-
Πετάξτε αυγά και ντομάτες στους ταραξίες! Μόνο έτσι θα σωθούμε!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
αυτο γινεται γιατι ερχονται απο παντου και παρκαρουν στου παπαγου λογο μετρο. Αν εισαι κατοικος και δεν εχεις γκαραζ την εχεις βαψει....Ειλικρινα
Βεβαια δεν ειναι λυση να απαγορευεις κιολας αλλα...ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις!Και στη Δάφνη έχει μετρό και γίνεται το έλα να δεις κάθε μέρα. Και εκεί ταλαιπωρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι κι έχουν διαδραματιστεί σκηνές άπειρου κάλλους.
Εβαζαν έξω από τα σπίτια τους ταμπέλες 'απαγορεύεται το πάρκινγκ αυτοκίνητο ΟΙΚΙΑΣ!!!!'
και ξύλο έχουν παίξει και αυτοκίνητα έχουν γρατζουνίσει, χαράξει κλπ. Ο δήμος όμως δεν απαγόρεψε την στάθμευση στα μη δαφνιώτικα αυτοκίνητα.
Και στη Δάφνη έχουν μπει σαμαράκια επίσης, έξω όμως από σχολεία.
Υ.Γ: όχι δεν μένω Δάφνη
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
αυτο γινεται γιατι ερχονται απο παντου και παρκαρουν στου παπαγου λογο μετρο. Αν εισαι κατοικος και δεν εχεις γκαραζ την εχεις βαψει....Ειλικρινα
Βεβαια δεν ειναι λυση να απαγορευεις κιολας αλλα...ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις!Δηλαδη στο κεντρο αν δεν εχεις ιδιοτικο γκαραζ δεν την εχεις βαψει??? και κυριως ωρες μαγαζιων και γενικα αιχμης... εγω λεω ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ... οι αλλοι οταν θελετε να ερθετε να παρκαρετε αλλου... ωραια εξυπναδα...
-
Το θέμα με τον θόρυβο των αυτοκινήτων είναι καθαρά θέμα αισθητικής.
Καταρχήν έχουμε ένα γείτονα με Cadillac Cabrio του 65 με 70 και όταν ανεβαίνει ακούς V8. (10 pts)
Έχουμε ένα με Uno Turbo που σφυρίζει ωραία (7 pts)
Περνάει όμως και ένα διαολεμένο παπί που έχει τελικειάσει προφανώς και μόνο σκούζει και χτυπάει όλους τους συναγερμούς (-6pts) Πάρε μια ΖΖR ρε φίλε και άρχισε τα φιδάκια να έχουμε καλό ήχο.
Το θέμα είναι καθαρά ποιότητας ήχου.
Θέλω γείτονες με V8 ή με V12 (Προτιμώ Ferrari, Porsche) και μεγάλα αμερικάνικα καίκια να γουργουρίζουν (Harley Davidson Included).
Θέλω turbo με σκάστρες εξωτερικές
Και επίσης θέλω το Group A του Acropolis να περνάει έξω από το σπίτι μου.Α ξέχασα θέλω να περνάνε και BMW τρίλιτρες με 6 in a line. Z4 βάλτε 9 pts
-
ωπα παιδια μη με φατε! και εγω διαφωνω με την απαγορευση! απλα επισημαινω το προβλημα. Εγω μενω χολαργο και οποτε εχει τυχει να θελω να παρκαρω για δουλεια κοντα στου παπαγου βριζω!
πλεον πολυ πολυ σπανια παιρνω αυτοκινητο εντος περιοχης που μενω. Ποδαρακια...
Αλλα εχει χαρη να ανηκεις στην ελιτ
Ποιοι ειστε εσεις που ερχεστε να παρκαρετε στο προαστιο ΜΟΥ??? -
Εδώ στο Ηράκλειο έχουν βρει πιο οικονομικούς τρόπους από τους ανόητους τους δημάρχους σας που πληρώνουν για να τοποθετηθούν σαμαράκια. Αφήνουν τους δρόμους τελείως ασυντήρητους. Έτσι ιδίως με την βοήθεια των υπέρβαρων φορτηγών οι δρόμοι είναι γεμάτοι με φυσικά σαμαράκια στα σημεία που φρενάρουμε ακόμα και πάνω στη εθνική στα σημεία των εξόδων, αλλά και ευμεγέθη χαντάκια από τα έργα που ποτέ δεν κλείνονται. Ελάχιστες εξαιρέσεις απλός επιβεβαιώνουν τον κανόνα και απλά μας κάνουν να απορούμε. Κατά τα άλλα ετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς όντας Ολυμπιακή πόλη, τρομάρα μας.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το θέμα με τον θόρυβο των αυτοκινήτων είναι καθαρά θέμα αισθητικής.
Καταρχήν έχουμε ένα γείτονα με Cadillac Cabrio του 65 με 70 και όταν ανεβαίνει ακούς V8. (10 pts)
Έχουμε ένα με Uno Turbo που σφυρίζει ωραία (7 pts)
Περνάει όμως και ένα διαολεμένο παπί που έχει τελικειάσει προφανώς και μόνο σκούζει και χτυπάει όλους τους συναγερμούς (-6pts) Πάρε μια ΖΖR ρε φίλε και άρχισε τα φιδάκια να έχουμε καλό ήχο.
Το θέμα είναι καθαρά ποιότητας ήχου.
Θέλω γείτονες με V8 ή με V12 (Προτιμώ Ferrari, Porsche) και μεγάλα αμερικάνικα καίκια να γουργουρίζουν (Harley Davidson Included).
Θέλω turbo με σκάστρες εξωτερικές
Και επίσης θέλω το Group A του Acropolis να περνάει έξω από το σπίτι μου.Α ξέχασα θέλω να περνάνε και BMW τρίλιτρες με 6 in a line. Z4 βάλτε 9 pts
Θα αστειεύεσαι βέβαια Αλλιώς, έχω συγγενή έναν καλό Ψυχίατρο. Προτείνω να τον επισκευθείς
Όσο για τα παπιά. Δε νομίζω ότι μπορούν να τελικιάζουν (όπως λες) μέσα στα στενά. Απλά μαρσάρουν για μαγκιά! Γιατί τα μαλ...ενα 14-17χρονα που τα έχουν τα έχουν κάνει 'γραναζωμένα'. Κι ο λόγος πολύ απλός. Μια που τα 14-17χρονα δεν έχουν και πολύ μυαλό ακόμα: 'Το γρανάζωσε το φιλαράκι 'μ το παπί του κι ακούγεται πολύ ωραία. Θα το γραναζώσω κι εγώ'
-
Παρακληση προς Moderators:
Μεταφερετε τη συζήτηση με τα σαμαρακια στο αντίστοιχο τόπικ
-
Πώς μπορώ να βάλω μια φωτογραφία στο φόρουμ; Εχω φωτό από μηχανή που την έχουν καλύψει τα σκουπίδια Δείγμα της νοοτροπίας των ατόμων που τους αρέσει να εκνευρίζουν τους υπόλοιπους με το θόρυβό τους! Μόνο αυτό τους αξίζει
-
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
Πώς μπορώ να βάλω μια φωτογραφία στο φόρουμ; Εχω φωτό από μηχανή που την έχουν καλύψει τα σκουπίδια Δείγμα της νοοτροπίας των ατόμων που τους αρέσει να εκνευρίζουν τους υπόλοιπους με το θόρυβό τους! Μόνο αυτό τους αξίζειΚανεις τα εξης βηματα.
1.ΣΚΑΝΑΡΕΙΣ την φωτο...
2.Την ανεβαζεις σε σελιδα αλλη... πχ pathfinder
3.πατας το κουμπακι Img γραφεις το ΑΚΡΙΒΕΣ url ths photo εκει που την ανεβασες.
4.ξαναπατας το κουμπακι Img*
Τωρα το μηνυμα σου εχει και εικονα... -
Ok. Μόνο που δε δουλεύει ο τρόπος που περιγράφεις οπότε παραθέτω URL. Η φωτό είναι από ψηφιακή μηχανή οπότε δε χρειάζεται σκανάρισμα.
Αυτή είναι ακόμα καλύτερη λύση για όσους λατρεύουν να μας σπάζουν τ' αρ..ια δημιουργόντας όσο περισσότερο θόρυβο μπορούν όποια ώρα της μέρας και της νύχτας.Στα σκουπίδια όλοι τους
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/ach ... 018/171535
-
xaxa.... πολυ καλη η φωτο... ισψς να μη δουλευει επειδη ειναι μεγαλη... τι να πω... ετσι νομιζα οτι γινεται...
-
800x600 την έχω κάνει αλλά ακόμα και σε μικρότερο μέγεθος δεν έβγαινε από το yahoo photos. Ας μας πούνε οι moderators τι περιορισμός υπάρχει στις φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
800x600 την έχω κάνει αλλά ακόμα και σε μικρότερο μέγεθος δεν έβγαινε από το yahoo photos. Ας μας πούνε οι moderators τι περιορισμός υπάρχει στις φωτογραφίες.Το απλούστερο είναι να βάζεις το link!
-
Α, το Yahoo! έχει βάλει κάτι χαζούς περιορισμούς που θυμίζουν την αηδία που λέγεται Angelfire. Η μόνη λύση είναι να δίνεις το σύνδεσμο που θα είναι κάπως έτσι: http://photos.yahoo.com/my_username και να μας λες σε ποιον κατάλογο είναι η φωτογραφία και ποιο είναι το όνομα αρχείου με το οποίο την έχεις αποθηκεύσει. Χρησιμοποιώ κι εγώ το YahPOO ή YaHELL και τα'χω φάει στη μάπα.
-
Πρέπει να βάλεις τη διεύθυνση της εικόνας όπως φαίνεται στο properties μετά από δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και όχι το URL της σελίδας.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση η URL της εικόνας είναι: http://briefcase.pathfinder.gr/download ... edited.JPG
Θόρυβος από "φτιαγμένα" αμάξια, μηχανές, στερεο