-
Ήταν ο Γιάννης και ο Παναγιώτης στο σινεμά και έβλεπαν μια ταινία. Μπροστά τους ήταν ένας καράφλας, γεροδεμένος και ψηλός.
Λέει ο Γιάννης: Γιάννης: - Βάζουμε στοίχημα 5 ευρώ να του δώσω φάπα χωρίς να με σπάσει στο ξύλο;
Παναγιώτης: - Εντάξει.
Του ρίχνει την φάπα ο Γιάννης.
Καράφλας: Τι κάνεις ρε;;; Εχεις τρελαθεί;;;
Γιάννης: - Ρε, Γιώργο, εσύ είσαι;
Καράφλας: - Δεν είμαι ο Γιώργος!
Γιάννης: - Συγνώμη...
Δεν τον έσπασε στο ξύλο ο καράφλας.
Γιάννης: - Δώσε τα 5 ευρώ.
Ο Παναγιώτης τι να κάνει, του τα δίνει.
Μετά από 10 λεπτά.
Γιάννης: - Βάζεις στοίχημα άλλα 5 ευρώ να του δώσω πάλι μία φάπα χωρίς να με δείρει;
Παναγιώτης: - Βάζω! Τώρα δεν μπορεί, θα σε δείρει.
Ρίχνει ο Γιάννης στον καραφλό την φάπα. 'ΠΑΦ'!
Γιάννης: - Ρε, Γιώργο εσύ είσαι σίγουρα! Δεν μπορεί!
Καράφλας: - Κύριε, σας το είπα, δεν είμαι ο Γιώργος!!!
Γιάννης: - Δεν γίνεται τέτοια ομοιότητα!
Καράφλας: - Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μεταξύ τους...
Γιάννης: - Εχετε δίκιο... Συγνώμη.
Ο Γιάννης πάλι κέρδισε το στοίχημα και παίρνει πάλι άλλα 5 ευρώ.
Ο Καράφλας φεύγει από εκείνη την θέση που καθόταν και πάει να κάτσει πιο πάνω.
Γιάννης: - Τώρα βάζεις στοίχημα άλλα 5 ευρώ να πάω εκεί πάνω και να του ρίξω άλλη μία φάπα;
Παναγιώτης: - Βάζω! Βάζω! Τώρα σίγουρα θα σε δείρει! Σίγουρα!
Πάει ο Γιάννης πιο πάνω να κάτσει. Πάει στον καράφλα και του ρίχνει μία φάπα:- Εδώ είσαι, ρε Γιώργο, και ρίχνω φάπες στον άλλον συνέχεια;;;
-
Ειναι ο Τοτος και ετοιμαζεται να βγει ραντεβου με την Αννουλα...
Εχοντας ετοιμαστει για να φυγει απο το σπιτι, τον ρωταει ο πατερας του
'Τοτε, προφυλακτικο μαζι σου πηρες??' και απανταει ο Τοτος 'Εχω παρει μπαμπα και αμα γινει τιποτα με την Αννουλα θα το βαλω'Μπαμπας 'Και που ξερω εγω οτι θα το φορεσεις??? Αν δεν το βαλεις εδω, εξω δεν βγαινεις!!!'
Τοτος 'Ελα ρε μπαμπα, τι βλακειες ειναι αυτες που λες...!!'
Μπαμπας 'Οχι παιδι μου. Ξερεις τι γινεται στις μερες μας πια?? Αν δεν το βαλεις απο εδω να ειμαι σιγουρος, εξω δεν βγαινεις'
Τοτος 'Ε, καλα τοτε ρε μπαμπα, Για να μην με ζαλιζεις και περιμενει και η Αννουλα, θα το βαλω τωρα'
....και ετσι ο Τοτος φοραει το προφυλακτικο απο σπιτι και βγαινει εξω να παει να παρει την Αννουλα.
Την παει την Αννουλα λοιπον στην παραλια και αρχιζουν τα φιλια, τις αγκαλιες κτλ κτλΑφου εχει περασει καμποση ωρα ,ο Τοτος περνει την αποφαση και ρωταει την Αννουλα 'Αννουλα, θες να κανουμε ερωτα???'
....και απανταει η Αννουλα ' Τοτε, νομιζω οτι τωρα ειναι η καταλληλη ωρα'
....και ετσι την περνει ο Τοτος και πανε σε ενα δωματιο ξενοδοχειου να ολοκληρωσουν.
Αφου εχουν μεινει μονο με τα εσωρουχα, αρχιζει η Αννουλα να βγαζει σιγα σιγα και τα εσωρουχα και να λεει στον Τοτο
'Τοτε, τα βλεπεις αυτα τα ζουμερα βυζάκια;; , μονο ο καυτος ηλιος του καλοκαιριου τα εχει νιωσει, αυτο το τουρλωτο κωλαράκι το βλεπεις;; , μονο ο ανεμος κατω απο τη φουστα το εχει αγγιξει, αυτο το τρυφερο μουνάκι το βλεπεις;; ,μονο το τρεχουμενο νερο του μπανιου το εχει αγγιξει'
κατεβαζει και ο Τοτος το μποξερακι και λεει ' Αυτο το βλεπεις???? Ακομα στη ζελατινα ειναι!!!!!!' -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ειναι ο Τοτος και ετοιμαζεται να βγει ραντεβου με την Αννουλα...
Εχοντας ετοιμαστει για να φυγει απο το σπιτι, τον ρωταει ο πατερας του
'Τοτε, προφυλακτικο μαζι σου πηρες??' και απανταει ο Τοτος 'Εχω παρει μπαμπα και αμα γινει τιποτα με την Αννουλα θα το βαλω'Μπαμπας 'Και που ξερω εγω οτι θα το φορεσεις??? Αν δεν το βαλεις εδω, εξω δεν βγαινεις!!!'
Τοτος 'Ελα ρε μπαμπα, τι βλακειες ειναι αυτες που λες...!!'
Μπαμπας 'Οχι παιδι μου. Ξερεις τι γινεται στις μερες μας πια?? Αν δεν το βαλεις απο εδω να ειμαι σιγουρος, εξω δεν βγαινεις'
Τοτος 'Ε, καλα τοτε ρε μπαμπα, Για να μην με ζαλιζεις και περιμενει και η Αννουλα, θα το βαλω τωρα'
....και ετσι ο Τοτος φοραει το προφυλακτικο απο σπιτι και βγαινει εξω να παει να παρει την Αννουλα.
Την παει την Αννουλα λοιπον στην παραλια και αρχιζουν τα φιλια, τις αγκαλιες κτλ κτλΑφου εχει περασει καμποση ωρα ,ο Τοτος περνει την αποφαση και ρωταει την Αννουλα 'Αννουλα, θες να κανουμε ερωτα???'
....και απανταει η Αννουλα ' Τοτε, νομιζω οτι τωρα ειναι η καταλληλη ωρα'
....και ετσι την περνει ο Τοτος και πανε σε ενα δωματιο ξενοδοχειου να ολοκληρωσουν.
Αφου εχουν μεινει μονο με τα εσωρουχα, αρχιζει η Αννουλα να βγαζει σιγα σιγα και τα εσωρουχα και να λεει στον Τοτο
'Τοτε, τα βλεπεις αυτα τα ζουμερα βυζάκια;; , μονο ο καυτος ηλιος του καλοκαιριου τα εχει νιωσει, αυτο το τουρλωτο κωλαράκι το βλεπεις;; , μονο ο ανεμος κατω απο τη φουστα το εχει αγγιξει, αυτο το τρυφερο μουνάκι το βλεπεις;; ,μονο το τρεχουμενο νερο του μπανιου το εχει αγγιξει'
κατεβαζει και ο Τοτος το μποξερακι και λεει ' Αυτο το βλεπεις???? Ακομα στη ζελατινα ειναι!!!!!!' -
Προσωπικά μπαινω ολο και λιγοτερο στο topic . Τα περισσοτερα ειναι ηδη γνωστα και η επαναληψη κουράζει. Καλό θα ηταν για όλους νομίζω η chazlp1989 να κανει μια επιλογή και οχι να εχει φτασει σε 1,5 μηνα 1100 post κύριως απο ανέκδοτα
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Προσωπικά μπαινω ολο και λιγοτερο στο topic . Τα περισσοτερα ειναι ηδη γνωστα και η επαναληψη κουράζει. Καλό θα ηταν για όλους νομίζω η chazlp1989 να κανει μια επιλογή και οχι να εχει φτασει σε 1,5 μηνα 1100 post κύριως απο ανέκδοταΤα λες από τη ζήλεια σου. Επειδή σ' έχει περάσει σε δημοσιεύσεις αποοό ... ... τη πρώτη εβδομάδα της;
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Προσωπικά μπαινω ολο και λιγοτερο στο topic . Τα περισσοτερα ειναι ηδη γνωστα και η επαναληψη κουράζει. Καλό θα ηταν για όλους νομίζω η chazlp1989 να κανει μια επιλογή και οχι να εχει φτασει σε 1,5 μηνα 1100 post κύριως απο ανέκδοταΚαλά με δουλεύεις;
Είδες μήπως πόσα έχω ποστάρει τις τελευταίες μέρες; -
Με το συμπάθειο κι όλας αλλά είσαι γραμμένη ούτε 2 μήνες κι έχεις 1109 ποστ... Τί περίμενες να σου πει
-
ας έχει, ζηλεύει κανείς?
αν δεν ήταν ανέκδοτα δλδ αλλά σε θέματα περί αυτοκίνησης θα ήταν διαφορετικά?ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα
-
Ίσως και να ήταν διαφορετικά...
Αν μπω στη διαδικασία να κάνω copy-paste όοοολα τα ανέκδοτα που μου έχουν στείλει με mail...
α) Δε θα μείνει bandwidth ούτε για δείγμα
β) Θα περάσω και... τον Κούκο σε δημοσιεύσεις!
Θα έχει νόημα όμως? -
εντάξει είναι σ'όποιον αρέσκεται, εγώ π.χ. τα διαβάζω και τα σβήνω.
Μα δεν έχουν σημασία οι δημοσιεύσεις.. κι εσύ είσαι πιο μετά από μένα αλλά έχεις περισσότερες, so?
-
Ποιος σου είπε οτι μετράω δημοσιεύσεις? Πόσες από αυτές είναι ουσιαστικές είναι το θέμα...
-
Τα παπάρια καλλιεργούνται σε διάφορες χώρες.
¶λλοι ισχυρίζονται πως η μεγαλύτερη παραγωγή γίνεται στην Αμερική,
άλλοι λένε στην Αφρική και άλλοι στην Ελλάδα.
Βέβαια όπως προαναφέρθηκε τα παπάρια δεν είναι πάντα λειτουργικά.
¶ρα αν κρίνουμε με επιστημονικά κριτήρια την λειτουργικότητα, οι καλύτερες χώρες είναι η Ινδία και η Κίνα.
Αν κρίνουμε βάσει ποσότητας τα αποτελέσματα πάλι διχάζουν,
αφού το λίπασμα και οι συνθήκες ωρίμανσης και γαλούχησης παίζουν μεγάλο ρόλο.
Τελευταία ακούγονται φήμες για παραγωγή γενετικά τροποποιημένων παπαριών.
Τα παπάρια και τα δέντρα παπαριές τυγχάνουν
μεγάλου σεβασμού στις μέρες μας στην Ελλάδα,
αφού πάντα οι Έλληνες τα θυμούνται στην καθημερινή ζωή:
-Ως απάντηση σε σχόλιο βαθυστόχαστο: « παπαριές».
-Μεγάλη ένδειξη προσφοράς και αλληλεγγύης είναι η προσφορά παπαριών: «Πάρε τα παπάρια μου ».
-Κάτι που τυγχάνει μέγιστης σημασίας από εμάς λέμε «στα παπάρια μου».
-Για άτομα που κάνουν βαρυσήμαντες δηλώσεις ή πράττουν εξίσου σημαντικά έργα,
υπάρχει το « φάε ένα παπάρι» ή «τσίμπα ένα παπάρι».
-Σπανιότερα χρησιμοποιείται η μέτρηση παπαριών για ερευνητικούς λόγους « Μέτρησέ μου τα παπάρια».
Βέρυ ιμπόρταντ πέρσονς ορίζονται ως «παπάρες
-
Δικό μου, έμπνευση της στιγμής...
Πώς λέγεται ο ζαχαροπλάστης αδερφός του Μπρους-Λή?
Τερκεν-Λή!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δικό μου, έμπνευση της στιγμής...Πώς λέγεται ο ζαχαροπλάστης αδερφός του Μπρους-Λή?
Τερκεν-Λή!
-
Δικο σου ειναι κωστα,μην το πεις παραεξω μονο..
-
Κανείς με το ημελόγιο του Σερβετά υπάρχει;
Έχει μέσα κάποια κορυφαία αστειάκια! -
Ο χρήστης BadMannerZ έγραψε:
Κανείς με το ημελόγιο του Σερβετά υπάρχει;
Έχει μέσα κάποια κορυφαία αστειάκια!Τι,εβγαλε και φετος; Τρεχω αυριο πρωι,πρωι.
-
Ένας τύπος πηγαίνει σε ένα pet shop αποφασισμένος να αγοράσει το πιο περίεργο ζώο που θα βρεί. Μετά την σχετική συννενόηση με τον υπάλληλο ο τελευταίος του προτείνει ένα εξωτικό ιγκουάνα.
- Αααα, ιγκουάνα μέχρι και η πεθερά μου έχει πάρει, τί άλλο έχετε
- Έχουμε επίσης και αυτόν τον απίθανο σκίουρο ο οποίος πλένει πιάτα λέει ο υπάλληλος!
- Καλή φάση σκέφτεται ο τύπος αλλά έχω πλυντήριο σπίτι οπότε μάλλον αχρείαστος θα μου είναι. Τίποτα άλλο ? Έπειτα απο αρκετή ώρα καταλήγουν στο πιο εξωτικό ζώο του καταστήματος, μία σαρανταποδαρούσα που μιλάει !!!
Ενθουσιασμένος ο παίχτης τρέχει στο σπίτι όπου και τακτοποιεί το ζωάκι σε μια πολυτελή γυάλα με τα νεράκια της το φαγάκι της και τα σχετικά. Στο καπάκι όμως δέχεται τηλέφωνο απο φίλο για μπίρες στο κοντινό μπαράκι. Στρέφεται λοιπόν στην σαρανταποδαρούσα για την πρώτη επικοινωνία : - Θα πάω δίπλα για μπίρες, είσαι μέσα ?
Μούγκα η σαρανταποδαρούσα - Εσένα μιλάω ρε θα έρθεις για μπίρες, συνεχίζει ενοχλημένος.
Τάφος η σαρανταποδαρούσα. - Λοιπόν εγώ πάω εσύ θα χάσεις ...
- Άκουσα, άκουσα ρε μαλάκα, παπούτσια δένω !!
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Ένας τύπος πηγαίνει σε ένα pet shop αποφασισμένος να αγοράσει το πιο περίεργο ζώο που θα βρεί. Μετά την σχετική συννενόηση με τον υπάλληλο ο τελευταίος του προτείνει ένα εξωτικό ιγκουάνα.- Αααα, ιγκουάνα μέχρι και η πεθερά μου έχει πάρει, τί άλλο έχετε
- Έχουμε επίσης και αυτόν τον απίθανο σκίουρο ο οποίος πλένει πιάτα λέει ο υπάλληλος!
- Καλή φάση σκέφτεται ο τύπος αλλά έχω πλυντήριο σπίτι οπότε μάλλον αχρείαστος θα μου είναι. Τίποτα άλλο ? Έπειτα απο αρκετή ώρα καταλήγουν στο πιο εξωτικό ζώο του καταστήματος, μία σαρανταποδαρούσα που μιλάει !!!
Ενθουσιασμένος ο παίχτης τρέχει στο σπίτι όπου και τακτοποιεί το ζωάκι σε μια πολυτελή γυάλα με τα νεράκια της το φαγάκι της και τα σχετικά. Στο καπάκι όμως δέχεται τηλέφωνο απο φίλο για μπίρες στο κοντινό μπαράκι. Στρέφεται λοιπόν στην σαρανταποδαρούσα για την πρώτη επικοινωνία : - Θα πάω δίπλα για μπίρες, είσαι μέσα ?
Μούγκα η σαρανταποδαρούσα - Εσένα μιλάω ρε θα έρθεις για μπίρες, συνεχίζει ενοχλημένος.
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Ένας τύπος πηγαίνει σε ένα pet shop αποφασισμένος να αγοράσει το πιο περίεργο ζώο που θα βρεί. Μετά την σχετική συννενόηση με τον υπάλληλο ο τελευταίος του προτείνει ένα εξωτικό ιγκουάνα.- Αααα, ιγκουάνα μέχρι και η πεθερά μου έχει πάρει, τί άλλο έχετε
Ανέκδοτα [#5]