-
πολύ ιδιαίτερο και μαλλον όμορφο.
-
Το αυτοκίνητο είναι πολύ δυνατό. Πρέπει να είναι το ηλεκτρικο με τις μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες στην τετρακινητη έκδοση του.
-
@george1977 said in Toyota bZ4X:
Το αυτοκίνητο είναι πολύ δυνατό. Πρέπει να είναι το ηλεκτρικο με τις μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες στην τετρακινητη έκδοση του.
Χωρίς (προφανώς) να τα έχω οδηγήσει, νομίζω ότι το αντίστοιχο μοντέλο της Subaru, το e-Outback (ή trailseeker) πρέπει να είναι ακόμη καλύτερο.
Ίσως το κορυφαίο οικογενειακό αυτοκίνητο σήμερα (για τα γούστα μου).
-
@danis said in Toyota bZ4X:
Χωρίς (προφανώς) να τα έχω οδηγήσει, νομίζω ότι το αντίστοιχο μοντέλο της Subaru, το e-Outback (ή trailseeker) πρέπει να είναι ακόμη καλύτερο.
Είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο και κατασκευάζεται στα ίδια εργοστάσια.
Η μονη διαφορά είναι το λογισμικο στο infotainment. -
@danis said in Toyota bZ4X:
Είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο και κατασκευάζεται στα ίδια εργοστάσια.
Η μονη διαφορά είναι το λογισμικο στο infotainment.Νομίζω ότι επίσης έχουν διαφορές στο σεταρισμα των αναρτήσεων (με το Subaru να είναι βελτιστοποιημένο για χώμα) και δεν ξέρω αν παίζει κάτι με προγράμματα εκτός δρόμου.
Επίσης το Subaru βγαίνει μόνο σε 4wd.Αλλά προφανώς, είναι ίδια αμάξια. Μένει το γούστο του καθενός να διαλέξει + το είδος των εγγυήσεων (10 χρόνια - 200k vs 8 χρόνια - unlimited) και το δίκτυο για service
-
Παροτι ιδια αμαξια,τα scoobi ειναι για πιο off roaders..δειτε και τις διαφορες του chr+ με το uncharted
Toyota bZ4X