της διασταύρωσης για να μην περιμένει!
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Τρισμέγιστο ΖΩΟ ο οδηγός λευκού pullman Mercedes ΙΖΜ-158*, που αντι να περιμένει στη σειρά στη Βασιλέως Κωσταντίνου που στρίβουμε αριστερά για Βουλιαγμένης, προσπέρασε και τις 2 σειρές και έκατσε στη μέση της διασταύρωσης για να μην περιμένει!ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ
Οσο ποιο μεγαλο το μερτσεντε....τοσο ποιο μ...κας ο οδιγος
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Τρισμέγιστο ΖΩΟ ο οδηγός λευκού pullman Mercedes ΙΖΜ-158*, που αντι να περιμένει στη σειρά στη Βασιλέως Κωσταντίνου που στρίβουμε αριστερά για Βουλιαγμένης, προσπέρασε και τις 2 σειρές και έκατσε στη μέση της διασταύρωσης για να μην περιμένει!ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ
Ξέρεις πόσοι έξυπνοι το κάνυον αυτό
Και καμιά φορά εμποδίζουν και όσους συνεχίζουν ευθεία προς την Καλλιρρόης. -
Ο χρήστης agpr έγραψε:
Επειδή το Berlingo ήταν εταιρείας, είχε την επωνυμία και τηλέφωνο επικοινωνίας. Έχω ήδη επικοινωνήσει με την εταιρεία, η δε κυρία στο τηλέφωνο ήταν εξαιρετικά ευγενική και αντέδρασε με ψυχραιμία. Το απόγευμα θα στείλω τον αριθμό του στην τροχαία. Σίγουρα δεν πρόκειται η τροχαία να κάνει κάτι άμεσα. Στο κάτω-κάτω γιατί να με πιστέψουν; Αν, όμως, μαζευτούν καταγγελίες ή το ζώο προκαλέσει ατύχημα, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Μην τη χαρίζετε στους φονιάδες!Σωστός ο φίλος.
-
Προχθές, πάω να παρκάρω το αμάξι της δουλειάς στο πάρκινγκ μου και βλέπω οτι μπροστά είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κλειδωμένο:
http://img338.imageshack.us/img338/1598/dsc05889qx3.jpgΠεριμένω κάνα 10λεπτο και βλέπω 3 δημ. αστυνόμους να πηγαίνουν προς το αυτοκίνητο χαχαχα και χουχουχου... Αστειευόμενος και με πολύ cool διάθεση τους λέω:
Εγώ: Παιδιά λίγο έλειψε να σας πάρουν τις πινακίδες... Κλείνεται 3 γκαράζ! (Στη φωτό τα αριθμήζω)
ΔΑ: Κάνε καταγγελία!Δεν μιλάω, φεύγουν και παρκάρω το αυτοκίνητο μου..
-
Γιατί δε στέλνεις ένα email στο δήμο; Μπορείς να επισυνάψεις και την παραπάνω φωτογραφία ως αποδεικτικό στοιχείο. Αν κάποιος ενδιαφερθεί να τους κάνει παρατήρηση, η πινακίδα με την ημερομηνία/ώρα είναι αρκετή για να τους εντοπίσει.
Μια φορά στο κυλικείο δημοτικού κινηματογράφου δε μου έκοψε απόδειξη ο υπάλληλος και την ίδια μέρα έστειλα email στο δήμο. Μου απάντησαν άμεσα ότι θα το κοιτάξουν. Μπορεί να μην ασχολήθηκαν παραπέρα με το ζήτημα αλλά τουλάχιστον προσπάθησα
-
Αφου εχεις και την φωτο, κανε καταγγελια. Βασικα με ενα email σε δημοσιογραφο του STAR καθαρισες. Γραψε περιοχη ημερομηνια ωρα κλπ, και στειλε την φωτο.
Αλλα εισαι χαζος, επρεπε να το βαλεις απο πισω, να τους κλεισεις και εσυ, και να καθεσαι απο αποσταση και να σπας πλακα.
-
Εεεε.. είπα να μην ασχοληθώ... Δυστυχώς δεν μπορούσα να τους κλείσω απο πίσω (πράγμα το οποίο σκέφτηκα να κάνω) γιατί ακριβώς απέναντι είχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και θα έκλεινα το δρόμο..
Έχει ξανατύχει αλλά εκείνη τη φορά ο Δημ. αστυνόμος ήταν γνωστός μου και του την έλεγα κανονικά μεταξύ σοβαρού και αστείου.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
...Εγώ: Παιδιά λίγο έλειψε να σας πάρουν τις πινακίδες... Κλείνεται 3 γκαράζ! (Στη φωτό τα αριθμήζω)
ΔΑ: Κάνε καταγγελία!Δεν μιλάω, φεύγουν και παρκάρω το αυτοκίνητο μου..
Αφού σου δίνει τη λύση ο άνθρωπος γιατί δε του κάνεις τη χάρη να προχωρήσεις στη καταγγελία;
Αν αυτός ο λεχρίτης με ελάχιστη εξουσία στα χέρια του συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον τρόπο δε θέλω να σκεφτώ τη συμπεριφορά του με περισσότερη. Ίσως η καταγγελία βοηθήσει να συνετιστεί και να μην εξελιχθεί σε έναν ακόμη 'βλαχόμπατσο'.Τρισμέγιστο ΖΩΟ ο οδηγός λευκού pullman Mercedes ΙΖΜ-158*, που αντι να περιμένει στη σειρά στη Βασιλέως Κωσταντίνου που στρίβουμε αριστερά για Βουλιαγμένης, προσπέρασε και τις 2 σειρές και έκατσε στη μέση της διασταύρωσης για να μην περιμένει!
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ
Συνήθως αυτά τα οχήματα γράφουν τηλέφωνο ή τον τίτλο της εταιρείας. Μια κλήση σε αυτούς μπορεί να δώσει λύση.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εεεε.. είπα να μην ασχοληθώ... Δυστυχώς δεν μπορούσα να τους κλείσω απο πίσω (πράγμα το οποίο σκέφτηκα να κάνω) γιατί ακριβώς απέναντι είχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και θα έκλεινα το δρόμο..Έχει ξανατύχει αλλά εκείνη τη φορά ο Δημ. αστυνόμος ήταν γνωστός μου και του την έλεγα κανονικά μεταξύ σοβαρού και αστείου.
Ένα email δε θα σου φάει πάνω από 5-10 λεπτά. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.
Υ.Γ.: Τα parking είναι νόμιμα; Γιατί από την φωτογραφία φαίνοντα 'πρόχειρες' κατασκευές. Αν δεν είναι, άσ'το γιατί θα βρεις τον μπελά σου.
-
Έχετε απόλυτο δίκιο. Αλλά σε μια πόλη όπως η Κοζάνη, πάνω κάτω γνωριζόμαστε έστω και φατσικά και το αστυνομικό τμήμα είναι στο δίπλα τετράγωνο. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία του τύπου: 'Να, αυτός ο μ@λάκας που έχει το τάδε μαγαζί και το γαλάζιο Corolla μου έκανε καταγγελία κλπ...' Πιστεύω να καταλαβαίνεται..
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υ.Γ.: Τα parking είναι νόμιμα; Γιατί από την φωτογραφία φαίνοντα 'πρόχειρες' κατασκευές. Αν δεν είναι, άσ'το γιατί θα βρεις τον μπελά σου.
Ο χώρος είναι δικός μας. Το γκαράζ Νο2 είναι πολύ καλή κατασκευή με αυτόματη πόρτα, τσιμέντο κάτω κλπ. Το δικό μου Νο1, είναι κατασκευή με λαμαρίνες αλλά χωρίς πόρτα, το Νο3 είναι παλιοκατασκυή με ξύλα αλλά πρόσφατα 'συντηρημένο'. Γιατί να έχουμε πρόβλημα με τα γκαράζ?
Απαγορεύονται σε ιδιωτικό χώρο?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ο χώρος είναι δικός μας. Το γκαράζ Νο2 είναι πολύ καλή κατασκευή με αυτόματη πόρτα, τσιμέντο κάτω κλπ. Το δικό μου Νο1, είναι κατασκευή με λαμαρίνες αλλά χωρίς πόρτα, το Νο3 είναι παλιοκατασκυή με ξύλα αλλά πρόσφατα 'συντηρημένο'. Γιατί να έχουμε πρόβλημα με τα γκαράζ?
Απαγορεύονται σε ιδιωτικό χώρο?
Το ότι ο χωρος είναι δικός σου δε σημαίνει ότι μπορείς να χτίσεις ό,τι θες μέσα. Ειδικά για μόνιμες κατασκευές (με τσιμέντο κλπ) χρειάζεται άδεια από την πολεοδομία. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το θέμα, ίσως κάποιος άλλος να σε διαφωτίσει.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]