-
Panagiotispa
αλλά μια που διαβάζω για τις ανάγκες σου, και μάλλον δεν θα θέλεις να αλλάξεις αμάξι σε 2 χρόνια, θα σου πρότεινα:
Α3 sportback Turbo Quattro>>>200 άλογα (εύκολα βελτιώσιμα) + 4κίνηση + άπειροι χώροι + άνεση με κράτημα.Θα συμφωνησω απόλυτα με τον Panagiotispa. Δε δείχνει καθόλου 'οικογενειακο' αλλα πρέπει (δε το ξερω απο κοντα το αυτοκίνητο) να ειναι ιδιαίτερα αξιόλογο και πιο πρακτικό...
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Panagiotispaαλλά μια που διαβάζω για τις ανάγκες σου, και μάλλον δεν θα θέλεις να αλλάξεις αμάξι σε 2 χρόνια, θα σου πρότεινα:
Α3 sportback Turbo Quattro>>>200 άλογα (εύκολα βελτιώσιμα) + 4κίνηση + άπειροι χώροι + άνεση με κράτημα.Θα συμφωνησω απόλυτα με τον Panagiotispa. Δε δείχνει καθόλου 'οικογενειακο' αλλα πρέπει (δε το ξερω απο κοντα το αυτοκίνητο) να ειναι ιδιαίτερα αξιόλογο και πιο πρακτικό...
Αυτο ειναι ενα ιδιαίτερα βαρετο οδηγικα αυτοκίνητο.
Οταν το πήρα να το οδηγησω,νομιζα οτι δε θα θελω να το γυρισω πίσω,κι'όμως,δεν πήγα ούτε μισο μετρο μακρυτερα απο τον (πολύ κοντινο) προορισμο μου.
Στην ουσια,ανυπομονούσα να το γυρισω στα χερια του ιδιοκτητη του. -
Εγώ πάντως θα έριχνα και μία ματιά σε ένα 5θυρο R32.
Εκτός αν είναι πρόβλημα τα κυβικά. -
Aφού μιλάμε για τα καινούρια μοντέλα τότε S3. Aν σου φαίνεται ακριβό, πάρε ένα golf Gti που βγαίνει και 5θυρο.
-
Βασικά συμφωνώ με τον spyros.s!!!
Είναι πολλά νομίζω τα χρήματα για να πάρεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο και να
καλύπτεις 2 ανάγκες-οικογένεια και σπόρ.Μπορείς να το κάνεις και με μια 120.
Φυσικά και δεν θα είναι τόσο γρήγορο όσο το αουντι αλλά έχει άλλες χάρες.
Προσωπικά δεν θα έδινα 40++ για το s3 χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι
εξαιρετικά αυτοκίνητο.Σε αυτά τα χρήματα πχ παίζουν c200 ,is250, 320-325.Αν ρωτούσες λίγους μήνες πιο πρίν θα σου πρότεινα καρφωτό μια 320ti...
Οσοι το θυμούνται πιστεύω θα συμφωνήσουν -
Οικογένεια και 3θ νομίζω ότι δεν πάνε μαζί.
Ανάμεσα στα 2 αυτά πάντως, S3 με κλειστά μάτια.1 κλάση πάνω σε όλα σε σχέση με TypeR.
Μόνο αρνητικό τα λεφτά.Αν έχεις αποβλημάτιστα τη διαφορά τιμής (πχ δεν βάζω και 10.000 δόσεις για να πάρω S3, ενώ το typeR το παίρνω μετρητά), τότε τo S3 δεν έχει (πιστεύω) αντίπαλο.
Μόνο αρνητικό ίσως το μέτριο, σε αίσθηση, τιμόνι (σύμφωνα με πληροφορίες κατόχων).
Αν σκέφτεσαι και το ότι θα είσαι λίγο στριμωγμένα σε 3θ, Α3 sportsback 2.0TQ μιας και είναι λίγο πιο soft κατάσταση, με μεγαλύτερους χώρους και πορτ-παγκάζ (για μωρουδιακά που όλοι ξέρουμε ότι πιάνουν απίστευτο χώρο), αλλά και πάλι ταχύτατο (και ίσως ταχύτερο από το TypeR).Επίσης,αν θες σόνι και ντε να χαλάσεις -
-
εγω παλι ειμαι της αποψης οτι ειναι σε διαφορετικη μοιρα τα 2 αυτοκινητα που λες γιατι το ενα ειναι τετρακινητο το οποιο σημαινει καλυτερη οδικη συμπεριφορα αλλα και αυξημενο κοστος συντηρησης
μετα το γερμανικο ειναι πιο ασφαλες και πιο κυριλλα ,αλλα το honda εχει να επειδειξει εναν κινητηρα δοκιμασμενο ατμοσφαιρικο χωρις την συντηρηση της τουρμπινας μετα απο καποια χιλιομετρα και γενικα οτι συνεπαγεται τουρμπινα καθως και μειωμενη καταναλωση καυσιμου
-
Subaru Impreza WRX? (new)
4WD (the real thing)
230 hp
40.000 EΚαι πεντάπορτο και βελτιωσιμότητα (αισθητική και μηχανική)!
Τι λες? -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Subaru Impreza WRX? (new)
4WD (the real thing)
230 hp
40.000 EΚαι πεντάπορτο και βελτιωσιμότητα (αισθητική και μηχανική)!
Τι λες?δεν μου κανει κλικ . Ασκημο εσωτερικο, πολυ μαλακη αναρτηση πολλες κλισεις, μεγαλο οδηγικο πισωγυρισμα για την Σουμπαρου(απο αποψεις περιοδικων και μονο).
Αλλα και να μην ηταν ετσι,........ συγκρινεται με το S3?ΥΓ.ειπαμε.....εχει ψαχτει το θεμα. δεν με γεμιζει κατι αλλο μεχρι τα 45-46 χιλιαρικα που διαθετω.Type-r ή S3
-
Σύμφωνα με περιοδικό του μήνα, 'ακόμα' και το R32 είναι πιο ποθητό, πιο ευχάριστο στο βουνό από το WRX
-
περαν αυτων που εχουν ειπωθει ηδη να πω οτι και τα 2 εχουν καλη μεταπωλητικη αξια. οποτε οποιο και να παρεις θα μπορεις να το πουλησεις σε καλη τιμη αργοτερα.
αν το οικονομικο ειναι θεμα παρε το type R αλλιως προτιμας το S3. σε αυτο βεβαια πρεπει να υπολογισεις και τα υπολοιπα κοστη εκτος του κοστους αγορας τα οποια λογικα ειναι πολυ πιο σοβαρα για το S3
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
ΥΓ.ειπαμε.....εχει ψαχτει το θεμα. δεν με γεμιζει κατι αλλο μεχρι τα 45-46 χιλιαρικα που διαθετω.Type-r ή S3
Εφόσον το σκέφτεσαι ακόμα (και καλά κάνεις) και δεν έχεις πάρει τον θελτικότατο-πύραυλο S3 ...
... πάρε το Type-R.
Πριν το οδηγήσω το θεωρούσα ακριβό, όχι τόσο ευχάριστο οδηγικά (απ'ότι έλεγαν τα περιοδικά) κ.α.
Μόλις το οδήγησα είδα ότι είναι ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο που σε φτειάχνει κάθε μέρα ενώ μπορεί να παίξει και το ρόλο του μοναδικού οικογενειακού (δεν υπάρχει άλλο γρήγορο 3θ-5θ με τέτοιους χώρους)
Μεγάλο συν και η γνωστή αξιοπιστία της Honda και τα 7 χρόνια εγγύηση.
Θα σου μείνουν και τα υπόλοιπα 10-13Κ ... -
Γνωμη μου ειναι οτι το S3 ειναι ανωτερο απο το Type-R μονο σε ποιοτητα κατασκευης!!!!
Δεν νομιζω να αξιζει ολα τα 40.000 -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Γνωμη μου ειναι οτι το S3 ειναι ανωτερο απο το Type-R μονο σε ποιοτητα κατασκευης!!!!
.Nαι, και στα πλαστικά!!
-
απο τα δύο S3 αλλά άκου και τον cpp
-
Εγώ στη θέση σου θα έδινα το MR2 και με κάτι λίγο παραπάνω θα έψαχνα για ένα καλό μεταχειρισμένο Type-R πρώτης γενιας. Ακόμα και αν δεις μετά ότι δε σου αρέσει, σε λίγο καιρό το ξανααλλάζεις και πας σε κάτι άλλο, χωρίς να χάσεις φοβερά λεφτά... Έβλεπα ένα τώρα στο δρόμο και σε μαύρο που ήταν μου φάνηκε κουκλί...
-
Τype-R κι από'μένα..
Καλό και άγιο το S3 αλλά οπως και να'χει θεωρώ τη διαφορά του απ'το Honda πολυυυ μεγάλη (για κάποιον που δεν είναι ορκισμένος πολέμιος των ιαπώνων και απ'ό,τι φαίνεται του άρεσε και το R).BTW κι εγώ περιμένω μωράκι αλλά θα μείνω με το Yaris 1.0...
-
'Nαι, και στα πλαστικά!!'
-μην παιρνεις κι'ορκο!!!!
-
Εγώ εντελώς φιλικά σου λέω να ΜΗΝ πάρεις ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο.
Από ότι ακούω το Honda έχει μικρότερους χώρους πίσω αλλά δεν το έχω δεί.
Από προσωπική εμπειρία με το Α3 πάντως μου έχει βγεί πολλάκις η Π@ν@γί@ να βάζω βγάζω τον μπέμπη στο πίσω κάθισμα συν το ότι θα πρέπει να μετρήσεις καλά τον χώρο αποσκευών προτού πάρεις το καροτσάκι οπότε σου ματάλέω ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο.
Μωρό παιδί + 2πορτο αυτοκίνητο με μικρό πορτμπαγκάζ ΔΕΝ πάνε μαζί.
Αν θέλεις να πάρεις γρήγορο αμάξι προτίμησε κάποιο με 4 πόρτες και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R