-
@babisstinson said in Jaguar:
Υπάρχει ακόμα αυτή η εταιρεία; Πουλάει αυτοκίνητα;
22 ταξινομήσεις στην Ελλάδα το 2025...
-
2846 παγκοσμίως, από 22623. 87.4% μείωση. Τον Απρίλιο πούλησαν 40κατι, το είχαν κλείσει εντελώς το μαγαζί.
Όχι πως θα είναι ανοικτό για πολύ ακόμα αν δεν αλλάξουν εντελώς στρατηγική και σχεδιασμό. Κρίμα πραγματικά. Όποτε πετύχω F-Type πάντα θα την χαζέψω.. -
Έχω παραθέσει μια σειρά από άρθρα για την εταιρεία JLD (jaguar land rover) του ομίλου ΤΑΤΑ, είναι κερδοφόρα, αλλά τα κέρδη προέρχονται από τις πωλήσεις Land Rover. Η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε ότι η jaguar θα φτιάχνει μόνο ηλεκτρικά, θα δούμε αν της βγει, πάντως δεν πρόκειται να κλείσει, έχει κεφάλαια
-
Δεν πατάμε τα λινκ!
-
Έχω δει τα άρθρα. Εταιρεία που δεν κάνει πωλήσεις ή πτωχεύει και κλείνει ή εξαγοράζεται. Η Jaguar με αυτά που έδειξε ο απελυμένος ΤΣΕΟ της θέλει νέο πλάνο, νέο σχέδιο κλπ. Επίσης θέλει βενζινοκίνητα.
-
Έχω δει τα άρθρα. Εταιρεία που δεν κάνει πωλήσεις ή πτωχεύει και κλείνει ή εξαγοράζεται. Η Jaguar με αυτά που έδειξε ο απελυμένος ΤΣΕΟ της θέλει νέο πλάνο, νέο σχέδιο κλπ. Επίσης θέλει βενζινοκίνητα.
Η εταιρεία είναι η jaguar land rover, δεν κάνει πωλήσεις το εμπορικό σήμα jaguar, από την άλλη το σήμα Land rover φαίνεται να πουλάει καλά. (Πανω από 400.000 πωλήσεις)
Τώρα αν θα της βγει το στοίχημα της ηλεκτροκίνησης
κανείς δεν ξέρειΟύτε αν θα τραβήξει την πρίζα η μητρική ΤΑΤΑ.
Πάντως ψάχνεται για συμφωνίες

Chery και Jaguar Land Rover κοντά σε συμφωνία για την παραγωγή EV στη Βρετανία
https://carselectric.gr/chery-kai-jaguar-land-rover-konta-se-symfonia-gia-tin-paragogi-ev-sti-vretania/ -
Μα κι εγώ για το brand "Jaguar" μιλάω.

Το αν πουλάει το άλλο σήμα κλπ δεν με απασχολεί. -
Μα κι εγώ για το brand "Jaguar" μιλάω.

Το αν πουλάει το άλλο σήμα κλπ δεν με απασχολεί.Ανέφερες "εταιρεία" στο ποστ σου, για αυτό.
Πάντως, δύσκολα κλείνεις τέτοιο αναγνωρίσιμο brand, το πουλάς εύκολα σε έναν κινέζικο κολοσσό

Jaguar