Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁
    • 1
    • 2
    • 105
    • 106
    • 107
    • 108
    • 109
    • 110
    • 107 / 110
    Αντίλογος
    62
    2181
    60493
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • sarantism
      sarantism last edited by

Σαράντη; Λένα μου στα γρήγορα πέτυχα κάτι καλούς κορμούς για να τους φέρω για "σφάξιμο".
      Ο Ρακιντζής που στο βίντεο κλιπ τραγουδάει για αυτόν και τον Πουφ αφήνει πονηρά υπονοούμενα;
      Ααααχ φιρί φιρί το πας να σε πάω μαζί μου. Να με πάρεις!! Ναι αλλά θα σε αφήσω στο βουνό!! Γιατί τι έκανα;;
      Μη μου μιλάς για τον Ρακιντζή. Γιατί τι έκανε;
      Τι κάνατε Λένα;;; Α Σαράντη το ξέρεις. Η δίδυμη αδερφή μου είναι. Α συγνώμη το ξέχασα. Τώρα τι θες να είσαι και εσύ;
      Σαραντούκο μου δε σε αφήνω για κανέναν!!
      Οκ αστέρι μου. Θα το μελετήσω το βίντεο κλιπ και θα σου το ερμηνεύσω και καλλιτεχνικά.
      Θα περιμένω μωρό μου. Σωστή Λένα. Λίγο υπομονή κούκλα.
      Φιλάκια Σαραντούκο και να προσέζεις την άλλη φορά έφερες και τον δασοφύλακα. Τι να τον κάνω;
      Ένα τσιπουράκι ήπιαμε γιατί το παλικάρι ξέρεις καψούρα.....
      Τον ίσιωσα στην ψυχολογία και τώρα δεν πιάνετε λέμε μωρό μου!!
      Σαραντούκο μου εσύ!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • sarantism
        sarantism last edited by

Κ έλα πέτυχα κάτι τεφαρίκια εκεί. Μιλάμε άρχοντα για γλέντι.
        Έγινε Μαξ θα πάρω το Ναβάρα. Σωστός. Κοίτα μη μου φύγεις σε καμιά πλαγιά.
        Σε φοβάμαι όταν οδηγάς. Μαξ άστο πάνω μου. Μα για αυτό φοβάμαι άρχοντα. Χαλαρά πάντο. Μαξ όσο πατάει η γάτα σου λέω.
        Άντε να δω Κ. Κ που είσαι ρε παλίκαρε. Σαρανταπέντε λεπτά περιμένω. Στο βουνό είμαι. Και εγώ στο βουνό είμαι. Ρε σε ποιο βουνό πήγες; Σε εκείνο Μαξ.
        Όχι ρε άρχοντα. Όχι ρε παλίκαρε. Σε λάθος βουνό είσαι...Πως τα κατάφερες; Μαξ όταν το πάω αργά χάνω την προσοχή μου.
        Αν το πάω γρήγορα τότε θυμάμαι. Ναι αλλά αν το πας γρήγορα μπορεί να σε βρω να έχεις κατέβει την πλαγιά ρε γμτ.
        Βάλε στο bluetooth να σου μιλάω για να έρθεις στο σωστό βουνό. Έγινε Μαξ. Ωραία σε σωστό δρόμο είσαι.
        Έλα σε 5 λεπτά θα με δεις. Ρε συ με τι ήρθες; Με το κανονικό αυτοκίνητο; Αμάν ξέχασα να πάρω το Ναβάρα.
        Δεν παίζεσαι ρε γμτ...Που είναι το Ναβάρα; Εκεί. Σήκω φύγε. Πάνε στο μαγαζί και αναλαμβάνω εγώ.
        Μαξ γιατί ήρθες εδώ; Σε παρακαλώ φύγε και μην παίζεις με τη ζωή σου. Εξαφανήσου τώρα.....

• sarantism
          sarantism last edited by

Eλένη πάμε να χτυπήσουμε γύρο. Σαραντούκο ας αλλάξουμε μαγαζί έτσι για περιέργεια. Πάμε σε εκείνον.
          Στον ποκοπίκο; Γιατί τον λες έτσι; Γιατί το κεφάλι τους είναι σαν του Ποκοπίκου.
          Σαράντη η μισή Καβάλα παίρνει από του Ποκοπίκου. Άσεμε τώρα. Από το Βουνό παίρνει. Δε βλέπεις που κοντεύουν να φτάσουν στο λιμάνι; Δεν τα ξέρεις καλά Σαράντη.
          Καλά αν βγάλω άκρη μαζί σου. Πάμε. Εγώ 3 γύρους. Εσύ Λένα; Έναν κοτόγυρο. Να κάτσουμε εδώ Σαράντη;
          Όχι θα γελάω με το κεφάλι του Ποκοπίκου. Δε μπορώ δε θα κρατηθώ. Αμάν δεν τρώγεσαι. Λένα κιόσκι. Αμάν!! Ναι μωρό μου!!
          Ωραία πάμε. Πως σου φαίνεται Σαραντούκο; Εξαιρετικά. Στη φύση, οξυγόνο. Τι άλλο θέλουμε; Για το γύρο εννοώ μωρό μου.
          Ααα. Ναι. Κοίτα είναι για πέταμα. Στεγνός, οι πατάτες κρύες, δεν έχει καλά καρυκεύματα γιατί ο Ποκοπίκος δεν το έχει όπως το Βουνό. Η ποσότητα μικρή.
          Καλά τι περίμενα Σαράντη να πεις καλό λόγο; Αν ήταν θα έλεγα αν ήταν καλός. Εμένα ο κοτόγυρος είναι ποίημα.
          Καλά Λένα....Πάμε σπίτι.
          Πάμε να ξαπλώσω γιατί είμαι πτώμα. Πάμε Σαραντούκο.
          Ωωωχ....Έφυγα τουαλέτα....Κάπου θα κρύωσα. Σαράντη τι έπαθες; Ένω επείγον για τουαλέτα. Κάπου θα κρύωσα.
          Πάλι ρε γμτ; Σαράντη; Πήγα ξανά....Τεσπα.
          Ωωωχ τρίτη φορά ρε γμτ!! Σαράντη ξανά; Ναι 3η φορά!!
          Θα κρύωσες μωρό μου. Την πρώτη φορά Λένα. Τις άλλες δύο δεν είναι κρύωμα. Και τι είναι;;
          Άστο τι είναι έφυγα. Ξανά;; Ναι.....Ωωωχ 4 φορές τα πόδια μου κόπηκαν γμτ. Σαράντη ξανά; Ναι....Λένα αυτός ο γύρος. Να ξέρεις αυτός του Ποκοπίκου μου τα κάνει.
          Σαράντη και εγώ έφαγα. Εσύ έφαγες κοτόγυρο....Όχι δεν το πιστεύω....Αντίο Λένα....Που πας; Εκεί που πήγα 4 φορές!!!
          Πάω κάτω τώρα που μπορώ Λένα να κατέβω τη σκάλα γιατί δεν ξέρεις.
          Σαράντη 5 φορές καθάρισες. Μια χαρά είσαι τώρα μωρο μου. Όχι...όχι γμτ....Κάντες 6 τις φορές. Θα σε γδάρω Λένα....
          Σαράντη πως είσαι; Για τρέξιμο στο βουνό...Πως να είμαι;; Ποντικοφάρμακο έβαλες ο γμλης;; Θα τον πνίξω...
          Έξι φορές;; Σαράντη έλα πάρε το Τασεκταν. Τι είναι αυτό; Στουπωτικό που θεραπεύει και την αιτία. Η αιτία είσαι εσύ που ήθελες να με βάλεις να φάω από αυτόν τον δολοφόνο που τρώει όλη η Καβάλα.
          Συνενοημένοι ήσασταν....Έλα μωρό μου πιες δύο και να δεις θα στρώσεις. Φέρε μου νερό γιατί στο τέλος θα πάθω αφυδάτωση....
          Σαράντη;; Που πήγες;; Στην αυλή είμαι Λένα...Μα αφού είσαι στην τουαλέτα. Που περίμενες να είμαι; Είπες στην αυλή. Άσε με ρε Ελένη που το πίστεψες.
          Όλα καλά Σαράντη; Ναι με 7 φορές κόψιμο, έτοιμος είμαι για τον Άγγελο. Πάρε τον τώρα τηλ. Τώρα. Τι να κάνει;
          Να με πάει εκεί που πρέπει να ησυχάσω φόνισα....
          Σαράντη εγώ γιατί δεν έπαθα τπτ; Άντε πάλι τα ίδια. Εσύ είσαι στην κατηγορία μία φορά και αντίο.
          Δλδ; Θα πας μια φορά και θα μεινεις εκεί στον τόπο.
          Μη μου λες τέτοια Σαράντη. Καλά περίμενε τη σειρά σου.
          Αααχ με αγχώνεις....Μην αγχώνεσαι. Δε θα σου βγει η ψυχή όπως σε εμένα σιγά σιγά. Χαμπάρι δε θα πάρεις.
          Και θα με βρούνε στην τουαλέτα να κάθομαι;;
          Ναι μωρέ εντάξει. Συμβαίνουν αυτά.
          Σαράντη σταμάτα την πλάκα. Έγινε Ελένη. Έλα να φιληθούμε μωρό μου γιατί την πατήσαμε άσχημα....
          Κόφτο Σαράντη είπα. Εσύ λες αλλά αυτό δεν σταματάει να δουλεύει.
          Δεν θα πάω στην τουαλέτα Σαράντη. Θα κρατηθώ. Σωστά Λένα. Να πέσεις με ψηλά το κεφάλι. Χεσμένη πάνω σου.
          Αμάν δε σε αντέχω πάω επάνω. Πάνε μωρό μου με την ησυχία σου να φύγεις.....Σαράντη λέγε τα λες σοβαρά;
          Όχι όχι. Ηρέμησε. Ουφ Σαράντη μου έφυγε ένα βάρος.
          Από που; Από την ψυχή. Ααα νόμιζα από το έντερο....
          Ρε συ κόφτο. Σε προετοιμάζω ρε μωρό μου....
          Πάω επάνω. Στο καλό μωρό μου. Στον άλλο κόσμο θα τα πούμε....
          Α πιες αυτό το Καζακστάν μπας και σε σώσει. Άντε ρε βλάκα Σαράντη...
          Πωπω....Επτά φορές....Θα τον γδάρω τον άτιμο. Σαράντη όλα καλά; Ναι πετάω. Εσύ; Εγώ τπτ. Τυχερή ήσουν.
          Δε θα πάθω τπτ; Όχι πέρασε η κρίσιμη ώρα.
          Καλά κορόιδευε Σαράντη. Καλά σε κάνω ρε. Που μου ήθελες από τον Ποκοπίκο. Από περιέργεια.
          Εγώ την πλήρωσα την περιέργειά σου!!!
          Επτά φορές την πλήρωσα.
          Σαραντούκο μου μόνον στο Βουνό!!! Επιτέλους το κατάλαβες!!

• sarantism
            sarantism last edited by

Ελένη τα νεύρα μου. Έχω έναν που ενώ τον έχω μπλοκάρει στο κινητό καταφέρνει να παίρνει τηλ...
            Το θέμα είναι πως θέλει να μιλήσει με τεχνικό της Νόβα και του λέω πως παίρνει λάθος!!
            Κάνε υπομονή βρε Σαράντη....Πόσο να κάνω;;
            Νάτος πάλι....
            Παρακαλώ. Ναι τεχνικός της Νόβα θέλω. Ναι εδώ πείτε μου. Σαράντη τι κάνεις; Άσε με θα τον γειώσω.
            Έχω πρόβλημα με το ίντερνετ. Μάλιστα. Τι πρόβλημα; Δεν έχω ίντερνετ εδώ και 5 ώρες.
            Το ρούτερ είναι καθαρό; Να δω λίγο. Δείτε. Σκονισμένο είναι.
            Καθαρίστε το. Το καθάρισα αλλά τπτ.
            Το σπίτι; Είναι πεντακάθαρο; Παίζει ρόλο; Μας έχουν αναφέρει περιπτώσεις. Καθαρό είναι. Όχι. Να είναι πεντακάθαρο θέλω. Καλά το καθαρίζω και σας παίρνω. Έγινε.
            Σαράντη τον βάζεις να καθαρίσει το σπίτι; Καλό του κάνω. Άστον Λένα. Άστον αφού δεν έχει μυαλό.
            Ναι το καθάρισα το σπίτι. Μάλιστα. Αλλά δεν έχετε ίντερνετ. Μάλιστα. Βγάλτε την πρίζα από το ρούτερ να κάνω και ένα τσιγάρο θέλω. Εσείς κάνετε; Όχι.
            Αυτό να το κοιτάξετε. Τι δλδ να κάνω τσιγάρο; Ναι ναι. Έχουμε περιπτώσεις που στους μη καπνιστές το ίντερνετ αγανακτεί και φεύγει.
            Και πως γυρνάει; Αρχίζει ο χρήστης το κάπνισμα. Τεσπα. Αφήστε να καπνίσω εγώ για εσάς και θα σας πάρω.
            Σαράντη θα τον κάνεις καπνιστή τον άνθρωπο; Άσε με βρε μωρό μου τα τραβάει ο οργανισμός του.
            Ναι είμαι ο τεχνικός. Ήρθε το ίντερνετ; Όχι...Το περίμενα...Πίνετε; Καμιά μπύρα. Έχετε καμιά στο ψυγείο;
            Έχω 2. Κατεβάστε τες. Ααα τι μάρκα είναι; Αμστελ. Σωστός.
            Κάντε εκεί 2 μπύρες και τα λέμε. Πάρτε μου τηλέφωνο.
            Σαράντη θα τον κάνεις αλκοολικό. Πόσο βλάκας είσαι;
            Άσε με ρε Λένα. Αυτός με έχει κάνει νευρικό.
            Καλά αυτός σε έκανε.....Που λέει ο λόγος μωρό μου.
            Ναι ήπια τις μπύρες αλλά τπτ. Δύσκολη περίπτωση....
            Παντρεμένος; Ναι. Πόσα χρόνια; Δέκα. Μπράβο σας. Η γυναίκα σας τι κάνει τώρα;
            Κοιμάται. Είναι δυνατόν να έχουμε θέμα με το ίντερνετ και να κοιμάται; Να την ξυπνήσετε. Πείτε της για τεχνικούς λόγους. Καλά πάω.
            Σαράντη είσαι με τα καλά σου; Άσε με Λένα.
            Ναι με ακούτε; Μια χαρά. Ξύπνησε και με βρίζει. Δεν πειράζει. Μην μας κοιμηθεί είναι το θέμα.
            Να βάλετε απαλή μουσική. Δλδ Παβαρότι; Μην το ξεφτυλίζετε κύριέ μου.
            Τερλέγκα. Τερλέγκα;; Ναι Τερλέγκα. Που να τον βρω; Δεν έχετε τον Τερλέγκα; Όχι....Α θα έχουμε θέμα....Να τον βρείτε και να τον βάλετε να τραγουδάει.
            Πάω να τον βρω και θα σας πάρω τηλ. Αν δεν σας εξαφανίσει. Τι είπατε; Πάτε και σας περιμένω.
            Σαράντη παίζεις με τη φωτιά. Δε θα επιστρέψει. Ε τι να κάνουμε. Ένας άχρηστος λιγότερος Λένα μου.
            Δεν το πιστεύω!! Αυτός είναι!! Πως τα κατάρερε Σαράντη;;
            Ύποπτο Λένα. Ναι τον βρήκα. Τον έβαλα απαλά να τραγουδάει. Μπράβο.
            Η γυναίκα μου θέλει να φύγει από το σπίτι. Δε με αντέχει.
            Να της κουνήσετε το μαντήλι. Μάλιστα. Σαράντη θα τους χωρίσεις ρε βλάκα;
            Έλα ρε Ελένη που νομίζεις πως η γυναίκα του τον αγαπάει. Για να θέλει με τη μία να φύγει θα πάει στον γκόμενο. Λες Σαράντη; Που βρήκε να πάει σε μισή ώρα;;;
            Σωστά Σαράντη....
            Λοιπόν σε 5 λεπτά αγαπητές θα εξαφανιστεί το πρόβλημα.
            Μετράτε. Λοιπόν;; Κύριε τεχνικέ ήρθε το ίντερνετ!!
            Κύριέ μου τεχνικός είμαι. Δλδ τι πρόβλημα είχε; Τερλέγκας. Δλδ; Είναι ένας ιός που χτυπάει το ρούτερ.
            Βάζετε τον Τερλέγκα να τραγουδήσει και σύντομά εξαφανίζεται το πρόβλημα.
            Χίλια ευχαριστώ!!
            Στο καλό. Σαράντη απατεώνα τον χώρισες, τον μέθυσες, τον έβαλες να καθαρίσει το σπίτι. Πόσο κωλόπαιδο είσαι;
            Ναι αλλά Λένα. Του έφτιαξα το ίντερνετ και δε θα με πάρει ξανά τηλ!!!
            Καταστροφή είσαι!!! Άσε με ρε Λένα. Άσε με.
            Εγώ φταίω που φτιάχνω τα προβλήματα του κόσμου!!
            Ναι με τον Τερλέγκα!!! Εντάξει.....Έχω και εγώ τον τρόπο μου.
            Άντε παράτα με Σαράντη!! Να είσαι καλά Λένα μου....

• sarantism
              sarantism last edited by

AVO
              Screenshot_1.jpg

• A d P
                A d P moderator last edited by

Youtube Video

@sarantism φαπ 🤭😁😉

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • sarantism
                  sarantism @A d P last edited by sarantism

@a-d-p said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁:

@sarantism φαπ 🤭😁😉

Σωστός ο παίκτης στο φανάρι.
                  ΦΑΠ τι σημαίνει;

• sarantism
                    sarantism last edited by

Τώρα που έχω χρόνο.
                    Στο βίντεο. Ο μορφονιός με το όμορφο κομμάτι, έκανε το καθήκων του, μερικώς...
                    Ο τυπάς ο μόνος, κρίμα....Μου κρύφτηκε πίσω από το σήμα....
                    Γελάει το σήμα...

• sarantism
                      sarantism last edited by

Youtube Video

• sarantism
                        sarantism last edited by

Σαραντούκο μου, εκείνο το αμάξι ωραίο!! Ναι το είδα. Έχει καλά γκάζια. Όμως τον ξέρεις μωρέ Λένα τι χαρακτήρας είναι.....
                        Χαραμίζεται το αμάξι μωρο μου.
                        Καλά δεν περάσαμε αστέρι μου στις διακοπές; Ωχο!! Σαράντη στην τάξη όλα καλά;
                        Έχουμε δουλειά αστέρι!! Ναι μωρό μου!!
                        Πάμε να ξεκουραστούμε και αν ακούσω το γείτονα να με ρωτάει που πήγαμε θα τον δέσω στο δέντρο δίπλα στον Τερλέγκα!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • sarantism
                          sarantism last edited by

This post is deleted!
                          • sarantism
                            sarantism last edited by

This post is deleted!
                            • sarantism
                              sarantism last edited by

This post is deleted!
                              • sarantism
                                sarantism last edited by

This post is deleted!
                                • sarantism
                                  sarantism last edited by

Σαράντη δε θα με αγκαλιάσεις;
                                  Όχι κάνει ζέστη.
                                  Καλά θα κοιμηθούμε όλο το καλοκαίρι επειδή έχει ζέστη; Εντάξει όχι όλο το καλοκαίρι. Ανάλογα με τη θερμοκρασία. Αν είναι πάνω από 32 εξωτερική το ξεχνάς μωρό μου.
                                  Σαράντη πας καλά; Θα με αγκαλιάζεις ανάλογα με το πόσο είναι η θερμοκρασία; Ελένη μου....Όλη μέρα σε αγκαλιάζω. Το βράδυ στο κρεβάτι δε μπορώ. Σκάω. Εδώ μόνος και ιδρώνω. Αφού το ξέρεις έχω θέμα με τη ζέστη.
                                  Δλδ να αγκαλιάσω εσένα να ιδρώσω και εγώ από μόνος μια χαρά. Εσύ έχεις θερμοκρασία 37 βαθμούς. Δε γίνεται Λένα. Σαράντη θα βάλουμε τον κλιματισμό. Όχι. Τον ανεμιστήρα. Όχι. Σου είπα μου δημιουργούν πονοκέφαλο.
                                  Δλδ θα πιω μια καρτέλα Depon για να σε αγκαλιάζω; Λυπήσου με. Στο αμάξι όμως τον ανάβεις τον κλιματισμό. Ναι αλλά αφήνω και το παράθυρο ανοιχτό μέχρι τη μέση. Ωραία να αφήσουμε και εδώ το παράθυρο ανοιχτό μέχρι τη μέση.
                                  Δεν είμαστε σε αμάξι Λένα. Σαράντη δε μου τα λες καλά κάθαρμα. Άντε αρχίσαμε τα κοσμιτικά....
                                  Με ποια πας και δε με θες αγκαλιά;; Είσαι με τα καλά σου;; Με καμία. Στο μαγαζί κάτι παίζεται Σαράντη. Με τπτ ξέχνα το. Είμαι πεντακάθαρος ουρανός.
                                  Πεντακάθαρε ουρανέ τότε γιατί δεν έχεις πρόβλημα στο αμάξι; Ελένη δεν κοιμάμαι στο αμάξι 8 ώρες μωρό μου!! Σαράντη ακούω όνομα. Τι όνομα; Της άλλης. Δεν υπάρχει άλλη!!!
                                  Σαράντη στον καναπέ. Τώρα. Καλά θα το θυμάμαι. Να το ξέρεις. Δε με νοιάζει. Πάνε και κοιμήσου στον καναπέ. Καλά πάω.
                                  Σαράντη; Ναι τι είναι. Ήρεμα ξύπνα με ρε Λένα. Κοιμήθηκες με την πόρτα ανοιχτή; Ναι. Και αν έμπαινε κανείς; Θα τον έπερνα χαμπάρι αμέσως. Σαράντη παίζεις με τη ζωή μας;
                                  Όχι ρε. Είχα τη ματσέτα από κάτω από το μαξιλάρι. Να κοίτα της. Μιλάμε Λένα ένα ακόνισμα. Δεν χαμπαριάζει. Την έχω κάνει για καταστάσεις τα πάντα όλα.
                                  Σαράντη αν ξυπνήσεις. Θα ξυπνήσω ρε. Αν δεν ξυπνήσεις; Θα με ξυπνήσει ο Άγγελος. Παίζεις με την ασφάλειά μας;; Ποιος μωρέ θα μπει; Ο βιαστής θα μπει. Με τέτοια ζέστη δεν έχει. Το χειμώνα.
                                  Δε βγάζω άκρη μαζί σου. Θα κοιμόμαστε μαζί. Λένα, θες να κοιμηθούμε στην αυλή; Πας καλά; Και να μας δει η γειτονιά; Θα κοιμόμαστε. Γιατί δλδ; Μου αρέσει που τα λες σοβαρά. Αφού σοβαρά θα κοιμηθούμε.
                                  Ξέχνα το Σαράντη. Θες στο αμάξι; Θα πιαστώ. Αν γίνει σεισμός πως θα κοιμηθείς; Πες πως έγινε σεισμός. Σαράντη πες κάτι σοβαρό!! Τι να πω άλλο;;
                                  Έλα να σε αγκαλιάσω. Σαραντούκο μου!! Σαράντη;; Έλα Λένα. Μυρίζεις. Τι μυρίζω; Ιδρώτα. Αφού στο είπα. Δεν καταλαβαίνεις. Πάνε να κάνεις μπάνιο και έλα. Πας καλά; Πάνω που με πήρε ο ύπνος να κάνω μπάνιο να μου φύγει εντελώς;
                                  Κάνε κάτι. Τι να κάνω; Βάλε κανένα άρωμα. Είσαι με τα καλά σου; Να κοιμηθώ θέλω. Για γαμπρός θα πάω με το άρωμα. Κοιμήσου θα το συνηθίσεις.
                                  Σαράντη;; Όχι ρε γμτ πάλι. Τί είναι; Ιδρώνεις πάνω μου. Που να ιδρώσω ρε Ελένη; Κάνε κάτι. Να πάω να κοιμηθώ στον καναπέ;
                                  Όχι μαζί μου σε θέλω. Δε με θες. Με αρώματα και ντουζ δε θες εμένα. Θες τον δικό σου Σαράντη. Καλά Σαραντούκο μου. Θα το συνηθίσω. Άντε κοιμήσου όμως γιατί θα με ξημερώσεις!!
                                  Κοιμάμαι Σαραντούκο!!

• sarantism
                                    sarantism last edited by

This post is deleted!
                                    • sarantism
                                      sarantism last edited by

This post is deleted!
                                      • sarantism
                                        sarantism last edited by sarantism

This post is deleted!
                                        • sarantism
                                          sarantism last edited by

Βασίλης Καρράς & Στέλιος Ρόκκος - Δυο Κουβέντες Ανδρικές (Mad VMA 2014)

Youtube Video

• sarantism
                                            sarantism last edited by

Σαράντη κρίμα για τον Μαζωνάκη....Ναι κρίμα...
                                            Είδες miss Ελένη; Που είμαι υπερβολικός; Οι πάντες περνούσαν από τους κομπογιανήτες.
                                            Σαράντη πάντα υπάρχουν τέτοια. Είναι γνωστό αυτό. Καλά Ελένη. Είναι γνωστό. Εντάξει.
                                            Μωρό μου, το πόση βρωμιά υπάρχει με μπλεγμένους τους πάντες που τη μέρα σου κουνάνε το δάχτυλο γιατί είναι με αξιώματα και μετά πάνε και κάνουν διαστροφές, μην το ψάχνεις.
                                            Τι θες; Εκπαίδευση; Δικαιοσύνη; Αστυνομία; Χαμός σου λέω. Θα σιχαθείς την κοινωνία.
                                            Αυτοί εκεί με τον Κορονοιό οι κεφαλές της αστυνομίας στη ΓΑΔΑ δεν ντράπηκαν να ανεβάσουν φωτογραφίες με ουίσκια και τις καλές κοπέλες που είχαν μαζέψει.
                                            Δεν συμαζεύεται σου λέω η κατάσταση. Αυτός ο αστυνόμος θα σου εγγυηθεί δημόσια ασφάλεια. Κάηκα Σαράντη.
                                            Ρε συ, το ΧΡΗΜΑ μιλάει. Έληξε.
                                            Ήμουν με εκείνον τον επιχειρηματία, ξέρεις, του λέω, έχεις τα πάντα όλα. Κεντάς στον τομέα σου. Ο κλάδος σου πηγαίνει εξαιρετικά. Εξαγωγές κάνεις πολλές και δεν εξαρτάσαι από την ντόπια αγορά.
                                            Σε χαίρομαι που δεν το κυνηγάς στην απληστία, να κάνεις τα 100 που έχεις 1000. Μου λέει και ενώ έχουν περάσει 20 χρόνια, το θυμάμαι. Σαράντη, εγώ όμως με τα 100 έχω πολύ λιγότερη εξουσία με τον άλλον με τα 1000. Το χρήμα το κυνηγάνε όχι για να ζήσουν.
                                            Δέκα γεννιές ζούνε από την οικογένειά τους. Το κυνηγάνε να το αυξήσουν για να έχουν περισσότερη εξουσία. Η εξουσία και το ξέρεις καλά, είναι γλυκιά Σαράντη. Ναι όντως είναι. Να ξέρεις πως σε σέβονται, πως αν γίνει κάτι θα βρεις τα κατάλληλα άτομα για να τελειώνει η κατάσταση είναι ναρκωτικό.
                                            Έτσι μπράβο Σαράντη. Η εξουσία από αυτήν του δασκάλου στο σχολείο, μέχρι του βουλευτή, είναι ΓΛΥΚΙΑ φίλε μου. Πράγματι. Και Σαράντη; Δε θες περισσότερη εξουσία, να σε σέβονται περισσότεροι από ότι σήμερα και να επιβάλεσαι σε περισσότερους; Έχεις δίκιο έτσι είναι. Να φοβούνται οι άλλοι να τα βάλουν μαζί σου. Αυτό Σαράντη είναι η εξουσία.
                                            Και μου λέει Λένα. Η εξουσία όμως Σαράντη κοστίζει δύο φορές.
                                            Μία για να βγάλεις χρήμα και να την αποκτήσεις και μία για να πληρώνεις αυτούς που πρέπει για να κρατιέσαι στην εξουσία. Επειδή όμως μπορεί να βρεθει κάποιος να σου τους πάρει, θα βγάλεις περισσότερα χρήματα για να τους κάνεις στην άκρη τους ανταγωνιστές της εξουσίας.
                                            Δυστηχώς έτσι είναι. Έτσι είναι μωρό μου. Ο άνθρωπος δεν είναι τπτ κλπ. Εϊναι νόμιμος με εξαγωγική εταιρία. Επιχειρηματίας απλός και σωστός.
                                            Καλός άνθρωπος είναι Σαράντη. Ναι είναι. Το φυσάει για τα καλά. Εχει δύναμη στα χέρια του. Οπότε Ελένη, η άποψη πως όλα έχουν την τιμή τους, ισχύει στο 90% σήμερα.
                                            Λίγοι είναι οι αδέκαστοι και κινδυνεύουν από "ατυχήματα".
                                            Γιατί η μικρή βρωμιά τους χτές σήμερα έχει γίνει χαβούζα.
                                            Σαράντη με τον Μαζωνάκη λες να έγινε τπτ για τα λεφτά;
                                            Δεν ξέρω. Δεν το νομίζω. Δεν βάζεις το χέρι σου στη φωτιά σε έναν τόσο διάσημο. Αυτοκτονία είναι αν το κάνεις.
                                            Έπεσε σε ανθρώπους εντελώς, άσχετους μωρό μου.
                                            Σαραντούκο αγκαλιά!!! Έλα αστέρι μου!!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 105
                                            • 106
                                            • 107
                                            • 108
                                            • 109
                                            • 110
                                            • 107 / 110