-
αλήθεια
-
Nαι ξέρω κι εγώ εκεί 'διάβαζα' και διάβαζα. Όλα γίνονται αμα θές Ελπίζω η ποιότητα να είναι σε υψηλά επίπεδα...
-
κ εγώ πήγα σήμερα!
κ είχε καλά standards!ειδικά ένα ξανθό ψηλό, την επονομαζόμενη 'Ντίνα'!
-
PeterPan
Φρεσκοβαμμενο μαλλι ειχε?
(μην ρωτας γιατι ρωταω αν ναι θα σου στειλω πμ )
-
Ολο το Σαββατοκύριακο λόγω της Agrotica το κέντρο είχε παραδοθεί κυριολεκτικά σε βουκολικές μορφές ανθρώπων της υπαίθρου, οι οποίοι με το στυλ 'κατέβηκα από το χωριό για το ΣΚ Θεσσαλονίκη, έβαλα τα καλά μου και πολύ κολώνια, πήρα την γυναίκα (ή την γκόμενα) και βγαίνουμε να βγάλουμε γούστα...'
Χιλιάδες αυτοκίνητα με πινακίδες Λάρισας, Τρίκαλα, Καρδίτσας κτλ παρκαρσιμένα σε πεζοδρόμια, γωνίες και αφημένα όπου νάναι...Ειδικά έξω από την έκθεση Ο πανικός...
Γιαυτό άντε τον μπούλο η έκθεση από το κέντρο και πάντε την ανατολικά ή δυτικά όπου θέλετε , αρκεί να φύγει από το κέντρο.... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Ολο το Σαββατοκύριακο λόγω της Agrotica το κέντρο είχε παραδοθεί κυριολεκτικά σε βουκολικές μορφές ανθρώπων της υπαίθρου, οι οποίοι με το στυλ 'κατέβηκα από το χωριό για το ΣΚ Θεσσαλονίκη, έβαλα τα καλά μου και πολύ κολώνια, πήρα την γυναίκα (ή την γκόμενα) και βγαίνουμε να βγάλουμε γούστα...'
Χιλιάδες αυτοκίνητα με πινακίδες Λάρισας, Τρίκαλα, Καρδίτσας κτλ παρκαρσιμένα σε πεζοδρόμια, γωνίες και αφημένα όπου νάναι...Ειδικά έξω από την έκθεση Ο πανικός...
Γιαυτό άντε τον μπούλο η έκθεση από το κέντρο και πάντε την ανατολικά ή δυτικά όπου θέλετε , αρκεί να φύγει από το κέντρο....Ηταν αδιανόητη η κατάσταση χθες μέχρι το βράδυ
... Πρώτη φορά έπιασα τον 'αστό' εαυτό μου να εναντιώνεται με την 'επαρχία' ...
Κάποτε ... έκθεση, γήπεδα κλπ πρέπει να φύγουν απο το πολεοδομικό συγκρότημα ... -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
PeterPanΦρεσκοβαμμενο μαλλι ειχε?
ρε πειτε και σε μας,καθε μερα(μα καθε)ειμαι εκει
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
PeterPan
Η περιγραφη του Πετρου(ρωτησα για το μαλλι για συγκεκριμενο λογο) μοιαζει πολυ με συγγενικο μου προσωπο 1ου βαθμου
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Τα διαφημιστικά από στριπτιζάδικα στους υαλοκαθαριστήρες δεν τα είδατε?
Μιλάμε για ΤΟΝΟΥΣ χαρτομάνι.Που θα πάει ο 'επισκέπτης' μετά? Στο στριπτιζάδικο...
-
Δε πιστεύω πως η εικόνα του κέντρου είχε να κάνει αποκλειστικά με το γεγονός πως ήρθαν 'επαρχιώτες'. Για του λόγου του αληθές μια φωτογραφία από την Διογένους χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ -ΑΡΗ.
Προσέξτε ότι έχουν παρκάρει στην διπλή διαχωριστική, στην ΜΕΣΗ του δρόμου δηλαδή. Δεν υπάρχει νησίδα εκεί.
-
Εδώ είχανε παρκάρει στην Περιφερειακή τι μου λές τώρα
-
Απεργία ΜΜΕ
Παίδες, την Τετάρτη άραγε απεργεί κ ο ΟΑΣΘ; -
MMM μάλλον, ε;
Γ@@@ τις απεργίες μου, Τετάρτη 13/2 έπρεπε να την κάνουν;
-
Ooops, ναι....ΜΜΜ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
MMM μάλλον, ε;Γ@@@ τις απεργίες μου, Τετάρτη 13/2 έπρεπε να την κάνουν;
Πρέπει να μετακινηθείς οπωσδήποτε;
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
PeterPan
Η περιγραφη του Πετρου(ρωτησα για το μαλλι για συγκεκριμενο λογο) μοιαζει πολυ με συγγενικο μου προσωπο 1ου βαθμου
ωχχχχχχχχχ
ναι, είναι ξανθιά με μακρυά μαλλιά... δεν ξέρω αν ήταν φρεσκοβαμμένα, όμως ήταν μακρυά...
και ναι, είναι από την Αλεξανδρούπολη...
μάλλον είναι η συγγενής σου
όμορφο μοντέλο
(δεν λέω τίποτα άλλο )
Φαρμακοποιέ, μην με καρφώσεις...
-
φωτο νουμερο κτλ κτλ....
-
PeterPan
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιαυτό άντε τον μπούλο η έκθεση από το κέντρο και πάντε την ανατολικά ή δυτικά όπου θέλετε , αρκεί να φύγει από το κέντρο....Ηταν αδιανόητη η κατάσταση χθες μέχρι το βράδυ
... Πρώτη φορά έπιασα τον 'αστό' εαυτό μου να εναντιώνεται με την 'επαρχία' ...
Κάποτε ... έκθεση, γήπεδα κλπ πρέπει να φύγουν απο το πολεοδομικό συγκρότημα ...Δεν πειράζει,μακάρι να είχε η πόλη πιο συχνά τέτοιες επιτυχημένες κλαδικές εκθέσεις.Ολοι αυτοί άφησαν πολλά εκατομύρια ευρώ στην πόλη.(εστιατόρια,ξενοδοχεία,εμπορικά μαγαζιά,νυκτερινά κέντρα.....ακόμη και στριπτιζάδικα.....).....
ε και?
αφου ενοχλούνε εμάς,ειναι άχρηστοι κ πρεπει να αφανιστούν.ποιος τους χέζει τους υπόλοιπους που περιμένουν τετοιες περιπτώσεις μπας και στρώσουν το ισοζύγιο τους???
(ελπιζω να κατάλαβες οτι συμφων'ω με σένα sv)
Posts προς Θεσσαλονικείς