-
Τα 'πράγματα' που περίσσεψαν...τα δίνει?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα 'πράγματα' που περίσσεψαν...τα δίνει?!
Δέν ξέρω!
-
-
-
Συλλογή ο τύπος!!!
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Συλλογή ο τύπος!!! -
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Συλλογή ο τύπος!!!Έχω πιο πολλά..
-
Καλησπέρα.
Σήμερα το απόγευμα έκανα πάλι test drive την 320d με τα 177ΗΡ (εν αναμονή 2 μηνών για την παραλαβή της δικιάς μου) και δυστυχώς ή ευτυχώς έβρεχε συνεχώς, οπότε δεν το ευχαριστήθηκα πολύ. Εντυπωσιάστηκα από τα παρακάτω:
- Αυτόματοι αισθητήρες φώτων & υαλοκαθαριστήρων
- Σύστημα κινητήρα Start-Stop στα φανάρια,πραγματικά απίστευτο το πόσο τέλεια δουλεύει!
- Επιταχύνσεις με 5η & 6η στο κιβώτιο και 1500σαλ.....ροπή ατελείωτη!!!!
- Φθάνει σε υψηλές ταχύτητες (180+) σε χρόνο dt!
- Μέτρηση στιγμιαίας κατανάλωσης σε αυτ/δρομο (χωρίς Cruise Control):
α) 120χλμ/ώρα: 5λ/100χλμ
β) 140χλμ/ώρα: 5,5λ/100χλμ
α) 160χλμ/ώρα: 6λ/100χλμ
α) 180χλμ/ώρα: 6,4λ/100χλμ - Ένδειξη προτεινόμενης ταχύτητας κιβωτίου (με αριθμό) ανάλογα με τη ρύθμιση που έχεις κάνει στον υπολογιστή του!!
To αμάξι πραγματικά 'φυσάει'......πιστεύω πως η επιλογή μου ήταν άριστη!!
ΥΓ: Άντε μετά να ξανά-ανέβω στο Almera μου για να γυρίσω σπίτι...
-
Mε το καλό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mε το καλό!Ευχαριστώ.....δύσκολα περνάνε 2 μήνες....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Mε το καλό!
Ευχαριστώ.....δύσκολα περνάνε 2 μήνες....
Υπομονή!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα.Σήμερα το απόγευμα έκανα πάλι test drive την 320d με τα 177ΗΡ (εν αναμονή 2 μηνών για την παραλαβή της δικιάς μου) και δυστυχώς ή ευτυχώς έβρεχε συνεχώς, οπότε δεν το ευχαριστήθηκα πολύ. Εντυπωσιάστηκα από τα παρακάτω:
- Αυτόματοι αισθητήρες φώτων & υαλοκαθαριστήρων
- Σύστημα κινητήρα Start-Stop στα φανάρια,πραγματικά απίστευτο το πόσο τέλεια δουλεύει!
- Επιταχύνσεις με 5η & 6η στο κιβώτιο και 1500σαλ.....ροπή ατελείωτη!!!!
- Φθάνει σε υψηλές ταχύτητες (180+) σε χρόνο dt!
- Μέτρηση στιγμιαίας κατανάλωσης σε αυτ/δρομο (χωρίς Cruise Control):
α) 120χλμ/ώρα: 5λ/100χλμ
β) 140χλμ/ώρα: 5,5λ/100χλμ
α) 160χλμ/ώρα: 6λ/100χλμ
α) 180χλμ/ώρα: 6,4λ/100χλμ - Ένδειξη προτεινόμενης ταχύτητας κιβωτίου (με αριθμό) ανάλογα με τη ρύθμιση που έχεις κάνει στον υπολογιστή του!!
To αμάξι πραγματικά 'φυσάει'......πιστεύω πως η επιλογή μου ήταν άριστη!!
ΥΓ: Άντε μετά να ξανά-ανέβω στο Almera μου για να γυρίσω σπίτι...
Θα δεις ότι με το καιρό το συνηθίζεις και καλύτερα. Για παράδειγμα όταν φτάνεις σε στάση 0κμ/ω αλλά τα δύο αυτοκίνητα μπροστά ξεκινάνε, κρατάς συμπλέκτη για να μη σβήσει αυτόματα...και άλλα τέτοια κολπάκια. Πάντως, for what it's worth...έχει σημαντική μείωση στη κατανάλωση.
-
(Το είχα ξαναρωτήσει)
Σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος, όπου μπορεί και να έρχεσαι σε πλήρη στάση (με 'α' ) έως και κάθε 1-2 μέτρα, ή όπου για μια διαδρομή 10χιλιομέτρων θα πρέπει να σταματήσεις πλήρως πάνω από 40-50 φορές, τα αλλεπάλληλα μιζαρίσματα δε θα πηδήξουν τη μπαταρία;
Απενεργοποιείται αυτόματα το σύστημα αν η φόρτιση της μπαταρίας πέσει κάτω από κάποιο επίπεδο (φαντάζομαι πως ναι); Manually;
Αν έχεις καθημερινά όμως τέτοιες συνθήκες, δεν μειώνεται πολύ η ζωή της μπαταρίας; -
Σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος απλά κρατάς πατημένο συμπλέκτη και η μηχανή δε σβήνει. Αν βαριέσαι να πατάς και συμπλέκτη, απλά το απενεργοποιείς για την περίσταση και δε λειτουργεί το σύστημα start-stop.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
(Το είχα ξαναρωτήσει)Σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος, όπου μπορεί και να έρχεσαι σε πλήρη στάση (με 'α' ) έως και κάθε 1-2 μέτρα, ή όπου για μια διαδρομή 10χιλιομέτρων θα πρέπει να σταματήσεις πλήρως πάνω από 40-50 φορές, τα αλλεπάλληλα μιζαρίσματα δε θα πηδήξουν τη μπαταρία;
Απενεργοποιείται αυτόματα το σύστημα αν η φόρτιση της μπαταρίας πέσει κάτω από κάποιο επίπεδο (φαντάζομαι πως ναι); Manually;
Αν έχεις καθημερινά όμως τέτοιες συνθήκες, δεν μειώνεται πολύ η ζωή της μπαταρίας;Καλημέρα.
Εύλογα ερωτήματα & συμπληρώνω την τυχόν φθορά της μίζας & τη μείωση του χρόνου ζωής της ....ίσως??
Επί τη ευκαιρία, να ρωτήσω εάν υπάρχει επαρκής τεχνογνωσία στις αντιπροσωπείες της BMW για τους πετρελαιοκινητήρες αυτούς.....μιάς και δεν κυκλοφορούν - τουλάχιστον ευρέως - στην Ελλάς??
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος απλά κρατάς πατημένο συμπλέκτη και η μηχανή δε σβήνει. Αν βαριέσαι να πατάς και συμπλέκτη, απλά το απενεργοποιείς για την περίσταση και δε λειτουργεί το σύστημα start-stop.Πως το απενεργοποιείς; Δηλαδή είναι εύκολο (κουμπί) ή πρέπει να μπεις σε 3-4 μενού.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος απλά κρατάς πατημένο συμπλέκτη και η μηχανή δε σβήνει. Αν βαριέσαι να πατάς και συμπλέκτη, απλά το απενεργοποιείς για την περίσταση και δε λειτουργεί το σύστημα start-stop.
Πως το απενεργοποιείς; Δηλαδή είναι εύκολο (κουμπί) ή πρέπει να μπεις σε 3-4 μενού.
Έχει κουμπί.
-
Αναγκαστικά θα πρέπει να έχει άλλα 2 άτομα μέσα, το ένα θα διαβάζει τις οδηγίες στον άλλο που θα χειρίζεται το idrive. Πφφφ πισωγυρίσματα...ακόμα και τα επιβατικά αεροπλάνα πλέον έχουνε μονο κυβερνήτη και συγκηβερνήτη
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Συλλογή ο τύπος!!!
Έχω πιο πολλά..
Για το π@υτσο συλλογή.Δεν έχει compact!
Πατέλο εσύ έχεις?
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Συλλογή ο τύπος!!!
Έχω πιο πολλά..
Για το π@υτσο συλλογή.Δεν έχει compact!
Πατέλο εσύ έχεις?