Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Νομιζω οτι στα διοδια της Ελευσινας,δεν υπαρχει μπαρα για το telepass.
Τα διόδια της Ελευσίνας δεν ανήκουν στο τμήμα Πατρών Κορίνθου.
Νομίζω πως μέχρι (ερχόμενος από Αθήνα) τη διχάλα Πύργου-Πάτρας η ΕΟ πληροί τις προϋποθέσεις, οπότε μάλλον δεν 'νομιμοποιείσαι' να μην πληρώσεις τα διόδια Ελευσίνας.
Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι, τον πρώτο χρόνο οδήγησής μου που έκανα και συχνά το Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα, μου είχε συμβεί να περάσω διόδια 'έτσι'. Δεν τα είχα μάθει καλά ακόμα και είχα μπερδέψει το ποια πληρώνεις και ποια όχι.
Τα πέρασα αέρα -μου είχε κάνει και εντύπωση ένα παιδάκι που κουνούσε τα χέρια του στο πλάι -. Το συνειδητοποιώ και λέω ΟΚ νταξ θα με σταματήσουν θα πληρώσω πρόστιμο στο επόμενο μπλόκο. Βλέποντας λοιπόν το εν λόγω μπλόκο λίγο μετά, κόβω ταχύτητα και ετοιμάζομαι να σταματήσω στο πλάι.
Δεν με σταμάτησε κανείς, ούτε ήρθε κανά χαρτί μετά από 10 χρόνια, ούτε είχα κανά προβ με την εκκαθάριση κατά το κλείσιμο της ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου.΄
Αλλά είχα υποθέσει ότι απλώς ήταν επιεικής ο υπάλληλος των διοδίων.
Γμτ... μέχρι πριν μερικά χρόνια έκανα τη διαδρομη 2-3 φορές τη βδομάδα. Τώρα μας το είπαν.... (όχι για την εκοικονόμηση χρημάτων -σιγά- αλλά για το γαμώτο).
taurus την έχεις αυτή την απόφαση της ΕΕ, ή εντασσόταν στο 'έστω' ;