-
-
-
-
-
-
-
Άντε κ του χρόνου (χειρότερα έτσι όπως πάμε).
In memorial του σκόντα που γκαντέμιασε ο @dettol

-
@jousis said in ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026:
Άντε κ του χρόνου (χειρότερα έτσι όπως πάμε).
In memorial του σκόντα που γκαντέμιασε ο @dettol
τουλαχιστον θα εχει να θυμαται οτι προσπερασε στο δρομο ενα 'λεχτρικο ... ξερεις απο αυτα τα φαντασματα που δεν κυκλοφορουν

-
-
-
Θα γράψω κάποια σχόλια τώρα που έχω ηρεμήσει λίγο απο τα νεύρα, απλά σαν προειδοποιηση για του χρόνουμ να υπάρχει το ποστ για όσους θα (αν ξαναγίνει) πανε.
Να ξέρετε οτι όσα γράφω, θα είχαν άπειρους χαρακτηρισμούς μέσα.Στο Μαίναλο, κάποιος/οι είχαν την. ιδέα να κάνουν πίστα και ομολογώ πως η εκτέλεση ήταν εξαιρετική. Αν διαβάζεις κάποιος απο το τιμ, μπράβο.
Επίσης είχαν την ιδέα, η κύρια πρόσβαση που θα διαφημιστεί πολύ, να είναι το σαλέ + πούλμαν για να μην γίνει ο χαμός στο πέρασμα. Πολύ καλή ιδέα κ αυτή. Μπράβο.Λοιπόν, φτάνουμε 8.30 χιονοδρομικό (1ο πέρασμα 11:00) και ήδη είχαν κλείσει την πρόσβαση αυτή (κ καλά έκαναν), είχε ήδη κόσμο. Παρκάρουμε κάπου στο χιονοδρομικό (δεν έχει σημασία, είχαν ανθρώπους εκεί που σου έλεγαν, μπράβο). Και σου λένε κάτω στην ουρά για το λεωφ. Είχε ήδη ουρα, απο ότι μας ενημέρωσαν, 1 ώρα.
η ουρά δεν φαινόταν μεγάλη, αλλά είπαν όντως 1 ώρα.Εγώ φεύγω να πάω με τα πόδια (600μ ανηφόρα βουνό + 6χλμ κατηφόρα 10% πρπ), ο φίλος περιμένει λεωφ.
Η αναμονή ήταν πολύ παραπάνω απο 1 ώρα γιατί δεν περίμεναν τόσο κόσμο και είχαν πολύ λίγα ( ; ) βανάκια μικρά.
Έφτασα εγώ χαλαρά στην πίστα φανταστείτε ενώ ο φίλος έφτασε ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ την πίστα πριν το 1ο πέρασμα. Δλδ περίπου 10.40 ; κάτι τέτοιο.
(φυσικά χαθήκαμε, δεν το είδαμε μαζί, γιατί δεν πιάνει κινητό εκεί, τεσπα, αυτό δεν είναι θέμα, σιγά)Στον γυρισμό, ΞΑΝΑ, 1+ ώρα αναμονή, πάλι το πήρα με τα πόδια (βάρβαρη ανηφόρα με ζέστη).
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ με μέσα της διοργάνωσης, όποιος έκανε αυτό το κομμάτι της οργάνωσης (καθώς και την SSS στο ελληνικό) απέτυχε. Το οτι δεν του λιποθύνημησε κάποιος ή να πάθει κάποιο σοβαρό πρόβλημα πάνω στο βουνό, ήταν ευχής έργο.
Αυτά, του χρόνου αν γίνει το ίδιο (μακάρι), θα πάω 3 ώρες νωρίτερα να μπω κανονικά στην πίσα με σουβάκι να παρκάρω απευθείας στο βουνό.
-
https://www.tiktok.com/@4troxoi/video/7656148870652562710?_r=1&_t=ZN-97c6HNfmH5i
1+ ώρα αναμονή (απο ότι μου είπε ο φίλος που περίμενε)
Είχε περισσότερα βανάκια απο το πρωί αν εκτίμησα σωστά.
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026