-
-
Φίλτρο σωματιδιών θα έχει?
-
Όχι αλλά τα αυτοκόλλητα μη χτυπάτε τις πόρτες θα είναι μόνο 400 ευρώ.
-
Φαντάσου τώρα να έχεις Ferrari και να πας να το παίξεις γρήγορος στο ταξί, δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φαντάσου τώρα να έχεις Ferrari και να πας να το παίξεις γρήγορος στο ταξί, δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς..νομιζω και τα 2 φερραρι εχουν τετοια επιταχυνση
απο κει και περα το θεμα ειναι ποιος ειναι αρκετα τρελος ωστε να μεινει στο γκαζι. τα λεφτα μου στο φερραρι.
-
Kατα πάσα πιθανότητα θα έχει κοκκινίσει κατα 70% απο την ντροπή του επειδή η 599 του, κάνει το 0-100 σε 3.6 sec και είναι πιο γρήγορος από το R8 αλλά από την άλλη καίει παραπάνω βενζίνη. Ζήτω τo diesel supercar της Audi.( Ασπάζομαι την άποψη μου κατα 85% γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος )
-
Σοβαρά τώρα πάντως αρχίζει να ευτελίζεται το πράγμα...
Ντιζελοκίνητο supercar; Εδώ στο ΤΤ και πάλι δεν πολυκολάει το diesel και αυτοί σπεύσαν να το βάλουν και στο 'γλήγορο'...
@Kid φαντάσου το ουρλιαχτό που θα ακούει ο αργός με τη Ferrari και το γνωστό ταριφογαργαλητό στο ρελαντί που θα ακούει ο γρήγοροςΥΓ: Διπλοκούρσα πάντως δεν θα παίρνει...
-
Εγώ το βλέπω σαν την εξαργύρωση της αδιαμφισβήτητα λαμπρής πορείας της Audi στους αγώνες αντοχής με χρύση ντιζελοκινητήρων. Είναι πολύ εύκολο για την εταιρεία να το προωθήσει με αυτό τον τρόπο, το αν το κοινό θα πειστεί και αν το αυτοκίνητο θα είναι εξίσου καλό ( και δεν μιλάω για απόλυτους χρόνους αλλά για κάτι πιο υποκειμενικό που λέγεται οδηγική ευχαρίστηση ) τόσο στον δρόμο όσο και σε μια πίστα αυτό θα το δείξει ο χρόνος.
-
Καλά η ροπή θα είναι τρομακτική!!!!
Να και ένα ακόμα καλό, θα μπορεί κανείς να σύρει και το γιοτ του με το r8 -
Η επιτυχία σε αγώνες αντοχής πολλές φορές δεν λέει και τίποτα. Η Ferrari κατασκευάζει εδώ και χρόνια αριστουργήματα σε 4 τροχούς και κατά πολλούς τα καλύτερα supercars αλλά έχει να κερδίσει στο LeMans από το 1965...
Θα πουλήσει (ειδικά στην Ευρώπη) αλλά από την άλλη θα ευτελιστεί ως supercar. -
Μερικές απορίες:
-
Πόσο ξενέρωτος μπορεί να είσαι για να αγοράσεις supercar με κόφτη στις 5.000 στροφές;
-
Λόγω της θηριώδους ροπής στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις είναι πολύ πιο γρήγορο από την εκάστοτε Ferrari/Lambo/Zonda ;
-
Είναι δυνατόν να μπήκε ένας τόσο διαφορετικός κινητήρας χωρίς να αλλάξουν ρυθμίσεις στην μετάδοση; Επειδή όλα τα περιοδικά αναφέρουν ότι εκτός από τον κινητήρα δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά. Επίσης το βάρος του πρέπει να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από τον βενζινοκινητήρα.
-
Με τέρμα γκάζι και τέτοια ροπή σε στροφή, πάει ευθεία μόνο;
-
-
Λοιπόν, για όσους θέλουν ν' ακούν 'ιιιιιιιαααααααουουουουουουου' μέσα στην καμπίνα αντί για 'χλοχλοχλοχλοχλοχλοχλο', λέγεται ότι στα extras θα προσφέρεται και ειδικό module που θα συνδέεται με το στερεοφωνικό και το στροφόμετρο και θα καλύπτει τον ήχο του κινητήρα με ουρλιαχτό από F1.
Πηγή: Auto-Pinokio
-
-
και δώρο το cd με τίτλο 'ήχοι και μελωδίες 12κύλινδρων Ferrrari' μετα την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Δεν πάει να έχει και 0-100 σε 2'...το αμάξι δεν είναι μόνο απόλυτες επιδόσεις, είναι τι συναισθήματα σου δημιουργεί.
ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:ysterical:
και δώρο το cd με τίτλο 'ήχοι και μελωδίες 12κύλινδρων Ferrrari' μετα την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Δεν πάει να έχει και 0-100 σε 2'...το αμάξι δεν είναι μόνο απόλυτες επιδόσεις, είναι τι συναισθήματα σου δημιουργεί.
ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Να το ακούσουμε πρώτα
δε χρειαζεται κυριος
οι ειδικοι εχουν αποφανθει.
-
Supercars is all about passion
Youtube Videoκαι για να μην ξεχνιόμαστε...
Youtube VideoΠάντως δεν θα ακούγεται έτσι
Youtube Videoούτε έτσι
http://www.youtube.com/watch?v=4ztPB87W ... re=relatedούτε έτσι
http://www.youtube.com/watch?v=vuaxusf5 ... re=relatedΚαι μιλάμε για χαζογκαζιές στο ρελαντί και όχι στις 7.000 σ.α.λ
Για να πάρουμε μια γεύση από το αγωνιστικό R10...
http://www.youtube.com/watch?v=ChGGWY_CwO0
http://www.youtube.com/watch?v=pLnQx2yn ... re=relatedΣτο πρώτο βιντεάκι ακούγεται ακριβώς έτσι
Youtube VideoΕ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΣΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΟ SUPERCAR ΤΗΣ AUDI
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φαντάσου τώρα να έχεις Ferrari και να πας να το παίξεις γρήγορος στο ταξί, δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς..Toυλάχιστον, με τη Ferrari θα είσαι αρκετά γρήγορος ώστε να προλάβεις να βγάλεις φωτό τον κώλο του R8 (που μόλις θα σε έχει περάσει). Μετά θα δείχνεις το σηματάκι 'TDI' στους άλλους φίλους σου με πραγματικά supercars (αυτά τα κόκκινα με το αλογάκι), και θα κυλιέστε όλοι στο πάτωμα από τα γέλια. Ορίστε λοιπόν, προσφέρει ΚΑΙ συγκινήσεις το ταξί
Πέρα από την πλάκα, με το σκέτο R8 μια χαρά τα πήγε η Audi. Το ντίζελ απλά αποκλίνει από την έννοια του ζούπακαρ που θέλουν να πλασάρουν, όσο καλό ντίζελ κι αν είναι.
-
Δεν ξέρω αν το R8 είναι σούπερκαρ ή χάτσμπακ και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αυτά τα αφήνω στους 'ταμπελίστι'.
Το σίγουρο είναι πως δεν μπορώ να σκεφτώ πολλές εταιρίες που δεν θα ήθελαν ένα R8 στην γκάμα τους...
Μάλιστα κάποιες εξ'αυτών θα πέταγαν κάθε ηχομόνωση, θα έβαζαν 2 κλαπέτα για να κάνει περισσότερο θόρυβο, θα τραβούσαν και 2 κλωτσιές στα ψαλίδια για να αποκτήσει 'χαρακτήρα' και θα το έδιναν στην διπλάσια τιμή...!Ο δε ήχος γενικά θεωρώ πως είναι ένα overrated κομμάτι της αυτοκίνησης και πηγάζει συνειρμικά απο άλλες εποχές όπου όσο πιο δυνατό ήταν ένα αυτ/το τόσο πιο πολύ θόρυβο έκανε.
Είναι το ίδιο σύνδρομο που έχουν οι πιτσιρικάδες με τις sebring στα παπάκια, που περνάνε απο τα στενά και καταγράφει το Γ.Ι. 6,5 της κλίμακας ρίχτερ, ή οι αυτοκινητιστές που αλλάζουν φίλτρο-εξάτμιση και νομίζουν ότι οδηγούν veyron, ακόμη και αν η μετατροπή τους έχει κόψει άλογα...Γιατί δηλαδή χρειάζομαι 2 γάτες που ουρλιάζουν σαν να τις στίβουν μέσα στα αυτιά μου, για να νοιώσω την πεμπτουσία και το απόσταγμα της αυτοκίνησης...? Α, ναι... γιατί υποσυνείδητα μου θυμίζουν τον ήχο της F1...!
Γι'αυτό και οι ήχοι πλέον στα αυτοκίνητα 'μαγειρεύονται' ανάλογα με τον χαρακτήρα που θέλουν να πουλήσουν. Η κάθε εταιρία κάνει τα αυτοκίνητα της να ακούγονται όπως εκείνη θέλει, αυτό πλέον είναι το πιο εύκολο.Και για να επανέλθουμε στο θέμα, το TDI R8 είναι 'scoop' του AMS (η φωτό είναι rendering) για diesel προτότυπο του οποίου η παραγωγή δεν είναι σίγουρη.
Ακόμη και εαν βγεί στην παραγωγή όμως, προσωπικά θα προτιμούσα το καύσιμο μου να μετατρέπεται σε 1.000Nm (φοβάμαι μόνο που το γράφω) ροπής, παρά σε θόρυβο!Και ας με έπαιρνε ό ύπνος στο τιμόνι απο την ησυχία, όπως είμαι σίγουρος ότι παίρνει τον κύριο στο παρακάτω link...
Youtube Video -
Δεν αφήνετε τη παράδοση εκεί που ανήκει λέω γω !!
Ferrari 250
Youtube VideoFerrari F40 LM
http://www.youtube.com/watch?v=-LHUKxCN ... re=relatedFerrari F430 GT2
http://www.youtube.com/watch?v=xkarf-t_ ... re=relatedFerrari FXX
http://www.youtube.com/watch?v=WsKX7Sd5 ... re=related -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ο δε ήχος γενικά θεωρώ πως είναι ένα overrated κομμάτι της αυτοκίνησης και πηγάζει συνειρμικά απο άλλες εποχές όπου όσο πιο δυνατό ήταν ένα αυτ/το τόσο πιο πολύ θόρυβο έκανε.
Eγώ διαφωνώ. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα αυτοκίνητα του είδους είναι υπερβολικά γρήγορα για συνθήκες δρόμου, για να δεχτώ έναν ηχητικά αδιάφορο/άσχημο κινητήρα για λίγη ταχύτητα παραπάνω. Οπότε η ηχητική απόλαυση κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης είναι
Και φυσικά δεν είναι μόνο θέμα έντασης, αλλά κυρίως χροιάς. Γι αυτό οι ελεύθερες εξατμίσεις που περιγράφεις δεν μπορούν να αποκτήσουν ποτέ το 'βάθος' ενός v6/v8/v10/b6 (βάλτε ό,τι προτιμάτε).
R8: Audi's Supercar