-
Μαλακία κάποιων γυναικών που έχω μεταφέρει με το αυτοκίνητο (μεταξύ αυτών και μια επιλοχίας απ'το Στρατοδικείο Χανίων, για την οποία θα πω περισσότερα από το απόγευμα της 12ης Φεβρουαρίου στο 'Περί θητείας'): έχουν την αξίωση να διπλοπαρκάρεις για να κατέβουν στο μαγαζί που θέλουν να ψωνίσουν ή να περιμένεις σταματημένος σε στενό όπου χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο και να περιμένεις (εσύ και οι φουκαράδες που θα βρεθούν από πίσω σου) μέχρι να πάρουν το γαμωDVD με τα παραμύθια για την κόρη τους ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλη μαλακία θα θελήσουν.
Οπότε τελικά, για να μην αναγκάζεσαι να γίνεσαι ζώο, τους κόβεις το σωφεριλίκι και τελειώνεις.
-
Τράβα στις καραβανούδες ένα μανίκι...
-
συμπτωση(;;;;): ηταν και τα 2 fiat και τα οδηγουσαν γυναικες
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τράβα στις καραβανούδες ένα μανίκι...Αυτή η συγκεκριμένη είναι ΝΤΙΠ ντεκαυλέ... Θα πρέπει να μου στάξουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ για να της τον φορμάρω. Περισσότερα όμως για ελόγου τση την αργατινή τση δωδεκάτης του Φλεβάρη...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τράβα στις καραβανούδες ένα μανίκι...
Αυτή η συγκεκριμένη είναι ΝΤΙΠ ντεκαυλέ... Θα πρέπει να μου στάξουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ για να της τον φορμάρω. Περισσότερα όμως για ελόγου τση την αργατινή τση δωδεκάτης του Φλεβάρη...
Απ' ότι μου έχουν πει, για κάποια θέματα που άπτονται του στρατού προβλέπεται στρατοδικείο για κάποιο διάστημα (εξάμηνο;;;) ακόμα και μετά την απόλυσή σου. Οπότε αν δε μας τα λες για αυτό το λόγο, υπομονή λίγο ακόμα. Αν δε τα λες απλά για να μη σε εκδικηθεί με πλάγια μέσα, χώσε το επόμενο λεπτό της απόλυσής σου
-
Τα περί εξαμήνου δεν ισχύουν. Με το που απολελέ, έχεις χαιρετήσει οριστικά. Δεν τα λέω αυτά που έχω δει μ'αυτήν τη μαλάκω, γιατί είναι σκατόψυχη. Στην προηγούμενη μονάδα της το παρατσούκλι της ήταν 'καρφί' και όχι άδικα. Μόλις όμως πάρω τη ροζαλία έχω να σούρω σε μερικούς-μερικούς... Αλλά και να παινέψω και τους (αρκετούς) καλούς...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τα περί εξαμήνου δεν ισχύουν. Με το που απολελέ, έχεις χαιρετήσει οριστικά. Δεν τα λέω αυτά που έχω δει μ'αυτήν τη μαλάκω, γιατί είναι σκατόψυχη. Στην προηγούμενη μονάδα της το παρατσούκλι της ήταν 'καρφί' και όχι άδικα. Μόλις όμως πάρω τη ροζαλία έχω να σούρω σε μερικούς-μερικούς... Αλλά και να παινέψω και τους (αρκετούς) καλούς...Πρόσεχε μόνο τι θα πεις για το γείτονά μου;
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
Ειμαι κλεισμενος απο 2 διπλοπαρκαρισμενους και δεν μπορω να βγω...Βρισκω τη μια και της λεω να το παρει γιατι εμποδιζει...μου λεει οτι δεν μπορει και να περιμενω γιατι εχει αφησει το κινητο της στο καταστημα της vodafone που ειναι διπλα ..τελικα την πειθωπαμε και για το δευτερο λεω!!! ρωταω μεσα στην vodafone δεν ειναι κανενος μου λενε, ρωταω στα διπλα καταστηματα τιποτα...και εκει που ειμαι απεναντι και ψαχνω μπαινει στο αυτοκινητο μεσα μια #$@*%!! απο τη vodafone και φευγει
εμεινα μ@λ@κ@ς...
Εγω λεω να κατσεις εξω απο το μαγαζι της Voda, και οποια παει να μπει να της λες εσυ διπλοπαρκαρες και με εχεις κλησει? Να διωχνεις τους πελατες
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ζ: Αντε ρε μη κατέβω κάτω και σε δέσω κόμπο!!
Ε: Για μίλα καλύτερα και πάρε απο δώ σε παρακαλώ το αυτοκίνητο σου!!!
Ζ: Φύγε ρε φίλε τώρα, έχουμε και δουλειές!! Μαλάκα!! Κωλοράτσα, Κοζανίτες!!! (Εκεί τα παίρνω στο κρανίο!!) (Προφανώς Θεσσαλονικιός αυτός γιατί το αμάξι είχε πινακίδες Θεσ/νίκης)'Φωνάζει ο κλέφτης'! Το αγαπημένο μου είδος...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ζ: Φύγε ρε φίλε τώρα, έχουμε και δουλειές!! Μαλάκα!! Κωλοράτσα, Κοζανίτες!!! (Εκεί τα παίρνω στο κρανίο!!) (Προφανώς Θεσσαλονικιός αυτός γιατί το αμάξι είχε πινακίδες Θεσ/νίκης)'Φωνάζει ο κλέφτης'! Το αγαπημένο μου είδος...
Καλα εκει ελιωσα στο γελιο....τα πηρες ρε ανθρωπε στο κρανιο για το μαλακα...ή για το κωλορατσα κοζανιτες?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Επισης συμφωνουμε στο οτι οποιος αλλαζει λωριδα εχει αδικο, αλλα δεν συμφωνουν τα δικαστηρια απο οτι φαινεται. Εδω δεν μας ειχε πει καποιος οτι αναγκασαν νταλικιερη να πληρωσει καποιον που μπηκε σφηνα απο την ΛΕΑ και εσκασε πανω του ενω αυτος πηγαινε κανονικα στην δεξια λωριδα, επειδη 'ηταν απο δεξια του'?
προσωπική μου άποψη δεν έχει σημασία ποιός πιστεύουμε ότι φταίει αλλά ποιός φταίει σύμφωνα με το νόμο.Συγκεκριμένα για το παράδειγμα που έθεσες, δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αλλά δεν έχω και λόγο και να μην το κάνω...Άλλωστε η δικαιοσύνη είναι τυφλή.
Το θεμα το εθιξα εγω και πιστεψε με εγω και το πληρωσα...
Ξανααναφερω το περιστατικο για να το θυμηθεις:
Προσπερνωντας νταλικα και κατα την επαναφορα στη δεξια λωριδα με χτυπαει αλλο αυτοκινητο που προσπερνουσε το ιδιο φορτηγο απο τη ΛΕΑ στην πισω δεξια πλευρα μου. Επειτα η νταλικα που δεν εχει προλαβει να φρεναρει πεφτει επανω μας και οτι πιθανως σωζοταν απο την ακεραιοτητα του αυτοκινητου καταστρεφεται. Ο τυπος με το αλλο αμαξι - κατοπιν υποδειξεως του πατερα του - αναφερει (και στην τροχαια και στο δικαστηριο) οτι επρεπε να τον αφησω διοτι ηταν απο δεξια, γεγονος που γινεται αποδεκτο απο το δικαστηριο (υπενθυμιζω οτι η ΛΕΑ ειναι στην ουσια προεκταση του παρακειμενου αγρου και οχι του δρομου διοτι αυτος θεωρητικα τελειωνει στη λευκη συνεχομενη γραμμη) και καλουμαι πρωτον εγω να αποζημιωσω το ζωο και - το κερασακι στην τουρτα - μερικως ο νταλικιερης εμενα και τον αλλο (30%) διοτι μας χτυπησε απο πισω!!! Η ουσια του θεματος ειναι οτι απο μαλακια της στιγμης δυο αυτοκινητα καταστραφηκαν ολοσχρως (το Ε39 το δικο μου και του πιτσιρικα) ενω ακομα και η ζημια στην νταλικα ηταν πανω απο 3.000 ευρω (ολα πλαστικα ειναι πλεον μπροστα στα καινουργια φορτηγα για να ειναι 'φιλικα' σε περιπτωση συγκρουσης με ΙΧ).
Χρησιμοποιωντας τη λογικη του ο καθενας καταλαβαινει ποιος φταιει - ολοι εκτος απο το δικαστη και το ζωο. -
Απ' όσο ξέρω είναι συνηθισμένο σε πρωτοβάθμιο δικαστήριο να βγαίνουν τέτοιες κουλές αποφάσεις. Σε περίπτωση έφεσης όμως (σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο δηλαδή) το δικαστήριο παύει να ερμηνεύει το νόμο αυτολεξεί και βλέπει τα γεγονότα πιο ρεαλιστικά. Εσύ έκανες έφεση;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Απ' όσο ξέρω είναι συνηθισμένο σε πρωτοβάθμιο δικαστήριο να βγαίνουν τέτοιες κουλές αποφάσεις. Σε περίπτωση έφεσης όμως (σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο δηλαδή) το δικαστήριο παύει να ερμηνεύει το νόμο αυτολεξεί και βλέπει τα γεγονότα πιο ρεαλιστικά. Εσύ έκανες έφεση;Αν οχι να την κανεις συντομα!
Να ζιτησεις ψυχικη οδυνη, εξωδα μετακινησης και διαφυγοντα κερδη!!! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μα ουτε εγω το πιστευω, αλλα ο συνφορουμιτης επιμενει και λεει οτι το γνωριζει απο πρωτο χερι, οποτε παω πασσο...
Σε τέτοιες αλλαγές λωρίδας (όπως και στις διασταυρώσεις) τα πράγματα δεν είναι μαύρα-άσπρα (δηλαδή ποιος είναι από δεξιά, έχει προτεραιότητα κλπ). Έχει σημασία η ταχύτητα όπως και (πιο σημαντικό) ποιος είναι πρώτος στη διασταύρωση. Αν σε αλλαγή λωρίδας χτυπήσεις με το μπροστινό φτερό σου το πίσω φτερό του άλλου, το ότι είσαι από δεξιά έχει μικρή σημασία.
Όταν αλλάζω λωρίδες ΠΑΝΤΑ πατάω το γκάζι. Είναι κακή οδήγηση να αλλάζεις λωρίδα χωρίς να πατάς το γκάζι.
Κοιτα, στην συγκεκριμενη περιπτωση η νταλικα προχωρουσε κανονικα στην δεξια λωριδα της εθνικης και ο μαλακας πηγε να μπει με σφηνα απο την ΛΕΑ και εσκασε πανω του...Και ομως, ο δικαστης του εδωσε δικιο 'επειδη ηταν απο δεξια'. Οτι καταλαβες εσυ, καταλαβα και εγω.
EDIT με προλαβε ο απο πανω, οτι ειπε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μα ουτε εγω το πιστευω, αλλα ο συνφορουμιτης επιμενει και λεει οτι το γνωριζει απο πρωτο χερι, οποτε παω πασσο...
Σε τέτοιες αλλαγές λωρίδας (όπως και στις διασταυρώσεις) τα πράγματα δεν είναι μαύρα-άσπρα (δηλαδή ποιος είναι από δεξιά, έχει προτεραιότητα κλπ). Έχει σημασία η ταχύτητα όπως και (πιο σημαντικό) ποιος είναι πρώτος στη διασταύρωση. Αν σε αλλαγή λωρίδας χτυπήσεις με το μπροστινό φτερό σου το πίσω φτερό του άλλου, το ότι είσαι από δεξιά έχει μικρή σημασία.
Όταν αλλάζω λωρίδες ΠΑΝΤΑ πατάω το γκάζι. Είναι κακή οδήγηση να αλλάζεις λωρίδα χωρίς να πατάς το γκάζι.
Κοιτα, στην συγκεκριμενη περιπτωση η νταλικα προχωρουσε κανονικα στην δεξια λωριδα της εθνικης και ο μαλακας πηγε να μπει με σφηνα απο την ΛΕΑ και εσκασε πανω του...Και ομως, ο δικαστης του εδωσε δικιο 'επειδη ηταν απο δεξια'. Οτι καταλαβες εσυ, καταλαβα και εγω.
EDIT με προλαβε ο απο πανω, οτι ειπε.
Δεν καταλαβαινω σε τι μαλακα δικαστι επεσε....
Ο παπαρας προσπερασε νταλικα απο δεξια -ενω απαγορευεται- μπαινοντας στη ΛΕΑ -ενω απαγορευεται- και επεσε σε προπορευομενο οχημα....
Τι στο φουτσο δικαστηριο ηταν;;;; -
Ελα ντε...?Και εγω απορω αλλα και φοβαμαι...αμα εχουμε τετοιες δικαστικες αποφασεις κλαφτα Χαραλαμπε...
-
φίλε αν έγιναν έτσι τα πράγματα στο ατύχημα, μην αφήσεις έτσι απλά να περάσει η απόφαση. Εγώ την θεωρώ απαράδεκτη!
Κυνήγα το με καλό δικηγόρο.
-
Ζωο....Εγω.... Που κυκλοφωρουσα 12 μερες χωρις το σημα 08 και ασφαλεια!
Παλι καλα που δεν με σταματησε κανενας, γιατι θα χε κανει Τζακ Ποτ!
Ξεχασα να παρω την Πειραιως τηλεφωνο, ξεχασαν να τα στειλουν πριν την αλλαγη του ετους κ ετρεχα σαν μαλ@κας σημερα να τα παραλαβω!Ασχετο.... Κυκλοφωρει ενα Golf GTi με σπασμενη μυτι....
Το παλικαρακι ηταν με μεγαλο σκουτερ προχθες, ερχοταν απο δεξια σε διασταυρωση και υπεθεσε οτι θα τον αφησω....
Αφιριμενος εγω.... Και τον ειδα τελευταια στιγμη, επεσα στα φρενα εγω, δεν τον χτυπησα, αλλα επεσε κατω αυτος....
Λεω... Παει την μαμησαμε... τον σκοτωσα τον ανθρωπο....
Βγαινω εξω να δω αν ειναι καλα.
Αρχηζει τα καντηλια.
Παω να τον βοηθησω να σηκωθει και με σπροχνει....
Και με το που σηκωθηκε αρχησε τον τσαμπουκα.
Ελα που για κακη του τυχη πηρε το ματι μου το ΣΤΟΠ που εσφαξε ο πουστρ@κος....-Το ΣΤΟΠ που ειχες, δεν το δες;;;;
Και αντι για απαντιση...
Να το πρωτο μπουκετο στη μαπα μου....
Το απεφυγα και τον κοπανησα στη μαπα -πηρε και μυτη-....
Ειδε τα αιματα, ειδε οτι δεν τον παιρνει, του την ειπαν και κατι λεοφωριατζιδες που ειδαν τι εγινε οποτε αρπαξε το σκουτερ και την εκανε
Σημερα τον ειδα στη Ν.Σμυρνη με Golf και γαζες στη μυτη....-Καταγγελεια για επιθεση εγινε, δηλωσα και μαρτυρες οποτε παμε να τσιμπισουμε κανα χατζιλικακι
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ασχετο.... Κυκλοφωρει ενα Golf GTi με σπασμενη μυτι....
Το παλικαρακι ηταν με μεγαλο σκουτερ προχθες, ερχοταν απο δεξια σε διασταυρωση και υπεθεσε οτι θα τον αφησω....
Αφιριμενος εγω.... Και τον ειδα τελευταια στιγμη, επεσα στα φρενα εγω, δεν τον χτυπησα, αλλα επεσε κατω αυτος....
Λεω... Παει την μαμησαμε... τον σκοτωσα τον ανθρωπο....
Βγαινω εξω να δω αν ειναι καλα.
Αρχηζει τα καντηλια.
Παω να τον βοηθησω να σηκωθει και με σπροχνει....
Και με το που σηκωθηκε αρχησε τον τσαμπουκα.
Ελα που για κακη του τυχη πηρε το ματι μου το ΣΤΟΠ που εσφαξε ο πουστρ@κος....-Το ΣΤΟΠ που ειχες, δεν το δες;;;;
Και αντι για απαντιση...
Να το πρωτο μπουκετο στη μαπα μου....
Το απεφυγα και τον κοπανησα στη μαπα -πηρε και μυτη-....
Ειδε τα αιματα, ειδε οτι δεν τον παιρνει, του την ειπαν και κατι λεοφωριατζιδες που ειδαν τι εγινε οποτε αρπαξε το σκουτερ και την εκανε
Σημερα τον ειδα στη Ν.Σμυρνη με Golf και γαζες στη μυτη....-Καταγγελεια για επιθεση εγινε, δηλωσα και μαρτυρες οποτε παμε να τσιμπισουμε κανα χατζιλικακι
Μάλλον θα το ξανασκεφτεί άλλη φορά πριν ζητήσει τα ρέστα ενώ θα έχει κάνει μαλακία.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα εκει ελιωσα στο γελιο....τα πηρες ρε ανθρωπε στο κρανιο για το μαλακα...ή για το κωλορατσα κοζανιτες?
Και για τα δύο. Γιατί, πού είναι το αστείο?? Εγώ του μιλούσα ευγενικά και αυτός μου μιλούσε εντελώς αντίθετα. Απέναντι απο το σπίτι μου είναι ο ΟΤΕ και πήγαιναν εκεί, απο μία τεχνική εταιρία ήταν.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]