-
Ακουστε μια απιστευτη ιστορια, δεν ξερω αν εχει τυχει σε κανεναν και τι σκεφτεστε επ αυτου
(παρακαλω οι προτασεις του στυλ 'παρε σκυλο', 'πυροβολησε τη γατα' κλπ κλπ δεν ειναι καινοτομες οποτε καλυτερα να αποφευχθουν )
Στο χωρο σταθμευσης της πολυκατοικιας παρκαρουν αυτοκινητα διαφορων κατασκευαστων μεταξυ των οποιων και το polo της οικογενειας, μοντελο '04. Πριν 2 περιπου χρονια, επιχειρωντας να το βαλουμε μπροστα ενα πρωι, ακουσαμε ενα γδουπο απο το καπο, ειχε μπει καπως μια γατα στο χωρο της μηχανης για να ζεσταθει προφανως, εκοψε τον ιμαντα, αυτος τυλιχτηκε στον εκκεντροφορο (δηλωσεις του service, οχι δικες μου) και προκαλεσε 'κρατημα κινητηρα' !!
Ευτυχως το αυτοκινητο ηταν ακομα στην εγγυηση και μετα απο πολλα βασανα καλυψε η αντιπροσωπεια το κοστος επισκευης (αλλαγης μηχανης οπως μας ειπαν) το οποιο ανερχοταν στο ποσο των 4.500 ευρω.
Σημερα το πρωι λοιπον εγινε ακριβως το ιδιο !!! Γατα μεσα, κομμενος ιμαντας, το αντιλαμβανομαστε μολις γυρισουμε το κλειδι αλλα ειναι αργα και το κοστος αυτη τη φορα πρεπει να καλυφθει απο εμας.
Ο πατερας μου ειναι εξαλλος με το polo (δικαιως? αδικως? δεν ξερω) μιας και τοσα αυτοκινητα παρκαρουν στον ιδιο χωρο επι 15 χρονια και αυτο συνεβη μονο στο polo και μαλιστα δις. Συμπτωματικα, στην οδικη βοηθεια που πηραμε για να παει το αυτοκινητο στο συνεργειο, ο οδηγος οταν ακουσε για γατα ρωτησε 'polo ειναι?'. !!!
Τι τρεχει με τα polo λοιπον? Eχετε ακουσει κατι παρομοιο? Καθε γνωμοδοτηση ευπροσδεκτη
-
Ακουστε μια απιστευτη ιστορια, δεν ξερω αν εχει τυχει σε κανεναν και τι σκεφτεστε επ αυτου
(παρακαλω οι προτασεις του στυλ 'παρε σκυλο', 'πυροβολησε τη γατα' κλπ κλπ δεν ειναι καινοτομες οποτε καλυτερα να αποφευχθουν )
Στο χωρο σταθμευσης της πολυκατοικιας παρκαρουν αυτοκινητα διαφορων κατασκευαστων μεταξυ των οποιων και το polo της οικογενειας, μοντελο '04. Πριν 2 περιπου χρονια, επιχειρωντας να το βαλουμε μπροστα ενα πρωι, ακουσαμε ενα γδουπο απο το καπο, ειχε μπει καπως μια γατα στο χωρο της μηχανης για να ζεσταθει προφανως, εκοψε τον ιμαντα, αυτος τυλιχτηκε στον εκκεντροφορο (δηλωσεις του service, οχι δικες μου) και προκαλεσε 'κρατημα κινητηρα' !!
Ευτυχως το αυτοκινητο ηταν ακομα στην εγγυηση και μετα απο πολλα βασανα καλυψε η αντιπροσωπεια το κοστος επισκευης (αλλαγης μηχανης οπως μας ειπαν) το οποιο ανερχοταν στο ποσο των 4.500 ευρω.
Σημερα το πρωι λοιπον εγινε ακριβως το ιδιο !!! Γατα μεσα, κομμενος ιμαντας, το αντιλαμβανομαστε μολις γυρισουμε το κλειδι αλλα ειναι αργα και το κοστος αυτη τη φορα πρεπει να καλυφθει απο εμας.
Ο πατερας μου ειναι εξαλλος με το polo (δικαιως? αδικως? δεν ξερω) μιας και τοσα αυτοκινητα παρκαρουν στον ιδιο χωρο επι 15 χρονια και αυτο συνεβη μονο στο polo και μαλιστα δις. Συμπτωματικα, στην οδικη βοηθεια που πηραμε για να παει το αυτοκινητο στο συνεργειο, ο οδηγος οταν ακουσε για γατα ρωτησε 'polo ειναι?'. !!!
Τι τρεχει με τα polo λοιπον? Eχετε ακουσει κατι παρομοιο? Καθε γνωμοδοτηση ευπροσδεκτη
-
-
και για σεατ ιμπιζα εχει ακουστει αυτη η ιστορια
μηπως ειναι κανενα κακοντρεχες σχολιο? -
Ελπιζω να μην εννοεις φιλε doom 1983 οτι εγραψα το ποστ για να διαβαλλω τη VW, ετσι?
Το Polo ειναι του πατερα μου, εγω οδηγαω Golf και οταν το αλλαξω παλι αυτοκινητο VAG θα παρω. Αλλα οτι μου κανει εντυπωση η ιστορια της γατας, αυτο ναι. Πχ αφου και το Golf μου παρκαρει εκει διπλα.....γιατι να μη μπει ποτε γατα στο δικο μου και να συμβει αυτο στο Polo και μαλιστα 2 φορες??
-
Tα VaG χρέπια σας τα φτύσανε με το γατι....
Ενω ένα Agila κομμάτιασε τη γάτα χωρις να το καταλάβει ο ιδιοκτήτης κ το πήγε στο συνεργείο μετα απο μερες επειδη έσταζαν υγρα (το αίμα της γάτας) και επειδη σάπισε και άρχισε να βρωμάει!!!!!!!!!!
ΟPELάρες ρε !!!!! -
Ο χρήστης dimitris7uk έγραψε:
Ελπιζω να μην εννοεις φιλε doom 1983 οτι εγραψα το ποστ για να διαβαλλω τη VW, ετσι?Το Polo ειναι του πατερα μου, εγω οδηγαω Golf και οταν το αλλαξω παλι αυτοκινητο VAG θα παρω. Αλλα οτι μου κανει εντυπωση η ιστορια της γατας, αυτο ναι. Πχ αφου και το Golf μου παρκαρει εκει διπλα.....γιατι να μη μπει ποτε γατα στο δικο μου και να συμβει αυτο στο Polo και μαλιστα 2 φορες??
Οχι εννοω οτι κυκλοφορει αυτη η φημη γενικοτερα,οχι απο εσενα προσωπικα,με συγχωρεις
την εχω διαβασει ξανα αυτην την ιστορια για ιμπιζα ,μεσα στο φορουμ,αν δεν κανω λαθος
Η απαντηση για κομμενο ιμαντα χρονισμου,ηταν οτι η γατα εκοψε τον ιμαντα,συμφωνα με το συνεργειο της Σεατ -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Tα VaG χρέπια σας τα φτύσανε με το γατι....
Ενω ένα Agila κομμάτιασε τη γάτα χωρις να το καταλάβει ο ιδιοκτήτης κ το πήγε στο συνεργείο μετα απο μερες επειδη έσταζαν υγρα (το αίμα της γάτας) και επειδη σάπισε και άρχισε να βρωμάει!!!!!!!!!!
ΟPELάρες ρε !!!!!Προφανώς στο Polo είναι έτσι ο χώρος της μηχανής που εύκολα κουρνιάζει μέσα γάτα.
Αυτό που θα έδινε λύση είναι να καλυφθεί και το κάτω μέρος της μηχανής, όπως συμβαίνει σε ακριβά σπορ αυτοκίνητα, αλλά αν γίνεται θα έχει μεγάλο κόστος.
Στην πράξη, απλά φροντίστε να κάνετε θόρυβο για να ξυπνάτε τη γάτα πριν ξεκινήσετε...Κωμικοτραγικό αλλά το κόστος μεγάλο...
-
Μπορεί να μη με πιστέψεις αλλά το ΊΔΙΟ ακριβώς συνέβη στο POLO της αδερφής πολύ καλής μου φίλης. Η γάτα χώθηκε στη μηχανή, έβαλε μπροστά και απλά έγινε της πουτ@ν@ς. Η ζημιά βέβαια σε αντίθεση με σένα απ' ότι έμαθα ήταν της τάξεως των 1500
-
Είναι καλό ότι έχετε γάτες στη γειτονιά σου, αλλιώς θα είχατε ποντίκια.
Εγώ κορνάρω πριν βάλω μπρος για να φύγει η καημένη γάτα που χώθηκε μέσα (αν και στο σιβικ δεν μπαίνουν σε χώρο με ιμάντες).
-
το πολο ειναι ο νεος cat killer...
εχεις προβλημα με τις γατες που ζευγαρωνουν? αγορασε ενα πολο και συντομα δε θα χεις..
(επιτελους εκανε και κατι σωστα το πολο!)
σοβαρα τωρα...και γω κανω ενα θορυβο μην τυχον και ειναι τπτ απο κει κατω αλλα μαλλον το πολο εχει μπολικο χωρο για υπνο εκει μεσα..
-
Λεωνίδα στο civic και ιπποπόταμος να μπει κιμάς θα βγει είναι σκύλος το αμάξι σου.
-
να ελέγχεις καθε φορα πριν βάλεις μπροστά....εκτός εαν ύπαρχουν τίποτε σπρέϊ ή κατι τελος παντον που να αποθεί τις γάτες.
-
και γω φιλοξενό γάτε εντός αλλά φεύγουν μόλις βάλλω μπροστά!
Μέχρι στιγμής αίμα δεν έτρεξε΄...
επίσης εξοργίζωμαι όταν ανεβαίνουν στο κααπό για να ζεσταθούν τά αμηρα καημμένα ζωάκια... -
[quote='aserf']Μπορεί να μη με πιστέψεις αλλά το ΊΔΙΟ ακριβώς συνέβη στο POLO της αδερφής πολύ καλής μου φίλης. Η γάτα χώθηκε στη μηχανή, έβαλε μπροστά και απλά έγινε της πουτ@ν@ς. Η ζημιά βέβαια σε αντίθεση με σένα απ' ότι έμαθα ήταν της τάξεως των 1500
-
Μιλαμε δεν εχει μεινει γατα για γατα...
Το γατοφαγο VAG... -
Το δικό μου το Seicento, όχι μόνο δεν την σκότωσε την γάτα, αλλά μετά από κάνα δυό χιλιόμετρα που άρχισε να παραπονιέται από την ζέστη, κατέβηκα, της άνοιξα το καπώ και έφυγε σαν κυρία...
**Και **οικολογικό το Gruppo τελικά...
-
το ίδιο ακριβώς έπαθε κ το πόλο μιας φίλης μου. μόνο που σε αυτή στοίχισε 450 ευρώ αν θυμάμαι καλά. ήθελε αλλαγή ο ιμάντας κ καθαρισμό ο κινητήρας από τις τρίχες κ τα αίματα. εσένα ολόκληρος κινητήρας έμεινε? μήπως είναι πρόφαση κ σου τον αλλάζουν άδικα? αν τον αλλάξεις πάντως, πάρε τον. τον δικαιούσαι. φοβάμαι πως κομπίνα παίζει.
-
Νομίζω οτι η μόνη λύση είναι οντως να κορνάρετε πριν βάλετε μπροστά τη μηχανή! Σίγουρα ο 'χωρος' ευνοεί την 'εγκατάσταση' των φτωχών αυτών ζώων...αμαρτία και για αυτά και για τους ιδιοκτήτες βέβαια των αυτ/των!
Εμένα μπήκε στο μεγκάν ενας ποντίκος... Δεν έκανε αυτος ζημιά, αλλά οι σκύλοι μου που 'καταφάγανε' το αυτοκίνητο, λαμαρίνες, μαρσπιε, και προφυλακτήρες προσπαθώντας να τον 'πιάσουν'! Δεν σας λέω σε τί κατάσταση βρήκα το πρωί το αυτ/το! Εγκεφαλικό! Βέβαια, τώρα που διάβασα την ζημιά με τον κινητήρα, ίσως καλύτερα 'οι εξωτερικές φθορές' που έχει το μεγκανάκι μου τώρα, παρά να παρέμενε ο ποντικός μέσα και να τον έπιανε ο ιμάντας....
-
Άννα πρόσεχε τα βρωμοποντίκια γιατί μπαίνουν μικρά (χωράνε) και κρύβονται στο καλοριφέρ του αυτοκινήτου και μετά από μερικές μέρες δεν χωράνε να βγουν έξω. Ψοφάνε εκεί και το καλοριφέρ βρωμάει απίστευτα.
Το VW Polo και οι καταραμενες γατες !!!