Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μπορεί να το χειρίστηκα εγώ λάθος, αλλά θα έπρεπε να το χειριστεί η ασφαλιστική μου, για ποιο λόγο να τρέχω εγώ αφού δεν έχω ευθύνη; Θα έπρεπε η όποια πίεση να γίνεται από αυτούς, αφού αυτοί είναι οι έμπειροι!
Γνωρίζεις κάποια ασφαλιστική που αναλαμβάνει αυτή τους χειρισμούς αυτούς;
Μια καλη ιδεα ειναι να εχεις νομικη προστασια, οχι ομως στην ασφαλιστικη σου, αλλα σε ανεξαρτητη, εξειδικευμενη εταιρια νομικης προστασιας. Κι αυτο γιατι πολλες φορες χρειαζομαστε νομικη συμβουλη/δραση εναντια και στα συμφεροντα της δικης μας ασφαλιστικης εταιριας, κατι που φυσικα κανενα τμημα νομικης προστασιας ασφαλιστικης δεν προκειται να κανει εναντιον του ... εαυτου του.
Κατα τ' αλλα εκανες πολυ ασχημα να πληρωσεις μονος σου. Η αρνητικη δηλωση του αλλου οδηγου δεν ειναι δεσμευτικη για την ασφαλιστικη του. Με την καμια δεν θα πηγαιναν σε δικη για τοσο μικρο ποσο, ειδικα αν εβλεπαν οτι θα χασουν την υποθεση, οτι κι αν λεει ο πελατης τους.
Ναι, αλλά αυτή η υπηρεσία σίγουρα θα είναι ακριβή και δεν συμφέρει με την καμία υποθέτω...
Βέβαια αν σου τύχει καμιά στραβή, εννοείται πως θα ήθελες να έχεις τις υπηρεσίες της, αλλά στο 99% των περιπτώσεων, σε καλύπτει η ασφαλιστική σου...
Οσο για την περίπτωσή μου, σύμφωνοι, το καλύτερο θα ήταν να το κυνηγήσω, αλλά προτίμησα να το φτιάξω μόνος μου για να τελειώνω και να γλιτώσω το τρέξιμο...
Διαφορετικά θα έπρεπε να πληρώσω παραπάνω πχ για το φανάρι για να πάρω τιμολόγιο (ατιμη φοροδιαφυγή ), τα ίδια και για το φαναρτζή , τα ίδια και για το βαφείο και να περιμένω ΑΝ βγει άκρη με τις ασφαλιστικές για να πάρω τα χρήματα...
Αν ήταν το ποσό μεγαλύτερο, προφανώς και δεν θα το πλήρωνα.