-
Ας την στήσει αύριο και γενικά αυτή την εβδομάδα (ενημερώστε και άλλα παιδιά φίλους σας που θα βρίσκονται στη σχολή) μήπως τον/την πετύχει στο πάρκινγκ. Αν εντοπίσετε το αυτοκίνητο και είναι όντως χτυπημένο και το ύψος του σημείου που φαίνεται χτυπημένο ταιριάζει με του φίλου σου και τα ευρύματα που εντόπισε, τότε περιμένετε να εμφανιστεί και πείτε πως τον είδατε από μακριά να το κάνει και να φεύγει, αλλά δεν προλάβατε να φτάσετε στο σημείο εγκαίρα και να τον σταματήσετε. Εκεί αν είσαστε 2-3 άτομα δεν μπορεί να σας βγάλει τρελούς. Δείξτε του και τα σπασμένα κομμάτια. Θα αναγκαστεί να το παραδεχτεί.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
υπήρχε τραυματισμός;(Εντάξει και Πάτρα είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα )
Είχε διακομιστεί προληπτικά ο οδηγός του ενός οχήματος στο νοσοκομείο, γενικά όμως όλοι καλά ήταν...
-
Η τροχαία μπαίνει για καταγραφή ατυχήματος σε πανεπιστημιακούς χώρους, δεν τίθεται θέμα ασύλου.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ζώο ο οδηγός του δημάρχου Χανίων Κυριάκου Βιρβιδάκη (ο οποίος βρισκόταν στο δεξί κάθισμα αλλά δεν αντέδρασε), που σήμερα το πρωί (αν θυμάμαι καλά, γύρω στις 8:30), για να αφήσει μια κυρία που καθόταν στο πίσω κάθισμα της υπηρεσιακής Mercedes, διπλοπαρκάρισαν - έστω και για λίγο - στην πολύπαθη στάση λεωφορείου μπροστά από το ζαχαροπλαστείο 'Το Σπιτικό' στην πλατεία Δικαστηρίων.Ξέρω ότι εκεί διπλοτριπλοπαρκάρουν ΟΛΟΙ. Αλλά, όταν το ίδιο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου διπλοπαρκάρει - ανεξαρτήτως διάρκειας στάσης ή στάθμευσης - σε τέτοιο σημείο και ο δήμαρχος δεν αντιδρά σε μια τέτοια κίνηση, αυτομάτως υπονομεύεται σημειολογικά κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αστυνομίας για πάταξη της γαϊδουριάς.
Όταν λοιπόν από την ίδια τη δημοτική αρχή εκφράζεται μια τέτοια αδιαφορία προς τις βασικές αρχές διευκόλυνσης των ΜΜΜ και των πεζών και υιοθετείται μια τόσο απαράδεκτη συμπεριφορά (το διπλοπαρκάρισμα), πώς θα παραδειγματισθεί ο πολίτης;
Και μετά λέτε ότι γενικεύω όταν λέω πως όλοι οι πληθυσμοί έχουν τις ηγεσίες που τους αρμόζουν...
Μία επιστολή στο δήμο Χανίων με κοινοποίηση σε ΟΛΕΣ* τις τοπικές εφημερίδες μπορεί να μην είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα αλλά θα νοιώσεις καλύτερα!
Μια φορά στο κυλικείο δημοτικού κινηματογράφου δε μου έκοψε απόδειξη ο υπάλληλος και την ίδια μέρα έστειλα email στο δήμο. Μου απάντησαν άμεσα. Βέβαια, μπορεί να μην ασχολήθηκαν παραπέρα με το ζήτημα αλλά τουλάχιστον προσπάθησα
- Έστω και μία από αυτές θα τον αντιπολιτεύεται ...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[...]-Δεν θα δεχτει να τον αποζημιωσει καμια απο τις ασφαλιστικες εταιρειες λογο του ασυλου
Τί σχέση έχει το άσυλο με την ασφαλιστική;
Πραγματογνώμονας π.χ. θα μπορούσε να έρθει κανονικά.Δεν ξερω.
Ειχαν κοπανησει εναν φιλο μου μεσα στην Πανεπιστημιουπολη και ο ασφαλιστης του, του ειπε να κανουν την δηλωση αλλου, γιατι δεν θα αποζημιωθει.Έχω την εντύπωση ότι ισχύει κανονικά ο ΚΟΚ εντός πανεπιστημιακών χώρων, αρκεί οι δρόμοι να εμφανίζονται στο σχέδιο πόλης, δηλ. να είναι και τυπικά δρόμοι κυκλοφορίας οχημάτων. Επίσης, δε θυμάμαι σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο να αναγράφονται οι πανεπιστημιακοί δρόμοι ως περιοχές όπου η ασφάλιση δεν ισχύει.
Μπορεί να λέω και πατάτα
-
Αυτο το ασυλο πια!
Ελεος! -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
[...]-Δεν θα δεχτει να τον αποζημιωσει καμια απο τις ασφαλιστικες εταιρειες λογο του ασυλου
Ειχαν κοπανησει εναν φιλο μου μεσα στην Πανεπιστημιουπολη και ο ασφαλιστης του, του ειπε να κανουν την δηλωση αλλου, γιατι δεν θα αποζημιωθει.Έχω την εντύπωση ότι ισχύει κανονικά ο ΚΟΚ εντός πανεπιστημιακών χώρων, αρκεί οι δρόμοι να εμφανίζονται στο σχέδιο πόλης, δηλ. να είναι και τυπικά δρόμοι κυκλοφορίας οχημάτων. Επίσης, δε θυμάμαι σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο να αναγράφονται οι πανεπιστημιακοί δρόμοι ως περιοχές όπου η ασφάλιση δεν ισχύει.
Μπορεί να λέω και πατάτα
Το ενδεχομενο να ειπα εγω πατατα...γιατι το αποκλεισαμε;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μπορεί να λέω και πατάτα
Το ενδεχομενο να ειπα εγω πατατα...γιατι το αποκλεισαμε;;;;;
Δεν το αποκλείσαμε
Ουδείς αλάθητος -
Ουδείς άσφαλτος είπε μια μεγάλη τραγουδίστρια κάποτε...
-
Ζώο ο οδηγός που άφησε το αυτοκίνητό του στη μέση ενός μονόδρομου κλείνοντάς τον. Φθάνοντας το πρώτο αμάξι, ο οδηγός του κόρναρε. Το ζώο εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως αλλά προχώρησε προς το αμάξι του με σχετική άνεση & χαλαρότητα ψιθυρίζοντας 'άντε και γ@μήσου'. Ο οδηγός ξανακόρναρε και το ζώο θιγμένο κοντοστάθηκε. Ο οδηγός του είπε 'δεν φτάνει που έκλεισες το δρόμο, πας και με το πάσο σου'. Το ζώο αποφάσισε να μπει στο αμάξι του αλλά κλείνοντας το αμάξι φώναξε 'α, παράτα μας ρε βλάκα' Ο δεχόμενος την ύβρι* μάλλον δεν τον άκουσε γιατί δεν αντέδρασε. Αν, όμως, το άκουγε και γινόταν φασαρία ή θα τον βοηθούσα να δείρει το ζώο ή θα του έλεγα δυνατά - για να ακούσει και ο άλλος - να κάνει μήνυση για εξύβριση κι εγώ μάρτυρας στο δικαστήριο
*Σωστό το 'ι' ή θέλει 'η';
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ολα τα ζωα εχουν βγει σημερα στους δρομους,δεν εξηγειται αλλιως....Η δεξια λωριδα της Συγγρου,δεν ειναι λωριδα πλεον αλλα παρκινγκ για διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα,φορτηγα,πουλμαν,μηχανακια κτλ κτλ.
Στα ΣΤΟΠ δεν σταματαμε,αλλα πηγαινουμε αερα.Σιγα μην σταματησουμε.(ναι σε εσενα αναφερομαι βλακεντιε με το γκολφ)
Κυρατσες που βγηκαν για ψωνια ενεκα των εκπτωσεων να σταματανε οπου θελουν κ να σου λενε περιμενε
Ταξι που παιρνουν κουρσες οπου λαχει,χωρις να αναβουν αλαρμ.
το αποκορυφωμα,σφηνωμενο λεωφορειο λογω του παρκαρισμενου τζιπ που εξειχε του πεζοδρομιου κανενα μετρο στο υψος της παλιας Ελφινκο(Συγγρου και Σολωνος -Καλλιθεα)
Ολα αυτα σε μια διαδρομη 5 συνολικα χλμ που υπο κανονικες συνθηκες δεν σου παιρνει πανω απο 10 λεπτα.......
Παρανοια......
Στη Συγγρού σε ΣΤΟΠ έχουν τρακάρει τον αδερφό μου ...επειδή ο τύπος κοίταγε τις 'γυναίκες' στο πεζοδρόμιο!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ! Περιττό να σας πω τι άκουσε ο τύπος...που δε κατάλαβε τι έγινε...και έλεγε ότι δεν έφταιγε και ζητούσε τη τροχαία! ...ε, όταν ήρθε η τροχαία...έφαγε μια πολύ ωραία κλήση για παραβίαση ΣΤΟΠ, που ήταν όλη δική του!
Να υποθέσω δηλαδή οτι ήταν στην αριστερή λωρίδα?
Πάει πάντα αντίθετα, έχει τρακάρει καμια 20ριά φορές και ακόμα ζει? Μα ποιος είναι, ο Χαϊλάντερ?
Ακριβώς...ανέβαινε την αριστερή. Προφανώς είχε καμιά 20αριά μικροατυχήματα.
Το νου σας λοιπόν μετά τη Χαλκίδα.
Δε θα ξεχάσω τη φάτσα του τύπου με το SUV πάντως που είχε σταματήσει στην ΛΕΑ μετά τον ελιγμό να αποφύγει τον ΓΥΦΤΟ
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Στη Συγγρού σε ΣΤΟΠ έχουν τρακάρει τον αδερφό μου ...επειδή ο τύπος κοίταγε τις 'γυναίκες' στο πεζοδρόμιο!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ! Περιττό να σας πω τι άκουσε ο τύπος...που δε κατάλαβε τι έγινε...και έλεγε ότι δεν έφταιγε και ζητούσε τη τροχαία! ...ε, όταν ήρθε η τροχαία...έφαγε μια πολύ ωραία κλήση για παραβίαση ΣΤΟΠ, που ήταν όλη δική του!
Συγγνώμη, αλλά πώς έφαγε κλήση αφού δεν ήταν αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί; Μήπως το ομολόγησε; Γιατί αλλιώς είναι σα να απεφάνθη η αστυνομία για το τι έγινε παίζοντας το ρόλο του δικαστή. Αν οι ασφαλιστικές δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους και πήγαιναν σε δικαστήριο για να βρεθεί η υπαιτιότητα, η κλήση θα λαμβανόταν υπόψη; Θα την θεωρούσαν έγκυρη;;;
-
Αφού πέρασε το ΣΤΟΠ και έπεσε επάνω στον αδερφό μου
Του λέει ο μπάτσος...από εδώ ήρθατε? Ναι λέει...είχατε ΣΤΟΠ...δε το είδα λέει.
-
Ζώα , ζώα , ζώααααααααααααααα
Θεσ/νίκη, οδός Εθν. Αντίστασης σε ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας. Γέμισε το κυτίο που πετάνε τις αποδείξεις ανάληψης και τα ζώα πετάνε τα χαρτάκια κάτω. Στα δύο μέτρα έχει κάδο σκουπιδιών. Ουστ ελεεινέ νεοέλληνα, γύφτουλα, παλιάνθρωπε Μετά όταν βουλώνουν οι αποχετεύσεις φταίει το κράτος που δεν ξεβουλώνει τις μακακίες που πετάνε κάτω
-
Αφού πέρασε το ΣΤΟΠ και έπεσε επάνω στον αδερφό μουΤου λέει ο μπάτσος...από εδώ ήρθατε? Ναι λέει...είχατε ΣΤΟΠ...δε το είδα λέει.
Θα μπορούσε να ισχυριστεί ο άλλος ότι σταμάτησε στο STOP, δεν είδε κανέναν και ξεκίνησε και τότε ο αδελφός σου τράβηξε χειρόφρενο, ... και πετάχτηκε μπροστά του. Εφόσον δεν ήταν παρόντας ο τροχαίος δε θα μπορούσε να κόψει κλήση. Όμως, από τη στιγμή που ο άλλος παραδέχτηκε ότι δεν είδε το STOP το πράγμα αλλάζει και ορθά του έκοψε κλήση
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Συγγνώμη, αλλά πώς έφαγε κλήση αφού δεν ήταν αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί; Μήπως το ομολόγησε; Γιατί αλλιώς είναι σα να απεφάνθη η αστυνομία για το τι έγινε παίζοντας το ρόλο του δικαστή. Αν οι ασφαλιστικές δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους και πήγαιναν σε δικαστήριο για να βρεθεί η υπαιτιότητα, η κλήση θα λαμβανόταν υπόψη; Θα την θεωρούσαν έγκυρη;;;
Υπηρχε ΣΤΟΠ, το περασε χωρις να σταματησει και να ελενξει και προκαλεσε τροχαιο... Αρα μαλλον παει αυταποδεκτα.
Ζώο ο οδηγός που άφησε το αυτοκίνητό του στη μέση ενός μονόδρομου κλείνοντάς τον. Φθάνοντας το πρώτο αμάξι, ο οδηγός του κόρναρε. Το ζώο εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως αλλά προχώρησε προς το αμάξι του με σχετική άνεση & χαλαρότητα ψιθυρίζοντας 'άντε και γ@μήσου'. Ο οδηγός ξανακόρναρε και το ζώο θιγμένο κοντοστάθηκε. Ο οδηγός του είπε 'δεν φτάνει που έκλεισες το δρόμο, πας και με το πάσο σου'. Το ζώο αποφάσισε να μπει στο αμάξι του αλλά κλείνοντας το αμάξι φώναξε 'α, παράτα μας ρε βλάκα' Ο δεχόμενος την ύβρι* μάλλον δεν τον άκουσε γιατί δεν αντέδρασε. Αν, όμως, το άκουγε και γινόταν φασαρία ή θα τον βοηθούσα να δείρει το ζώο ή θα του έλεγα δυνατά - για να ακούσει και ο άλλος - να κάνει μήνυση για εξύβριση κι εγώ μάρτυρας στο δικαστήριο
*Σωστό το 'ι' ή θέλει 'η';
Για 'η' το κοβω....
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ζώα , ζώα , ζώααααααααααααααα
Θεσ/νίκη, οδός Εθν. Αντίστασης σε ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας. Γέμισε το κυτίο που πετάνε τις αποδείξεις ανάληψης και τα ζώα πετάνε τα χαρτάκια κάτω. Στα δύο μέτρα έχει κάδο σκουπιδιών. Ουστ ελεεινέ νεοέλληνα, γύφτουλα, παλιάνθρωπε Μετά όταν βουλώνουν οι αποχετεύσεις φταίει το κράτος που δεν ξεβουλώνει τις μακακίες που πετάνε κάτωΊδιο επίσης ενοχλητικό και άσχημο θέαμα στα διόδια. Από την Αττική Οδό μέχρι και τα διόδια της Ε.Ο....ένα απίστευτο λευκό στρώμα χαρτιών!!!
ΕΛΕΟΣ πια!!! ΑΜΑΝ!
Είδα έναν τύπο να μαζεύει αυτά τα αποκόματα...αλαρμ δεξιά...και να μάζευε. Τι να τα έκανε?
Αφού πέρασε το ΣΤΟΠ και έπεσε επάνω στον αδερφό μου
Του λέει ο μπάτσος...από εδώ ήρθατε? Ναι λέει...είχατε ΣΤΟΠ...δε το είδα λέει.
Θα μπορούσε να ισχυριστεί ο άλλος ότι σταμάτησε στο STOP, δεν είδε κανέναν και ξεκίνησε και τότε ο αδελφός σου τράβηξε χειρόφρενο, ... και πετάχτηκε μπροστά του. Εφόσον δεν ήταν παρόντας ο τροχαίος δε θα μπορούσε να κόψει κλήση. Όμως, από τη στιγμή που ο άλλος παραδέχτηκε ότι δεν είδε το STOP το πράγμα αλλάζει και ορθά του έκοψε κλήση
Εδώ παραλίγο να του πει ο τύπος ότι έφταιγαν οι 'κοπέλες' που κοίταζε! ...στον αδερφό μου αυτό είπε!
-
Ίδιο επίσης ενοχλητικό και άσχημο θέαμα στα διόδια. Από την Αττική Οδό μέχρι και τα διόδια της Ε.Ο....ένα απίστευτο λευκό στρώμα χαρτιών!!!
ΕΛΕΟΣ πια!!! ΑΜΑΝ!
....στατιστικη....
Ξερουμε αν αναφερει την αρiθμο κυκλοφωρειας στην αποδειξη;;;;
-Εχω e-passΕίδα έναν τύπο να μαζεύει αυτά τα αποκόματα...αλαρμ δεξιά...και να μάζευε. Τι να τα έκανε?
Εδώ παραλίγο να του πει ο τύπος ότι έφταιγαν οι 'κοπέλες' που κοίταζε! ...στον αδερφό μου αυτό είπε!
Καλα... σε τροχαια ακους τα απιστευτα....
Εμενα οταν με κοπανησε ο ταριφας ειπε οτι επειδη περνανε λεοφωρεια απο τον δρομο, επρεπε να σταματησω.... Δεν ισχυε δηλ. η απο δεξια προτεραιωτητα -
Είδα έναν τύπο να μαζεύει αυτά τα αποκόματα...αλαρμ δεξιά...και να μάζευε. Τι να τα έκανε?Ανακύκλωση ...
Ξερουμε αν αναφερει την αρηθμο κυκλοφωρειας στην αποδειξη;;;;
-Εχω e-passΤης Ε.Ο. δεν αναφέρουν ... της Α.Ο. δεν πρόσεξα ...
-
Wagner669 δε γράφει πινακίδα η απόδειξη. Για στατιστική δε ξέρουν πόσα αποκόματα κόβουν...πρέπει να τα μετράνε ένα-ένα? Που ζούμε?
Το θέμα με τον αδερφό μου είναι ότι όντως κοίταζε τις π0Υτ@νε$ ο τύπος και έπεσε πάνω του...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]