-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ενδιαφέρον. Όταν λες πήρα τηλέφωνο παίρνεις το 100 ή το τοπικό αστυνομικό τμήμα? Επίσης τι στοιχεία σου ζήτησαν εκτός του που είσαι κλεισμένος?
Το 100, μου ζήτησαν διεύθυνση, τα στοιχεία μου και την πινακίδα του άλλου αυτοκινήτου
Ευχαριστώ θα τα έχω υπόψη
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εδω στα εμιρατα... Α!!!! και καθε 5 χλμ εχουν καμερα!!! που γραφει για οσους πανε με πανω απο 160...Πάει, χάλασαν και τα εμιράτα...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και μετά σου λέει ότι οι Άραβες είναι απολίτιστοι κι εμείς οι προηγμένοι... Ε ρε βρεγμένη σανίδα που μας χρειάζεται...ΔΕΝ τους έχεις δεί να οδηγούν όμως...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Και μετά σου λέει ότι οι Άραβες είναι απολίτιστοι κι εμείς οι προηγμένοι... Ε ρε βρεγμένη σανίδα που μας χρειάζεται...
ΔΕΝ τους έχεις δεί να οδηγούν όμως...
+1
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δεν ζήτησα εξηγήσεις για να στο εξηγήσω. Πάντως για την ιστορία μετά απο 15 λεπτά εμφανίστηκε η δεσποινίς που με είχε κλείσει και ξαναπήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω οτι δεν χρειαζόταν γερανός, αλλα γυναικολόγος-μαιευτήρας
Υ.Γ.: No offence, έτσι;
-
Ζώο πανμέγιστο ο οδηγός του μαύρου Smart πριν από λίγο μπροστά στο Βελλίδειο με κατεύθυνση ανατολικά. Ενώ βρίσκεται τουλάχιστον 20 μέτρα πίσω μου και βλέπει ότι έχω κάνει ήδη φλας με σκοπό να αλλάξω λωρίδα, δε κόβει καθόλου (επιταχύνει μπορώ να πω) και ενώ έχω σχεδόν αλλάξει πλήρως λωρίδα έρχεται πλάι μου όντας ο μισός στο απέναντι ρεύμα με σκοπό να με προσπεράσει . Έχει χάρη που λυπήθηκα την μανούλα του . Φυσικά το εν λόγο παλικάρι δεν είχε ούτε πινακίδα!!! Παλικάρι από τα λίγα (που δυστυχώς αυξάνονται κάθε μέρα στους δρόμους μας!). Προσοχή στους υπολοίπους.
-
Επειδή άναψες φλας έχει την υποχρέωση να σε αφήσει;;;
-
Όταν είναι 20 μέτρα πίσω μου (μέσα στην πόλη και με παρόμοια ταχύτητα και οι δύο μας - περίπου 40-50Kmh), εγώ έχω αλλάξει σχεδόν πλήρως λωρίδα και αντί να κόψει πατάει γκάζι και βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα μάλλον ναι. Δεν σου λέω να απαιτήσεις από τον άλλο να σε αφήσει αλλά όχι και να σε βλέπει ότι αλλάζεις λωρίδα και να πατάει παραπάνω για να μην σε αφήσει. Μη τρελαθούμε κιόλας.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και μετά σου λέει ότι οι Άραβες είναι απολίτιστοι κι εμείς οι προηγμένοι... Ε ρε βρεγμένη σανίδα που μας χρειάζεται...
ΔΕΝ τους έχεις δεί να οδηγούν όμως...
+1
+1 και από μένα...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Επειδή άναψες φλας έχει την υποχρέωση να σε αφήσει;;;Προφανώς αναφερόμαστε στην περίπτωση εκείνων που θεωρούν ότι η αλλαγή λωρίδας του μπροστινού αφαιρεί πόντους από τον ανδρισμό τους.
-
έχω βγάλει φλας απ'τη μεσαία για την αριστερή και έχω ήδη ξεκινήσει να βγαίνω (άδεια η αριστερή) κι εκείνη τη στιγμή ξεκινάει να βγαίνει και ο πίσω μου χωρίς φλας, αν γίνει μαλακία π.χ. επιταχύνει πιο γρήγορα ο πίσω, ποιος φταίει? λογικά ο πίσω αφού μπήκαμε σχεδόν την ίδια στιγμή
-
Σήμερα το πρωί μου έφτιαξαν τη μερα .......
Εδω και 2-3 μέρες περνάνε αγωγούς φυσικού αερίου και γίνεται το έλα να δεις για το παρκάρισμα . Γυρνάω εχτές κατά τις 11 το βράδυ και ψάχνω να παρκάρω και αρχίζω να τα παίρνω . Μηχανάκια βαλμένα έτσι ώστε να φυλάνε το πάρκινκ για το δικό τους αυτοκίνητο και κουβάδες σκουπιδιών με παρόμοια διάταξη και για το ίδιο σκοπό. Αφού κάνω 3-4 γύρες και δεν βρίσκω τίποτα σε απόσταση και 5 τετράγωνα περιμετρικά από εκεί που μένω , αποφασίζω ότι κάποιος κουβάς θα πάει περίποτο . Βρίσκω λοιπόν την ανάλογη θέση , ανεβάζω το κουβά στο πεζοδρόμιο ( υπόψιν ότι η άκρη του πεζοδρομίου από την είσοδο της εκεί πολυκατοικίας είναι γύρω στα 7 μέτρα και δεν τίθεται καν θέμα δυσκολίας πρόσβασης στην πολυκατοικία) και παρκάρω ανακουφισμένος αλλά και με κάποιες επιφυλάξεις για το τι μπορεί να βρω στο αμάξι το πρωί.....
Το πρωί κατά τις 7 , φτάνω στο αμάξι και βλέπω ένα ροζ χαρτάκι κολλημένο στο παρμπριζ που έγραφε ...' Μην κλείνετε την είσοδο της πολυκατοικίας' . Κοιτάζω το αμάξι και βλέπω ότι ο κάδος είναι σπρωγμένος και ακουμπάει το φτερό του αυτοκινήτου ευτυχώς χωρίς να έχει κάνει κάποια ζημιά . Αρχίζω να κοιτάζω τους ορόφους της πολυκατοικίας μπας και έχουμε κανά 'eye contact' αλλά τίποτα . Λέω κάτι γαλλικά φωναχτά μπας και τσιμπήσει κανείς αλλά και πάλι τίποτα . Κολλάω το χαρτάκι στο κάδο ξεπαρκάρω και φεύγω . Σήμερα θα δώ ποιό καλόπαιδο παρκάρει εκεί και σκέφτομαι να 'ακουμπήσει' ο κάδος το αμάξι του.....
-
Fast@Safe έπρεπε να βγάλεις φωτογραφία την εικόνα που αντίκρυσες, τηλεφωνείς άμεσα στο '100' να στείλουν περιπολικό για καταγραφή συμβάντος και κρατάς το χαρτάκι ως αποδεικτικό του γραφικού χαρακτήρα αυτού (ή αυτής) που το έκανε.
Ηλίθια τακτική όντως με τους κουβάδες/κάδους/καρέκλες/τελάρα που στις περισσότερες των περιπτώσεων το κάνουν για καβατζώνουν θέσεις για να παρκάρουν συγκεκριμένα αυτοκίνητα εκεί. Εγώ σου προτείνω την επόμενη φορά που θα δεις κουβάδες κτλ παράνομα στο οδόστρωμα, κάνε ένα τηλεφωνηματάκι στην αστυνομία.
-
και έχεις την εντύπωση ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν με τον γραφικό χαρακτήρα λες και είναι κανάς serial killer?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και έχεις την εντύπωση ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν με τον γραφικό χαρακτήρα λες και είναι κανάς serial killer?Η κλήση αυτή (για παράνομη κατάληψη οδοστρώματος με αντικείμενο),αν δεν την πληρώσεις και την αφήσεις να πάει δικαστήριο, ΜΗΝ περιμένεις ο δικαστής να σου χαριστεί.
Είχα δει γεράκο να τρώει καμπάνα έτσι από δικαστίνα που αθώωνε πολλούς σε άλλες (αυτοκινητιστικές) υποθέσεις. Όταν ήρθε όμως η υπόθεση του παππού που έξω από το σπίτι του έβαζε αντικείμενα στο δρόμο για να μην παρκάρει κανείς, δεν του χαρίστηκε.
-
το πρόβλημα είναι ότι είναι κάποιος ένοικος πολυκατοικίας οπότε δεν ξέρω το ποιός απ'όλους έκανε την κίνηση. Απλά κάθε φορά που θα περνάω από εκεί θα βλέπω ποιός είναι παρκαρισμένος στο σημείο.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
και έχεις την εντύπωση ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν με τον γραφικό χαρακτήρα λες και είναι κανάς serial killer?
Η κλήση αυτή (για παράνομη κατάληψη οδοστρώματος με αντικείμενο),αν δεν την πληρώσεις και την αφήσεις να πάει δικαστήριο, ΜΗΝ περιμένεις ο δικαστής να σου χαριστεί.
Είχα δει γεράκο να τρώει καμπάνα έτσι από δικαστίνα που αθώωνε πολλούς σε άλλες (αυτοκινητιστικές) υποθέσεις. Όταν ήρθε όμως η υπόθεση του παππού που έξω από το σπίτι του έβαζε αντικείμενα στο δρόμο για να μην παρκάρει κανείς, δεν του χαρίστηκε.
Ναι!!!!!!!!!!!
Ειχα φαει κλιση απο την 'Ομαδα Σ' εξω απο το σπιτι μου και την πηγα δικαστικα.... Στο δικαστηριο ηταν 2 παπαρες απο την Δαφνη για παρανομη καταληψη οδοστροματος.
Ο ενας με βουλκανιζατερ που εβαζε λαστιχα και ο αλλος με κατι αλλο που εβαζε κατι τελαρα....
Φαγαν κατι ποινες που τρομαξαν ολοι....
Εγω ημουν μετα απο αυτους.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειχα φαει κλιση απο την 'Ομαδα Σ' εξω απο το σπιτι μου και την πηγα δικαστικα.... Στο δικαστηριο ηταν 2 παπαρες απο την Δαφνη για παρανομη καταληψη οδοστροματος.
Ο ενας με βουλκανιζατερ που εβαζε λαστιχα και ο αλλος με κατι αλλο που εβαζε κατι τελαρα....
Εγω ημουν μετα απο αυτους....Δε θυμάσαι τιμές να μας πεις?
Όχι τίποτε άλλο...να ξέρω τι να ψιθυρίσω σε 2-3 άτομα στην Καλλιθέα.. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δε θυμάσαι τιμές να μας πεις?
Όχι τίποτε άλλο...να ξέρω τι να ψιθυρίσω σε 2-3 άτομα στην Καλλιθέα..Δεν ισχύει πλέον το δικαστικά (αν δεν κάνω λάθος), τα πρόστιμα μετατράπησαν σε διοικητικά και μόνο ο αστυνομικός διευθυντής μπορεί να σβήσει την κλήση πλέον.
Καμμιά 300+ νομίζω είναι το πρόστιμο για κατάληψη οδοστρώματος.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εγω ημουν μετα απο αυτους....Δε θυμάσαι τιμές να μας πεις?
Όχι τίποτε άλλο...να ξέρω τι να ψιθυρίσω σε 2-3 άτομα στην Καλλιθέα..Με τον νεο ΚΟΚ οι απληρωτες δεν πανε δικαστηριο, αλλα εφορεια
Δεν ξερω ποσο πηγε το νεο κουστουμι.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]