-
-

-

-
Ευγλωτοδεστερέτατος!
https://www.facebook.com/share/v/1Cax7qfeYA/ -
-
Καλό
Πατροπαράδοτο
Παραδοσιακό
Πάσχα
Σε όλους -

-

-

-

-
Ασφάλιση Υγείας εις την Αμερικήν:
-
Το βίντεο δεν το είδα ως συνήθως, αλλά η αναφορά μου θύμισε ένα παλαιό ανέκδοτο για το σύστημα υγείας στο πρώην "Παραπέτασμα"...
Θα το γράψω σύντομα, μπορείς να το πεις και με λίγο μακρύτερο τρόπο, αλλά η ουσία είναι ότι ο έρημος ασθενής αφού περάσει διάφορους θαλάμους με επιλογές για το τι ακριβώς θέλει να κάνει και υπάρχουν και οι αντίστοιχες πόρτες που σε οδηγούν στο επόμενο επίπεδο.
Και αφού έχεις φτάσει στην απόλυτη εξειδίκευση, φτάνεις σε ένα δωμάτιο που έχει δύο πόρτες. Η μία λέει : Για τα μέλη του Κόμματος. Η άλλη λέει : Για τα μη μέλη του κόμματος.
Ο ασθενής μας δεν ήταν μέλος του κόμματος οπότε άνοιξε την αντίστοιχη πόρτα...
Και βρέθηκε έξω στο πεζοδρόμιο...

Από την άλλη θυμήθηκα το πρόσφατο βίντεο του Αδωνι για έναν ξένο που βρέθηκε σε διακοπές εδώ και το παιδί του έσπασε το χέρι του και πήγε στο ΕΣΥ δωρεάν όλα και ανέβασε ευχαριστίες στα κοινωνικά δίκτυα...
Μήπως έχει χακάρει τον λογαριασμό του Πήλιου ο Αδωνις ?

-

-
Οταν λέω εγώ για γαλάζιο πασοκ...

-
-
@piliourits said in Γελοιογραφία (πολιτική) & Χιούμορ:
@otso said in Γελοιογραφία (πολιτική) & Χιούμορ:
@piliourits said in Γελοιογραφία (πολιτική) & Χιούμορ:
Μήπως ρε παιδιά το ψήσιμο του δράκου κι απ' τις δυο πλευρές, προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα κάποιων πιστών, και παρεξηγηθεί κανένας κι έχουμε άλλα;
Δεν εχει τετοια προβληματα η θρησκεια , εξ αλλου επιτρεπει τον ανασκαλοπισμο θανοντων ζωων και το ευλογει μαλιστα .
Αυτό που λες εσύ είναι έθιμο της εβραϊκής θρησκείας, εγώ έγραψα για τη δική μας.
Μου αρέσει που βάζετε γελοιογραφίες για την Ορθοδοξία αλλά διαφωνείτε κι όλας. Ακόμη και εδώ.....
Η ταρίχευση είναι ο ανασκαλοπισμός; Της Εβραικής δεν αποκλείεται. Της Ορθόδοξης δεν είναι.
Ότσο το φανάρι.....Στο γυαλί η σκουριά...Σκότωμα θες. -

-
Να θυμίσω ότι ο συγκεκριμένος έχει γεννηθεί στην Πόλη και έχει περάσει εκεί τα παιδικά του χρόνια, αν θυμάμαι καλά.
Οπότε δεν πάει στις γελοιγραφίες.
-
Αυτό πάει όμως...

-

Γελοιογραφία (πολιτική) & Χιούμορ