-
Δεν σύνεχισαν να δουλεύουν απλά όταν έβαλα και γύρισα το κλειδί ξεκινήσανε να λειτουργούν οι υαλοκαθαριστήρες.
-
Δεν καταναλωνουν ρευμα με κλειστο διακοπτη μηχανης.
-
Στο εν τω μεταξύ στο κατάστημα που άλλαξα την μπαταρία πήγαινα γι αυτήν εδώ Varta Silver Dynamic C6 - 552 401 052 ΕΚΚΙΝΗΣΗ 520Α και μου λέει όχι θα βάλεις αυτή Varta Blue Dynamic D24 - 12V 60 Ah - 540CCA που έχει περισσότερα ah.
Είναι καλή επιλογή;
Επειδή η silver αν και λιγότερα ah από ότι διάβασα ανήκει στην premium κατηγορία της Varta.
Άλλο πρόβλημα που συνάντησα στα καταστήματα είναι ότι ενώ η εργοστασιακή ήταν στα 44Αh αυτοί ήταν κάθετοι και μου έλεγαν όχι θα πας σε 60αρα. -
@dragonslayer said in Μπαταρία αυτοκινήτου...:
Άλλο πρόβλημα που συνάντησα στα καταστήματα είναι ότι ενώ η εργοστασιακή ήταν στα 44Αh αυτοί ήταν κάθετοι και μου έλεγαν όχι θα πας σε 60αρα.
Καλα σου ειπαν.
-
Όσον αφορά blue vs silver ποια είναι η γνώμη σου;
-
Σε ιδιων διαστασεων μπαταριες επιλεγω αυτη που εχει τα λιγοτερα αμπερορια, εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης. Μην κολλας σε μαρκες μπορει η καλυτερη να διαρκεσει λιγοτερο απο μια υποδεεστερης ποιοτητας.
-
@ilias-a said in Μπαταρία αυτοκινήτου...:
Σε ιδιων διαστασεων μπαταριες επιλεγω αυτη που εχει τα λιγοτερα αμπερορια, εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης. Μην κολλας σε μαρκες μπορει η καλυτερη να διαρκεσει λιγοτερο απο μια υποδεεστερης ποιοτητας.
Μηπως επειδη εχουν πιο χοντρες πλακες ; Ηλια πιτσιρικαδες στο εργοστασιο , ο ηλεκτρολογος οχηματων μου ειχε φτιαξει μια με πλακες που τις χυτευε μονος του (ετσι μου ειπε) αθανατη .
-
@otso said in Μπαταρία αυτοκινήτου...:
Μηπως επειδη εχουν πιο χοντρες πλακες ; Ηλια πιτσιρικαδες στο εργοστασιο , ο ηλεκτρολογος οχηματων μου ειχε φτιαξει μια με πλακες που τις χυτευε μονος του (ετσι μου ειπε) αθανατη .
Ειναι πιο κοντα οι πλακες μεταξυ τους (πιθανων λογο παχους, δεν το γνωριζω) και η θειικωση τις μπουκωνει γρηγοροτερα.
-
Άλλο πρόβλημα που συνάντησα στα καταστήματα είναι ότι ενώ η εργοστασιακή ήταν στα 44Αh αυτοί ήταν κάθετοι και μου έλεγαν όχι θα πας σε 60αρα.
Καλα σου ειπαν.
Για ποιο λογο να ανεβεις τοσα πολλά Αμπερ? Δυσκολευεις το δυναμο να την φορτισει
-
@alexandros-k said in Μπαταρία αυτοκινήτου...:
Καλα σου ειπαν.
Για ποιο λογο να ανεβεις τοσα πολλά Αμπερ? Δυσκολευεις το δυναμο να την φορτισει
Δεν υπαρχει περιπτωση να μη φοραει 70αρι δυναμο.
Μπαταρία αυτοκινήτου...