-
εεε, εντάξει, ένα απλό ορθογραφικό κάναν οι άνθρωποι. Και εγώ κάθε χρόνο, κάνω κανα μήνα για να χωνέψω ότι έχει αλλάξει το έτος.
Έτσι κι αλλιώς, τον Ιανουάριο του 2007 ΔΕΝ υπήρχε i30... -
[quote='HighFidelity'][quote='aXer']Μέχρι τέλος Ιανουαρίου, έκπτωση 600
-
Tο i30 το τελευταίο διάστημα συγκριτικά, πουλάει καλύτερα απο το ceed, το οποίο δεν έχει πια την απήχηση που είχε τον πρώτο καιρό...
-
+1 στο Cee'd
Πιο όμορφο, με καλύτερο κράτημα, πιο νεανικό και με 7 χρόνια εγγύηση.
Όσο για το ESP, αν μπορείς να διαθέσεις τα επιπλέον -
και όμως μια φορά που θα το χρειαστείς το ESP θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να γλυτώσεις.
Ένας από τους λόγους που πήρα το i30 και όχι το ceed.
Και δεν ισχύει 'δεν θα συμβεί σε μένα' γιατί πρόσφατα με τράκαραν (ένα RAV παραβίασε STOP και με εμβόλησε, το ι30 είχε 4000km, κόστος επισκευής 6000 ευρώ) και είχα 19 χρόνια οδήγησης χωρίς ατύχημα.Σπύρος
-
Κι εγω πιστευω οτι ολα αυτα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα χρειαζονται ΜΙΑ μονο φορα ,αλλα ισως να ειναι και καθοριστικη.
Αν μπορω να εχω esp,abs.esr κτλ κτλ σε συμφερουσα κιολας τιμη,δεν βλεπω το λογο να μην τα εχωΦιλε mariadne πολυ λυπηθηκα για το καινουριο σου αμαξι.
Τουλαχιστον τα βοηθηματα δουλεψαν?
Εσυ εισαι καλα?
Αν οντως σε βοηθησαν τοτε εκπληρωσαν το σκοπο τους και φυσικα καμια ζωη δεν αξιζει μονο 6000 η 60000 η 600000
Κατα τη γνωμη μου...... -
Στην σελίδα των τιμών του i30 ( http://www.hyundai.gr/hyundai/models/i30/prices.html )λέει πάντως ότι '*Στις παραπάνω τιμές, συμπεριλαμβάνεται έκτπωση και ισχύουν μέχρι 31 Ιανουαρίου.
*' μόνο που αυτές οι τιμές που δείχνει είναι ΙΔΙΕΣ με τις παλιές...Μήπως αντί για έκπτωση, το ακρίβυναν κατα 600
-
Ο χρήστης FRAGISCOS έγραψε:
Κι εγω πιστευω οτι ολα αυτα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα χρειαζονται ΜΙΑ μονο φορα ,αλλα ισως να ειναι και καθοριστικη.
Αν μπορω να εχω esp,abs.esr κτλ κτλ σε συμφερουσα κιολας τιμη,δεν βλεπω το λογο να μην τα εχωΦιλε mariadne πολυ λυπηθηκα για το καινουριο σου αμαξι.
Τουλαχιστον τα βοηθηματα δουλεψαν?
Εσυ εισαι καλα?
Αν οντως σε βοηθησαν τοτε εκπληρωσαν το σκοπο τους και φυσικα καμια ζωη δεν αξιζει μονο 6000 η 60000 η 600000
Κατα τη γνωμη μου......Φορούσαμε όλοι ζώνες και είμαστε όλοι ΟΚ (τα ηχιτικά για τις ζώνες πίσω κάνουν καλά την δουλειά τους). Το RAV με χτύπησε στο δεξί φτερό (εγώ πήγαινα με 50 km/h).
Μετά την πρόσκουση εγώ πήγα ευθεία μέχρι που σταμάτησα και το RAV έκανε περιστροφή 270 μοίρες.
Το RAV έπαθε πολυ μεγάλη ζημιά στον χώρο του κινητήρα (μεγαλύτερη από εμένα).
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μου έκοψε το ψαλίδι στην βάση του.Πάντως το κόστος πήγε στα 6000 γιατί λόγω νεότητας άλλαξαν οτιδήποτε είχε πειραχθεί και στο ελάχιστο (παράδειγμα η πόρτα του συνοδηγού είχε πειραχθεί ελάχιστα στην κολόνα και έφεραν νέα).
Μηχανή και σασί δεν μου πείραξε (εκτός από την γέφυρα μηχανής η οποία και αλλάχθηκε) -
Τι εννοεις ''ηχιτικα για τις ζωνες πισω''?
Ποια εκδοση εχεις? -
Ποια εκδοση εχεις?Ειναι το ιδιο με τους αισθητηρες τα μπροστινα καθισματα που ενεργοποιει τον βομβητη για τις ζωνες
-
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Ποια εκδοση εχεις?Ειναι το ιδιο με τους αισθητηρες τα μπροστινα καθισματα που ενεργοποιει τον βομβητη για τις ζωνες
Για τις μπορστά ζώνες όταν δεν μπουν ή όταν βγουν ενεργοποείτα ο βομβητής, ενώ για τις πίσω όταν βγούν. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και φωτεινές ενδείξεις στο ταμπλό.
Σπύρος
-
Ο χρήστης dimau έγραψε:
Tο i30 το τελευταίο διάστημα συγκριτικά, πουλάει καλύτερα απο το ceed, το οποίο δεν έχει πια την απήχηση που είχε τον πρώτο καιρό...Τα στατιστικά του Ιανουαρίου άλλα λένε...
-
Χθες βράδι πέτυχα ένα i30 σκούρο γκρι...
Μέχρι να διαπιστώσω ότι ήταν Hyundai μου έβγαλε τα μάτια. Πανέμορφο. Σαφώς σχεδιαστικά είναι τύπου BMW σειρά 1.
Το γκρι σκούρο είναι απιστεύτο πάνω στο i30.Και ΝΑΙ το i30 είναι πολύ ποιο όμορφο από το Ceed το οποίο όσο το βλέπω μου θυμίζει κάτι από Auris...
-
+1
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Χθες βράδι πέτυχα ένα i30 σκούρο γκρι...
Μέχρι να διαπιστώσω ότι ήταν Hyundai μου έβγαλε τα μάτια. Πανέμορφο. Σαφώς σχεδιαστικά είναι τύπου BMW σειρά 1.
Το γκρι σκούρο είναι απιστεύτο πάνω στο i30.Και ΝΑΙ το i30 είναι πολύ ποιο όμορφο από το Ceed το οποίο όσο το βλέπω μου θυμίζει κάτι από Auris...
Είμαι και εγώ της ίδιας άποψης... Γιαυτό άλλωστε επέλεξα ι30
-
το i30 μου άρεσε και σε κόκκινο.
Είναι καλή επιλογή στα 1400 αλλά ακριβό για hyundai. Αυτά πληρώνει η αντιπροσωπεία και βλέπει τις πωλήσεις να πέφτουν. Πολύ καλό αμάξι αλλά όχι πλέον best value for money. Στα μάτια των πολλών απλά είναι ένα χιουντάι που διαδέχθηκε το αξεντ. Το στερεότυπο της φθηνής μετριότητας είναι ακόμα παρών και θα κάνει χρόνια να φύγει όπως συνέβη και στα γιαπωνέζικα. -
Μπορει να διαδεχτηκε το ACCENT αλλα η διαφορα μεταξυ i30-accent ειναι απλα................................ΧΑΩΔΗΣ.
-
Το accent διαδέχθηκε το accent, όχι το τελείως νέο I30.
-
Μπορει να διαδεχτηκε το ACCENT αλλα η διαφορα μεταξυ i30-accent ειναι απλα................................ΧΑΩΔΗΣ.ε!ε!
μην τα παραλέμε!...!Το ACCENT ήταν και είναι ένα καλό και τίμιο μικρομεσαίο και μία χαρά αυτοκίνητο.
Αν η διαφορά είναι ΧΑΩΔΗΣ τότε το i30 ανεβαίνει κορυφή μαζί με τα Γερμανικά άντε και κανένα Γιαπωνέζικο ...
ωχ! ποιος ακούει τώρα την ελίτ της αυτοκίνησης...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το i30 μου άρεσε και σε κόκκινο.
Είναι καλή επιλογή στα 1400 αλλά ακριβό για hyundai. Αυτά πληρώνει η αντιπροσωπεία και βλέπει τις πωλήσεις να πέφτουν. Πολύ καλό αμάξι αλλά όχι πλέον best value for money. Στα μάτια των πολλών απλά είναι ένα χιουντάι που διαδέχθηκε το αξεντ. Το στερεότυπο της φθηνής μετριότητας είναι ακόμα παρών και θα κάνει χρόνια να φύγει όπως συνέβη και στα γιαπωνέζικα.Αν το συγκρίνεις λαμβάνοντας υπόψιν και τον εξοπλισμό που έχει τότε είναι ακόμα best value for money...
i30 vs ceed