-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Έβαλα σήμερα στην Πειραιώς (ΕΛΙΝ) 0,978. Μερικά χλμ πιο πριν μια ΒΡ την είχε 1,043. Τί λέτε μωρέ παλικάρια; Από το προσωπικό απόθεμα του Σεϊχη το φέρατε;
0,978;;;;;;;
1,0ΧΧ;;;; ΜΟΝΟ; Η απλη σε ΒP που βαζω παντα ειναι κολλημενη εδω και κανα δυο βδομαδες στο 1,129.
θα περιμένεις πολλές εβδομάδες ακόμα.. βάζεις σε αυτή της μεταμόρφωσης στη γέφυρα; πρέπει να είναι από τις πιο ακριβές
-
Ξερεις,εκει στη διχαλα πανω στην Τατοιου.Ολες οι BP εδω γυρω ομως την ιδια τιμη...Ακομα και στη Silk Oil να πας διπλα στο Μοσχου θα δεις 1,079... Που μιλαμε για βενζινη αερα τωρα ετσι; Το πως φευγει,χαμπαρι δεν παιρνεις..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξερεις,εκει στη διχαλα πανω στην Τατοιου.Ολες οι BP εδω γυρω ομως την ιδια τιμη...Ακομα και στη Silk Oil να πας διπλα στο Μοσχου θα δεις 1,079... Που μιλαμε για βενζινη αερα τωρα ετσι; Το πως φευγει,χαμπαρι δεν παιρνεις..καλά ναι!η κουκουβαουνες έχουν γίνει πρίμιουμ
βάζε στην ηρακλείου ή στο μαρινόπουλο (;) μετα τη λυκόβρυση προς κηφισιά, έχει σελ και είναι ΦΤΗΝΟΣ:iconcool: -
ή κατεβα τη λεοφωρο Δημοκρατιας...
-
ή πήγαινε προς Λάρισα να βάλεις με 0,968
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Έβαλα σήμερα στην Πειραιώς (ΕΛΙΝ) 0,978. Μερικά χλμ πιο πριν μια ΒΡ την είχε 1,043. Τί λέτε μωρέ παλικάρια; Από το προσωπικό απόθεμα του Σεϊχη το φέρατε;
0,978;;;;;;;
1,0ΧΧ;;;; ΜΟΝΟ; Η απλη σε ΒP που βαζω παντα ειναι κολλημενη εδω και κανα δυο βδομαδες στο 1,129.
Στην Πειραιώς 1 ΕΛΙΝ, 3-4 Aegean αλλά και 2 Shell την έχουν κάτω από 0,990.
-
Μια σταθερά φτηνή είναι η ΕΛΙΝ, στην κάθοδο Κηφισίας, πάνω στο S του Αμαρουσίου, κάτω από το Άλσος. 0.999 προχθές νομίζω και αν μένεις εδώ πάνω, θα είναι συχνά έτσι κι αλλιώς στο δρόμο σου.
-
Κάτω από τα 87 δολάρια υποχωρεί το πετρέλαιο, πτώση 12% από τις 21 Νοεμβρίου
Το αργό πετρέλαιο υποχωρεί πάνω από ένα δολάριο την Πέμπτη μετά την αύξηση των αποθεμάτων προϊόντων διύλισης στις ΗΠΑ, ενώ τις πτωτικές πιέσεις στην τιμή του μαύρου χρυσού ενισχύει και η άνοδος του αμερικανικού νομίσματος.
Τα αποθέματα αργού μειώθηκαν στo χαμηλότερo επίπεδo των τελευταίων δύο ετών την προηγούμενη εβδομάδα, κατά 8 εκατ. βαρέλια. Τα στοιχεία για τα προϊόντα διύλισης, συμπεριλαμβανομένου του ντίζελ, έδειξαν αύξηση κατά 1,4 εκατ. βαρέλια έναντι προβλέψεων για μείωση κατά 300.000 βαρέλια.
Τα αμερικανικά αποθέματα ήταν άλλωστε ένας από τους λόγους που ανέφερε ο ΟΠΕΚ για να διατηρήσει τα επίπεδα παραγωγής αμετάβλητα.
Αναλυτές είπαν ότι η μείωση της τιμής πετρελαίου αντικατοπτρίζει επίσης την άνοδο του δολαρίου, με το οποίο τιμολογείται το πετρέλαιο.
Το αμερικανικό αργό υποχωρούσε κατά 1,05 δολάρια στα 86,44 δολάρια, μετά από απώλειες 83 σεντς στα 87,49 δολάρια την Τετάρτη.
Οι τιμές έχουν μειωθεί πάνω από 12% από το επίπεδο-ρεκόρ των 99,29 δολαρίων στις 21 Νοεμβρίου. Το πετρέλαιο τύπου Mπρεντ υποχωρούσε 79 σεντς στα 87,70 δολάρια το βαρέλι.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
Δε θα έπρεπε η τιμή στα βενζινάδικα να έχει πέσει αισθητά κάτω από το 1
-
[quote='aserf']Κάτω από τα 87 δολάρια υποχωρεί το πετρέλαιο, πτώση 12% από τις 21 Νοεμβρίου
Δε θα έπρεπε η τιμή στα βενζινάδικα να έχει πέσει αισθητά κάτω από το 1 -
[quote='Govus'][quote='aserf']Κάτω από τα 87 δολάρια υποχωρεί το πετρέλαιο, πτώση 12% από τις 21 Νοεμβρίου
[quote='coyote'][quote='Govus'][quote='aserf']Κάτω από τα 87 δολάρια υποχωρεί το πετρέλαιο, πτώση 12% από τις 21 Νοεμβρίου
[quote='Govus'][quote='coyote'][quote='Govus'][quote='aserf']Κάτω από τα 87 δολάρια υποχωρεί το πετρέλαιο, πτώση 12% από τις 21 Νοεμβρίου
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δες την υπογραφή μου !! (ναι, στο Liberty, στην Aegean, που 'χει φάει και πρόστιμο παλιά, αλλά και στο Clio φτηνές βάζω ...)
ναι ρε το ξέρω.... αφου έβαλες 5 ευρω!!!!
Γιατί, δεν έχεις ακούσει για 'γιωταχήδες' που βάζουν παρόμοια ποσά ??
-
πλακα πλακα καίει αρκετά το σκουτεράκι...4,2 λίτρα δεν τα λες λίγα όταν το κουόρε δίνει 4,4 ...5 σου λέω εγώ.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πλακα πλακα καίει αρκετά το σκουτεράκι...4,2 λίτρα δεν τα λες λίγα όταν το κουόρε δίνει 4,4 ...5 σου λέω εγώ.Καλά, κινούμενο αποκλειστικά μεσ' την πόλη χλωμό το κόβω να καίει τόσα . Άσε και τα μείον της ψυχολογικής φθοράς από μποτιλιαρίσματα, παρκαρίσματα κλπ., κλπ...
-
Update:
στην ίδια ΕΛΙΝ σήμερα πούλαγαν αμόλυβδη 0,967, ενώ η ΒΡ παρακάτω απτόητη: 1,049!!! Άμα υπάρχουν premium καταναλωτές όμως.... -
0,97 σε όλα τα βενζινάδικα στο μοναδικό δρόμο της Ελλάδας που φαίνεται ότι ψιλολειτουργεί συμπιεστικά ο ανταγωνισμός: Κλεισθένους (στο Γέρακα)
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
0,97 σε όλα τα βενζινάδικα στο μοναδικό δρόμο της Ελλάδας που φαίνεται ότι ψιλολειτουργεί συμπιεστικά ο ανταγωνισμός: Κλεισθένους (στο Γέρακα)Το να έχουμε στη περιοχή ένα μη νόμιμο (ευγένεια ε; ) πρατηριούχο, που ανάγκασε όλους τους υπολοίπους (τους βοηθούν οι εταιρείες) να ρίξουν τις τιμές, έχει και τα καλά του.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το να έχουμε στη περιοχή ένα μη νόμιμο (ευγένεια ε; ) πρατηριούχο, που ανάγκασε όλους τους υπολοίπους (τους βοηθούν οι εταιρείες) να ρίξουν τις τιμές, έχει και τα καλά του.Μόνο σεε περίπτωση που αυτός έχει κίνηση-πελατεία (κοινώς η βενζίνη του δεν είναι νερό ), οπότε θα χτυπά έντονα ποσοστά αυτοκινήτων της περιοχής (=μόνιμων κυρίως πελατών).
-
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο φθηνό (δεν έχουμε υπόνοιες/στοιχεία ότι νοθεύει) και καλό βενζινάδικο σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Οδ. Πειραιώς μεριά; Μετά από πέντε μήνες που το αυτοκίνητο ήταν στη Ρόδο έχω χάσει κάθε επαφή με τις τιμές στην Αθήνα, ενώ προηγουμένως έβαζα βενζίνη σχεδόν πάντα σε πρατήριο Shell επειδή μου την πλήρωνε η εταιρεία.
Βενζίνη ώρα μηδέν!