Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Επενδύσεις και τα ρέστα
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Επενδύσεις και τα ρέστα
    • 1
    • 2
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 11 / 11
    Αντίλογος
    27
    206
    2582
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • piliourits
      piliourits last edited by

Πως και ποιες είναι ρε παιδιά οι "πραγματικές" δουλειές;
      Τι δουλειά δηλαδή κάνετε, σκάβετε;

Youtube Video

Η Ελλάδα είναι ένας γιδότοπος που τον κυβερνά μία μαφία, μπροστά στην οποία η μαφία της Κολομβίας είναι ένα μάτσο γατάκια

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • L
        lap @kkostask last edited by lap

@kkostask said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

@lap said in Επενδύσεις και τα ρέστα:

Όχι τώρα την είδα αλλιώς. Θα σας βρίζω ότι έχετε και δεν έχετε, βασικά θα σας λέω την αλήθεια στη μάπα εσείς αυτό θα το εκλαμβάνεται ως ύβρις, και μετά θα ζητώ την τιμωρία μου.

Τίμια και αντρικια.

Όπως τίμια και αντρίκια έγραψες σχόλιο για την γυναίκα μου και έσπευσες να το διαγράψεις μετά από κανά δύο ώρες....τελικά μάλλον έχω απόλυτο δίκιο σε όλα μου τα σχόλια. Και για την ενημέρωση σου, μου ζητήθηκε τότε από την διαχείριση να τους το υποδείξω αλλά δεν το έκανα. Over and out από εμένα...συγνώμη από τους υπόλοιπους που επανήλθα στο θέμα. Πάμε για ύπνο τώρα γιατί κάποιοι έχουν και πραγματικές δουλειές και όχι 32800 σχόλια εδώ μέσα.

Για ποια γυναίκα;

Εάν θυμάμαι εσύ είχες κάνει δημόσιο σχόλιο για το ότι φαντάζεσαι πως ήταν η γυναίκα μου σε επίπεδο θηλυκότητας και ομορφιάς με βάση το γούστο μου σε κάτι άλλο ή τις πολιτικές μου απόψεις. Το έσβησες και έτρεξες στα τσατ να μου ζητήσεις συγνώμη, το θυμάσαι;;;; Και φυσικά την αποδέχτηκα….Το ξέχασες;;;; Οι άνθρωποι κάνουμε λάθη δεν είμαστε ρομπότς.

Αυτό είχα σχολιάσει εαν θυμάμαι σωστά, αλλά επειδή μου ζήτησες συγνώμη δεν το συνέχισα. Τώρα εσύ μου το ξαναθυμισες.

Οχι πες. Οταν λες κάτι να το λες ολόκληρο….. εγω φίλε μου δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Εάν θα λες κάτι θα το ολοκληρώνεις.

Ποιο ‘’απόλυτο δίκιο’’ είχες σε όλα σου τα σχόλια;;;

Ότι μας πουλάς μια σύγχρονη δημοκρατική εικόνα και προφίλ και μια κριτική για τα ‘’φασιστοειδη αριστερούς’’ όπως γράφεις μέρα παρά μέρα αλλά ταυτόχρονα παρότρυνες ή έστω ευχόσουν για την κατάλυση της δημοκρατίας όταν κυβερνούσε ένα αριστερό κόμμα, όπου μετά το κράξιμο εν μέρη το μάζευες ;;;

Οτι έβριζες με χυδαίο τρόπο ολόκληρο όπλο του ΕΣ και δη τους αξιωματικούς του, ενώ εσύ που δεν ήσουν ένας εξ αυτών, πιστεύεις πως ήσουν σε θέση να κρίνεις την ικανότητα τους;;; Παράλληλα με εγκάλεσες για τους ‘’καραβανάδες’’ που σου τους έθιξα ενώ όντως συμφωνείς ότι υπάρχουν και είναι φυσικό σε κάθε στράτευμα να υπάρχουν και αυτοί;;;;

Το γεγονός ότι γράφεις ότι το πιο λογικό είναι να ψάχνω μίζες και κάτι άλλα υπονοούμενα για την οικογένεια μου, επειδή έτυχε να έχω άλλες απόψεις από εσένα για ένα κόμμα που δεν συμπαθείς;;;;

Έτσι σου έμαθαν;

Και σου είπα πάτησα τυχαίες σελίδες, εάν ψάξουμε θα βρούμε πολλά ακόμα μαργαριτάρια κατά άλλων μελών.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
          lap last edited by lap

Θυμήθηκα

Είχα γράψει ένα σχόλιο, πιο πολύ απορία του πως γίνεται μια πανεπιστημιακός, εάν είμαι λάθος διόρθωσε με, να ακούει έναν άνθρωπο να θεωρεί τα οικονομικά μια μη επιστήμη. Να ακούει να προσβάλεις τόσο εύκολα έναν ολόκληρο κλάδο των ανθρωπιστικών/ κοινωνικών επιστημών οπου μάλιστα μεταξύ αστείου και σοβαρού να λες πως όταν ακούς για πανεπιστημιακούς και καθηγητές με θεωρίες οικονομικών αυτό που τους αρμόζει είναι το να τους ρίξουν με πολυβόλο (όπως είχες υπονοήσει σε εκείνο το ποστ)….. Κάτι τέτοιο είχα πει, εξέφρασα μια απορία.

Πως δηλαδή μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως ότι δεν αντιλαμβάνεσαι ή κατανοείς ….να το θεωρείς περιττό για την κοινωνία.

Αυτό λες; Δεν θυμάμαι κάτι άλλο!

Και όταν το έσβησα μετά δυο ώρες όπως λες, δεν ήταν επειδή φοβήθηκα εσένα ή μια τιμωρία, δείχνω να φοβάμαι ;;;; Ήταν διότι σέβομαι την γυναίκα και σκέφτηκα πως δεν μου φταίει σε τίποτα να την σχολιάζω όπως όλοι εσείς κάνετε για την οικογένεια μου.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
            criuser last edited by

Κοινωνική επιστήμη λέει η βίκι τα οικονομικά..

Και όχι βέβαια ανθρωπιστική, αφού είναι εξ ορισμού απάνθρωπη...😊

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • L
              lap last edited by lap

Άσε μας κ εσυ.

Εγω να πω πως στεναχωριέμαι για τον Kkostask, υποπτεύομαι πως τον παρέσυραν να βγει μπροστά μπας και η παρέα του φόρουμ που δεν βγαίνει να μιλήσει ντόμπρα και ειλικρινά νιώσει κάπως δικαιωμένη…..και εν τέλη βγήκε κουρεμένος.

Προτιμώ τον Κκοστασκ εκατό φορές που είναι ντόμπρος και λέει τσεκουράτα ότι πιστεύει ασχέτως αν το αντικρούσω ή όχι, και όχι όσους σιγοντάρουν στα παρασκήνια με μεθόδους χαμηλού ήθους.

Μη παρασέρνεσαι Kkostask. Άντε καλή εργασία και καλημέρα.😊

Από εμένα ότι θεωρείς ότι σε θίγει ζητα να σβηστεί. Δεν έχω σκοπό ούτε την εκδίκηση ούτε τίποτα άλλο. Απλώς σου έδειξα πως τα πράγματα δεν είναι πάντοτε όπως πιστεύεις και ότι η έξαρση σου ήταν κάπως έντονη με βάση το ιστορικό σου.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• piliourits
                piliourits last edited by piliourits

Οι Οικονομολογοι είναι Επιστήμονες όταν λένε για αόρατα χέρια, όταν λένε για οργάνωση των πόρων σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινωνίας, είναι κομπογιανίτες.

(Λαπ, τον συνταξιούχο δημοσίου, τον μεσίτη, τον Εργολάβο, μην τον κλαις, εκεί που πάει να σκύψει, να τον πετιέται...)

Η Ελλάδα είναι ένας γιδότοπος που τον κυβερνά μία μαφία, μπροστά στην οποία η μαφία της Κολομβίας είναι ένα μάτσο γατάκια

• C
                  criuser last edited by

Τακιμιάσανε πάλι το ΠΑΣΟΚ και οι Λοιπές "Δημοκρατικές" Δυνάμεις, όπως γινόταν την δεκαετία του 1980, που έπεφταν οι παροχές και οι αντιπαροχές στις μίζες και τους διορισμούς...😊

Μέχρι που κατάλαβαν την παγίδα ο καπτα- Γιώτης και ο Λεωνίδας, ότι έπαιρναν ψίχουλα αντιπαροχές και θα χρεώνονταν τα πάμπερς και την έκαναν γυριστή...

Οπότε ας προσέχουν οι σημερινοί, μην βρεθούν λεμονόκουπες και δεν υπάρχει ώμος καθοδηγητή να κλάψουν...😊

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                  πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

• First post
                    Last post
                  • 1
                  • 2
                  • 7
                  • 8
                  • 9
                  • 10
                  • 11
                  • 11 / 11
                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ