-
Εγώ ευτυχώς κοιμόμουν και δεν τον κατάλαβα καθόλου.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ ευτυχώς κοιμόμουν και δεν τον κατάλαβα καθόλου.Γιατί κι εγώ δεν κοιμόμουν;
Στους σεισμούς σηκώνομαι πριν καλά καλά ξεκινήσουν!
Είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να με σηκώσει τόσο γρήγορα από το κρεβάτι! -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ ευτυχώς κοιμόμουν και δεν τον κατάλαβα καθόλου.Κι εγώ κοιμόμουν, αλλά πετάχτηκα σαν ελατήριο. Αν κατάλαβα καλά μέσα στη νύστα μου, πρέπει να ήταν δυο σεισμοί κολλητά, ένας μακρύς σε διάρκεια κι ένας πιο σύντομος αλλά μάλλον πιο δυνατός, σωστά;
Τα χρειάστηκα πάλι
-
Εγω κοιμομουνα και ξυπναω απο το κινητο ηταν η κοπελα μου...εγινε σεισμος...το καταλαβες? ΟΧΙ επρεπε να με ξυπνησεις?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω κοιμομουνα και ξυπναω απο το κινητο ηταν η κοπελα μου...εγινε σεισμος...το καταλαβες? ΟΧΙ επρεπε να με ξυπνησεις?σαν σκύλος έπρεπε να τον καταλάβεις πιο πριν απ'όλους
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν σηκώθηκα από το κρεβάτι. Αργότερα έβαλα την ΤιΒι και είδα να λένε τις γνωστές σαχλαμάρες (με ύφος ειδικού από ρεπόρτερ δημοσιογραφικών ΙΕΚ). Όταν έμαθαν ότι δεν έγινε καμιά σοβαρή καταστροφή, το γύρισαν στα περί Ζαχόπουλου.
εγώ ξύπνησα, περίμενα να τελειώσει και έβαλα το ραδιόφωνο μπας κ πουνε κάτι, περίμενα για κανά 10λεπτο για μετασεισμό και ξανακοιμήθηκα
Εγώ ξύπνησα, είπα στη μάνα μου που ξύπνησε στο δίπλα δωμάτιο ανήσυχη οτι δεν είναι τίποτα, γύρισα πλευρό και ξανακοιμήθηκα.
Στο σεισμό του 1999 ήμουν μέσα σε ανσασερ.Οχι στο σπίτι μου.
Το πώς ένιωσα δεν μπορώ το περιγράψω γιατί στο λεξιλόγιο μου
δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις. Ας φανταστεί καθένας μόνος του.
Εγώ μπορώ ν ά πω από πρώτο χέρι , πως είναι στον άλλο κόσμο και
πως νιώθει ένας μελλοθάνατος. Η κιτρινίλα από τον φόβο μου δεν έχει
φύγει ακόμα .Ο σημερινός σεισμός για μένα ήταν (πολυμικρός,)!!!!!!
αυτό βέβαια δεν βοήθησε και πολύ. Με ταχύτητα φωτός βρέθηκα
στον δρόμο πριν σταματήσει να κουνάει.
Δεν μπορώ ρε παιδιά να τον< συμπαθήσω > τον τύπο τον σεισμό.Και εγώ σε χρόνο dt ήμουν στο δρόμο!
Γιατί ποιός τον συμπαθεί φίλε μου;Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμα με τους σεισμούς... Εκεί που έχεις μεγαλώσει έχει συνέχεια, κάθε φορά που πάω στο χωριό θα νιώσω και από έναν, που λέει ο λόγος.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Εγω κοιμομουνα και ξυπναω απο το κινητο ηταν η κοπελα μου...εγινε σεισμος...το καταλαβες? ΟΧΙ επρεπε να με ξυπνησεις?
σαν σκύλος έπρεπε να τον καταλάβεις πιο πριν απ'όλους
δεν ισχυει αυτο.....3 σκυλους εχω και τον καταλαβαν μετα απο μενα.....ο συγκρκριμενος σκυλος ομως θελει πολλα ριχτερ για να κουνηθει
-
Χειρότερος από τον βλακαπλάν δηλαδή!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι εγώ κοιμόμουν, αλλά πετάχτηκα σαν ελατήριο. Αν κατάλαβα καλά μέσα στη νύστα μου, πρέπει να ήταν δυο σεισμοί κολλητά, ένας μακρύς σε διάρκεια κι ένας πιο σύντομος αλλά μάλλον πιο δυνατός, σωστά;Τα χρειάστηκα πάλι
Αυτό έχει να κάνει με την διάδοση των κυμάτων, αν δεν κάνω λάθος. Όταν είσαι μακριά από το σεισμό έρχονται πρώτα τα γρηγορότερα αλλά πιο ήπια κύματα οπότε νιώθεις έναν μακρόσυρτο ήπιο σεισμό, μέχρι να φτάσουν τα δυνατότερα, οπότε ξεκινάει το οξύ και πιο σύντομο κομμάτι του σεισμού. Το 1999 που δεν κοιμόμουν, παρά το ότι ήμουν σχετικά κοντά και όχι σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων, κατάλαβα πάρα πολύ έντονα το διαχωρισμό. Στον τωρινό, κοιμόμουν, μισοξύπνησα, άλλαξα πλευρό και ξανακοιμήθηκα μέσα σε 2 λεπτά. Πλήρης απάθεια προς τους σεισμούς...
-
Τελικά είναι οριστικό... Έχω ανοσία στους σεισμούς.
Μόλις είχα γυρίσει σπίτι και έβλεπα τηλεόραση οπότε αρχίζει όλο το σαλόνι να κουνιέται και άκουγα όλα τα σερβίτσια της μάνας μου να χορεύουν...
Τίποτα, ούτε να πάω κάτω από τραπέζι, ούτε φοβήθηκα μόνο είπα ένα 'ω ρε φίλε κούνημα' και στο δεύτερο και πιο δυνατό σεισμό έβαλα τα γέλια μάλλον ασυναίσθητα γιατί έβλεπα ότι δεν τέλειωνε. Πολύ κούνημα πάντως όπως και μεγάααααλο πράγμα να νιώθεις ασφαλής σπίτι σου. -
Eγω δεν κατάλαβα τίποτα! Πριν λίγο έμαθα το γεγονός όταν ερωτηθηκα αν κατάλαβα το σεισμό!
Ευτυχως βεβαια γιατι έχω έναν Α φόβο στους σεισμούς!
-
εγω παντως πρωι πρωι απολαμβανα το εσπρεσσακι μου μπροστα στο λαπτοπ μου οταν αρχισε να κουναει.Αρκετα ψυχραιμα το πηρα διοτι για να πεσει το σπιτι που μενω πρεπει να κανει 8 ριχτερ
-
επαιζα προ και νόμιζα ότι κάποιος μακάκας κούναγε τον καναπέ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ ευτυχώς κοιμόμουν και δεν τον κατάλαβα καθόλου.
Κι εγώ κοιμόμουν, αλλά πετάχτηκα σαν ελατήριο. Αν κατάλαβα καλά μέσα στη νύστα μου, πρέπει να ήταν δυο σεισμοί κολλητά, ένας μακρύς σε διάρκεια κι ένας πιο σύντομος αλλά μάλλον πιο δυνατός, σωστά;
Τα χρειάστηκα πάλι
Ο πρώτος ήταν πιο σύντομος και λιγότερο δυνατός. Τον κατάλαβα, άλλαξα πλευρό και συνέχισα να κοιμάμαι. Μετά από λίγο ακολούθησε ο δεύτερος, που δεν έλεγε να τελειώσει ο μαμημένος. Παλιότερα μπορεί να έσκυβα δίπλα από κανέναν καναπέ (φαντάζομαι οι περισσότεροι έχετε διαβάσει το περίφημο μέιλ), σήμερα απλώς πήρα ενστικτωδώς τον μικρό αγκαλιά, ο οποίος εννοείται πως δεν πήρε χαμπάρι τίποτα.
Δυστυχώς οι μνήμες του '81 (το '99 ήμουν φαντάρος εκτός αθηνών και δεν τον πολυκατάλαβα) δύσκολα σβήνονται από το υποσυνείδητο
-
Εγώ κλ@νω πατάτες, αλλα το πρόγραμμα το εκτελώ κανονικά. Τα παιδια τα βάζω κάτω απ το διόροφο κρεβάτι, και αν αγριέψει μπαίνω και γω με την γυναίκα μου. Σήμερα μόνο τα παιδιά γιατί δεν φοβηθήκαμε τόσο πολύ...
-
Zητω συγγνωμη απο το φορουμ για τη μη εγκυρη προβλεψη μου. Ο καθηγητης παπαΒαροτσος μου ειπε ψεμματα
Παντως στα σοβαρα τωρα εγω για τον εαυτο μου δεν φοβηθηκα την ωρα του σεισμου,αλλα για τους γονεις μου και την αδερφη μου. Ρε και το ταβανι να επεφτε πανω μου δεν θα παθαινα τιποτα. Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Zητω συγγνωμη απο το φορουμ για τη μη εγκυρη προβλεψη μου. Ο καθηγητης παπαΒαροτσος μου ειπε ψεμματαΠαντως στα σοβαρα τωρα εγω για τον εαυτο μου δεν φοβηθηκα την ωρα του σεισμου,αλλα για τους γονεις μου και την αδερφη μου. Ρε και το ταβανι να επεφτε πανω μου δεν θα παθαινα τιποτα. Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.
Το ξερουμε ρε γαυρε......
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τελικά είναι οριστικό... Έχω ανοσία στους σεισμούς.
Μόλις είχα γυρίσει σπίτι και έβλεπα τηλεόραση οπότε αρχίζει όλο το σαλόνι να κουνιέται και άκουγα όλα τα σερβίτσια της μάνας μου να χορεύουν...
Τίποτα, ούτε να πάω κάτω από τραπέζι, **ούτε φοβήθηκα **μόνο είπα ένα 'ω ρε φίλε κούνημα' και στο δεύτερο και πιο δυνατό σεισμό έβαλα τα γέλια μάλλον ασυναίσθητα γιατί έβλεπα ότι δεν τέλειωνε. Πολύ κούνημα πάντως όπως και μεγάααααλο πράγμα να νιώθεις ασφαλής σπίτι σου.Εγώ άλλα έμαθα πάντως.
-
????
-
Μόλις ξεκίνησε να κουνάει το μόνο που έκανα ήταν να μονολογήσω δυο λογάκια στον εγκέλαδο να κόψει τι μλκιες πρωί πρωί. Ευτυχώς με άκουσε και τις σταμάτησε, οπότε και εγώ άλλαξα πλευρό και συνέχισα τον ύπνο...
Το κακό είναι ότι εξαιτίας του σεισμού, δεν μπορούσα να θυμηθώ μετά τι όνειρο έβλεπα...
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?